Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 70 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA ECM243RVS op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j**********@h****** 23-02-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

10,0
Een geweldig product voor een goede prijs .
We hebben al vaker producten gekocht en zijn altijd in het merk ETNA blijven hangen .
De combimagnetron van ETNA ECM243RVS is simpel in gebruik . Hij doet wat er van verwacht wordt .
Mooier kan het toch niet .

Met vriendelijke groet ,
webcare-7 23-02-2024

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10 🤩 wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over ons merk en opnieuw voor ons gekozen hebt.
Nog veel leuker vinden wij het natuurlijk dat de combimagnetron jou zo goed bevalt!

We willen je bedanken voor deze prachtige beoordeling en wensen je heel veel kook- en bakplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Julian 11-02-2024
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede keuze.

Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

10,0
Prima combi magnetron die zeer makkelijk is te bedienen, de hetelucht oven gaat tot 240 graden en dat zie je niet veel bij andere merken. Wij hebben dit product ter vervanging aangeschaft van onze oude Etna combi magnetron die maar liefst 17 jaar na veelvuldig gebruik is meegegaan. Kortom een product wat makkelijk is te bedienen en een mooi design heeft en het schoonmaken is makkelijk omdat alles mooi glad is afgewerkt.

Pluspunten

  • mooi design
  • makkelijk te bedienen
  • temperatuur instelbaar tot 240 graden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
webcare-7 12-02-2024

Beste Julian,

WOW een10! Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met de combimagnetron. Leuk dat jij zo lang plezier hebt gehad van de vorige combimagnetron, wij gaan ervan uit dat ook dit nieuwe model veel plezier gaat opleveren!

Wij wensen jou heel veel plezier van de combimagnetron!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

b*********@t********* 28-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

8,0
Magnetron/oven werkt prima, beetje lastig is dat je het bord of kom goed in de midden moet zetten anders gaat de glasplaat
waar het bord opstaat veel lawaai maken.

Pluspunten

  • Werkt goed

Minpunten

  • Glasplaat maakt lawaai

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
webcare-7 29-01-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met het gebruik van de Combi magnetron.
We wensen je nog veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Harry L'Espoir 24-01-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Etna perfecte en makkelijk magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

10,0
Vind het een mooie combi magnetron. Het merk etna was altijd al goed. Heb vertrouwen in het merk. Ook makkelijke bediening. Al met al een goed product.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Ziet er goed uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
webcare-7 25-01-2024

Beste Harry,

Wow, een 10! Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de Combi Magnetron, dat is waar wij het voor doen.
We wensen je nog veel bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

g**@v************ 14-11-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zeker aan te bevelen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

9,0
Ik heb het apparaat online gekocht, waarbij ik specifiek heb gekeken naar het gebruiksgemak. Andere magnetrons hebben aan de voorzijde een groot arsenaal aan knoppen en instelmogelijkheden, welke de meeste mensen toch niet gebruiken. Ik dus ook niet. Deze door mij gekochte combi-magnetron paart eenvoud aan gemak. En is verder eenvoudig te bedienen, waarbij toch vele mogelijkheden bestaan. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • bediengemak
  • vermogen van 900 W
  • ziet er goed uit

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
webcare-7 25-01-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide review. Wat fijn om te lezen dat het Combi Magnetron makkelijk in gebruik is ondanks de vele mogelijkheden.
We wensen je nog vele jaren bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

savas 16-10-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

9,0
Makkelijk in installatie en gebruik. Plus 5 jaar garantie! Wat wil je nog meer?

Pluspunten

  • Garantie 5 jr
  • gemakkelijk

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
webcare-7 25-01-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat fijn om te lezen dat het vanaf installatie tot gebruik goed gaat! De verlengde garantie is ook zeker een plus!
We wensen je veel plezier van je aankoop.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

j**k@g**l.com 28-09-2023
  • Product gekocht

Oude eruit Nieuwe erin

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

10,0
Mooi strak design, makkelijk te bedienen knoppen, en 900 Watt magnetron functie perfect. Deze Combimagnetron heeft mijn partner ook en al jaren in bezit, dus heb ik deze ook gekocht, de prijs was voordelig dus de oude LG van 23 jaar vervangen voor deze Etna en wat een verschil in gebruik, gewoon perfect niks te klagen en met de Extra Garantie gewoon perfect!

