De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 144 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VV6143NWIT Vrijstaande Vriezer | 155L | No Frost | Wit | Energieklasse E op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Plus: Zeer stil. Perfecte maten. Vriest goed.
Min: deur zuigt enorm aan, gaat niet open als de deurrubber niet wordt ingedrukt. Onderin is een bak geen lade en is irritant in gebruik, om hier inhoud uit te halen komt de bak eruit en is moeilijk terug te plaatsen.
hebben uiteindelijk gekozen voor deze vries kast omdat we een iets grotere kast wilden en omdat deze kast 55 cm breed is was het toch iets makkelijker om hem in de kelder te plaatsen verbruik vergelijking met een ander merk kwam hij er voor ons ook beter uit hij staat nu twee weken te draaien we zijn er er blij mee na vier maanden leverings tijd
We hebben dit product gekocht a) omdat de lengte goed bij ons huis past en b) omdat de reviews bijna allemaal 5* zijn.
We hebben het nu bijna 2 weken in huis en mijn vrouw zegt iedere keer als ze iets uit de vriezer haalt, Ik vind het zo vreemd als ik in de vriezer kom en geen ijsvorming zie, dus de no frost doet het uitstekend.
De vriezer was zeer goed verpakt. Ook is de kwaliteit van het product goed. De extra accessoires zijn erg nuttig. Zeker waar voor je geld! De extra garantie was naast de prijs kwaliteit verhouding ook belangrijk voor me. De vriezer is ook redelijk stil. In een berging is het prima, maar in een woonkamer niet. Let wel op dat je het product eerst vier uur laat staan, anders kan die storingen geven. Mijn product heb ik laten omruilen omdat de monteurs zich niet aan de voorgeschreven wachttijd van Etna hielden alvorens aan te sluiten.
Zochten een betaalbare No Frost vrieskast. De ETNA VV6143NWIT voldoet aan onze eisen. Mooie vrieskast, gemakkelijk in te richten en is bovendien vrijwel geruisloos.
Een extra vriezer kopen daar waren wij aan toe, prijzen vergeleken en vele reviews gelezen en uitgekomen bij Etna, nu hoef ik met No-Frost plus mijn vriezer nooit meer te ontdooien? ETNA heft het antwoord!, No-Frost Plus voorkomt namelijk ijsvorming in het vriesgedeelte waardoor je jouw vriezer nooit meer hoeft te ontdooien. Ook indeling van de vriezer heeft veel ruimte. Ben er zeer tevreden mee een aanrader.
via de reviews van kieskeurig bij deze vriezer uit gekomen. een mooi en degelijk apparaat voor een goede prijs. vooral de functies no frost en super freeze zijn top!!
Vandaag onze vrieskast ontvangen. Wat een geweldige aanwinst voor ons. Allereerst de verpakking die zo milieu vriendelijk is weinig weg gooi . Op de doos stond vermeld wat er in zat hoe er mee om te gaan . Tevens werd gewezen naar de 3 jaar extra garantie op dit product.
De vrieskast aangesloten en werkte direct. We zijn er zeer tevreden over. Ook de uitleg van de verkoper was topy
Mooie degelijke vrieskast die gekocht is omdat mijn oude koel-vriescombinatie defect raakte. Aangezien ik een eenmansgezin ben, had ik geen behoeft meer voor een extra koelkast.
Makkelijke installatie en een geruisloze motor. Voor mij zeker een aanwinst vooral met de NoFrost functie.
Betaalbare kwaliteit.
Deze aankoop was nodig omdat mijn oude koel/vriescombinatue op was en door omstandigheden een koelkast niet meer nodig was.
Gekozen voor deze vriezer, welke voldoet aan de door mij gestelde eisen en er degelijk en mooi uitziet.
De gekochte Etna vrieskast voldoet 100% aan mijn verwachtingen. Met de 4 aanwezige laden hebben we meer dan voldoende ruimte. De Etna vrieskast is vrijwel geluidloos, je hoort het niet. De prijs was ook zeer gunstig om de Etna via internet te kopen. Nu, na 14 dagen , kunnen we zeggen dat het een goede aankoop was.
Mooie diepvrieskast die stil zijn werk doet. Is zeer snel op temperatuur. Nofrost is handig en tijd besparend, kast hoeft niet meer ontdooid te worden maar regelt dit zelf.
Mooi product en mooi afgewerkt, stijlvol, maakt weinig lawaai en uitermate stil, koelt snel, correcte levering. Zeer interessant gezien lange garantie wat wil zeggen dat de fabrikant zelf vertrouwen heeft in zijn apparaat.
Fijne vrieskast die doet wat het moet doen. Het formaat is prima voor ons, niet te groot en niet te klein.
Af en toe wel wat meer geluid als de vrieskast aanslaat.
Mooi apparaat na installatie werkt goed, stel voetjes moeilijk te draaien om waterpas te zetten in handleiding ook niet heel goed aangegeven. Wordt in begin wel erg warm overal voor de prijs toptoestel
Deze vrieskast heeft 4 grote laden en één klep waar je meer dan genoeg in kwijt kunt. Omdat de vriezer ook nog eens een no-frost functie heeft is deze zeer gemakkelijk in gebruik want je hoeft nooit meer te ontdooien! Hierdoor kun je ook gemakkelijk zien wat er in een lade ligt zonder deze te openen en de lades vriezen niet meer vast. Erg handig zijn de 2 wieltjes aan de achterzijde voor het verplaatsen van de diepvrieskast, waardoor eronder gemakkelijk gepoetst kan worden. Door zijn breedte van 55cm kunnen wij er twee naast elkaar plaatsen, welke allebei nadat onze groentetuin geoogst is gevuld kunnen worden. Na verloop van tijd kunnen wij er een uitzetten als er minder in de vriezer ligt.
Wat een ruimte, Ik kan mijn oogst uit de moestuin mooi geordend plaatsen. Super stil, en digitaal wordt de temperatuur aangegeven. Ook voor de komende tijd niet meer ontdooien, gaat nu volledig automatisch.
Mooie compacte vriezer. Diepe lades, zodat er voldoende ruimte is. Makkelijk verrijdbaar door de wieltjes. Heel fijn dat hij na een boost automatisch weer terug gaat naar de juiste temperatuur. Temperatuur makkelijk in te stellen. Mis alleen een lampje in de vriezer en de werkelijke temperatuur aanduiding, zodat je weet hoe koud hij op dat moment precies is.
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding!
Ben gaan zoeken via internet voor een nieuwe vrieskast daar mijn oude Liebherr problemen begon te vertonen.
Ik kwam uit bij ETNA VV6143 N want deze kwam heel goed uit de test en dat is toch goed om te weten.
Daarna bij Expert de bestelling geplaatst. Het is wel prettig omdat we de meeste artikelen hier kopen fijne klant behandeling.
Snelle levering.
Ik heb bewust gekozen voor een vertrouwd merk en heb daar tot op heden geen spijt van.
Het blijkt een robuste machine die vertrouwen uitstraalt, waarbij de vorm en indeling een hoge waardering verdienen.