KlikAanKlikUit MACC-2300 Matter Stopcontact Schakelaar - Slimme schakelaar - Wit - Slimme switches

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 27,99 Bekijk alle aanbieders
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de KlikAanKlikUit MACC-2300 Matter Stopcontact Schakelaar - Slimme schakelaar - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

r****************@h**********24-10-2025

Werkt goed en makkelijk te installeren

De KlikAanKlikUit MACC-2300 Matter werkt goed. Ik heb dit product ontvangen om te testen en tijdens het testen merkte ik dat de schakelaar makkelijk te installeren is. Ook koppelt de schakelaar goed met Google Home, wat een pluspunt is voor deze schakelaar.
Pluspunten
  • Werkt goed
  • Goed te koppelen met o.a. Google Home
s*********@g********24-10-2025
De KlikAanKlikUit MACC-2300 Matter, mogen ontvangen om te testen. Het product wordt in een klein doosje geleverd met een handleiding erbij. Na het uitpakken is de installatie simpel en snel aan o.a. Google Home. De schakelaar reageert snel op acties (aan/uit) via de app of spraakbedieningen als "hey google". Door het minimalistische ontwerp blokkeert de schakelaar geen andere outlets. De schakelaar voldoet aan de verwachtingen.
m**********@l******23-10-2025
De KlikAan KlikUit schakelaar is ideaal om je verlichting te beheren. Tijdens het testen heb ik ervaren dat de schakelaar makkelijk te koppelen is aan je Google Home account. Vervolgens is het ideaal dat je de schakelaar altijd kunt bedienen met de app. Ik ben enthousiast over deze handige schakelaar en zou het dan ook aanraden om aan te schaffen.
Fidje0923-10-2025

Gebruiksvriendelijke slimme stekker

De KlikAanKlikUit MACC-2300 Matter is een slimme stekker die zeer makkelijk te installeren is. Ik heb dit product gekregen om te mogen testen. Zelf heb ik de stekker verbonden met Apple Home, wat zeer snel ging. De stekker ziet er degelijk uit en heeft een mooi design. Momenteel heb ik een lamp aangesloten die moeilijk bereikbaar is, maar met de slimme stekker is het heel eenvoudig om hem aan en uit te zetten.
Pluspunten
  • Eenvoudig te installeren
l*************@g********23-10-2025

Goede schakelaar, makkelijk te koppelen.

Voor een test heb ik de schakelaar mogen uitproberen. De installatie met Homey en Google Home verliepen heel intuïtief. De reactiesnelheid is prima, hij reageert vrijwel direct op commando’s. Het enige nadeel vind ik dat de knop op het apparaat niet als handmatige schakelaar werkt. Het is jammer dat je de stekker niet gewoon even snel kunt bedienen zonder telefoon als je er recht naast staat.
Pluspunten
  • Makkelijk te installeren
  • Stabiele verbinding
  • Werkt snel
Minpunten
  • Schakelaar werkt niet om te schakelen.
  • Geen energiemonitoring
KritiQ23-10-2025

Handige schakelaar

Ik heb deze schakelaar ontvangen om te mogen testen. Het is simpelweg Plug and Play en de schakelaar is werkend. Je kunt heel handig routines erin zetten via de Google home app zodat je bijv de lamp automatisch kan laten in of uitschakelen. Erg handig!
Pluspunten
  • Makkelijk te installeren
Minpunten
  • Nvt
Bert913322-10-2025

Doet wat het moet doen via Google Home

Ik heb deze stekker mogen testen en daar ik veel smarthome artikelen in huis heb deed ik hier graag aan mee. Hij was vrij eenvoudig te installeren via Google Home en om hem te gebruiken is een Matter Hub niet echt noodzakelijk. Die laatste heb ik dus ook niet, maar in principe kan je heel goed de stekker aan en uit zetten met je stem "Hé Google..." en het is ook vrij eenvoudig om schakelopdrachten in te stellen. Ideaal om lampen o.i.d. te schakelen. Kortom, hij doet goed wat hij moet doen zonder extra apps te hoeven instaleren.
Pluspunten
  • Makkelijk te installeren
  • Werkt via Google Home
  • Past prima in elk stopcontact
Floris199222-10-2025

Fijne eenvoudige slimme stekker

Een smart home creëren met deze slimme stekker is super eenvoudig, in een mum van tijd had ik deze slimme stekker toegevoegd aan Apple Home. Het verbinden is super eenvoudig, dit viel mij op tijdens het testen. Ook het toevoegen van de stekker in mijn Home-Assistant home was direct mogelijk, de stekker werd automatisch gevonden. De afmetingen van de stekker zijn mooi slank, hierdoor passen er ook nog stekkers in het stopcontact ernaast, iets wat een pluspunt is ten opzichte van alternatieven. Het design is wit, modern en daarmee tijdloos. Misschien was het handig geweest als er een knop op zat om de stekker te bedienen en daarnaast is het vermogen beperkt op 2300 W, dit is prima voor de meeste apparatuur maar wel iets om rekening mee te houden. Al met al voor de prijs een fijne stekker wat het leven gemakkelijk smart maakt, zou deze aanraden wanneer je een slimme stekker zoekt met Matter ondersteuning.
Pluspunten
  • Modern Design
  • Eenvoudig te installeren
Minpunten
  • Vermogen beperkt
  • Geen knop om handmatig te bedienen
a************@g********22-10-2025
Dit product is erg makkelijk in gebruik en handig als je bijvoorbeeld je lamp wil bedienen. Verder was de levering vlot en is het design prima. Ik ga er zeker meer bestellen vanwege het gemak om alles aan te sluiten. De kwaliteit is goed.