ETNA KIV264RVS - Kookplaten

ETNA KIV264RVS

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 274 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIV264RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Marcel05-03-2022

Mooi strak en eenvoudig van het gas af

Van de vergelijkbare apparaten in deze prijsklasse vind ik deze Etna veruit de mooiste. De keuze was dan ook niet moeilijk, alle functies die je nodig hebt zitten er op. En dat zijn er meer dan bij een gas kookplaat ;-) De bediening is eenvoudig, even de gebruikshandleiding checken maar het wijst zich ook vanzelf. Handig vind ik de functie timer per kookzone. De slider bediening vind ik vooral cool, maar zeker ook handig. Al met al een mooi apparaat met prima prijs kwaliteit verhouding. Ik denk dat ik voor koken het gas niet zal missen. Tenslotte: dit apparaat is met een 1-fase aansluiting zo te gebruiken, geen aanpassingen nodig in meterkast en stopcontact. Daar hou ik van, keep it simpel!
Pluspunten
  • vormgeving
  • functies
  • bedieningsgemak
  • prijs-kwaliteits verhouding prima
Minpunten
  • nog niet gevonden
Lonly-wolf27-02-2022

een aanrader & zekers tevreden

Supper kookplaat warmt zeer snel op & handig in gebruik en ook heel goed mobiel ergens mee naar toe te nemen
y********@g********25-02-2022
voor dit product gekozen omdat het er mooi strak uitziet en deze een warmhoudfunctie heeft. Verder is het een praktisch apparaat, alle knoppen zijn duidelijk. Staat mooi, makkelijk schoon te houden en genoeg ruimte voor alle pannen.
Harry15-02-2022

Goed toestel

Het apparaat voldoet naar behoren. Hebben er veel plezier van en het doet wat we ervan verwachten. Prima toestel.
a********@g********05-02-2022

geweldige ervaring.

fantastisch apparaat, gemakkelijk te bedienen, wel even wennen aan de overstap van gas naar elektra. Maar dat heb je zo in je vingers. Makkelijk schoon te maken, kortom, ik geniet van het nieuwe koken nu ik een elektrische koolplaat heb. Ik kan het dus iedereen aanraden. Annie R.
Pluspunten
  • elektrisch dus minder gevaarlijk.
  • makkelijk te bedienen en schoon te maken.
Minpunten
  • geen minpunten.
b**********@h**********27-01-2022

super apparaat

werkt perfect booster erg makkelijk eenvoudig schoonmaken staat op 220 volt dus geen zware stroom nodig
Pluspunten
  • boost functie
  • schoonmaak
w*******@z************26-01-2022

duurde dan verwacht

ik wil dit toch even melden, mooie plaat , maar ik heb maandag 24-01-2022 een monteur voor deze kook plaat op bezoek gehad . daar de linkse voorplaat als je er b.v aardappelen op zet deze steeds als het kookte terug wegzakte t koken , jo jo effect , op de andere 2 stond dan groente ,en vlees . Dus voorde aardappelen gaar waren was ik meer dan een uur verder. Wil erop wijzen dat ik me rot schrok van t stroom verbruik , 506 Kw stroom op een maand tijd . Had de plaat aangeschaft i.vm. met energie bezuiniging ,daar ik op gas kookte , nu de monteur zei dat dit jo jo effect normaal was . en t stroom verbruik. dus wees gewaarschuwd , ik gebruik hem nu al 2 maanden niet meer i.v.m hoge stroom rekening . is nog duurder dan op gas koken . Dus een duur grapje , ook i.v.m mijn pannen voor gas al weggedaan en nog nieuwe moeten kopen .dus ik heb nul op t recest van de monteur . dus heb maar gezegd tegen de monteur , ik hou de plaat wel voor reserve , indien de Russen de gas kraan dichtdraaien , moest ie ook lachen . leuk is anders .
e**********@h**********21-01-2022

Prachtige inductieplaat met een gewone stekker. Doet alles wat het belooft. Ben er superblij mee!
a************@h**********20-01-2022

Inductie

Wilde van het gas af omdat de gasslang aan vervanging toe was Hierbij is onze keuze op een etna inductie kookplaat gevallen Uitstraling paste perfect in onze keuken
Pluspunten
  • Geen gas
  • Stroom
r***********@z*******19-01-2022

Aanrader als je 1 fase inductie wilt gaan koken

Nu 2 weken in bezit. Wilde van het gas af maar zonder dure aanpassingen in de meterkast. Letterlijk plug&play. Kookt heerlijk, makkelijke bediening en meer dan genoeg vermogen. Zelfs als ik 4 zones gebruik. Warmhoudfunctie is erg handig. In het begin is het even puzzelen met de vermogens maar dat went erg snel. Zou deze inductieplaat zeer zeker aanraden om aan te schaffen.
Pluspunten
  • Plug&play
  • Voldoende vermogen
  • Energie zuinig
  • Makkelijk schoon te houden
Minpunten
  • Andere pannen moeten aanschaffen
  • Meerdere grote pannen is een uitdaging
MartinJ18-01-2022

