Bosch Serie 8 / BGL8ALL5 - Sledestofzuigers

Bosch Serie 8 / BGL8ALL5
Bosch Serie 8 / BGL8ALL5
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 188,00 Bekijk alle aanbieders
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 428 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 / BGL8ALL5 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Pfennings19-06-2017

Stofzuiger met een super zuigkracht en met 15 meter snoer

Ik vind de zuigkracht super zowel op mijn karpet als op harde vloer . het gemakzucht van de wendbaarheid als de 15 meter kabel is super
Pluspunten
  • 15 meter kabel
  • Zuigt zowel op harde als op karpet super
Alex17-06-2017

Goede zuigkracht bij hondeharen en superfijn in het gebruik.

Het apparaat is fijn in het gebruik. De zuigerstang heeft een handvat waardoor de zuigermond zich goed en gemakkelijk over alle oppervlakken laat sturen. Ik gebruik doorgaans de zuigerborstel voor parket/houten vloeren/harde ondergrond. De zuigerborstel glijdt licht en gemakkelijk over vloer zonder te "plakken" en met een geweldige zuigkracht. Ik heb een langharige hond en een kat en vind dus overal in huis haren. Met deze stofzuiger zuig ik alle haren moeiteloos van feauteuil/bankstel/gordijnen/plaids en dekens. De zuigkracht is regelbaar maar ik doe dit altijd moeiteloos op volle zuigkracht met de parketborstel. Wat ik verder nog erg prettig vind aan deze stofzuiger is dat hij zeer licht rijdt, wendbaar is en een grote actieradius heeft dankzij het lange snoer. Een ander pluspunt is de grote stofzak van 5 liter die hierdoor minder vaak hoeft te worden vervangen. Dit scheelt geld en moeite. Ik heb bewust voor stofzuiger met stofzak gekozen omdat ik deze binnenshuis kan verwisselen, hetgeen ik praktischer vind. De stofzuigermotor is redelijk stil maar het meeste geluid wordt veroorzaakt door het type zuigermond dat je gebruikt. In mijn geval is dit doorgaans de parketborstel die toch nog een behoorlijk geluid produceert. Ook is de stofzuiger niet het lichtste in gewicht. Hiervan merk je met rijden niets omdat hij heel licht rijdt en wendbaar is maar wel bij heffen, bijvoorbeeld op een trap.
Pluspunten
  • Zuigkracht
  • Inhoud stofzak
  • Actieradius 15m
  • Stille motor
  • Zuigt moeiteloos honden/kattenharen
Minpunten
  • Niet lichtste in gewicht
  • Mondstuk is luidruchtig
Victor16-06-2017

Top stofzuiger

Stil, enorme zuigkracht, licht etc. Veel hulpstukken en makkelijk hanteerbaar. Tevens mooi design wat niet mag uitmaken maar toch. Makkelijk wendbaar....................