Huawei P30 6.1" Smartphone - 128GB - Blue - Smartphones

Huawei P30 6.1" Smartphone - 128GB - Blue
Huawei P30 6.1" Smartphone - 128GB - Blue
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 573,87 Bekijk alle aanbieders
9.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 756 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei P30 6.1" Smartphone - 128GB - Blue op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Michał21-06-2019

Awesome phone

For last 3 years I was a happy owner of P9 and next Huawei phone was natural choice for me even though there is conflict with US and Google support. Frankly speaking I was affraid and started to look for a replacement. I spent long hours comparing to other flagship phones, checking the same time all news about Huawei situation. At the end I didnt give a shit about what may happen cause of the story with US and took P30!
Pluspunten
  • Designe
  • Battery
  • Quality
  • Screen
Minpunten
  • Back of the phone is not straight, camera protrude
Rob20-06-2019

Top kwaliteit! Goede Accuduur, Super snel laden.

Zijn geld waard. super sterke accu kan er max 2 dagen mee. top camera nog nooit zo mooi kwaliteit gezien voor een smartphone. super helder display!
Pluspunten
  • Camera
  • Accu
  • super snel
Kerr,,20-06-2019

Huawei P30 subliem.

Ik gebruik de Huawei al jaren. Ik ben erg tevreden. Mijn vorige telefoon de P10 doet het nog steeds erg goed. De P30 is een gave telefoon. Het ligt lekker in de hand. Meeste telefoons zijn erg aan de grote kant met curved scherm, die snel stuk gaan. Daar heb je met de P30 geen last van. Beeld, geluid en design zijn heel mooi. Geen fotocamera meer nodig, foto's zijn zuiver en scherp. Minpunten heb ik nog niet ontdekt aan de telefoon. Gezien mijn P10 ook nooit mankementen heeft getoond, verwacht ik op lange termijn van de P30 niet anders. op prijs kwaliteit is Huawei ECHT een aanrader!
van de Pol20-06-2019

Loepzuiver

Een toestel dat doet wat je ervan zou willen verwachten voor een heel scherpe prijs: een prettig scherp beeld, een topcamera(3) voor loepzuivere foto's ook de telelens functioneert goed, een lange accuduur.
Pluspunten
  • topcamera
  • accuduur
  • goede schermresolutie
Minpunten
  • scherm is iets gevoeliger voor breuk
Melissa20-06-2019

Hele fijne telefoon!

Ik heb deze telefoon op aanraden van een vriendin gekocht. Ben er heel erg blij meer, batterij duur is goed, beeldscherm werkt perfect en dan heb ik nog niet over de mooie foto's gesproken die de telefoon maakt!
Pluspunten
  • Batterij duur
  • Beeldscherm
  • Camera
Jacob20-06-2019

Groot scherm, fantastische camera

Heb deze telefoon gekocht voor het mooie scherm maar vooral voor de camera, deze telefoon maakt echt prachtige foto's
Pluspunten
  • Camera
  • Scherm
  • Batterij
Maarten20-06-2019

Toptoestel

Super telefoon, mooi groot scherm, camera van zeer hoge kwaliteit, opladen gaat super snel en accuduur is erg lang. Kortom echt een top telefoon!!
Pluspunten
  • Goede camera
  • Goed geluid
  • Goede accu
  • Helder beeldscherm
Juul19-06-2019

Goede telefoon

Telefoon is erg makkelijk in omgang, overgestapt vanaf samsung. Hele goede camera en het design van het scherm zijn een grote plus. Prijs kwaliteit verhouding is erg hoog.
Pluspunten
  • Goede camera
MarjaS19-06-2019

Fijn, licht toestel

Was gewend aan Samsung en ben nogal merkvast maar wilde toch eens een keer iets anders proberen. Tot nu toe bevalt de P30 prima, camera is een stuk beter, toestel is lichter en heel gebruiksvriendelijk. Prijs/kwaliteitverhouding is perfect! Is toch een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld Samsung of Apple en ook dat vind ik belangrijk.
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Perfecte camera
  • Fijn toetsenbord
  • Niet al te duur
Minpunten
  • Geen ledlampje
Nick19-06-2019

Perfecte telefoon voor een mooie prijs

Een van de beste telefoons voor een betaalbare prijs. De telefoon kan zowel media als games erg nauwkeurig weergeven door het grote en mooie scherm met de volledig scherm functie. Ook heeft de telefoon een super scherpe camera die in 32x slow motion gave clips vast kan leggen! Hij is supersnel door de octa core processor en 6GB Ram geheugen waardoor het gebruik erg soepel en fijn aanvoelt.
Pluspunten
  • Snelheid
  • Camera
  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Vinger / gezicht herkenning
  • Accu duur
Maj19-06-2019

Scherp beeld, goeie accu

Huawei is wat mij betreft een voorloper op de markt van mobiele telefoons. Beeld is haarscherp, super mooie foto's en de batterij gaat super lang mee. Ik raad een Huawei telefoon zeker aan. Kwa prijs kwaliteit voldoet hij zeker, een zeer goed toestel voor een schappelijke prijs.
Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Mooie foto
  • Goed batterij
  • Prijs kwaliteit
Stef19-06-2019

Huawei p30 heel fijn

Dit is alweer mijn 2de toestel van Huawei. Ben er erg over te spreken hardware is zeer netjes. Software ook goed met de toegevoegde emui. Goede camera en accu heeft een lange levens duur.
Pluspunten
  • Accu duur
  • Design
  • Camera
  • Levensduur
Minpunten
  • Kan geen extern geheugen in
Bart19-06-2019

Prachtig scherm en twee dagen accu

Het scherm is echt heel erg mooi. De kleuren zijn helder, helemaal als ik het vergelijk met mijn oude iphone 6. Geen knoppen op het scherm is een middagje wennen maar daarna werkt alles vloeiend. Ook de camera is erg goed met een 5 keer analoge zoom fucntie. Hoewel de camera wel alles in een iets vrolijker daglicht zet. Mij is het niet echt gelukt om in het donker een foto te maken waarbij het niet lijkt dat het licht is. Een nadeel wat mij irriteert is dat je bij whats app de slimmere manier van terug gaan naar een volgend scherm niet helemaal optimaal is. Normaal gesrpoken slide je met een van je vingers vanaf de rand van het scherm naar de binnenkant van het scherm om terug te gaan naar het vorige scherm. Echter wanneer je whats app opent en het toetsenbord open hebt staan dien je twee keer deze handeling uit te voeren aangezien je de eerste keer enkel het toetsenbord sluit.
Pluspunten
  • Camera zoom functies
  • groot scherm
  • helder scherm
  • Laadtijd is bizar snel
  • gaat twee dagen mee
Minpunten
  • uitsteken van de camera lens
  • Slimme functie whats app
Etik19-06-2019

Makkelijke enorm snelle smartphone

Ik vind dit een supergoed product, de camera's zijn heel scherp, hij werkt heel makkelijk, beeld ziet er super uit ook met filmpjes enzo, opladen gaat ook al snel, accu gaat lang mee, mobiel ligt fijn in de hand, sommige mensen vinden Android niet fijn maar dat heb je echt zo onder de knie..
Pluspunten
  • Accuduur
  • Snel opladen
  • Camera's
  • Snelheid met apps en dergelijk
  • Uiterlijk telefoon
Minpunten
  • Kan ik zo geen bedenken
Jeffrey van der Vliet19-06-2019

Goede accuduur bij de P30

Gebruiksvriendelijke telefoon. Batterij gaat na opladen meer als 2 dagen mee. Camera ook super goed.
Pluspunten
  • Camera
  • Accuduur
Nan19-06-2019

Huawei P30

Zeer tevreden. Naar uitvoerig diverse telefoons met elkaar te hebben vergeleken (Samsung, Apple en Huawei) uiteindelijk gekozen voor de Huawei P30 en geen seconde spijt van gehad. Bijzonder gebruikersvriendelijk, alles wijst zich vanzelf. Scherm is fantastisch, loepzuiver en scherp beeld. Kwaliteit camera is ook het benoemen waard: de telefoon produceert zeer hoge kwaliteit foto's. Tevens is de service vanuit Huawei zelf erg goed. Heb je een vraag, dan wordt deze asap opgepakt en je krijgt vaak binnen een uur terugkoppeling. Ergo: uitermate content.
Pluspunten
  • Prijspunt
  • Design
  • Camera
  • Gebruikersgemak
Terry l19-06-2019

Super camera en goede accu!

