Huawei P30 6.1" Smartphone - 128GB - Blue - Smartphones

Huawei P30 6.1" Smartphone - 128GB - Blue
Huawei P30 6.1" Smartphone - 128GB - Blue
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 573,87 Bekijk alle aanbieders
9.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 756 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei P30 6.1" Smartphone - 128GB - Blue op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

shabeer18-06-2019

mooi toestel, plaatje om te zien

voldoet aan alle verwachtingen qua camera, geluid en gebruikersgemak. net zoals de andere producten van telefoontoestellen huawei is dit een mooie toestel met een goeie prijs kwaliteitsverhouding
Pluspunten
  • camera
  • gebruikersgemak
Mariska18-06-2019

Huawei P30 bevalt prima!

Ik heb altijd Samsung gehad, maar wilde eens rond kijken wat er nog meer op de markt is..... toen wees de verkoper mij op de Huawei P30, mooi toestel, mooie prijs. Verder werkt het toestel makkelijk, laadt super snel op, alles spreekt voor zich.
Pluspunten
  • Prijs kwaliteit verhouding
  • Prima camera
  • Mooi uiterlijk (vind ik)
Frank Janssen17-06-2019

Prima beeldscherm, zeer helder beeld.

Prijs kwaliteit is prima, is vergelijkbaar met iphone toestel. Prijs is stuk gunstiger dan de iphone toestellen. Snelheid van het toestel is goed, geheugen capaciteit 128gb is ruim voldoende.
Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Beeldscherm
Minpunten
  • nog niet ontdekt
B.M17-06-2019

Mooi toestel, groot display/ scherm, prettig in gebruik.

Heb hiervoor altijd Samsung toestellen gehad, maar was toe aan een nieuwe en ben gezwicht voor de ongelofelijk goede camera! Wat een prima toestel, super foto's. En daar waar je een telefoon ook voor gebruikt ;-) gebruiksvriendelijk, handige standaard apps, bellen, appen, gaat prima allemaal. Toestel is licht en strak qua uiterlijk. Aanrader dus.
Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Gebruiksvriendelijk/ batterij duur
  • Camera
  • Gewicht
  • Formaat
Minpunten
  • nog niet kunnen ontdekken.
Theike17-06-2019

Fantastische camera's

Was al jaren een samsung man maar ben nu omgeschakeld naar Huawei.De p30 heeft extreem goede camera's met ontzettend veel instel mogelijkheden waardoor je de de mooiste proffesionele foto's/filmpjes schiet. Beeld is ook zeer duidelijk.
Pluspunten
  • Veel professionele camera instel mogelijkheden
  • Beeldscherm
  • Weinig hinderlijke vooringestelde apps
Leslie16-06-2019

Fototoestel met telefoonfunctie

Ik had voorheen altijd een Samsung, maar ik ben zeer verrast door de overeenkomsten met dit toestel. De bediening is verder redelijk hetzelfde. Er zit een hele goede camera op waardoor je super mooie kwaliteit foto's kan maken met je telefoon. Heel blij mee...
Pluspunten
  • Kwaliteit van camera
  • Handige bediening
Iris16-06-2019

Goede telefoon! Pracht camera

Voor dit product gekozen omdat de prijs kwaliteit verhouding heel goed is. Een niet te groot toestel. Goede camera. Goed geluid. Al met al zeker tevreden.
Pluspunten
  • Goede camera! Met veel opties
  • Lange accuduur
Annemarie15-06-2019

Geweldig toestel voor een mooie prijs

Stond al langer op. Mijn verlanglijstje. Niet gekozen voor de pro omdat het formaat ists groter was wat voor mij niet handig leek. Emorm fijn is het geheugen van 128gb de pro heeft zelfs 256gb. Ik heb het toestel nu een week ik ontdek van allerlei leuke mogelijkheden. Wat mij enorm verrast is de foto kwaliteit. Ben zeer content met mijn aankoop.
Pluspunten
  • Lange accuduur
  • Mooie beeldkwaliteit
  • Handig in gebruik
  • Grote opslag ruimte
  • Formaat is handzaam
Minpunten
  • Geluid klinkt wat schel
Dennis Wever15-06-2019

Geweldig groot en mooi toestel

Voor mij was de huawei niet de eerste keus, maar wouw wat ben ik blij met dit mooie en fijne toestel. Mooi groot, mooi duidelijk scherm, en tot zijn concurrenten mooi qua prijs. Heel blij mee
Pluspunten
  • Groot, helder scherm, makkelijk in gebruik
Peter van ewijk15-06-2019

Groot scherm goede kwaliteit

Heb 8 jaar lang samsung gehad en ben nu overgestapt na een huawei p30 en heb er nog geen minuut spijt van gehad super goed en makelijk toestel en maakt ook nog mooie foto's daardoor ben ik ook wel overgestapt en ook een snel toestel .
Pluspunten
  • Snel toestel
  • Maakt mooie foto's
  • Makelijk te bedienen
Minpunten
  • Nog niet ondervonden
Irmlinde15-06-2019

Groot scherm, lange accu duur, mooie foto's, erg snel

Snelle telefoon met een groot scherm met veel opslag ruimte. Maakt erg mooie foto's. Zitten leuke standaard apps op. Ben erg blij met deze telefoon :)
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Mooie foto's
  • Ruime opslag
M de Wever14-06-2019

Super mooi toestel snel en overzichtelijk

Had hiervoor een P10 lite en nu de P30, en ondanks alle negatieve uitlatingen in de media over huawei toch voor dit toestel gekozen. Het is een zeer mooi toestel, overzichtelijk en super snel. De camera's om foto's te maken is zeer goed, heldere foto's. super mooi toestel en gebruiks vriendelijk.
Pluspunten
  • strak uiterlijk
  • goede camer's
  • super snel
  • lange batterij duur
Minpunten
  • niet draadloos oplaadbaar
Elly14-06-2019

Super foto's, mooi formaat scherm

Eerder Huawei gehad, de 10 had ook al een fijne camera. Deze is nog veel beter en handig in gebruik. Batterij laadt supersnel op en gaat lang mee
Pluspunten
  • Batterij
  • Camera
  • Kleur
Roxanne14-06-2019

Goed toestel, mooie camera

De p30 is een mooi groot toestel. Mooie camera en er zit een handige app op het toestel waarmee je je telefoon leert kennen. Al met al super fijn toestel en zeker waar voor mijn abonnement geld.
Pluspunten
  • Camera
Sandra14-06-2019

Mooi scherm, overzichtelijk en die foto's..geweldig

De huawei p30 is echt geweldig. Flink wat geheugen, batterij gaat hij mij bijna 3 dagen mee. Het geluid valt een beetje tegen, maar zeker niet hinderlijk. Hoe de camera werkt, was voor mij even uitzoeken, maar wat maakt de p30 geweldige foto's! Ben er echt blij mee!!
Pluspunten
  • Batterijduur
  • Camera's
Minpunten
  • Besturingssysteem van camera is wat moeilijker
  • Het geluid valt een beetje tegen
Marijke14-06-2019

Supercamera

Heb weer een Huawei gekocht vanwege de camera En op aanraden van mijn zoon Die hem ook heeft Het is dus mijn tweede huawei Ben er erg blij mee
Pluspunten
  • Camera
Renate13-06-2019

Zeer tevreden over de P30

Hiervoor heb ik de P10 in gebruik gehad waar ik super tevreden over ben/was. Daarom weer gekozen voor een Huawei. De P30 heeft een zeer helder, beeldscherm. Het is even wennen dat de thuisknop in het scherm zit. Gezichtsherkenning werkt prima en het formaat van de telefoon is ook prima. Iets groter dan de P10. Minpuntje en tegelijkertijd een pluspunt is de driedubbele camera waardoor je de telefoon niet plat neer kunt leggen en de telefoon wiebelt. Ik heb een hoesje besteld waardoor dit waarschijnlijk wordt verholpen. Ik ben zeer tevreden over de P30 en over Huawei in het algemeen. Waarom zou je veel geld uitgeven voor een Apple als Huawei je hetzelfde biedt voor minder?
Pluspunten
  • scherp en helder beeldscherm
  • formaat
  • geheugen van 128 gb
  • gezichtsherkenning
  • prijs
Minpunten
  • 3-dubbele camera steekt iets uit
Niels Burger13-06-2019

