ETNA CM650Ti - Inbouw Combi-magnetron - Zwart Titanium - 50L - Turbo Hetelucht - Full Touch Control - Magnetrons

Dit product wordt aangeboden door 6 aanbieders met een prijs vanaf € 782,00 Bekijk alle aanbieders
8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 188 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM650Ti - Inbouw Combi-magnetron - Zwart Titanium - 50L - Turbo Hetelucht - Full Touch Control op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

s***********@g********25-01-2024

Etna mat zwarte combioven

Ik ben super tevreden met deze combioven. Een degelijk goed product en simpel. Automatische gaartijd. Heerlijke gerechten. Gebruiksvriendelikk en makkelijk
e*************@g********25-01-2024
Mooi product en gemakkelijk te installeren. Tot slot is de bediening intuïtief.
Hanneke25-01-2024

Een hele fijne combi oven/magnetron

Mijn vorige Etna had het begeven. Na flink wat reviews gelezen te hebben nu weer voor Etna gekozen. Dit is een hele fijne oven/magnetron combi. Makkelijk te bedienen en makkelijk om schoon te maken. Werkt heel prettig. Enorm tevreden er over!
Pluspunten
  • Veel functies, maar wel makkelijk te bedienen.
  • Goed schoon te maken
  • Zitten wel 3 verschillende 'bakplaten' bij
Minpunten
  • Geen tot nu toe
Dhr Scheepers, Best24-01-2024

Zeer over te spreken

Prachtige industriële uitstraling, duidelijke handleiding, zeer makkelijk te installeren. ETNA is al decennialang een toonaangevend merk.
Pluspunten
  • Bediening
  • Mooie uitstraling
Wil-Papendrecht09-01-2024

Prima. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Past qua strakke vormgeving precies in onze keuken. Makkelijk te installeren en goede bijbehorende attributen. Bediening is erg gebruiksvriendelijk. Een aanrader.
Pluspunten
  • Bediening
  • Vormgeving
  • Prijs/kwaliteit
Nancy30-12-2023

Fijne combi oven

Mijn oude combi ging kapot dus online op zoek naar een nieuwe. Kwam dus uit bij de Etna en wat ben ik tevreden. Zeer ruim en een prachtige uitstraling. Mijn cakes komen er prachtig uit. Ben er zo blij mee. Goede prijs voor een hele fijne combi oven. Makkelijk in gebruik. Voorgeprogrammeerde programma 's nog niet gebruikt dus daar kan ik niets over zeggen.
Pluspunten
  • Zeer ruim
  • Fijn 2 bakplaten en een rooster erbij
  • Makkelijk in gebruik
  • Snel op temperatuur
Minpunten
  • Jammer dat de toetsen niet verlicht zijn
Jean Pierre24-12-2023

Prima apparaat voor een nette prijs

Een prima toestel wat doet wat het moet doen. Mis alleen verlichte toetsen en het piepje hard harder gemogen.
Pluspunten
  • Netjes afgewerkt
  • Modern design
  • Functioneert prima
Minpunten
  • Verlichte toetsen was wenselijk geweest
  • Geluid signaal is zwakjes
Andy Robijn18-12-2023

Goede oven/magnetroncombinatie, waar voor zijn geld

Recent is bij ons een nieuwe keuken geplaatst. Deze is voorzien van tweetal oven/magnetroncombinatie van Etna. Wij hebben de variant oven/magnetron waarbij er geen uitstekende knoppen zijn maar alles ingesteld kan worden op de display aan de bovenzijde. Hierdoor past de apparatuur heel goed bij een "strakke" inrichting. De bediening is (uiteraard na het doornemen van de duidelijke bijgeleverde informatie) vrij eenvoudig. De apparaten lijken ons behoorlijk robuust. Dat is te voelen bij het openen van de klep. In recencies lazen wij dat moeilijk in de oven te kijken was. Dat blijkt bij deze versie van het apparaat geen probleem door de inwendige verlichting. De apparaten zijn voorzien van stevige glazen plaat (zowel te benutten voor oven als magnetron), rooster en metalen plaat. Hoewel we nog niet alle mogelijkheden hebben benut zijn onze bevindingen tot op heden zeer positief.
Ria16-12-2023

Bevalt prima, echt een aanrader.

