De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 188 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM650Ti - Inbouw Combi-magnetron - Zwart Titanium - 50L - Turbo Hetelucht - Full Touch Control op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Na 15 jaar was de keukenapparatuur aan vervanging toe. De huidige combimagnetron hebben we vervangen voor de CM650Ti.
Wat een vooruitgang! Door de draaischijf was het niet mogelijk een normale ovenschaal te gebruiken. Dat is nu wel anders. 2 stuks is geen probleem.
Nog niet alle mogelijkheden geprobeerd maar gezien de ervaringen tot nu toe en de heldere omschrijving in de handeling moet dat geen probleem zijn.
Ook het inbouwen was in 10 minuten gefixt.
Zeker een aanrader.
mooie grote oven waar dus ook de grote ovenschotels makkelijk in kunnen.
Het enigste nadeel is dat de menu keuze toetsen niet verlicht zijn. Maar naar regelmatig gebruik lost zich dit probleem van zelf op. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding
Ik ben over het algemeen erg tevreden over de kwaliteit.
Het is gemakkelijk in gebruik
Snel en makkelijk schoon te maken
Het koken gaat snel
Inventieve knoppen, gebruiksvriendelijk
Nog niet zo lang in huis, maar al veel gebruikt, hele fijne oven. Makkelijk in gebruik en de gerechten smaken heerlijk!
Of ligt dat misschien aan de kok.
Nee zonder gekheid, een top oven
Prijs kwaliteit verhouding prima , makkelijke installatie.
Goede service (miste een keramisch blokje) , snel opgelost.
Verbeterpunt verlichting tiptoetsen , echter niet erg storend!
Super makkelijk in gebruik. Duidelijke omschrijving in de boekjes.
De verschillende opties zijn meer dan prima, en de black titanium line staat zo mooi in onze keuken.
Helemaal blij mee, we hebben hem ook 2x in de keuken zitten. Top apparaat
Het is een mooie ruime oven om meerdere gerechten tegelijk te bereiden.
Ook vind ik het fijn dat je kan kiezen tussen conventioneel of convectieoven.
Gebruik van stand conventioneel is fijn om een een cake in te bakken wat mij in mijn vorige confectieoven
niet zo goed lukte.
Prima oven, slechte magnetron, onverlichte functietoetsen
Ovengedeelte is perfect. Doet wat een oven moet doen. Snelle opwarming is geweldig.
Nu de kritiek betreffende de magnetron. Warmt te langzaam op. Op 900 w duurt het 2.30 min om een bekertje melk goed te verwarmen van 175 ml. Mijn 22 jaar oude AEG die tot 750 W ging deed daar 1.30 min over. Ergernis dus.
Algemeen minpunt is dat de functietoetsenbalk niet verlicht is. Ik moet met een zaklantaarn bijschijnen om de functietoetsen te zien. Vreselijk vervelend. Zou willen dat met aan/uit toets alle functietoetsen verlicht werden zodat ik meteen de goede keuze maak.
Conclusie: geen aanrader helaas. Magnetron is 2 maanden oud. Ik wil hem graag omruilen voor een andere.
Heb hem nu een paar maanden in bezit. Het ovengedeelte is een verademing ten opzichte van onze vorige. Heel fijn is de Knop waarmee de oven snel voorverwarmt. Minpunt is wel de beetje gammele constructie voor het inschuiven van de platen en het grillrooster.
Magnetrongedeelte voldoet ook prima.
Er zitten ook een hoop automatische programma’s op, maar die hebben wij nog nooit gebruikt.
Conclusie: goede prijs prestatie verhouding’s, het over een gedeelte werkt erg goed, constructie is wat matig.
Wel een heel mooi apparaat trouwens :-)
Zeer teleurstellend.
De oven doet alles wat een oven doen moet, maar ik zou hem nooit meer kopen.
Als je het rooster in zet, dan kan dat alleen kiepend naar voren, dus alles wat er op ligt, dat ligt in de hete oven en je rooster is leeg. Zelfs als je het heel voorzichtig doet is het schier onmogelijk.
Het alternatief is alles op het hete rooster leggen. Ook niet veilig.
Mijn tweede irritatie is het onmogelijke menu. Deze oven schakelt uit te pas en te onpas.
Een onmogelijk apparaat. Als ie het eenmaal doet, dan moet je 'm goed in de gaten houden, want hij kan zomaar uit schakelen.
Een cake bakken, even checken of ie gaar is en dan nog 'even' terug in de oven, dan is dat 'even' wel een dingetje. Moet je weer door gans dat menu heen...
Ik zeg even verder winkelen.
Warm worden doen ze vast allemaal, maar zoek er beter eentje uit die intuïtief bedient. Scheelt in je humeur.
Hoewel ik redelijk vergevingsgezind ben,, zie ook mijn eerdere review (van 2 dagen geleden) over dit apparaat, moet ik helaas toch mijn waardering bijstellen. Nadat eerst dus het magnetron gedeelte het niet deed direct na aanschaf (en dus na 4 weken gerepareerd), kunnen we nu helemaal niets meer met het hele apparaat. Geen oven, geen magnetron, niets!!!. En dat voor een nieuw apparaat :-(. Alle vertrouwen is nu toch wel weg. Hopelijk lukt het Etna nu wel om de storing eerder te verhelpen, voor mij hoeft het niet meer zo.
Review 19-2-2021
Veel nagzocht op internet, uiteindelijk voor deze gekozen vanwege inhoud / prijs-kwaliteit verhouding en vooral veel goede recensies over het ovengedeelte. Tot nu toe zijn we daar ook erg enthousiast over, vele malen beter dan onze vorige (veel duurdere Bosch). Veel instelmogelijkheden en ja, dat kost even tijd voordat je het door hebt, maar nu "snappen" we hem. 1 nadeel (wat volgens de monteur vaker voorkomt): na aflevering bleek het magnetron gedeelte niet te werken. 4 (!) weken later is het gerepareerd (deurschakelaar was defect) en dit blijkt een kwetsbaar puntje te zijn. Hopelijk gaan we hier verder geen last van ondervinden.
Enige minpuntje tot nu toe is de degelijkheid van de steuntjes waarin de bak- en grillplaten moeten, is een beetje gammel.
Snel in gebruik, overzichtelijk en een super helder scherm!
Na lang uitzoeken en vergelijken op prijs kwaliteit verhouding kwam ik eigenlijk elke keer uit op een ETNA. In eerste instantie kwamen wij op de CM751ZT als beste prijs/kwaliteit, maar de CM650TI was iets overzichtelijker met zijn knoppen en leek toch iets meer kwaliteit uit te stralen met zijn black titanium uiterlijk. Scheelde online maar een paar tientjes.
Vind het o.a. heel fijn dat je de ovenfuncties met en zonder tijdinstelling kan gebruiken. Zo kan je hem ver van tevoren (ook met snelopwarmfunctie) alvast op laten warmen zonder elke keer de tijd opnieuw in te stellen.
Magnetronfunctie met één druk op de knop op 900W/1min ingesteld (gebruikt iedereen toch altijd het meest :) )
Meegeleverde glazen schaal/lade ideaal omdat deze zowel voor oven als voor magnetron gebruikt kan worden. Dit scheelt elke keer uitwisselen van schalen/roosters.
Super blij mee!
MogelijkhedenGoed
GebruiksgemakGoed
VormgevingGoed
DuurzaamheidGoed
Pluspunten
Prijs/kwaliteit
Mooie stalen uitstraling
Helder overzichtelijk scherm
Minpunten
touchbalk werkt prettig, reageert niet altijd goed
Na een lange zoektocht uitgekomen bij deze combimagnetron. Ik heb hem nu drie maanden in gebruik en ik ben er super tevreden over. Voldoende hoge temperatuur magnetron (900 W) en oven (240 C). Het uiterlijk is zwart en vrij neutraal