ik wil dit toch even melden, mooie plaat , maar ik heb maandag 24-01-2022 een monteur voor deze kook plaat op bezoek gehad . daar de linkse voorplaat als je er b.v aardappelen op zet deze steeds als het kookte terug wegzakte t koken , jo jo effect , op de andere 2 stond dan groente ,en vlees . Dus voorde aardappelen gaar waren was ik meer dan een uur verder. Wil erop wijzen dat ik me rot schrok van t stroom verbruik , 506 Kw stroom op een maand tijd . Had de plaat aangeschaft i.vm. met energie bezuiniging ,daar ik op gas kookte , nu de monteur zei dat dit jo jo effect normaal was . en t stroom verbruik. dus wees gewaarschuwd , ik gebruik hem nu al 2 maanden niet meer i.v.m hoge stroom rekening . is nog duurder dan op gas koken . Dus een duur grapje , ook i.v.m mijn pannen voor gas al weggedaan en nog nieuwe moeten kopen .dus ik heb nul op t recest van de monteur . dus heb maar gezegd tegen de monteur , ik hou de plaat wel voor reserve , indien de Russen de gas kraan dichtdraaien , moest ie ook lachen . leuk is anders .