Deze combi oven kwam goed uit de test. Ziet er mooi uit, en makkelijk in gebruik. Veel mogelijkheden.
Pluspunten
  • tip toetsen
  • veel ovenfuncties
Minpunten
  • nog geen
d*****@h********12-12-2023

Zeer goed.

Superfijn apparaat en makkelijk in de omgang. Wanneer er een klacht is helpt de klantenservice je perfect om tot een oplossing te komen. Mijn volgende apparaat wordt zeker weer een Etna!
Pluspunten
  • Makkelijk in de omgang
  • Goede service
Paul Kroes08-12-2023

Prachtig vormgegeven funtionele combi-oven

Prachtige design combi-oven, strak afgewerkt, degelijk en een overzichtelijk en uiterst gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Voelt solide en degelijk, functioneert uitstekend. Wordt geleverd met handige accessoires. Verwarmt mooi gelijkmatig, heldere binnenverlichting, een mooie ruime oven die volledig voldoet aan de beschrijving.
Pluspunten
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Functionaliteiten
  • Uitstekende werking
DvH05-12-2023

Plug and bake!

Stijlvolle combi magnetron voor een mooie prijs. Aansluiten en bakken maar. De combi oven is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen. Twee kleine minpunten namelijk: 1. een ietwat zachte pieptoon zodra de oven op temperatuur is. 2. Het licht in de oven vind ik niet handig. Het lampje verlicht niet de gehele oven en door het felle witte led licht kleurt de goed gegaarde kip wit terwijl deze buiten de oven goudbruin is. Ondanks de minpuntjes zeker geen spijt van mijn aankoop.
Pluspunten
  • Uitstraling
  • Gebruiksvriendelijk
  • Makkelijk aansluiten
Minpunten
  • Pieptoon te zacht
  • Oven verlichting niet optimaal
TINEKE04-12-2023

Aanrader, veel mogelijkheden en duidelijk bedieningspaneel.

Ten eerste vind ik fijn dat er veel binnenruimte is en dat er meerdere gerechten tegelijkertijd bereid kunnen worden. De bediening is heel duidelijk
Pluspunten
  • Veel binnenruimte
  • Duidelijk bedieningspaneel
Frits26-11-2023

missen verlichting en voldoende uitleg

Ook missen de verlichting op de bedieningsknoppen; uitleg in bijgaand boekje is heel summier
d*****@p********23-11-2023

Magnetron / oven

Fijne magnetron oven Alleen jammer dat er geen verlichting zit op de tiptoetsen aan de buitenkant zit
LoesVervoortdeVries21-11-2023

Top apparaat

Pracht product wat ik er van verwachte is waar Doet alles wat ik wil,mooie grote oven
Pluspunten
  • Grote oven
  • Snel warm
f**********@l******04-11-2023

Een ware eye-catcher!

Ik heb deze oven sinds twee weken en wat een eye-catcher in de keuken, mooi en strak, past perfect in mijn zwarte keuken! Thuis aangekomen kwam ik erachter dat ik een klein onderdeeltje miste, maar die had ik binnen drie dagen thuis na een telefoontje met de klantenservice, snel geholpen dus. De oven is lekker breed en er kan veel in. De bediening van de oven is ook eenvoudig. De magnetron functie is perfect en heb er ook al een cake in gebakken. Pizza en broodjes moet ik nog uitproberen. Zo ver tevreden!
Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Klantenservice uitstekend
  • Vele functies
Marcel06-10-2023

