ETNA ECM243RVS Combi-magnetron - 900W - 25L - RVS - Magnetrons

ETNA ECM243RVS Combi-magnetron - 900W - 25L - RVS
ETNA ECM243RVS Combi-magnetron - 900W - 25L - RVS
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 179,00 Bekijk alle aanbieders
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 113 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA ECM243RVS Combi-magnetron - 900W - 25L - RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Etna ecm243 rvs14-03-2022
Dit is niet alleen een goed apparaat maar ook gebruiksvriendelijk apparaat.
AJonker11-03-2022

Goede combimagnetron; doet wat hij belooft

Het apparaat is mooi vormgegeven. Ik vind het heel fijn om nu een magnetron en oven in een apparaat te hebben. De oven is binnen 3 minuten op temperatuur (180˚C) en bakt fantastisch. Ik heb voor dit apparaat gekozen omdat het kan verwarmen tot 250˚C. Ik heb alleen mijn vraag bij het bijgevoegde rek; als je pizza wat groot is balanceert deze op de pootjes in plaats van dat het op het rek zelf past. Wat is het idee achter de pootjes aan beide zijden van het rekje? Hoogteverstelbaar zijn? We gebruiken de oven vaak als we tussen de middag even snel een quiche of afbakbroodje willen eten. De magnetronfunctie is ook erg goed. Makkelijk opwarmen van een stoommaaltijd als iemand laat uit het werk komt. Simpele bediening met duidelijke knoppen. Kortom heel blij mee. Het zou wel fijn zijn als er een afdekdeksel voor de magnetron zou zijn bijgeleverd. Prijs/kwaliteitverhouding is goed.
Pluspunten
  • mooi vormgegeven
  • tot 250˚C baktemperatuur
  • is supersnel op temperatuur (opwarmen)
  • is snel weer afgekoeld na gebruik oven
  • niet heel luidruchtig
Minpunten
  • magnetronwattage in % niet in Watt
  • mis deksel voor magnetron
  • wordt heet aan buitenzijde bij oven
Lydia11-03-2022

. Echt een aanrader !!

Gezien de positieve reactie van deze etna ecm243 rvs combi magnetron is en het stabiele uiterlijk is de keus hierop gevallen. Het gebruik is erg overzichtelijk en eenvoudig in het gebruik. Echt een aanrader in de vele keuze's die gemaakt kunnen worden. Subliem!!
Pluspunten
  • Mooie vormgeving.
  • Makkelijk in gebruik
Minpunten
  • watt aangeduid in %
c*************@h**********22-02-2022

Top apparaat

Wij waren op zoek naar een goede combimagnetron. Mijn man zei gelijk dat hij deze wilde. Hij had daar bij een eerdere werkgever ervaring mee en vond deze geweldig. Eigenwijs als ik was, wilde ik kijken of er niet inmiddels nog combimagnetrons waren die beter uit tests waren gekomen. Na veel zoeken en reviews lezen kwam ik toch bij deze terecht. Ben er super blij mee. Makkelijk in gebruik. Doet echt wat hij doen moet.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Heerlijk stokbrood
iKlompje11-01-2022

Betaalbare kwaliteit

Eindelijk een apparaat waar door engineers goed over is nagedacht. De bediening is erg eenvoudig, zonder overbodige menuknoppen die je toch (bijna) nooit gebruikt. En als je wel menus wil gebruiken, dan is die optie er ook. Op de website van ETNA (ATAG) kun je het apparaat gratis registreren voor 5 jaar garantie. Tot nu toe zeer tevreden.
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Strak design
  • RVS
  • Warmt snel op (Hete lucht)
Minpunten
  • Weinig accessoires (alleen een rooster)
  • RVS iets lastiger schoon te houden
p*********@g********31-12-2021

Stevig apparaat, mooi design

Geweldig degelijk apparaat. Grill en hete lucht oven werken perfect. Mooi design.
Pluspunten
  • Design
  • Grill
  • Groot
  • Veel functies
j**@t***********31-12-2021

Goede aankoop en 5 jaar garantie

Mooie nette magnetron die doet wat er gevraagd word eenvoudige bediening temperatuur gaat zelfs hoger dan aangegeven
Pluspunten
  • hoge temperatuur
  • eenvoudige bediening
g****************@g********23-12-2021
Fantastic device, works like advertisements say will recommend . Fast delivery, easy user manual . First time I tried ETNA
Minpunten
  • Nil
  • Nil
Faaij76@gmail.com01-11-2021

Zeker een aanrader

Ik ben zeer tevreden de broodjes zijn echt heerlijk die er uit komen . Echt een feestje. Onze oude magnetron was kapot gegaan en toen viel ons oog hierop tot nu toe echt tevreden.
s**@z************13-10-2021

ETNA ECM243 RVS, een top product !

