De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 428 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 / BGL8ALL5 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
De stofzuiger ziet er classy uit, door het glanzende zwart en de chrome accenten. Hoop wel dat het in de toekomst ook mooi blijft, of dat het krasgevoelig blijkt te zijn. De zuigkracht is goed en het geluidsniveau valt alles mee. Vergeleken met de stofzuiger die ik had, is hij stiller. Toch maakt een stofzuiger in "real life" (te) snel veel lawaai, tenminste zo ervaren we dat dan. Het vastklikken van de slang en accessoires gaat goed en voelt degelijk aan. De klep die open moet om bij de zak te komen helaas niet. Die voelt fragiel aan...ik hoop dat het allemaal heel blijft.
MediaMarkt Zwolle, een dikke 10 voor XXX 30300. Zwarte Bosch BGL8ALL5 gekocht, super stofzuiger voor ons laminaat en tapijt, heeft genoeg overcapaciteit. Misschien toch beter naar Dennis geluisterd dan hadden we nu een witte Bosch gehad die ook nog bijna geruisloos was. Maar toch een heel tevreden klant. XXX bedankt
GebruiksgemakGoed
VormgevingGoed
Pluspunten
Reikwijdte 15 mtr. kamer door vanaf 1 stopcontact.
Paar maanden geleden heb ik een zakloze stofzuiger gekocht, achteraf heel erg spijt van gekregen... Toch maar deze stofzuiger gekocht bij Media Markt. En wat een goede keuze was dat!! Geweldige zuigkracht en een lange snoer waarmee je bijna in elke hoekje van het huis kan komen! Ik raad deze stofzuiger zeker aan iedereen aan!
Idsert Bartel, Schotanus a Steringa Idzerda15-01-2019
Product Gekocht
Stille stofzuiger
Mij is de stofzuiger van Bosch (BGL8ALL5) meteen aangerade in de winkel. Het zou op het moment een van de betere stofzuigers moeten zijn en een erg zacht geluid maar produceert. Dit kan ik alleenmaar bevestigen en ben het helemaal hier me eens, voor een stofzuiger maakt de Bosch heel weinig geluid en doet het super. Ook het 15 meter lange kabel is heel praktisch.
Zeer fijne stofzuiger met een lekker lang snoer en het apparaat voelt degelijk aan is ook zeker niet te zwaar en dus makkelijk hanteerbaar, je hoeft niet bang te zijn dat er zomaar wat afbreekt.
mijn vorige stofzuiger was ook een Bosch en die ging 15 jaar mee, Daarom weer een Bosch gekocht.
Zeer Robuust en mooie, maar vooral goed zuigende stofzuiger met een zeer groot actieradius (15 mtr) . We kunnen nu los met onze Bosch.
Al lange tijd veel ergenis van onze vorige stofzuiger, die wij goed 2,5 jaar hebben en toch zeer goed zou moeten zijn ( Zakloos)
maar nee, niets van dat al. En prijstechnisch verschilt deze Bosch bijna de helft wat hij goedkoper is , dan onze vorige, begint met een D...
MogelijkhedenGoed
GebruiksgemakGoed
VormgevingGoed
DuurzaamheidGoed
Pluspunten
Geluidsarm
Zeer sterke zuigkracht
Lange snoer
Minpunten
Over de vloerbedekking, rijden de wieltjes stroef.
Stofzuiger een paar dagen in bezit. Actieradius van 15 meter erg prettig. Tapijt of vloerbedekking stofzuigen is wat moelijker, blijft vast zitten? Voor gladde voeren is de stofzuiger perfect
Het is een goede stofzuiger, het zuigt goed en maakt weinig geluid. Het heeft min punten maar is wel heel erg handig. Het was wel even wennen om het te gebruiken.
Een goede prijs en cashback actie voor een hele goede stofzuiger. Hele hoge zuigkracht en goed reguleerbaar middels de draaiknop. 15 meter stroomkabel is ideaal want we hoeven niet te wisselen van stopcontact. Strak uiterlijk en een leuke vintage-look slang.
Ik heb deze stofzuiger gekocht op aanbeveling van de verkoper van Mediamarkt. Ben er echt heel tevreden mee. Hij is superkrachtig en ongelovelijk stil.
Een mooie licht gewicht stofzuiger. Goede zuigkracht en werkt perfect. Een verbeterpunt zou zijn dat de hulpstukken in de stofzuiger kunnen worden opgeborgen.
Hele krachtige en stille stofzuiger. Ik had verwacht dat met een lager vermogen van tegenwoordig, dat de zuigkracht ook minder zou zijn, maar dit is totaal niet zo. Wat een zuigkracht heeft dit apparaat! Wat ook erg fijn is, is het lange snoer. Met de vorige stofzuiger ging ik van stopcontact naar stopcontact. Nu kan ik de een hele verdieping doen vanuit één stopcontact. Verder is het apparaat erg wendbaar, niet zwaar en makkelijk om de trap mee te stofzuigen.
Kan met deze stofzuiger het hele huis door zonder de stekker te verplaatsen in een andere stopcontact. TOP!!! Deze weer gekocht omdat de andere stuk was, en al tien jaar in het bezit was.
Mooie stofzuiger met een grote actieradius en flinke zuigkracht. De prijs is goed, wel vervelend dat je via een cashback-actie 20 Euro moest terugvragen via de website van Bosch. Heb even hierdoor bij de kassa staan twijfelen of ik dit product wel moest aanschaffen. Heb namelijk een hekel aan dit soort acties. Toch het product aangeschaft en geen spijt van gekregen!
Heb deze stofzuiger gekocht om de vloerbedekking goed stofvrij te krijgen, dit type is daar erg geschikt voor door de enorme zuigkracht, tevens komt er bijna geen herrie vrij en zorgen de filters voor een schone uitstroom van de lucht.
Zocht een goed,stille,krachtige stofzuiger. Zo kwamen we op de bosch ingenius uit. We vonden het een mooi model. Een Stofzuiger voor gladde vloeren. En geschikt voor honden en kattenharen. Voldoet prima.
Fijne wendbare en lichte stofzuiger ! Makkelijk te bedienen. Lange kabel wat het stofzuigen makkelijker maakt doordat je niet 5 keer hoeft om te steken !
De Bosch BGL8ALL5 is een hele goede stofzuiger. makkelijk in gebruik, flexibel en stil. hij kan makkelijk overbij. Tijdens het stofzuigen is hij erg stil. makkelijk in zuigkracht aan te passen aan vloerkleed of bankstel.
De stofzuiger is boven verwachting had een oud type van 2000 watt maar tegenwoordig gaan ze niet hoger dan 800-900 watt dus was wel een beetje huiverig maar dit was gauw overboord toen ik de zuigkracht van deze stofzuiger ontdekte geen problemen meer met de kattenharen en dergelijke.
Goede zuigkracht, met een extra lang snoer en stil
Voor deze gekozen omdat we een hond hebben en dus dagelijks zuigen. Handig dat stofzuiger dus licht, stil en een lang snoer heeft. Handig is ook dat er verschillende mondstukken meegeleverd worden. Zuigkracht is ook top. Wij zijn er blij mee