Prachtig apparaat

Is een zeer mooie oven combi met luxe uitstraling en goede eigenschappen en kwaliteit
m**8@g**l.com06-10-2023

Aanrader met prima prijs-kwaliteitsverhouding

Deze combi magenetron-oven is meer dan voldoende groot om grote schalen in te plaatsen. Werkt heel erg fijn doordat de icoontjes op het front zeer duidelijk zijn. Gebruikstijden zijn ook makkelijk in stellen met de sleepfunctie over de streepjes. Geen overmatig geluid en na gebruik werkt het apparaat nog even door om verder te koelen of te drogen. Kortom een zeer gebruiksvriendelijk en prima apparaat met een prima prijs-kwaliteitsverhouding!
Pluspunten
  • prijs
  • bedieningsgemak
  • voldoende ruimte
  • overzichtelijk front met icoontjes
i**l@g**l.com04-10-2023

Prima oven, en erg mooi design!

Deze oven afgelopen week geïnstalleerd in onze nieuwe keuken. Eerste ervaring (ovenschotel) is goed. Bediening is simpel (wel na lezen handleiding). Pictogrammen in het digitale display zijn duidelijk. Bediening middels touch werkt goed. Oven heeft voldoende insteekniveaus. Oogt erg mooi, en lijkt na eerste gebruik ook goed te functioneren.
Pluspunten
  • Voldoende insteekniveau's
  • Duidelijke pictogrammen
  • Simpele bediening
d**h@g**l.com29-09-2023
Deze oven gekozen op aanraden van de medewerker bij superkeukens, daar hebben we ooit onze keuken aangeschaft maar nu hadden we dus een nieuwe oven nodig. Hij werkt perfect en is heel gebruiksvriendelijk. Veel functies en die werken goed. Eerste keer pizza erin gebakken en die was echt heerlijk knapperig aan de onderkant, zoals ook in de omschrijving stond. Daarna gemakkelijk schoon te maken.
z**s@k**l.nl21-09-2023
3.0

Zeer moeilijk te bedienen apparaat.

3.0
Het product is prima, qua uiterlijk, maar de bediening is verschrikkelijk. Ik kom er niet achter hoe je de icoontjes op de display moet krijgen. Ik de handleiding staat het icoontje wel, maar hoe te activeren is verschrikkelijk. Ik kan ook nergens een handleiding vinden hoe ik dit moet instellen. Kortom, ik heb de combi oven-magnetron al 14 dagen en het enige wat lukt is de magnetron activeren. Ik heb al een vraag naar de leverancier gestuurd maar tot op heden geen antwoord gehad.
Pluspunten
  • Mooi uiterlijk
Minpunten
  • Bediening is verschrikkelijk
  • Geen antwoord bij vragen
han05-09-2023

Een aanrader!

Voorheen ook Etna, nu weer voor gekozen en geen spijt! Fijn in gebruik! Degelijk!
e**t@c**y.nl04-09-2023
De keuze voor deze Etna is genomen op de grote inhoud, de buitenkant (na jaren chroom) nu zonder chroom en de bijgeleverde accessoires. Hij is makkelijk te bedienen met de tiptoetsen en de gebruiksaanwijzing is duidelijk. Ik vond de pizzastand ook belangrijk en deze werkt perfect! Ik ben heel blij met deze gebruiksvriendelijke en betaalbare Etna. Een tevreden klant.
Pluspunten
  • Grote inhoud
  • Accessoires
  • Makkelijk te reinigen
  • Bediening
Minpunten
  • Geen.
Gerard02-09-2023

Gemakkelijke combi - oven

De combi - oven een zeer goed uitziende front wat perfect past in onze keuken. Een ruime combi - oven met diverse inleg roosters welke gemakkelijk in hoogte te zetten zijn. Via de tiptoetsen is de bediening erg eenvoudig.
Pluspunten
  • mooi front
  • makkelijke tiptoetsen