Pluspunten

  • Design
  • 900 Watt
  • veel mogelijkheden
  • Makkelijke bediening
  • Prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
webcare-7 25-01-2024

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review met dit fantastische cijfer. Fijn om te lezen dat je zo blij bent met het design en de makkelijke bediening. De verlengde garantie is ook een pluspunt!
We wensen je nog veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

a*************@k************ 26-07-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Klasse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

8,0
Fijne magnetron in gebruik wel eerst goed oefenen met de handleiding erbij . Helaas na een paar maanden sloeg mijn instel tijd op hol , gemeld en krijg netjes een nieuwe . Daar wacht ik nu op .Fijne service

Pluspunten

  • De vele functies .
  • Geen bakbeest .
  • Je kan kijken door de deur als hij bezig is .

Minpunten

  • Helaas zie je elke vinger afdruk erop .
  • Veel vocht in de magnetron na opwarmen .

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Atag 28-07-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling. Na wat oefenen kun je gelukkig goed overweg met de vele functies en werkt het fijn.

Helaas is er een storing aan jouw combimagnetron ontstaan. Gelukkig geef je aan dat er een nieuw toestel jouw kant op komt.

We willen je bedanken voor deze beoordeling en wensen je snel weer veel kook- en bakplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Bart 16-04-2023
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Koop een Etna combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

10,0
Dit is de Beste en het makkelijkst te bedienen combimagnetron !
Ik heb 10 jaar geleden precies de zelfde (ECM243RVS) gekregen van mijn moeder en deze doet het nog steeds prima …
Deze staat nu op de camping ..
Nu heb ik onlangs n woning gekregen en meteen de Etna ECM243RVS combimagnetron besteld ..
Dit is voor mij de Beste kwalitatief en betaalbare combimagnetron dier er te koop is !
Overigens is de combimagnetron heel makkelijk te bedienen ..
Zeker n aanrader voor eenieder die n goede combimagnetron zoekt voor weinig geld .
Ik ga voor Etna !

Pluspunten

  • Uitstekende kwaliteit
  • Betaalbaar product

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-04-2023

Beste Bart,

Wow, een 10! Dit vinden wij natuurlijk een prachtig compliment.
Nog veel leuker vinden wij het om te lezen dat jouw combimagnetron zo goed bevalt. Je hebt er zelfs twee!

De gemakkelijke bediening en de goede prijs-kwaliteitsverhouding zijn echte pluspunten.

Hartelijk dank voor het schrijven van deze mooie beoordeling.
We wensen je heel veel kook- en bakplezier (en natuurlijk kampeerplezier) toe! 😃

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

h******@c******** 14-03-2023
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

10,0
Mijn oude Etna magnetron was na 12 jaar op en heb gezocht of ik nog de zelfde van Etna kon kopen, gelukkig is deze nog te koop en hoef ik dus geen nieuwe gebruikers handleiding door te worstelen. Het is een fijn apparaat, makkelijk te bedienen en doet wat het moet doen.
Al met al een goede keuze.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Doet wat het moet doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-03-2023

Beste heer / mevrouw,

Wow een 10! Bedankt voor deze leuke review met topscore! Leuk om te lezen dat jij 12 jaar lang zo veel plezier hebt gehad van de combimagnetron en natuurlijk super fijn om hetzelfde model weer terug te kunnen kopen! Wij hopen dat jij net zo lang plezier zal hebben van de nieuwe combimagnetron als van de voorganger!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

WilleMijn 12-03-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende magnetron en heel handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

9,0
Lang gezocht naar de juiste combimagnetron en uiteindelijk is de keuze op deze ETNA ECM243RVS gevallen. Een van de belangrijkste voorwaarden was dat de magnetron makkelijk in gebruik moest zijn. In een half uurtje waren alle functies duidelijk en vanaf dag 1 wordt deze magnetron overal voor gebruikt. Ontdooien, opwarmen, grillen, koken en bakken alles verloopt goed. Heel handig zijn ook de 10 automatische standen die erop zitten. Kortom een hele goede aanwinst in de keuken.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • de 10 automatische standen
  • Mooie compacte combimagnetron

Minpunten

  • Nog niets kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 13-03-2023

Beste Willemijn,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Wat leuk dat je bij de zoektocht bent uitgekomen bij ETNA! Fijn om te lezen dat alle functies snel onder de knie waren en ook goed functioneren.
We wensen je nog veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Patrick 05-02-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader en mooi om te zien in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

10,0
Eenvoudig bediening zonder teveel gedoe en snelle opwarming van het eten zelfs zonder de handleiding te lezen te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 06-02-2023

Beste Patrick,

Een 10😊 Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met het gebruiksgemak van de combimagetron.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

h*********@c***** 09-12-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zeer eenvoudig en goed te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat en goede resultaten. Het werkt zoals het hoort. Zowel bakken en braden alsmede grillen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 12-12-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de combimagnetron.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Wijnand 06-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk bedienbare Combi oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over dit product, magnetron is top, heteluchtoven snel op temperatuur, ontdooien snel en makkelijk, grill heerlijk en snel warm,dus erg tevreden over de Combi oven.

Pluspunten

  • Top oven

Minpunten

  • Geen minpunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-12-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling.
Wat leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent over het gebruik van de combimagnetron.
Ook de vele mogelijkheden die het toestel biedt heb jij al goed onder de knie.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Neelke 27-11-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbaar merk en eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

8,0
We hadden hiervoor een Samsung en die ging net buiten de garantie defect . De reparatiekosten waren duurder dan de aanschaf van een nieuwe. We hebben gezien deze ervaring gekozen voor een zeer betrouwbaar Nederlands merk. Eenvoudig maar functioneel voor wat we van een magnetron verwachten. Bevalt prima!

Pluspunten

  • Functioneert goed met eenvoudige bediening

Minpunten

  • Nog niet ontdekt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 28-11-2022

Beste Neelke,

Bedankt voor de mooie uitgebreide review. Wat leuk dat jullie voor Etna hebben gekozen bij de aanschaf van een nieuwe Magnetron. Fijn om te lezen dat de bediening eenvoudig is en dat hij functioneert naar behoren.
We wensen jullie nog veel plezier met jullie aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Johannes 03-11-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Beste test

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

9,0
Mooi RVS uiterlijk. Makkelijk te bedienen.
Goede kwaliteit / prijsverhouding.
Erg prettig zijn de 5 Magnetronstanden met snel start.
Energie zuinig in gebruik wat in de huidige tijd zeer prettig is.

Minpunten

  • door ontbreken handgreep snel vlekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-11-2022

Beste Johannes,

Leuk om te lezen dat de ECM243RVS aan al jouw wensen voldoet. Bedankt voor de mooie review en reviewscore.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

v*********@h********** 30-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed, simpel en nette prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

9,0
De derde etna combimagnetron en nog steeds tevreden.
Goede prijs en presentaties tevens simpele bediening.

Pluspunten

  • Goed
  • Bediening
  • Kwaliteit
  • Prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 31-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je opnieuw voor een ETNA combimagnetron hebt gekozen en je tevreden bent over het bedieningsgemak.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Rubi 19-09-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Een absolute aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

9,0
Omdat ik 8 jaar geleden dit type magnetron als tweedehandsje had gekocht en er heel erg tevreden over was vanwege het gebruiksgemak en prijs heb ik nu dezelfde nieuw gekocht. Ik heb er alle vertrouwen in dat ook deze me weer heel veel plezier gaat geven!