De ECM243RVS is kort geleden in de plaats gekomen van hetzelfde type combimagnetron die ik meer dan 10 jaar lang met heel veel plezier en zonder ook maar één mankement heb gebruikt. Ook het nieuwe apparaat doet fantastisch zijn werk en ben er dan ook heel blij mee. De prijs die ik voor dit kwaliteitsproduct heb betaald, het is haast niet te geloven, zo weinig !
Pluspunten
  • heel eenvoudige bediening en gemak
  • een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding
AC15-09-2021

Goede magnetron met veel mogelijkheden

Gisteren heb ik hem voor het eerst gebruikt, hij is vrij makkelijk in gebruik en met veel mogelijkheden. En uiteraard een mooi design, ik ben er tevreden mee.
Anneke09-03-2021

Zeer lang meegaand apparaat

Ik heb net dezelfde gekocht weer..oude was nu echt op..12 jaar geleden deze ook aangeschaft en dat beviel prima. Dus voor zekerheid gegaan en dezelfde weer gekocht !
Pluspunten
  • Betrouwbaarheid
  • mooie uitstraling
  • extra garantie
Minpunten
  • gewicht en afmeting. beetje groot
Prima magnetron12-01-2021

Prima magnetron en nog mooi ook

Deze magnetron doet alles wat het belooft en is ook nog simpel te bedienen. Het is een mooi roestvrij stalen apparaat met veel mogelijkheden; magnetron, hetelucht met en zonder voorverwarmen, grill, combinatie koken en ontdooien. Deze magnetron heb ik pas vandaag ontvangen, maar een eerdere gelijke versie heb ik langere tijd gebruikt tot deze met zoon meeging naar zijn woning.
Pluspunten
  • simpele bediening
  • mooi
Sandra06-11-2020

Perfecte Combimagnetron tegen een schappelijke prijs!

Ik had al eerder een Etna die helaas na jaren intensief gebruik vervangen moest worden, daarom weer dezelfde gekozen! Schappelijk geprijsd voor wat je er voor terug krijgt! Ik doe er alles mee of het nou een cake is, een kippetje, een ovenschotel of simpelweg iets opwarmen of ontdooien. Zeer te vreden met de prijs kwaliteit verhouding. Duidelijk bedieningspaneel in het Nederlands.
Pluspunten
  • prijs kwaliteit verhouding
  • gemakkelijke bediening in het Nederlands
  • gebruiksgemak
Fr. Berkhout11-10-2020

Ik word blij van onze combimagnetron.

Ziet er heel mooi uit. Supereenvoudige en intuïtieve bediening. Een juweeltje op onze koelkast, Ik beveel dit produkt aan
Pluspunten
  • mogelijkheden uitstekend
  • uitstekend bedieningsgemak
Rolando07-05-2020
4.0

Toch niet zo kwalitatief en robuust als ik dacht...

4.0
Op zich vond ik het een fijn apparaat en de mogelijkheden zijn voldoende alhoewel de Grill functie wat vond tegenvallen qua warmte en hij wel wat lawaaiig is. Magnetron werd het meest gebruikt (niet heel erg intensief overigens, single werkend persoon dus lang niet altijd thuiskokend). Helaas na een aantal jaren heeft de ventilator / fan van de magnetron het begeven...weet ff niet meer hoeveel jaar in gebruik maar herinner jaar of 4 a 5. Vind dit toch een domper voor zo'n robuust ogend en vrij prijzig apparaat. Magnetron doet het dus nog wel maar werkt nog maar half zo krachtig (minder zelfs) want de warmte kan niet rondgeblazen worden....dus vrij waardeloos zeker met aangegeven tijden en wattage op bepaalde producten en verpakkingen. Moet een factor 2 bovenop dus wordt een hele avondklus zo met deze magnetron... Lees her en der op internet dat dit vaker gebeurt bij deze modellen....zegt dus een hoop over de kwaliteit van de onderdelen en fabricage... Teleurstellend! Ik hoorde ook altijd vanaf eerste gebruik de fan of het apparaat in bursts blazen of power geven (je hoort een soort tik en brom wanneer dat af en aan gebeurt) wat ik al wel vreemd vond vergeleken met mijn Sharp...die deed dat niet. Misschien dat door dat vele schakelen iets doorbrand volgens de internet techneuten.. Vond de verhitting ook wel iets minder intens dan m'n oude Sharp maar dat went wel. Het verschil viel me wel op, oude 800 Watt max vs. Etna 900W max en dan was de Sharp stuk heter bij exact zelfde gerechten. En dat met meer lawaai en gebrom. Zeg het maar... Mijn oude Sharp was al 15 jaar oud en deed het nog steeds goed totdat ik die zelf door onhandigheid per ongeluk de deursluiting kapotmaakte en niet meer goed aan kon. Technisch gezien deed die het nog steeds! Denk dat ik maar weer voor een Sharp ga kijken want ben dus niet zo onder de indruk van Etna/Atag helaas...Etna heeft mijn vertrouwen niet gewonnen..
Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Design
Minpunten
  • Kwaliteit verhitting
  • Duurzaamheid
  • Lawaaiig
Mario24-02-2020

Mooi design, eenvoudige bediening.

Mooi Design, eenvoudig in gebruik, een aanrader. Werkt goed en is energie zuinig precies wat ik zocht, hete lucht, oven en magnetron en 1 model.
berend24-02-2020

gebruiks gemak

super magnetron veel ruimte heel gemakkelijk in te stellen maakt weinig geluid en voor een goede prijs ben er heel blij mee
Pluspunten
  • super stil
  • makkelijk instelbaar
P.A.L. Mulder20-01-2020

Prima Magnetron

Was op zoek naar een eenvoudig te bedienen Combi/Magnetron i.v.m geheugen problemen van mijn vrouw. Deze Combi/Magnetron voldoet prima, geen afbeeldingen, maar Nederlandse worden bij de te bedienen toetsen. Beveel dit product een ieder aan
Pluspunten
  • Mooi roestvrij product
  • Eenvoudige bediening
  • Prijs/kwaliteit
Suzan07-11-2018

Mooi product, makkelijk in gebruik

Het product ziet er goed uit. Het product is makkelijk te bedienen. Er zitten veel functies op waar je ook daadwerkelijk veel gebruik van maakt. Echt een aanrader.
Pluspunten
  • Ziet er mooi uit
  • Handig in gebruik
a.f.ijsenbrant06-01-2015
Deze combimagnetron nu enige maanden in gebruik en blijft uitstekend werken vooral de oven valt positief op. Nog steeds zeer tevreden
ElwinvB11-11-2014
Deze oven al langere tijd in bezit, maar de laatste tijd klemde de deur en was het dus niet makkelijk om hem te openen, vooral als hij warm was. Etna gemailed en een gelijk een bericht dat ik een nieuwe oven aangeboden kreeg omdat het nog binnen de garantieperiode viel! Zonder extra kosten een nieuwe oven, Top Service ! De klantenservice is bij dit bedrijf verfrissend vriendelijk en behulpzaam. Over de oven, hij is heel makkelijk te bedienen en wordt heel snel warm. Het spiraal op de achterkant is bij de nieuwe versie verborgen en dit maakt het dus extra makkelijk schoonmaken. Hij heeft niet teveel knoppen waardoor het bedienen zeer gemakkelijk gaat. Enig nadeel van deze oven is dat hij het wattage in percentage weergeeft, maar dit is een klein puntje. Zeer tevreden over de oven en dikke pluim voor Etna's service !
a.f.ijsenbrant18-09-2014
erg makkelijk in de bediening .alle combinatie,s van bereiden getest en kwam er goed uit . een echte aanrader vooral voor de huidige prijs
gvdleun26-12-2013
5.0
5.0
Het manko van deze oven is dat het warmtespiraal aan de achterkant van de oven zit. Bij het bakken van brood in kunststof bakblikken is de kans op brand groot. Wij hebben hier helaas al ervaring mee. De ruimte voor bakblikken is beperkt ook is de heteluchtverwarming niet optimaal.
bos203-11-2013
Super apparaat, degelijk en eenvoudig te bedienen en oven ziet er goed uit. Vaak wel nodig om 10 graden van temperatuur af te halen omdat oven te heet wordt.