Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 131 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remington AS8810 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

masi 08-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Masi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

8,0
Mijn vriend had deze model en ik heb het geleend voordat ik het koop, het was heel goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

m**f@g**l.com 05-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

8,0
Prima fohnborstel. Ik ben er heel blij mee. Op aanraden van een vriendin gekocht.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Doet wat hij moet doen

Minpunten

  • Even oefenen voordat je het weet hoe het werkt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nabila 02-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top ding

Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

8,0
Heel handig in gebruik en maakt je haren zijde zacht. Makkelijk te gebruiken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

m**o@g**l.com 02-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nog even wennen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

7,0
Ik heb m net in gebruik en vergt wat oefening, vind wel dat die erg heet wordt en heb mn vingers al verbrand aan het zwarte opzetstuk.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Iris 29-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en goedwerkende roterende borstelfohn!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

8,0
Krachtige borstelfohn dat je haar binnen minuten een mooi glanzende look geeft. Lekker lang snoer en 3 kopstukken. Ik heb dit model aangeschaft omdat ik erg tevreden was over z'n voorganger. Het is even wennen om de knoppen goed te gebruiken, want het vorige model had een ander systeem, maar dat heb je snel onder de knie. De knoppen zijn wel gevoelig dus ik raad aan om eerst met de onderkant van je haar te oefenen zodat je niet onnodig op je kruin vast komt te zitten. Deze tip geldt overigens voor alle beginners die een roterende borstelfohn gaan gebruiken.

Enige minpuntje is dat de 2 geleverde borstels (40 en 50mm) best groot zijn. Het vorige model had een 40mm borstel en één die een stuk kleiner was. Met die kleinere borstel kon ik een betere krul aan de onderkant van mijn haar maken, maar misschien is dit ook nog een kwestie van oefenen.

Al met al ben ik nog steeds tevreden en zou ik deze zeker aanraden!

Pluspunten

  • Krachtige fohn
  • Roteert 2 kanten op
  • Heeft een cool shot

Minpunten

  • Grote borstels
  • Grote fohn

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

z**a@g**l.com 23-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

10,0
Mooie product.ik ben zo blij.mijn haar is zo glad.Snel en makkelijk droog.!

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Snel droog

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

klementina.kos@hotmail.com 22-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Love it

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

10,0
Very good product. I was looking for a rotation brush for so long and this one seemed to be the best. I tried it and really love it

Pluspunten

  • Long cord
  • Rotating in bith direction

Minpunten

  • Bit heavy

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ryannedennes@gmail.com 20-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne fohn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

9,0
Goede borstel, fijn dat hij roteert en droogt het haar goed!
Maakt ook niet heel veel lawaai en dat is ook erg prettig!

Pluspunten

  • Droogt goed
  • Roteert
  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

m**e@g**l.com 20-12-2021
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Stijltang heeft een mooi design en ligt gemakkelijk in de hand. Haren worden mooi in model gebracht door de roterende borstels

Reageer

m**s@h**l.com 18-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

9,0
Goede manchet van sluiting , valt er niet van af ,stevig materiaal, eens andere föhn gehad, deze was snel stuk aan manchet. Dus draai borstel viel er telkens vanaf.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

z**8@h**l.de 18-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

10,0
Super blij ermee! Werkt zoals omschreven. Onderdelen zijn ook super handig.

Reageer

a**i@y**o.com 17-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zelf je haar doen zoals bij de kapper!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik.
Vochtig haar is snel droog en in model.
Krachtige motor en fijne borstels.

Eindelijk zelf te doen de look die je bij de kapper krijgt!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

I**s@h**e.nl 16-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

8,0
prima prijs - kwaliteitverhouding. Handig in gebruik. Leuke verpakking en snoer heeft juiste lengte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

j**m@c**o.nl 15-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

7,0
Heb hem net 1dag dus moet nog even wennen. Wel handig dat de borstels twee kanten kunnen opdraaien.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Vliet 03-05-2021
  • Product gekocht

Vreselijk, trekt de haren uit je boifd

Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

1,0
Ik dacht het zal wel wennen zijn maar vandaag na 4 x gebruikt te hebben vind ik het een onding.
Trekt de haren uit je hoofd.

Minpunten

  • Trekt de haren uit je hoofd
  • Duurt lang voor het haar in model zit

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mootje 05-01-2020
  • Product gekocht

Geweldige föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

9,0
Ik vind het een super fijne en makkelijke föhn. Geen gehannes meer met losse borstel en föhn en ik ben zo klaar. Meedraaiend en lang snoer is ook erg fijn. Kortom ik kan hem alleen maar aan iedereen aanbevelen! Kopen dat ding!

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Snel klaar

Minpunten

  • Wordt erg warm

Reageer

Els 12-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remington Keratin Protect Rotating Air Styler

Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

7,0
Ik ben tevreden over het apparaat doch ondervind problemen bij het hanteren. Het formaat valt wat groot uit voor mensen met kleinere handen. Werking is voor de rest perfect.

Pluspunten

  • Multifunctioneel

Minpunten

  • Te groot

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
vvl 16-01-2021

Ik heb ook kleine handen. Dus ik twijfel daardoor ivm het hanteren van de föhn. Is dit erg bezwaarlijk vindt je?? Ik kan ook niet lezen hoe dik de borstels zijn. Gr Vera

Reageer

Rosalie 23-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Niet fijn

Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

3,0
Heb hem in november gekocht paar keer gebruikt maar vind hem tegen vallen je haar pluist er van en je haar gaat er in vast zitten beveel hem zeker niet aan miskoop.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Voldoende
MMuis 13-06-2019

Hallo Rosalie,
Heb je deze krulborstel nog in jou bezit?
Zo ja, wat vraag je ervoor ervan uitgaande dat er niets aan mankeert.
groet,
Mariët Muis

Reageer

tvw 20-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lang snoer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

7,0
gemak van roterende borstels, handige ”kam” voor kort haar, niet teveel nutteloze hulpstukken, goede kwaliteit, praktische vorm,

Pluspunten

  • lang snoer

Minpunten

  • borstels zijn vrij dik voor kort haar

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

kim 20-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AS8810

Algemene score

9,0
Ik heb deze gekocht omdat de borstelkop automatisch rond draait. ik vind de borstel echt super! Mijn haar zit binnen een aantal minuten alsof ik van de kapper af kom. Ik zou geen andere meer willen!

Pluspunten

  • borstel draait automatisch
  • super zacht haar

Minpunten

  • iets wat groot in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews