Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 47 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA ECM243RVS op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

a**s@h**e.nl 06-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet waar t voor bedoeld is

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

9,0
Mooi apparaat veel functies. Handleiding is beetje beknopt en soms niet echt duidelijk. Kost effe moeite om een en ander uit te zoeken en te testen maar doet uiteindelijk wat t moet doen.
De diverse reviews gaven de doorslag in combinatie met een goede aanbieding bij bol.com.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Flink volume

Minpunten

  • Snel vlekken
  • Handleiding niet echt duidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze positieve review.
Wat leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met de combimagnetron.
Fijn dat het jou gelukt is om de verschillende functies te gebruiken,
mocht je hier nog vragen oven hebben sta ik voor je klaar.
Als er nog vragen zijn kan je deze samen met jouw contact- en adresgegevens en een kopie van deze review mailen naar webcare@atagbenelux.com

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

JX 16-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

10,0
Mooi model. Klein en compact, Gemakkelijk in gebruik. Goede gebruiksaanwijzing.
ZEER TEVREDEN.

Pluspunten

  • Compact
  • Overzichtelijk
  • Mooie uitstraling
  • Gemakkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 18-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank je wel voor het schrijven van deze review en de mooie beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met het gebruik en uitstraling van de magnetron.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

k**r@d**d.nl 11-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

10,0
Wij moeten bij onze kerk af en toe iets kunnen opwarmen of een pizza bakken. Bovendien, omdat meer mensen gebruik maken van het apparaat, moet de bediening simpel zijn. Deze magnetron voldoet daar aan! Ik gebruik thuis een iets ingewikkelder versie van de magnetronoven, dus ik weet: met Etna zit je goed...

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • groot genoeg voor pizza

Minpunten

  • onhandig rooster

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 11-07-2022

Beste Reinder,

Hartelijk bedankt voor deze fantastische score, een 10!
Wat fijn dat de combimagnetron zo goed bevalt.
Wij zijn blij dat de bediening voor iedereen duidelijk is!
Leuk dat jij ook thuis ETNA apparatuur hebt!

Wij wensen jou nog heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

WAB Slochteren 10-07-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

9,0
Ik houd van duidelijkheid. Geen ingewikkelde apparaten. Deze magnetron heeft een bedieningspaneel in het Nederlands. Ook gebruiksaanwijzing is simpel en duidelijk. De magnetron wordt door ons gebruikt voor ontdooien, opwarmen en heteluchtstand voor o.a. het bakken van appeltaart. Resultaat op alle standen is prima. Al met al een goede magnetron.

Pluspunten

  • Bedieningspaneel in het Nederlands
  • Gebruikersvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 12-07-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om deze review te schrijven. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de gebruiksvriendelijkheid en de prestatie van de combi. Bedankt voor de mooie feedback.

Wij wensen je veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

w**p@g**l.com 03-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige RVS-uitvoering, echt een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

8,0
Dit is onze 2e combimagnetron, we hebben nu gekozen voor het merk Etna en daar hebben we geen moment spijt van!

De prachtige RVS-uitvoering is mooi, al moet je wel uitkijken voor vingerafdrukken die goed zichtbaar blijven..

Verder heeft dit apparaat een heel handige bediening en inhoud is prima: want er kan bijvoorbeeld makkelijk een appeltaart in.

Installatie van tijd e.d. is fluitje van een cent, wijst zich vanzelf.

Bij ons staat deze combimagnetron bovenop een vaatwasser zilver/rvs en dat staat best chique!
Heel blij met deze aankoop en is echt een aanrader!

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • ziet er geweldig uit
  • duidelijk en handig in gebruik

Minpunten

  • vingerafdrukken op rvs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 04-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie en uitgebreide review. Het doet ons goed om te lezen dat je voor ETNA hebt gekozen en je tevreden bent over jouw keuze en de combimagnetron aanraadt voor andere.

Wij wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Ad.R 28-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

9,0
Mooi, compact en handig.
Erg gebruiksvriendelijk en mooi voormaat.
25 literTOP

Pluspunten

  • Mooi
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 29-06-2022

Beste ad,

Wat een mooie score heb jij de ECM243RVS gegeven, bedankt!
Fijn dat jij zo tevreden bent met de compacte combimagnetron.
Het gebruiksgemak en het mooie design bevallen jou goed,
dat is natuurlijk waar wij het voor doen!

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

r**a@h**e.nl 02-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende Etna magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

9,0
Prima magnetron, mooi in RVS , makkelijk schoon te maken, Nederlands , handig in gebruik

Pluspunten

  • Uitvoering RVS
  • bediening Nederlands
  • Veelzijdig gebruik

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent met het mooie design en eenvoudige bediening van de combimagnetron.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

c**e@v**o.nl 11-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg fijne combi oven/magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

9,0
Erg fijne combi oven/magnetron.
Ziet er goed uit en constructie is goed.
Bediening erg intuïtief, heb je geen boekje voor nodig.
Kortom, goede aankoop.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Constructie
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 12-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijke bedankt voor deze goede beoordeling.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het design en het bedieningsgemak van deze combimagnetron.

Wij wensen jou nog heel veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Dine 09-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

10,0
Mijn 2e Etna combi-magnetron dus dat geeft wel aan dat ik erg tevreden ben over dit product en merk. Handig, praktisch, duidelijk en meer dan genoeg opties voor mijn kookkunsten. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 10-05-2022

Beste Dine,

Wat leuk om te lezen dat je nu ook weer voor ETNA hebt gekozen. Bedankt voor de enthousiate review, de maximale score en het vertrouwen.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Fred Commandeur 28-03-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Onze beste magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

10,0
Dit is onze 2e Magnetron van hetzelfde type en merk en is ons uitstekend bevallen , mogelijkheden te over en een ongeëvenaarde kwaliteit staat hier te pronken in de keuken. Als wij een aanbeveling mogen doen, zouden wij zeker deze ook aanraden bij onze familie, kennissen en iedereen die wij vergeten zijn hier op te noemen. Kortom een regelrechte aanrader en terecht een goede aankoop en Etna is voor ons het merk bij uitstek.. Complimenten.

Pluspunten

  • compact, veelzijdig.
  • Redelijk in prijs en superieure kwaliteit

Minpunten

  • Geen minpunten aan dit apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 29-03-2022

Beste Fred,

Een 10! Dank je wel voor deze mooie woorden. Het doet ons goed om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en je tevreden bent met de mogelijkheden van de combimagnetron.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Etna ecm243 rvs 14-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

9,0
Dit is niet alleen een goed apparaat maar ook gebruiksvriendelijk apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 15-03-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor deze mooie review en score. Fijn om te lezen dat de combi zo goed bevalt.

Wij wensen je veel bak- en kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

AJonker 11-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede combimagnetron; doet wat hij belooft

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

9,0
Het apparaat is mooi vormgegeven. Ik vind het heel fijn om nu een magnetron en oven in een apparaat te hebben.
De oven is binnen 3 minuten op temperatuur (180˚C) en bakt fantastisch. Ik heb voor dit apparaat gekozen omdat het kan verwarmen tot 250˚C. Ik heb alleen mijn vraag bij het bijgevoegde rek; als je pizza wat groot is balanceert deze op de pootjes in plaats van dat het op het rek zelf past. Wat is het idee achter de pootjes aan beide zijden van het rekje? Hoogteverstelbaar zijn?
We gebruiken de oven vaak als we tussen de middag even snel een quiche of afbakbroodje willen eten. De magnetronfunctie is ook erg goed. Makkelijk opwarmen van een stoommaaltijd als iemand laat uit het werk komt. Simpele bediening met duidelijke knoppen. Kortom heel blij mee. Het zou wel fijn zijn als er een afdekdeksel voor de magnetron zou zijn bijgeleverd. Prijs/kwaliteitverhouding is goed.

Pluspunten

  • mooi vormgegeven
  • tot 250˚C baktemperatuur
  • is supersnel op temperatuur (opwarmen)
  • is snel weer afgekoeld na gebruik oven
  • niet heel luidruchtig

Minpunten

  • magnetronwattage in % niet in Watt
  • mis deksel voor magnetron
  • wordt heet aan buitenzijde bij oven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 14-03-2022

Beste A Jonker,
Wat fijn dat u de moeite heeft genomen deze uitgebreide review te schijven en u zo tevreden bent over het design, gebruiksgemak en mogelijkheden. De pootjes van het rooster geeft de mogelijkheid deze op verschillende hoogtes te gebruiken. Wij nemen uw feedback mee om het product te blijven verbeteren. Wij wensen u veel kook en bakplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Wecareteam ETNA

Reageer

Lydia 11-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

. Echt een aanrader !!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

8,0
Gezien de positieve reactie van deze etna ecm243 rvs combi magnetron is en het stabiele uiterlijk is de keus hierop gevallen.
Het gebruik is erg overzichtelijk en eenvoudig in het gebruik. Echt een aanrader in de vele keuze's die gemaakt kunnen worden. Subliem!!

Pluspunten

  • Mooie vormgeving.
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • watt aangeduid in %

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 14-03-2022

Beste Lydia,
Bedankt voor uw review. Wat fijn dat de positieve reacties u heeft doen besluiten te gaan voor deze combimagnetron. Wij wensen u veel plezier met het toestel.
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

c**i@h**l.com 22-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

9,0
Wij waren op zoek naar een goede combimagnetron.
Mijn man zei gelijk dat hij deze wilde. Hij had daar bij een eerdere werkgever ervaring mee en vond deze geweldig.
Eigenwijs als ik was, wilde ik kijken of er niet inmiddels nog combimagnetrons waren die beter uit tests waren gekomen.
Na veel zoeken en reviews lezen kwam ik toch bij deze terecht.
Ben er super blij mee.
Makkelijk in gebruik.
Doet echt wat hij doen moet.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Heerlijk stokbrood

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 23-02-2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn te lezen dat u na enig 'speurwerk' uitgekomen bent bij de combimagnetron van ETNA. Deze makkelijk in gebruik is, doet wat hij moet doen en u er super blij mee bent. Veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

iKlompje 11-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betaalbare kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

8,0
Eindelijk een apparaat waar door engineers goed over is nagedacht. De bediening is erg eenvoudig, zonder overbodige menuknoppen die je toch (bijna) nooit gebruikt. En als je wel menus wil gebruiken, dan is die optie er ook. Op de website van ETNA (ATAG) kun je het apparaat gratis registreren voor 5 jaar garantie. Tot nu toe zeer tevreden.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Strak design
  • RVS
  • Warmt snel op (Hete lucht)

Minpunten

  • Weinig accessoires (alleen een rooster)
  • RVS iets lastiger schoon te houden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 13-01-2022

Beste iKlompje,
Bedankt voor uw review. Fijn te lezen dat u zo tevreden bent over het strakke design, makkelijke bediening en het snelle opwarmen van deze combimagnetron.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

p**i@g**l.com 31-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig apparaat, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

9,0
Geweldig degelijk apparaat. Grill en hete lucht oven werken perfect. Mooi design.

Pluspunten

  • Design
  • Grill
  • Groot
  • Veel functies

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Atag 04-01-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te plaatsen. Hartelijk dank hiervoor. Fijn om te lezen dat de ECM243RVS aan alle wensen voldoet.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

j**n@t**j.nl 31-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop en 5 jaar garantie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

9,0
Mooie nette magnetron die doet wat er gevraagd word eenvoudige bediening
temperatuur gaat zelfs hoger dan aangegeven

Pluspunten

  • hoge temperatuur
  • eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 04-01-2022

Beste heer/mevrouw,

Het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de ECM243RVS en onze garantievoorwaarden. Bedankt voor deze positieve feedback.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

g**n@g**l.com 23-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Fantastic device, works like advertisements say will recommend . Fast delivery, easy user manual . First time I tried ETNA

Minpunten

  • Nil
  • Nil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 31-12-2021

Dear sir / Madam,
Thank you for taking the time to post this positive review. Glad you are so satisfied with the ECM243RVS.

We hope you enjoy your purchase.

Sincerely, Femke
Webcare team ETNA

Reageer

Faaij76@gmail.com 01-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden de broodjes zijn echt heerlijk die er uit komen . Echt een feestje.
Onze oude magnetron was kapot gegaan en toen viel ons oog hierop tot nu toe echt tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 02-11-2021

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat jullie voor de ECM243RVS van ETNA hebben gekozen en dat deze ook aan jullie verwachting voldoet. Bedankt voor de enthousiaste review met mooie reviewscore.

Wij wensen jullie nog vele heerlijke broodjes/feestjes toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

s**n@z**t.nl 13-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ETNA ECM243 RVS, een top product !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

10,0
De ECM243RVS is kort geleden in de plaats gekomen van hetzelfde type combimagnetron die ik meer dan 10 jaar lang met heel veel plezier en zonder ook maar één mankement heb gebruikt. Ook het nieuwe apparaat doet fantastisch zijn werk en ben er dan ook heel blij mee. De prijs die ik voor dit kwaliteitsproduct heb betaald, het is haast niet te geloven, zo weinig !

Pluspunten

  • heel eenvoudige bediening en gemak
  • een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-10-2021

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie, positieve review. Dit is waar we het voor doen, producten ontwikkelen voor consumenten waar men blij van wordt. Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Alice Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews