Bosch Serie 8 / BGL8ALL5 - Sledestofzuigers

Bosch Serie 8 / BGL8ALL5
Bosch Serie 8 / BGL8ALL5
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 188,00 Bekijk alle aanbieders
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 428 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 / BGL8ALL5 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Macko16-09-2020

Krachtige stofzuiger

Geweldige stofzuiger, goede zuigkracht, verwijderd de haren van onze Beagle moeiteloos. Hepafilter en zeer acceptabel geluidsniveau. Het extra lange snoer en de ruime stofzak zijn grote pluspunten!
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Lang snoer
Minpunten
  • Nog geen
Patrick13-09-2020

Stofzuiger

Zeer stille stofzuiger, doet wat hij moet doen. Makkelijk te bedienen, Ben er tevreden mee. Extra lang snoer 15mtr. is erg handig. Prijs en kwaliteit is dik in orde.
Pluspunten
  • Stiller dan mijn oude stofzuiger
  • Lang snoer 15mtr
Minpunten
  • Harder zachter zetten niet met voet te bedienen
Bosch In'genius Stofzuiger BGL8ALL506-09-2020

degelijke, krachtige, stille stofzuiger

De Bosch In'Genius stofzuiger BGL8ALL5 is een "Mercedes" onder de stofzuigers. Degelijk (doet wat hij moet doen), krachtig (zelfs bij een lage zuigstand) en stil/rustig (vanwege de dubbele wanden die de motor omhullen). Zeer comfortabel is het zeer lange snoer van 15 meter (bij veel stofzuigers is dit maar 6 meter); eindelijk kan ik mijn huis aan één of twee stopcontacten zuigen. Fijn is de slang die uit versterkt textiel bestaat in plaats van uit kunststof. Fijn is ook de lange steel (uitschuifbaar) met goede zuigmond. Fijn is de traploze instelbaarheid van de zuigkracht, die werkelijk fenomenaal is: zelfs bij de laagste stand zuigt hij nog stevig. Nadeel kan zijn dat bij laagpolige tapijten hij zich vastzuigt; wat ik dan ook mis is een zogenaamd "ontluchtingsschuifje" bovenaan de steel: bij veel goedkopere stofzuigers kun je dan namelijk de zuigmond moeiteloos lostrekken van de bodem; dit vind ik het enige mankementje (!) van deze stofzuiger. Ik vind het een echte aanrader, vandaar een score van 10!
Pluspunten
  • degelijke constructie
  • krachtig traploos instelbaar zuigvermogen
  • zuiggeluid is rustig vanwege dubbele wanden
  • zeer lang snoer (15 meter)
  • met gebruikelijke accessoires als parketborstel
Minpunten
  • er is geen ontluchtingsschuifje aanwezig
H.Shikhou03-09-2020

Goed

Ik vind de apparat goed en sterk .vind ik hoge kwaliteit en veiligheid en mooie .ik gAlvast bedankt bosch
Vash31-08-2020

Geniet mee

Deze zijn de 2te gekocht, want zo fijn is. Uitscheiding van wind, geen problemen zoals niezen, en sterkte afzuiging.
Pluspunten
  • Mooi
  • Goede motor
Minpunten
  • Klep van vloermondstuk word makkelijke kapot
Theo30-08-2020

Stofzuiger

Goed en mooi apparaat goede zuigkracht en 15 meter kabel veel hulpstukken goede prijs plus nog 30 euro cash back
Pluspunten
  • Zuigkracht perfect
  • Mooi aparaat
Vlinder29-08-2020

Fijne stofzuiger

Fijne stofzuiger, ergonomisch voor mensen met rugklachten want je staat rechtop. Een lichte stofzuiger met filter die je onder de kraan kunt afspoelen (heel handig). Het 15 meter lange snoer is super! Kortom deze stofzuiger is een aanrader.
Pluspunten
  • lange snoer
  • Je kan rechtop staande stofzuigen
  • Licht in gewicht
  • Je kan de stang even vastzetten als je wegloopt.
Minpunten
  • De losse attributen vallen weleens van de slang
Henk Hogenboom28-08-2020

Stofzuigklus

Ik ben heel blij met deze aankoop. Het is een prima stofzuiger, zeer krachtig, mooie uitvoering Weer een goed Bosch product. Bosch heeft voor elke stofzuigklus de perfecte oplossing.
m ariaans27-08-2020

bosch stofzuiger super goed

goede info van de medewerkster en goed geholpen geen van die moet je nemen of die is beter het was niet te merken dat ze daar meer aan te verdienen was
Jamila27-08-2020

Top stofzuiger

Dit is de rolls roys onder de stofzuigers. Makkelijk in gebruik. lange snoer(15m). Hepa filter beweegt makkelijk mee. Kortom een een geweldig product. Had ook niet anders verwacht van Bosch Dit is inmiddels mijn tweede keer dat ik hem aanschaf.
Pluspunten
  • Lange snoer
  • hepa filter
  • maakt weinig lawaai
Minpunten
  • geen opberg mogelijkheid voor de hulpstukken
Anja26-08-2020

Compacte complete stofzuiger, sterke zuigkracht

Blij met de aankoop van deze stofzuiger. Is erg flexibel, heeft een lang snoer, en een enorme sterke zuigkracht.
Pluspunten
  • Compact en compleet
  • Lang snoer
  • Rijdt erg soepel mee
  • Sterke zuigkracht, goed te regelen
Minpunten
  • nog niets kunnen ontdekken
Marlies26-08-2020

Goed wendbare stofzuiger met extra lang snoer

Handige wendbare stofzuiger met lekker lang snoer. Hierdoor hoef ik niet de stekker te verplaatsen om de hele trap te kunnen stofzuigen.
Pluspunten
  • Langsnoer
  • Redelijk stil
Minpunten
  • Mist een ronde opzet borstel
mw.J. Thomas24-08-2020

Bosch stofzuiger minder lawaai

Bosch Stofzuiger type BGL8ALL5 maakt minder herrie, is handzaam steel is verstelbaar, wasbaar filter. Snoer is 15 meter lang. Kortom prijs-kwaliteit is heel goed.
Pluspunten
  • zie beoordeling.
Goed22-08-2020

Test in de winkel was erg fijn, handvat lag fijn in de hand.

Geluid en zuigkracht zijn van zeer goede kwaliteit en het handvat is ergonomisch en ligt fijn in de hand
S.Ahmed19-08-2020

prima zuig vermogen aanrader

ik nog nooit zo goed stofzuiger gehad mooi lang snoer weinig gluid echt stil ik heb hier voor miele gehad de onderdelen zijn zo duur als je dat basch verglijkt is het veel goed koper
Pluspunten
  • stil
  • zuigkracht
  • lextra lang snoer
  • goed koob in onderdelen
Erdal delikus12-08-2020

Elektrische stofzuiger

Mooi design, tapijt is een vliegende tapijt geworden!🤩 werkt stilletjes, pakt tot de katten en honden haren allemaal mee!
Pluspunten
  • stil
  • zuinig
  • hepa filter
H.B. Jansen10-11-2019

ZEER GOEDE STOFZUIGER

Deze stofzuiger voldoet aan al mijn wensen en eisen. Heeft een zeer goede zuigkracht, heeft een lang snoer en is behoorlijk stil. Er zijn verschillende stofzuigerzakken in te plaatsen. Kortom een dijk van een stofzuiger, dus een aanrader.
Pluspunten
  • Goed wendbaar
  • Ruime actieradius
  • Erg stil
paul03-11-2019

krachtige stofzuiger met weinig geluid

Ben gewoon heel tevreden over deze krachtige stofzuiger die weinig geluid produceert. Snoerlengte is goed, alleen het bevestigen van de accessoires aan de stang vind ik een mindere oplossing, maar goed die bewaar ik nu gewoon in de gangkast.
Pluspunten
  • zuigkracht
  • snoerlengte
  • weinig lawaai
Witje27-10-2019

Bosch BGA8ALL5 stofzuiger

Goede prijs/kwaliteit, stofzuiger is degelijk gebouwd en heeft een grote zuigkracht. Prettige bijkomstigheid is het lange snoer (15m)
Pluspunten
  • lang snoer
  • grote zuigkracht
  • stevig gebouwd
  • hulpstuken
Jenny Struijs27-10-2019

Robuuste mooie kwaliteitsstofzuiger

Het is een mooie degelijke stofzuiger met een snoer van 15 m . De zuigkracht is geweldig. Het is een apparaat waarbij het voelt dat ik de komende jaren er geen omkijken naar zal hebben.
Fam R23-10-2019

Stofzuiger

Helemaal top. Lekker lang snoer en licht gewicht stofzuiger. We hadden al een ouder model en waren toe aan een nieuwe, super blij met deze stofzuiger
Pluspunten
  • Gewicht
  • Snoer lengte
Brenda21-10-2019

bosch stofzuiger

Helemaal blij met dit apparaaat ,Fijne stofzuiger makelijk in gebruik en fijn dat er een lange snoer aan zit .
a.bakker20-10-2019

Bosch stofzuiger Ingenius ProPerform BGL8ALL5

Mooie stofzuiger prima zuigkracht en lekker stil gaat soepel over de vloer door de 4 wieltjes al met al een prima aankoop :-)
Pluspunten
  • geluid
  • zuigkracht
  • design
  • langsnoer
Minpunten
  • beetje zwaar
Abid18-10-2019

Sterke slang, goede stofzuiger, krachtige zuigkracht

Zeer sterke slang. Ik heb veel problemen gehad met andere merken, waarbij de slang snel kapot ging, maar door dit type kan mijn moeder het hele huis goed en gemakkelijk schoonmaken. het is makkelijker om overal bij te komen met 15 meter snoer. Ook maakt het weinig geluid waardoor ik beter kan concentreren met mijn koffie op school (universiteit). De stofzuiger heeft een goede zuigkracht.
Pluspunten
  • goede zuigkracht
  • lange snoer
  • weinig geluid
Minpunten
  • zwaar
  • geen afvalzak
Laila14-10-2019

Mooie stofzuiger

Het heeft 15 meter snoer wat ideal is, hierdoor kan je in 1x een groot deel van je huis stofzuigen. De zuigkracht is heel goed, het is mooi.
Pluspunten
  • 15 meter snoer
  • Goede zuigkracht
  • Stevige stang en slang.
Minpunten
  • Het is duur