De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 428 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 / BGL8ALL5 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Soepel draaiend, lang snoer, fijne flexibele slang
We voor onze nieuwe vloer een goede stofzuiger wilde. Daarnaast ook graag 1 die niet zoveel lawaai maakte als onze vorige en we niet steeds van stopcontact moeten wisselen wanneer we de kamer stofzuigen.
Een hele degelijke stofzuiger waarmee we hopen langere tijd te doen.
Een stofzuiger die goed zuigt en fijne wending heeft.
De snoer is zeer handig met zijn lengte van 12 meter.
De handvat is fijn om vast te houden.
Regelaar is makkelijk.
zeer goede stofzuiger. veel bereik door het lange snoer. handig dat de slang zo bewegelijk is en de zuigkracht is enorm. dat vind ik heel erg fijn, en voorop op voor het tapijn van mijn zoon. klein nadeeltje is misschien dat de stofzuiger wat zwaarder is dan onze vorige. ik beveel deze zeker aan.
Deze stofzuiger heeft niet alleen een mooie vormgeving, maar (veel) belangrijker nog; uitstekende prestaties.
De zuigkracht is zeer goed te noemen, erg krachtig en makkelijk instelbaar. De motor is opvallend stil dus dat zorgt niet voor extra geluidshinder.
Het lange snoer van 15 meter is een pluspunt want dit zorgt voor minder onderbrekingen tijdens het stofzuigen. De bijgeleverde accessoires zijn vast te maken aan de houder op de zuigstang wat ik persoonlijk wel prettig vind.
Een minpunt(je) is het aantal extra hulpstukken. Deze zijn wel beperkt en ik ben dan ook blij dat ik mijn opzetstukken van de ouder stofzuiger nog op deze stofzuiger gebruiken kan.
Verder niets dan tevredenheid over deze harde werker.
Super zuigkracht en eindelijk niet meer zo'n kabaal
Een stofzuiger vervang je niet ieder jaar. Deze Bosch-stofzuiger is enorm wendbaar, stil en sterk. En je kunt met het extra lange snoer gewoon het hele huis door. Een serieuze verademing en... leuk wordt het nooit maar een stuk beter zeker.
Dit is al mijn 3e stofzuiger in een aantal jaren en voor het eerst eentje die voldoende power heeft om goed schoon te maken.
Ik ben heel tevreden met deze aankoop. Iets duurder maar daar krijg je ook veel meer voor terug en in ieder geval een schoon gezogen huis.
De stofzuiger is compleet met allerlei zuigmonden en accessoires. Motorisch erg stil. Ook het Hepa filter is een pluspunt. Jarenlang een Bosch gehad en goed bevallen. Dus nu ook een nieuwe Bosch gekocht. Ook een goede advisering gekregen van de verkoop medewerker van Mediamarkt.
Good power for a regular apartment floor, a bit heavy
Good suction power and enough for a regular apartment floor / a bit too heavy and difficult to handle but still fine / air outflow upwards which is not optimal / definitely better results than previous vaccum cleaners.
Super stofzuiger met een enorme zuigkracht! Met de lange snoer kan je moeiteloos ( zonder dat je de stekker eruit moet halen en verplaatsen) de trap stofzuigen. We hebben dit cadeau gedaan aan onze moeder nu kan ze ook als onze kinderen slapen stofzuigen, want het maakt niet zoveel geluid als de vorige. Wij zijn er erg blij mee.
stille krachtige stofzuiger met praktische hulpmiddelen.
erg stabiel door 4 zwenkwieltjes en prima werkhoogte door uitschuifbare steel.
en ziet er nog goed uit ook, kortom erg tevreden
Robuuste stofzuiger met goede zuigkracht en toch stil
Kwaliteitsapparaat met veel power, een uitstekende zuigkracht, alle benodigde hulpstukken en behoorlijk stil. Ook mooi vormgegeven (voor zover dat kan bij een stofzuiger...). Wel behoorlijk aan de prijs, maar absoluut kwaliteit. De cashback actie was mooi meegenomen en maakte de aankoop aantrekkelijk.
Voorheen al een zelfde model bosch gehad, tussentijds overgestapt naar een Zak loos model van een ander merk. Dit was geen succes en nu weer terug naar een bosch. We zijn super tevreden.
1 maal geprobeerd en product werkt naar behoren. Ik hoop van harte dat alle toekomstige stofzuigbeurten (liefst de komende 20 jaren) het naar behoren blijft presteren. dat zou toch geweldig zijn nietwaar, om tegen de concurrenten te kunnen zeggen " Bosch is geweldig !!!".
Ter vervanging van de versleten Bosch die we hadden en goed beviel na enig testen (twijfelen over een Miele) toch weer een Bosch gekozen vooral vanwege de kwaliteit en het relatief stille geluid en het lange snoer. De stofzuiger heeft een prima zuigkracht maar op tapijt gaat het wat zwaar (ook op de laagste stand). Maar al met al een prima stofzuiger.
Heeft een geweldige zuigkracht en is heel erg gemakkelijk in gebruik, heeft een lange snoer waarmee ik niet meer van stopcontact hoef te wisselen. Ook makkelijk zijn de hulpstukken die aan de stang gemonteerd kunnen worden.
iedereen is opzoek naar een ''mooie stofzuiger'' ik en mijn vriendin kozen voor zuigkracht/prijs/kwaliteit/merk. We hebben de Bosch gekozen omdat prijs/kwaliteit verhouding perfect is! wat een zuigkracht!!!
Zeer tevreden met deze aankoop. Vergeleken met mijn vorige Philips stofzuiger heeft deze veel meer zuigkracht en maakt veel minder geluid. Op de laagste stand al krachtig genoeg. Lekker lang snoer en voldoende hulpstukken. De stofzuiger zelf weegt ongeveer 5 kilo.
Ik ben erg tevreden met mijn Bosch BGL8ALL5 stofzuiger. Ik wilde eigenlijk een Miele kopen, maar de verkoper van de Mediamarkt in Hoofddorp had deze Bosch aanbevolen. Ik wilde een stille stofzuiger met veel reinigingskracht. Hij voldoet hieraan uitstekend, ook ben ik blij met het 15 meter lange snoer, ik kom nu overal zonder de stekker telkens opnieuw in een stopcontact te doen. Dus na 40 jaar Miele ervaring nu over op een Bosch.
Handvat bovenzijde stang schiet steeds naar voren. Gemaakt van te zacht, speelgoedachtig, plastic. Plastic koppelingen stang wiebelig. Cashback door Bosch afgewezen omdat aankoopnota (foto) ‘onleesbaar was. Stofzuiger na 2 dagen geruild voor een ander merk.