Na jarenlang Samsung te hebben gebruikt ben ik ivm de prijs en het formaat overgestapt naar de P30. Tot op heden ben ik zeer tevreden met het toestel. De camera kwaliteit heeft me zeer verast. Met de AI stand maak je ongekend mooie foto's en schakelt het toestel automatisch naar de beste stand (portret, supermaco etc) Ik heb nog nooit een toestel gezien die zulke goede foto's maakt. (zelfs in het donker nog erg goed) Ook de accu is een pluspunt ten opzichte van de concurrentie. Zelfs met intensief gebruik kan ik 24 uur zonder lader. En als je hem dan moet opladen is hij met de supercharge zo weer vol. Ook het scherm is erg goed. Zelfs in de volle zon is het scherm nog duidelijk leesbaar. Het enige minpuntje wat ik tot op heden heb kunnen vinden is dat hij standaard niet draadloos kan opladen. Voor een toestel in deze klasse vind ik dat echt een gemis. (er schijnen echter wel speciale hoesjes voor verkrijgbaar te zijn) Al met al een aanrader!
Pluspunten
  • Camera
  • Accu
  • Laadsnelheid
  • Scherm
Minpunten
  • Standaar niet draadloos op te laden
Roel19-06-2019

super telefoon

Deze telefoon doet gewoon alles wat er over verteld word en geschreven geen poespas maar gewoon duidelijk en goed. Dit is al mijn derde Huawei telefoon, hiervoor samsung gehad ook tevreden over maar Huawei is mijn favoriet .
Els18-06-2019

Van Apple overgestapt naar huawei.

Na twaalf jaar iPhone ben ik na diefstal van mijn iPhone x overgestapt. Ik was het zat zoveel geld te betalen voor een telefoon en steeds zorgen te moeten maken of een dure verzekering af te moeten sluiten. Na enige uitzoeken uiteindelijk gekozen voor huawei. Wilde eerst de p 30 Lite nemen, maar vond de Aurora uitvoering van de p 30 zo mooi dat ik de meerprijs er voor over had. Bovendien had huawei een superactie met een gratis sonos one. Na ontvangst van het toestel was ik aangenaam verrast. Het prachtige oledscherm en de eenvoudige intuïtieve bediening van de telefoon deden mij al snel Apple vergeten. Zelfs betalen kan met deze telefoon. De gezichtsherkenning vind ik niet zo goed werken, maar de oplichtende vingerscan werkt altijd en snel . De accu gaat lang mee en laadt razendsnel op, ongelofelijk, binnen een uur al 80 %. De oortjes zijn maar van matige kwaliteit , had dat wel beter verwacht. Al met al zeker een goede vervanging van mijn iPhone x voor minder dan de helft van de prijs. De leica camera s bieden (te?) veel mogelijkheden en ik heb al verschillende goede foto’s gemaakt. Helaas is na twee dagen het toestel van de tafel gegleden en nu is de hoek van het scherm helemaal vergruisd en het glas gebarsten. Dat valt me dus wel heel erg tegen. Mijn iPhone x is ook wel eens gevallen en had toen niks. Hopelijk valt dit toch op de een of andere manier onder garantie of win ik hopelijk de 250 euro, want zoveel kost een nieuw scherm. Dus op zich erg tevreden over de mooi uitgevoerde huawei p 30 maar jammer dat hij al gebarsten is.
Pluspunten
  • Mooi groot scherm
  • Snel
  • Goede accu
  • Laadt razendsnel op
  • Luxe uitstraling
Minpunten
  • Kwetsbaar
  • Veel voorgeïnstalleerd apps
Dirk de Hek18-06-2019

High Tech Smartphone met exelent scherm

De P30 van Huawei is voor mij de smartphone ! Met een over duidelijk mega kleurenscherm biedt deze smartphone een overzichtelijk gebruiksvriendelijk en veelbelovende reeks aan mogelijkheden waarmee het vele andere merken ver achter zich laat. Met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding scoort de P30 ver boven het gemiddelde in haar branche. De keuze voor dit toestel heeft daarom geen extra uitleg nodig met daarbij een perfecte Leica lenzensysteem is het wat mij betreft een flitsende marktleider wat smartphones betreft!
Pluspunten
  • Duidelijk scherm
  • Power longlive accu
  • Snel oplaadbaar
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Zeer compact
Minpunten
  • Beperkt manual
  • Aanschafprijs vrij duur
Jef18-06-2019

P30 relax

Het is een snel toestel met heel veel extra's, ik heb altijd iPhone gehad maar de huawei p30 heeft het voor elkaar om er voor te gaan, ik ben echt tevreden met het toestel, de camera is helemaal top, om hele mooie foto's te kunnen maken voor dit geld lukt het niet bij andere telefoons, even samengevat groot scherm, mooi geluid en super mooie foto's en helder geluid als je belt, ik beveel dit product aan!!
Pluspunten
  • Camera
  • Helder geluid
  • Snelheid
  • Groot scherm
Minpunten
  • Bij 30 x in zoemen niet zo helder
Shauni Scholten18-06-2019

Super camera en ontzettend fijne telefoon!

Ik vind het een super fijn toestel. Ik was aan het twijfelen om weer een IPhone te nemen dat merk bevalt me goed en heb liever niks ander. Eenmaal In de winkel was ik toch helemaal verkocht aan de Huawei P30 vanwege de top kwaliteit foto's die hij levert, zo ontzettend mooi, dat heb ik nog nooit gehad! Ook de grootte van de telefoon bevalt me goed, hij is iets groter dan dat ik gewend was maar totaal niet storend. Aan de Android moest ik even wennen. Alles is overzichtelijk en makkelijk te vinden.
Pluspunten
  • Camera
  • Grote van de telefoon
  • Geluid van muziek
Minpunten
  • Voor camera minder scherp
Gj18-06-2019

Scherm is prima mooie kleuren en duidelijk.

Mooi goed toestel die niet onder doet voor toestellen van een veel hogere prijsklasse. Waar je een paar honderd euro meer voor betaald alleen voor de populariteit en naam terwijl dit toestel er niet voor onder doet.
Pluspunten
  • Gewoon een goed toestel
Minpunten
  • Android onzeker door trump
Donna18-06-2019

Prachtig scherm en mooie foto's

Ik vind de kleuren van het scherm heel mooi. Ik heb de blauwe midnight fission aurora achtige kleur en ben er heel blij mee. De foto's zijn heel mooi door de 3 lensen. De selfiecamera vind ik minder mooi dan de front camera
Pluspunten
  • Front camera
  • Toestelkleur
Minpunten
  • Selfie camera
Esther18-06-2019

Mooi uiterlijk en super fijn om mee te werken

Ik vind zelf altijd belangrijk dat een telefoon er goed uitziet. Dat kun je van de P30 niet ontkennen, het is een supermooi toestel. Ik heb zelf de aurora, met mooie donkerblauwe kleuren op de achterkant. Wat ik fijn vind aan dit toestel is het grote scherm, doordat er geen vaste home button meer is. Niet alleen is het scherm erg groot, maar de kleuren zijn super helder en de camera is ook erg goed. Het overzetten van apps, contacten, agenda enz. ging super makkelijk vanaf mijn andere huawei. Ik krijg nu ook steeds meldingen met tips waarmee je de telefoon kan optimaliseren en het uiterste uit je telefoon kan halen voor meer gebruikersgemak. Voor de telefoongebruiker die wel wat kan, maar niet extreem handig is met telefoons dus ideaal. Wat ik het grootste voordeel van deze telefoon vind is toch echt de prijs/kwaliteit verhouding, je krijgt een super goede telefoon voor zo ongeveer 300 euro minder dan de grotere merken. Ik ben blij!
Pluspunten
  • prijs/kwaliteit
  • Camera
  • Schermresolutie en kleuren