Bosch Serie 8 / BGL8ALL5 - Sledestofzuigers

Bosch Serie 8 / BGL8ALL5
Bosch Serie 8 / BGL8ALL5
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 188,00 Bekijk alle aanbieders
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 428 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 / BGL8ALL5 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Debra03-10-2021

Fijne stofzuiger in diverse opzichten

Ik wilde graag een stofzuiger met een polyester/textielen slang; daarbij had ik keuze uit drie Bosch modellen. Alle drie heb ik in de winkel even uitgeprobeerd en keuze was niet makkelijk want alle drie vond ik fijn. Voor dit model gekozen omdat : het een extra goede filter heeft dat ik onder de kraan kan wassen, het heel krachtig is, heel stil, erg licht om te dragen, en ook omdat het een zeer lange snoer heeft. Thuis aangekomen, instructies gelezen en dan mijn nieuwe apparaat uitgeprobeerd. Op alle punten die ik belangrijk vond, bevalt deze stofzuiger zeer goed en ben erg tevreden met mijn aankoop. Van harte aanbevolen.
Pluspunten
  • lange snoer
  • geluidarm
  • licht om te dragen
  • filters kun je zelf wassen
r***********@h**********19-09-2021

Erg goed

Stil sterke stofzuiger met extra parketborstel en mooi design en mooie kleur.
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Design
  • Extra parketborstel
  • 15m snoer
  • Verstelbare slang
Minpunten
  • Misschien iets duurder maar wel waard
V************@h**********14-09-2021
Super goede stofzuiger van Bosch, goede zuigkracht, flexibele slang vind ik echt super en vooral het snoet van 15 meter lang is geweldig. Dit is nu de 3de stofzuiger, eerste 8 jaar geleden gekocht en werkt nog prima ( boven ) vorige 4 jaar terug gekocht en helaas deed deze ineens niets meer. nu dus een nieuwe moeten kopen maar vind dit model fantastisch dus blijf hem kopen en hoop dat deze wel weer langer mee gaat.
Pluspunten
  • zuigkracht
  • snoer lengte
Mevr. J08-09-2021

Voldoet aan de hoogste eisen.

Na een goede en lange research on line op verschillende sites, reviews lezen etc. ben ik naar de media markt gegaan om de bosch stofzuiger zelf uit te kunnen testen in de winkel en om te kunnen vergelijken met anderen aanwezige stofzuigers. De Bosch BGL8ALL kwam er echt als beste uit. Eenmaal thuis heb ik de Bosch heel gemakkelijk in elkaar kunnen zetten en direct dolblij mijn huis gestofzuigd. Wat ben ik dolgelukkig met deze stofzuiger, hij zuigt krachtig, instelbaar, sterk materiaal, stevige hulpstukken en fijne mondstukken. Stofzuigt geweldig het hoogpolige tapijt en ook de vinyl ondergrond en hij maakt geen vreselijke herrie, echt een zacht geluid, echt fantastisch. Ik stel hoge eisen maar deze Bosch BGL8ALL5 voldoet overal aan. Een echte aanrader.
Pluspunten
  • Zacht geluid
  • Zuigt krachtig
  • Instelbare zuigkracht
  • Lange telescoopstang met fijn handvat
  • Sterk materiaal en goede mondstukken
Ingrid20-04-2021

Goeie keus

Ik vroeg aan mijn hulp welke stofzuiger ze mij zou aanbevelen, en inderdaad dat was deze Bosch stofzuiger! Ik heb een hekel aan stofzuigen maar met dit apparaat gaat het in ieder geval goed en daardoor ook snel. Aanrader dus!
Pluspunten
  • Goeie zuigkracht
  • Lang snoer
Stofzuiger16-04-2021

Solide apparaat, weinig geluid.

De stofzuiger ziet er prima uit, gaat soepel over de harde vloer. En het geluid is ook goed. Het snoer is heerlijk lang, kunnen ons hele appartement doen zonder de stekker te verhuizen. Blij met onze aankoop!
Pluspunten
  • Lang snoer
  • Goed geluid
  • Goede wieltjes
Mirella14-04-2021

Prima stofzuiger

Fijne stofzuiger, rustig geluid. Met 3 katten in huis belangrijk dat hij goed zuigt. Ben zeer tevreden.
Pluspunten
  • Goede zuigkracht
  • Rustig geluid
Milou14-04-2021

Fantastische stofzuiger!

De stofzuiger is stil, zuigt goed, is solide, heeft een lang snoer en heeft een lange buis. Dit is het 2e model die we hebben gekocht. We hebben geen eens getwijfeld om voor een andere te gaan
Pluspunten
  • Lang snoer
  • Lange buis
  • Regelbare zuigkracht
  • Solide
  • Goede zuigkracht
Minpunten
  • Kan als zwaar ervaren worden
Cyrina10-04-2021

Stofzuiger danst over de vloer

Heel wendbaar flexibel super zuigend stofzuiger. Bijkomend punt, mooi design diep blauwe kleur. Zeer tevreden mens.
Pluspunten
  • 12 meter snoer
  • Reikwijdte 15 meter incl stang
  • Wendbaar
  • Rolt licht over de grond
Lieke30-03-2021

Bosch BGL8ALL5 Stofzuiger

Hele fijne stofzuiger die krachtig zuigt. Ik heb een groot laminaat oppervlakte en vloerkleed. Deze maakt het moeiteloos schoon. Extra fijn vind ik het handvat waardoor je gemakkelijker de stofzuiger bewegen. Hij is iets zwaarder en groter dan mijn vorige Bosch stofzuiger. Qua opbergen iets minder handig maar daar in de plaats krijg je een stofzuiger met power en een groot bereik. Tevens gaat mijn designhart toch een tikkeltje harder kloppen van deze stofzuiger. Ik ben dik tevreden!
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Vele accessoires
  • Bereik
  • Lang snoer
Minpunten
  • Gewicht
  • Grootte
Tjitske27-03-2021

Goede zuigkracht

Mooie stevige stofzuiger die goed zuigt en waarop ook andere universele hulpstukken passen. Ook veel hulpstukken erbij.
Ja Berkhout26-03-2021

Super stofzuiger

Lang snoer is ideaal, in 1 keer mijn hele huis zuigen. zuigkracht erg sterk. Zet de stofzuiger op halve kracht anders trek ik de voegen tussen de tegels vandaan. Geluid erg rustig. Ben er heel erg super blij mee.
Jeroen19-03-2021

Fijne stofzuiger

Wat een zuigkracht en heel fijn is het lange snoer van 15 meter. Ook de zuigstang houd goed vast. Een hele fijne stofzuiger die ook nog eens niet teveel geluid produceerd
Pluspunten
  • Lang snoer
  • Harde zuigkracht
Minpunten
  • Mondstukken niet in de stofzuiger verwerkt
M.ariaans21-10-2020

Goede stofzuiger ideaal het lange snoer

Prijs kwaliteit is goed en makelijk ik gebruik en het 15 meter lange snoer is lekker makelijk maakt minder geluid dan de vorige stofzuiger
Pluspunten
  • Zeer wendbaar
Anton Jura19-10-2020

Bosch BGL8ALL5

Bought the product due to the fact that most of most of home appliances are Bosch (washing machine, dryer, dishwasher, and etc) and and all proven to be excellent products and due to Bosch well known reliability. Excellent quality of materials (durable and light), wide variety of head/tips, overall great value for the money! Highly recommend this Bosch product.
Pluspunten
  • Great suction performance
  • Quality of materials
  • Low noise
  • Veriaty of heads/tips
6Ft611-10-2020

Prettige, krachtige stofzuiger

We hebben jaren geleden een voorloper van deze gekocht, nadat we die naar onze vakantiewoning hebben verhuisd kochten we deze zomer deze stofzuiger en omdat we nog steeds zeer tevreden zijn met zijn performance hebben we hem nu ook gekocht voor mijn vader. Als je een nadeel zoekt dan is het dat de hulpstukken niet in de stofzuiger kunnen worden opgeborgen, maar dat zou direct de grote van de zak beïnvloeden. En sommige hulpstukken zijn zo groot (parket borstel) dat je die het beste kan opbergen op de plek waar je die gaat gebruiken. Verder is hij lekker stil dat je anderen er niet mee stoort, je nog steeds hoort wanneer je mobiel gaat etc. Hij is zo krachtig dat wanneer je in de hoogste zuig-stand zuigt hij bijna 'plakt' aan het tapijt. Hij zuigt goed haren uit het tapijt. Al-met-al een aanbevelen.
Pluspunten
  • Krachtig
  • Betrouwbaar
Minpunten
  • Hulpstukken klikken op buis
P.A. Bak04-10-2020

lekker licht en handelbaar

Product had een paar goede reviews. Is goed te tillen en vooral ook lekker stil. Het product werd ook aangeraden voor mensen met huisdieren. Zuigkracht is prima, maar moet nog even wennen aan speciale slang met grip.
Arjan03-10-2020

erg stille stofzuiger

ter vervanging gebruik gemaakt van een aanbieding icm een cashback actie van Bosch. Snelle levering en wat een "genoot" bij het aanzetten...wat stil...hij heeft een lang snoer waardoor we (op de boerderij dus alle kamers op begane grond) maar 1x hoeven te wisselen van stopcontact.
Pluspunten
  • erg stil
  • lang snoer
  • sterk uitziende slang
henny01-10-2020

een prima stofzuiger van bosch met een super zuigkracht

mooie stofzuiger super goede zuigkracht , en het maakt stofzuigen nog leuk ook en is lekker stil ik heb deze gekocht omdat ik altijd al een bosch stofzuiger heb gehad ben super te vreden
Pluspunten
  • 15 meter snoer
  • heel stil
FS27-09-2020

Bosch stofzuiger BGL8ALL5

Altijd een fan geweest van de Bosch stofzuigers. Onlangs een nieuwe gekocht. De stofzuiger is erg krachtig waardoor het makkelijker en sneller is om te stofzuigen. Daarnaast heeft het een lange snoer en is het makkelijk op te bergen (voor degene die niet veel ruimte hebben). Er horen twee opzetstukken bij de stofzuiger. Werken allebei fijn alleen eentje is niet geschikt voor vloerkleden (de andere opzetstuk daarentegen wel). Het enige nadeel is dat je eventueel het opzetstuk moet vervangen. Mooie stofzuiger en zeker het geld waard. Deze heb ik net nieuw maar heb al jaren een andere gelijksoortige van bosch. Ze gaan zeker lang mee.
Pluspunten
  • Krachtig
  • Lange snoer
  • Twee opzetstukken
  • Niet zwaar om te tillen
Minpunten
  • De slang vind ik zelf minder mooi
Lars21-09-2020

Flinke zuigkracht

Sterke goede stofzuiger. De vorige van een vergelijkbaar model 10 jaar zonder problemen gehad, daarom weer gekozen voor dit type Bosch. We hebben een zeer kras gevoelige vloer en deze stofzuiger kun je zonder problemen daarop gebruiken. De motor is zo krachtig dat we op een vloer met zeil het vermogen omlaag moeten draaien. Kortom, deze stofzuiger is een aanrader.
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Lang snoer
  • Verstevigde flexibele zuigleiding
Minpunten
  • Niet heel stil
Super20-09-2020

Handig in gebruik

Werkt zoals gehoopt: makkelijk in gebruik: super fijn zo’n lang snoer, goede zuigkracht, Fijn in bediening, volume zacht en prettig
Pluspunten
  • Lang snoer
  • Makkelijk te bedienen
Marc is blij met Bosch19-09-2020

Beter, best, Bosch.

Wilde graag een nieuwe stofzuiger. Oude was toe aan zijn pensioen. Dus op naar media Markt voor een uitgebreide keuze. Goed advies gekregen en de Bosch gekocht.
Pluspunten
  • Lang snoer
  • Hoogwaardige uitvoering
  • Nog mooi om te zien ook
Karin19-09-2020

Doet zijn werkt heel goed !

Ik zocht een stofzuiger met een lang snoer. Deze stofzuiger zuigt heel krachtig. Fijn in gebruik, prima aankoop !
Pluspunten
  • zuigkracht
  • lengte snoer
Dina axarlis17-09-2020

Mooie krachtige stofzuiger

Was gelijk verliefd op de stofzuiger, heb het showmodel in de winkel geprobeerd en daarna gelijk 1 gekocht ! Ben zo blij met deze aankoop . Echt een aanrader voor iedereen .