Aanrader!
Ik ben enthousiast over deze inductiekookplaat: hij verhit snel en nauwkeurig, is groot genoeg (even groot als mijn gaskookplaat), de bediening is gemakkelijk, is gemakkelijk schoon te houden en ziet er mooi uit. Een groot voordeel is dat met een vermogen van 3500 Watt de kookplaat op een groep van 16 ampère aangesloten kan worden, zonder aanpassing door een elektricien. Dit is voor mij een goedkope oplossing omdat de kookplaat simpel bij de wandcontactdoos van de vaatwasser aangesloten kon worden. Wel is het zo dat de kookplaat en de vaatwasser niet tegelijk aankunnen, maar dat is geen probleem ;-).
Laten we met z'n allen zoveel mogelijk van het gas afgaan!
Pluspunten
- Verhit snel en nauwkeurig
- Groot genoeg
- Past op een groep van 16 ampère zonder aanpassing
- Ziet er mooi uit
Aanrader!
Ik heb dit product gekocht om gas te besparen. 4pits is gewoon fijn. Pannen passen er allemaal goed op. Werkt heel makkelijk en snel. Daarnaast is het ook mooi om te zien en makkelijk om schoon te maken. Echt een aanrader!
Aanrader
Ik kan er nog niet veel over zeggen. 2 Dagen in gebruik maar alles ging goed. Wel even wennen als je altijd op gas gekookt hebt. Plaat ziet er erg mooi uit met de RVS rand.
Heb 1 opmerking over de gebruiksaanwijzing. Het gedeelte over "Boost" mag wel wat duidelijker worden, want je hebt volgens mij alleen maar boost op de rechterzijde van de kookplaat. Dit worden dacht ik nergens genoemd.
We hebben dit product gekocht, omdat we nu zonnepanelen hebben en natuurlijk door de hoge gasprijs. De plaat bevalt ons goed, maar het is wel even wennen als je altijd op gas hebt gekookt. We hadden 2 pannen die we moesten vervangen, omdat ze niet geschikt waren voor inductie.
De kookplaat ziet er gelikt uit met die mooie rvs rand (we hebben een vrijstaande). Ook de temperatuurinstelling dmv. sliden vind ik praktischer dan tiptoetsen.
De prijs/kwaliteit vind ik dik in orde. Al met al dik tevreden.
Pluspunten
- strak design
Minpunten
- gebruiksaanwijzing
Fantastische kookplaat
Super fijne kookplaat. Zeer gebruiksvriendelijk. Mooie vormgeving. Stekker in stopcontact en koken maar.
Pluspunten
- Gebruiksvriendelijk
- Mooi ontwerp
- Stekker in stopcontact en koken maar
Veilig voor ouderen
Deze inductieplaat voldoet prima.
Wij gebruiken de plaat om de doodgewone Hollanse pot op te koken.
Dus visje bakken, vlees en balletjes braden, aardappelen en groenten koken en wokken of roerbakken. Gaat allemaal perfect. Het apparaat is heel makkelijk te bedienen, inderdaag plug en play en is voor ouderen en mensen die van het gas af willen een uitkomst. Pitten zijn snel warm en het apparaat is heel veilig. Niks mis mee.
Pluspunten
- veilige bediening
- Nederlands produkt
Minpunten
- tot nu toe geen minpunten
Eindelijk goed werkende kookplaat
plus punt : Minder herrie dan anderen,Makkelijk schoon te maken,ziet er mooi uit,de kookplaat aangesloten kan worden op een normaal geaard stopcontact,Eenvoudige bediening.
ik vind het jammer dat je niet niet 4 pannen te gelijk kan op hoogste stand zetten,eerlijk zeggen niet zo belangrijk
Pluspunten
- Handige bediening
- Makkelijk schoon te maken
- normaal geaard stopcontact
Minpunten
- niks
Een zeer nuttige en mooie aankoop.
Ik heb voor deze kookplaat ( KIV264RVS) gekozen omdat hij zeer eenvoudig te plaatsen is. Direct te gebruiken en neemt niet veel plaats in. Het scheelt ook in het verbruik van gas t.b.v. het koken en bakken. Voor de prijs hoeft het niet te laten, Er zijn diverse modellen te koop voor verschillende aantrekkelijke prijzen. Een echte aanrader!
Pluspunten
- Direct te installeren
- Direct te gebruiken
- Zeer veilig in gebruik
Minpunten
- geen
- geen
Top product ook voor ouderen
Voor ons ouderen is deze kookplaat ideaal heel gemakkelijk te bedienen en geen gedoe met draden veranderen voor aansluiting één stekker 220 volt en klaar en met een fantastisch beveiliging tegen overbelasting van het stroomnet
Gewoon TOP
Pluspunten
- Makkelijk
- Veilig
Minpunten
- Geen
Snel, handig, en goedkoop in verbruik
Wij zijn zeer tevreden over het toestel, het werkt veel sneller als gas, en het is goedkoper koken met de huidige gasprijzen.
Daarbij is het apparaat heel gemakkelijk schoon te maken. Wij er heel tevreden mee, en raden deze inductiekookplaat dan ook zeker aan.
Uitstraling is goed en werkt perfect.
Ziet er goed uit en functioneert naar behoren. Heb deze aangeschaft omdat mijn eigen oude kookplaat de geest heeft gegeven.
Pluspunten
- Kookplaat
- Tiptoetsen
- Verwarmde platen
heb hem net binnen dus nog uitproberen ik verwacht dat het goed zal werken Etna is een goed merk
Makkelijk installatie, gebruik en onderhoud.
Zeer makkelijke installatie op een standaard stopcontact, kookplaat is goed te reinigen en hebben genoeg power om je volledige maaltijd te koken. Extra garantie is mooi meegenomen voor het geval dat.
Koken bevalt ons zeer goed in vergelijking met gas.
Kookplaat geeft aan na het koken welke plekken nog te heet zijn, dat tezamen met een kinderslot maakt het leven makkelijk.
Al met al heel erg blij dat ik overgestapt ben en lijkt erop dat ik met Etna een goede keuze heb gemaakt om dat te realiseren.
Pluspunten
- installatie gemak en 230v aansluiting
- Gebruiksgemak
- stil
Minpunten
- kookstand 7 soms lastig te selecteren
Aanrader
Vanwege de hoge gas prijzen ben ik opzoek gegaan naar een product dat past bij mij en mijn portemonnee. Na goed onderzoek te hebben gedaan kwam ik uit op inductie. Na vele producten te hebben gezien en reviews gelezen kwam ik bij een product van ETNA. Voor een betaalbare prijs en kocht ik dit kookplaat. Style vol, 1 vase stekker en los te plaatsten. Het kooktoestel is erg snel en kookt mijn water even snel als mijn waterkoker. Klein min puntje is het geluid wat vrij komt bij de eerste keren gebruik. Maar door me goed in te lezen wist ik dit en maak ik me er geen zorgen over. Met de boost functie en pauze knop is dit apparaat helemaal naar mijn wens. Ik kook elke dag met plezier en ik ben niet bang dat er iets gebeurd door de lange garantie termijn. Van wennen is eigenlijk geen sprake, het kookt heerlijk.
Een absolute aanrader
Heerlijk om op te koken, had ik eerder moeten aanschaffen. Gaat veel sneller dan op gas, gemakkelijk om te gebruiken
Pluspunten
- Kookt sneller
- Gemakkelijk schoonhouden
Stap over van gas op ETNA inductie
mooi design die perfect past over de bestaande ETNA gasfornuis. Eenvoudig te bedienen en super snel op temperatuur. Conclusie uitermate tevreden.
Pluspunten
- Mooi design
- Eenvoudige bediening
- Boost functie
- Kookwekker
zeer tevreden werkt meteen makkelijk te bedienen reageerd meteen met het schuifmichanisme
echt een aanrader
zeer handig in gebruik het schuifsysteem is heel eenvoudig in gebruik beter als de tiptoetsen makkelijk in onderhoud ben er erg blij mee
Pluspunten
- eenvoudig in gebruik
- zeer gemakkelijk schoon te houden
- sierraad in de keuken
Top aankoop.
Top! Een prima keuze om niet langer op gas te hoeven koken. Strak design, past precies op het fornuis, waardoor de gaspitten verborgen zijn. Eerste ervaring met koken op inductie: heel gemakkelijk, sneller dan koken op gas.
Een heel verstandige aankoop.
Pluspunten
- Bespaart gas
- Gemakkelijk in gebruik
- Fraai design, eenvoud
Mooie kookplaat
Geweldige kookplaat net voor het eerst op gekookt even wennen met de tijden maar prima. Een degelijk apparaat eenvoudige bediening dus heel blij mee.
Pluspunten
- Degelijk
- Makkelijk te bedienen
- Prijs kwaliteit goed
Het apparaat bevalt me goed. Ik vind het eten dat hier op bereid wordt ook lekkerder van smaak. Geen spijt van de aanschaf van het apparaat.
Goede aankoop
Goede aankoop,mooi design,makkelijke bediening, mooie aanwinst voor in de keuken.
Had ik eerder moeten doen.
Absolute aanrader, zeker bij beperkte mogelijkheden.
Dik tevreden over deze kookplaat. Ik kan er eigenlijk niks negatiefs over zeggen. Voor ons een hele goede oplossing omdat we beperkte ruimte hebben in de keuken.
Omdat het een plug and play kookplaat is heb je wat minder vermogen tot je beschikking. Daar leer je snel mee omgaan omdat de kookplaat begrenst is. Hij beperkt het vermogen als je teveel vraagt.
Al met al een hele degelijke kookplaat waar we veel plezier van hebben.
Pluspunten
- Plug and play
- Gemakkelijk in gebruik
- Vermogensbegrenzer
Minpunten
- Minder vermogen door gewone stekker
Mooie en handige aanwinst voor de keuken.
Mooi apparaat en handig in gebruik. De plaat warm snel op, het eten daarmee dus ook. Als de kookplaat is afgekoeld kan je het met een doekje schoonmaken. Geen spijt van deze aankoop!
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik
- Kookplaat warmt snel op
- Mooi ontwerp
Minpunten
- Vlekken zichtbaar op de plaat
Uitstekende kookplaat voor semi professionele ‘thuis’ koks
Wat een prachtig gebruiksvriendelijke inductie kookplaat is dit.
Koken is onze (vergaande) hobby, en hoewel we eerst wat sceptisch waren over het overstappen van gas naar inductie, hebben wij geen moment spijt.
Dikke pluim voor Etna voor wat betreft de gebruiksvriendelijkheid en de afwerking, van dit prachtige product.
Pluspunten
- Gebruiksvriendelijk
- Uitstekende kwaliteit
Minpunten
- 4 kookzones, een 5e zone zou erg fijn zijn
Ik beveel dit product aan.
Hele mooie kookplaat vooral de vormgeving. Het bedieningspaneel gaf de doorslag tot de aankoop. Deze is helder en zeer overzichtelijk en zit logisch inelkaar. Iedereen bij mij thuis kan de kookplaat makkelijk bedienen. Het is een sieraad in de keuken. ETNA je bent geweldig, vroeger en nu nog steeds.
Onze keuze is gevallen op de geweldige inductie kookplaat van Etna. De vormgeving en het gemakkelijk te bedienen bedieningspaneel heeft voor ons de doorslag gegeven. Maar ook het vermogen die alle 4 platen bij 230 volt (één fase) kunnen bieden heeft ons totaal verrast. Zeer tevreden met het produkt. Bedankt Etna.
Pluspunten
- Bedieningspaneel
- Capaciteits verdeling
Minpunten
- Niet kunnen ontdekken