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Prijs
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Snoer is een beetje kort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-09-2022

Beste Rubi,

Hartelijk bedankt voor deze leuke review.
Wat leuk om te lezen dat jij opnieuw voor ETNA gekozen hebt!
Hier worden wij blij van, tevreden klanten.
Wij gaan ervan uit dat jij inderdaad opnieuw lekker kan genieten van de combimagnetron.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

y*********@o********** 18-09-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Een echte aanrader. Super apparatuur!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

9,0
Het is een top apparaat alles in 1. Geen losse magnetron en oven nodig. Alles zit in 1. En het werkt fantastisch. SUPER. Heel erg blij met m'n aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed dat je tevreden bent met combimagnetron. We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

p*********@h********** 17-09-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goede koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

9,0
Apparaat werkt perfect en naar verwachting en prima kwaliteit. Mooie uitvoering en niet te groot, kortom een proma combi/magnetron.

Pluspunten

  • Niet te groot
  • Duidelijk handleiding
  • mooie uitvoering
  • prijs kwaliteit verhouding prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de combimagnetron, dat is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

j********@h******** 16-09-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

top merk,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

9,0
fijne magnetron mooie uitstraling in de keuken.
werkt goed.
ETNA is een echt merk.

afz johan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review.
Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met jouw keuze voor deze ETNA magnetron.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Arjan S. 05-09-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

De topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

9,0
Na lang zoeken heb ik de beste gekozen. Na veel reviews te hebben gelezen op kieskeurig en Bol , kwam ik er achter dat dit toch het product is waar ik op zoek was. Hij ziet er keurig uit, gebruiks handelingen zijn voor iedereen toegankelijk en hij doet precies zijn werk. Wordt snel warm en blijft goed op temp. Wij zijn er erg blij mee en zeker die 5 jaar garantie is een bevestiging van een goed product. Prijstechnische is die goed en zo aan de reviews te zien, gaan we veel genieten van dit apparaat.

Pluspunten

  • compact
  • ziet er keurig uit
  • gemakkelijke bediening
  • 5 jaar garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 06-09-2022

Beste Arjan,

Leuk om te lezen dat je na een lange zoektocht hebt gekozen voor de ECM243RVS en dat deze nu ook zo goed bevalt. Dat is uiteindelijk waar wij het allemaal voor doen, een blije klant die veel plezier beleeft aan de apparatuur. Bedankt voor de mooie review,

Veel kook- en bakplezier gewenst.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

k*******@k********* 18-08-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

8,0
Prima combimagnetron tegen een zeer redelijke prijs. Eenvoudige bediening en 5 jaar garantie. Wat wil je nog meer.
Officiele reactie van Atag 19-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de prijs- kwaliteitverhouding, de bediening en garantievoorwaarden. Bedankt voor deze mooie review.

Wij wensen je veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

a********@h****** 06-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet waar t voor bedoeld is

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

9,0
Mooi apparaat veel functies. Handleiding is beetje beknopt en soms niet echt duidelijk. Kost effe moeite om een en ander uit te zoeken en te testen maar doet uiteindelijk wat t moet doen.
De diverse reviews gaven de doorslag in combinatie met een goede aanbieding bij bol.com.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Flink volume

Minpunten

  • Snel vlekken
  • Handleiding niet echt duidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze positieve review.
Wat leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met de combimagnetron.
Fijn dat het jou gelukt is om de verschillende functies te gebruiken,
mocht je hier nog vragen oven hebben sta ik voor je klaar.
Als er nog vragen zijn kan je deze samen met jouw contact- en adresgegevens en een kopie van deze review mailen naar webcare@atagbenelux.com

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

JX 16-07-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM243RVS

Algemene score

10,0
Mooi model. Klein en compact, Gemakkelijk in gebruik. Goede gebruiksaanwijzing.
ZEER TEVREDEN.

Pluspunten

  • Compact
  • Overzichtelijk
  • Mooie uitstraling
  • Gemakkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 18-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank je wel voor het schrijven van deze review en de mooie beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met het gebruik en uitstraling van de magnetron.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews