Bosch Serie 8 / BGL8ALL5 - Sledestofzuigers

Bosch Serie 8 / BGL8ALL5
Bosch Serie 8 / BGL8ALL5
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 188,00 Bekijk alle aanbieders
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 428 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 / BGL8ALL5 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Hidde15-12-2018

Handig formaat met extra lang snoer

Prima stofzuiger in handig formaat met een extra lang snoer en een mooie flexibele slang aan de stang. Wij hebben twee honden en deze stofzuiger is krachtig en handig om snel te gebruiken.
ad11-12-2018

stofzuiger bosch bgl8all5

Prima apparaat erg stil. lengte snoer erg prettig. Apparaat is wel wat zwaar maar dit is wel te doen, Zuigkracht is regelbaar
Pluspunten
  • lang snoer
  • erg stil
  • goede zuigkracht en regelbaar
Minpunten
  • wel iets zwaar
Jolanda Kruiter11-12-2018

Fijne stofzuiger

Erg fijne stofzuiger met een erg flexibele slang en een lang snoer. Niet meer wisselen van stopcontacten. De stofzuiger rolt gemakkelijk met je mee. Ik vind de stofzuiger vrij stil en hij heeft een goede zuigkracht. Heerlijk zo'n schone vloer, een echte aanrader.
Pluspunten
  • Grote actie radius
  • Vrij stil
  • Goede zuigkracht
  • Flexibele slang
  • Rolt gemakkelijk met je mee
Jaap10-12-2018

Erg stil en uitstekende zuigkracht!

Wij hebben deze stofzuiger uitgekozen omdat we veel vloerbedekking in huis hebben. De Bosch maakte al zijn verwachtingen waar, geweldige zuigkracht en ook nog eens erg stil! Ook is de actieradius van 15 meter ideaal, zeker een aanrader!
Pluspunten
  • Erg stille stofzuiger
  • Enorme zuigkracht
  • Grote actieradius
Minpunten
  • Nog geen minpunt ontdekt
j kuperus-jonkman09-12-2018

goede stofzuiger

ik ben ontzettend blij met deze stofzuiger en wat is hij heerlijk stil en krachtig ben er helemaal verliefd op
Pluspunten
  • zuigt heel erg goed
  • klein en compact
ad06-12-2018

stofzuiger bosch bgl8all5

Pluspunten
  • lang snoer
  • erg stil
  • goede zuigkracht en regelbaar
Minpunten
  • wel iets zwaar
Thea06-12-2018

sterk en geluidloos

weinig decibel, lang netspanningssnoer, veel hulpstukken met verschillende borstels, goede zuigkracht in verschillende standen te zetten, soepele slang
Pluspunten
  • lang snoer
  • geluidsarm
Annette06-12-2018

Zuigt fantastisch, robuust en lekker veel snoer !

Een fijne stofzuiger voor een aantrekkelijke prijs. Zuigt uitstekend en heeft een lekker lang snoer van 15 meter waardoor van stopcontact wisselen nauwelijks nog nodig is. Robuuste uitvoering.
Jean-Paul06-12-2018

Prima stille stofzuiger met een goede zuigkracht

Vanwege de 4 keer A en een goede aanbeveling van de verkoopster deze stofzuiger aangeschaft. Wij hebben een parketvloer en hebben daarom dus ook gekozen voor deze stofzuiger die zéér geschikt blijkt te zijn voor parket. Niets blijkt minder waar.....hij is inderdaad zeer geschikt voor deze vloer. Hij beschikt tevens over een lang snoer met een actieradius van 15m , wat je bij andere stofzuigers bijna niet tegenkomt. Handig dus !!! Al met al was deze stofzuiger voor ons een prima keuze geweest......echt een topper !!!
Pluspunten
  • Goede zuigkracht
  • Een zuinige en stille motor
  • Grote actieradius door 15m snoer
  • Voorzien van 4 zwenkwielen
Minpunten
  • geen opbergmogelijkheid in de stofzuiger.
Gillis06-12-2018

Veel stofzuiger voor een goede prijs

Degelijke stofzuiger. Met name de slang is van stevige kwaliteit en lang snoer van 15 mtr. zo kom je nog eens ergens.
Pluspunten
  • Slang
  • Lang snoer
  • redelijk stil
Minpunten
  • geen opberg vakjes voor assosoires.
Tugrul05-12-2018

Wat een goede stille apparaat

Een geweldig goed zuigende stille apparaat. Het geeft je de gelegenheid om te kunnen praten tijdens het stofzuigen 😉. Zeker een aanrader.
Pluspunten
  • Heel erg sterk en stil een super ding.
Minpunten
  • Geen. Je krijgt waar voor je geld.
Hans04-12-2018

Wolf in schaapskleren

Omdat onze vorige stofzuiger aan vervanging toe was zijn we op zoek gegaan naar een hoogwaardig product. Deze Bosch stofzuiger was al snel de keuze. Wat wordt beloofd doet ie ook zonder te sputteren. Een zeer krachtige stofzuiger die stilletjes zijn werk doet. Voelt degelijk aan en is goed handelbaar. Omdat ie ons zo goed bevalt hebben we nog een tweede gekocht voor in ons vakantiehuis. Zeker een aanrader!
Pluspunten
  • kracht
  • geluidsniveau
  • kwaliteit
  • lang snoer
Angelique04-12-2018

Mooie uitvoering en zuigt goed.

Stang is redelijk onhandig en de stang blijft ook haken. Bij het uitschuiven van de stang moet je veel geduld hebben en de extra handvat als je de stang er af haalt is ook onhandig. Jammer dat je de hulpstukken niet in de stofzuiger kwijt kunt.
HANS04-12-2018

Goede en mooi

Ziet er mooi uit en zeer belangrijk goede zuigkracht op alle oppervlakten. Lange snoer. Voldoende extra borstels. Helemaal top.
Pluspunten
  • LANGE SNOER
  • PRIMA ZUIGKRACHT
  • COMPLEET
alex04-12-2018

lang snoer hele goede zuigkracht hele goede stofzuiger

omdat deze een lange steel en goede zuigkracht heeft.. en lang snoer, en voldoet aan mijn verwachtingen
Pluspunten
  • snoer
  • zuigkracht
toever03-12-2018

Compact en goed wendbaar

Heel goed en stoer apparaat, goed wendbaar, redelijk stil, zuigt perfect. Het apparaat is gemakkelijk op te bergen en heeft een fijn lang snoer. Heel blij mee!
Pluspunten
  • licht
  • goed wendbaar
  • ziet er stoer uit
  • redelijk stil
Ron03-12-2018

stofzuiger

Vandaag een Bosch stofzuiger gekocht BGL8all5 3-12-2018 . Meteen thuis uitgeprobeerd en ontdekte al snel dat deze stofzuiger niet alleen behoorlijk stil is , maar ook veel zuigkracht heeft die perfect te regelen is en een flinke actieradius van 15 meter. Deze stofzuiger is dus echt een goede aanrader .
Pluspunten
  • Echt zeer goed
Berthil03-12-2018

Fijne stofzuiger met lange kabel en stille motor

Verkoper bij Mediamarkt gaf aan dat dit type Bosch stofzuiger de beste is die er is. mooie en stille stofzuiger met een lange kabel!
Henny Prins03-12-2018

Wat een krachtpatser

Wat een zuig kracht, en gemakkelijk in te stellen. Hierdoor is die geweldig handelbaar, en zuigt alles weg. De slang is van een geweven materiaal dit is echt veel fijner als al die andere slangen. Hadden we hem maar eerder gehad, dit is een absolute aanrader.
Pluspunten
  • Zuig kracht
  • Instel mogelijkheden
  • Sterke slang
  • Lang snoer
  • stof zakken zijn gemakkelijk uit te wisselen
Minpunten
  • basis gewicht is stevig
Sjan02-12-2018

Bosch stofzuiger

Super stofzuiger, heel lang snoer, weinig geluid, vloerkleed zuigen absoluut geen probleem, slang en zuigstang heel lang. Makkelijk aan te passen aan lengte van de persoon die hem gebruikt
Pluspunten
  • Lang snoer
  • Geluid
  • Lengte zuigstang variabel
Margreet02-12-2018

Stofzuiger

Heerlijke stofzuiger om mee door het huis te gaan. Mooi design, vooral de slang. Werkt erg goed, krachtig. Heel tevreden mee.
Pluspunten
  • Mooi lang snoer
  • mooi design snoer
Ferdy01-12-2018

Bosch stofzuiger BGL8ALL5

Fijn apparaat om mee te werken. Door de 4 ballen onder de machine schuift hij gemakkelijk op. Meer dan voldoende zuigkracht en licht genoeg om de trap mee op te nemen.
Pluspunten
  • Veel zuigkracht
  • 4 zwenkwieltjes
  • lang snoer
  • licht
Minpunten
  • de behuizing zelf trekt stof en haren aan.
e. thuijs01-12-2018

zuigt krachtig

Ik had na 15 jaar (oude Bosch) een nieuwe stofzuiger nodig. Het is weer een Bosch geworden, ik ben zeer tevreden over het merk. Deze nieuwe zuigt heel krachtig, maar is wel zwaarder in gewicht. Toch ook prettig de stofzuigerzakken, het vangt het stof goed op en ik hoef zo'n bakje niet buiten te legen (stof waait dan op).
Pluspunten
  • krachtig zuigvermogen
Minpunten
  • gewicht van machine
Wilco van de Burgt30-11-2018

GEWELDIGE STOGZUIGER

Ik heb deze stofzuiger gekocht omdat deze een hele sterke zuigkracht heeft en een groot pluspunt zoals de electrosnoer van 15 meter nu hoeven we niet steeds een ander stopcontact te zoeken
rob30-11-2018

super ding

geweldige zuigkracht. superlang snoer. had ik veel eerder moeten weten. toppertje. echt een aanrader als je wil hebben wat je zoekt.
Pluspunten
  • compleet
  • lang snoer. ca 15 meter bereik
Minpunten
  • nog geen ontdekt