Van Huawei P20 lite naar Huawei P30

Zoals de titel aangeeft ben ik van een goedkoop toestel naar een wat duurder toestel overgegaan. Ik zat er zelfs nog aan te denken om de P30 Pro te halen maar ik vond dat er niet heel veel verschil is zat en dat de P30 toch goedkoper was. De Huawei P30 vind ik echt een fantastische telefoon!! Het is allemaal wel weer even wennen een nieuwe telefoon, maar dat heeft even tijd nodig. Zo vond ik het ook raar dat ik op mijn browser geen terugknop had, je moet kennelijk van links naar rechts swipen. Ik vind dat de camera super goed is, het heeft veel mooie en leuke functies. De Batterij duur is iets beter dan mijn oude toestel, maar niet gek veel. Ik heb de 128 gb versie genomen en dat is meer dan genoeg. Heb nu al mijn apps en oude bestanden van m'n andere telefoon er opstaan en ik heb nog geen kwart gevuld. De games die ik er op kan spelen draaien echt heel goed. Ik kan de zwaarste spelletjes moeiteloos spelen. Verder filmpjes afspelen gaat hele goed, mooie geluids kwaliteit en mooi beeld. Elke telefoon heeft ook zo z'n nadelen en dat vind ik de vinger beveiligingssysteem, die werkt niet optimaal. Ik heb nog veel uit te zoeken maar ik vind het tot nu toe echt een geweldig toestel en raad hem aan iedereen aan.
Pluspunten
  • Moeiteloos games kunnen spelen
  • Camera functies
  • Aantal GB
Minpunten
  • Vinger beveiligingssysteem
  • Zoom functie camera
Rarts13-06-2019

Huawei p30

Mooi toestel, het beeld is erg mooi en rustig. Foto's zijn haarscherp en gedetailleerd. Snel toestel. Waardige opvolger van mijn P10. Ondanks boycot van Trump toch besloten dit toestel te nemen.
Pluspunten
  • Camera
  • Snelheid
  • Scherm
  • Vormgeving
Minpunten
  • Toekomst upgrades
  • Emui mag wat minder, meer origineel Android
  • Sdkaartje
Nikki G13-06-2019

Waar voor je geld!

In heb getwijfeld tussen de Samsung galaxy s10 en de huawei p30. Nu ben ik persoonlijk niet erg zuinig op mijn telefoon. En ik vind mede doordat de huawei veel goedkoper is het een hele goeie en voor mij betere prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
  • Camera
  • Snelheid
  • Accuduur
Minpunten
  • Camera steekt uit, kwetsbaarder
Ben13-06-2019

Geweldig toestel!!!

Geweldig toetsel, heel makkelijk hanteerbaar en super mooie foto's kun je er mee maken. Ik heb het toestel nu 2 dagen en weet al volledig hoe alles werkt. Ik ben er meer dan tevreden over! Ik zou zeggen schaf dit toestel aan...Ook bedankt voor de actie promotie waarbij je nu de sonos box er gratis als cadeau bij krijgt!
Pluspunten
  • Foto,s
  • Extreem veel mogelijkheden
  • Grootte van het toestel
  • Bereik en geluidskwaliteit
Minpunten
  • Swypen is even wennen van pagina naar pagina terug
Rosemarie Bernabe13-06-2019

Groot scherm, fantastische camera

Ik wi en Huawei omdat met een goede prijs, heb ik groot geheugen, goede kamera, groot scherm, en snel systeem. Perfekt!
Pluspunten
  • groot scherm
  • snel systeem
  • prijs
  • kamera
Vanessa13-06-2019

Huawei p30

Ik heb de overstap gemaakt van de Samsung naar de Huawei omdat ik hier erg goede verhalen over heb gehoord. Ook de prijs kwaliteit verhouding niet veel scheelt met de Samsung. En ik heb goede verhalen gehoord over de camera. En aangezien ik graag een goede Camara op mijn telefoon wil heb ik dus ook de overstap gemaakt. Ook vertelde de verkoper van 't mobile erg enthousiast over de Huawei. Dat werkte ook goed mee in mijn keuze.
svenhu9912-06-2019

Uitstekend snelheid en een langdurige accu

snelle mobiel met een mooi beeld, sterke accu en een geweldige camera. eigenlijk zijn er zo goed als geen minpunten aan dit mobieltje.
Pluspunten
  • accu
  • snelheid
  • camera
  • schermresolutie
Minpunten
  • smal scherm
Vcuperus12-06-2019

Groot scherm en weer een fantastische huawei

Door het grote scherm alles goed zichbaar en is het toestel formaat niet hinderlijk groot. Verder is het weer een goede degelijke telefoon wat ik gewend was na 3 jaar een p10 gehad te hebben. Zeker een aanrader.
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Gemakkelijke te bedienen