Fijne en mooie inductiekookplaat

Ik heb de Etna inductiekookplaat nu zo’n 2 weken kunnen gebruiken en ik ben zeer tevreden. Ten eerste omdat het een plug & play kookplaat is met een normale stekker (geen perilex). Stekker er in en je kunt er meteen mee aan de slag. Door middel van de sliderbediening per zone kun je heel gemakkelijk de juiste stand kiezen. Je schuift met je vinger over de standen en ziet precies 1-9 verschijnen. Laat je vinger los op de juiste stand en de plaat begint meteen op te warmen. Ik vind dat de pannen snel warm worden en ik heb ook gemerkt dat ik sneller klaar ben met koken. De boostfunctie is echt een uitvinding als je bijvoorbeeld een kickstart nodig hebt, of graag kookt op hogere temperaturen. Ik merk zelf dat ik stand 9 al heet genoeg vind voor mijn gerechten, maar ik vind het wel prettig om die optie te hebben. Als je 4 zones tegelijkertijd gebruikt, is stand 7 wel max, dus daar moet je wel rekening mee houden. Tot nog toe is het een betrouwbare en praktische kookplaat. Hij staat prachtig bij onze overige RVS witgoed. Hij is mooi vlak waardoor die makkelijk schoon te maken is. Ook koelt het snel genoeg af na het uitschakelen waardoor je al gauw kunt schoonmaken. Al met al ben ik erg tevreden over deze kookplaat met al die extra functies. Zeker een aanrader.
Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Snel op temperatuur
  • Plug en play
h********@z*******17-01-2022

Mijn kook

Bij bol.com besteld ,en de andere dag netjes en snel afgeleverd.door post NL Uitgepakt en bekeken.mooi toestel Netjes.geprobeerd werkt als een toestel met Fleur. gegeven door Etna geweldig apparaat alleen maar positief .
Pluspunten
  • Mooi toestel
  • Geweldig in gebruik
b*******@h**********15-01-2022

Super mooi en makkelijk in gebruik. Ben er erg blij mee. Aanrader voor iedereen die van gas afwil. Gaat ook sneller.
Pluspunten
  • Insteken en klaar
  • Sneller als op gas
Tiest14-01-2022

Hele goede inductie plaat

Mooie inductie plaat. Gemakkelijk te plaatsen en schoon te houden. Bediening zeer Gemakkelijk. Een aanrader.
  • Bediening
  • Mogelijkheden
  • Prijs
  • Kan gewoon in stopcontact
Tess13-01-2022

Top apparaat

Ik gebruik het apparaat nu een jaartje en ik zou het echt niet meer willen missen. Het is een top apparaat Koken gaat nu veel sneller en ooh..wat heerlijk...het is heel makkelijk schoonmaken! Er zit een kookwekker bij en je kunt het ook nog op pauze zetten, echt geweldig.
Pluspunten
  • Sneller koken
  • Ziet er mooi uit
  • Kwaliteit voor je geld
r***********@z*******12-01-2022

Prima 1 fase inductie kookplaat

Wilde over van gas op inductie koken zonder dure aanpassingen in de meterkast. Via andere reviews bij deze plaat uitgekomen. Heb hem nu een paar dagen en hij bevalt prima. Letterlijk plug & play. Kookt sneller dan op gas, reageerd direct op aanpassingen in wattage. Middelgrote pannen passen prima, heb je 2 grote pannen dan is het iets lastiger. Ook wokken gaat prima , warmhoud functie is mooie extra.
Pluspunten
  • Geen dure aanpassing in stoppenkast
  • Plug & play
  • Energie zuinig
Minpunten
  • Minder vermogen als op 2 fase
i******@o********09-01-2022
Het is fijne apparaat in huis 🏠 hebben,geeft veel waarmte,dus eeten is zo klaar, groetjes
Bert08-01-2022

Zeker een aanrader

Gekocht omdat dit product een goed prijs-kwaliteit verhouding had, en weet je... Daar valt niets tegen in te brengen. Gemakkelijk in gebruik, goed schoon te houden. en ik mis tot op heden nog niets. Wat mij betreft een aanrader.
Pluspunten
  • Veel opties voor weinig geld
  • ziet er netjes uit
N. den Hartog06-01-2022

Toppertje onder 220-230 volt inductiekookplaten

Deze inductiekookplaat is werkelijk een verbluffend staaltje 220 volt techniek . Stekker in het stopcontact en je kookt en bakt met 3 pannen bijna net zo snel als een 2 fase inductiekookplaat. Eerlijk is eerlijk met een 4 de pan wordt het vermogen wat minder maar toch nog goed genoeg om snel te koken. De booster functie is helemaal top om snel te koken of te bakken. Super makkelijk is de slider om het kookvermogen te verhogen of te verlagen, je veegt eenvoudig met je vinger naar links of rechts en klaar is kees. Ook veilig is het kinderslot en hitte aanduiding als de plaat nog warm is. Krijg je een telefoontje of gaat de deurbel, je zet hem eenvoudig op pauze om daarna verder te koken. Al met al een top inductiekookplaat die zeker niet onderdoet van zijn zwaardere broertjes. Wil je van het gas af dan is dit zeker een aanrader waarmee je uit de voeten kan zonder je meterkast aan te hoeven passen.
Pluspunten
  • Plug en play / normale stekker
  • 220-230 volt
  • Makkelijk schoon te maken
  • Producten koken super snel
  • Eenvoudige bediening
Minpunten
  • 4 pannen iets minder vermogen, maar begrijpelijk
g**********@g********31-12-2021

Great induction cooktop

Sturdy, solid and stable. Will love this cooktop even more if it wasn't so bulky. Otherwise it's a great induction cooktop!
bircizgicektim@gmail.com26-12-2021

Low quality

We started to use this product and the surface scratched too quick In usage there is a too much fan noise and its too loud
Pluspunten
  • Cheap
  • Controls
Minpunten
  • Noise
  • Low quality surface
Seija25-12-2021

Zeker een aanrader

Hele fijne kookplaat, ideaal met de schuiftoetsen en de plaat en pannen zijn super snel warm. Erg fijn ook dat je zelf niet meer heet word van de plaat zelf zoals bij gas.
Pluspunten
  • Geen onnodige hitte
  • Gewoon via normale stroom
Minpunten
  • Helaas geen flexzones zonder perilex
Niels22-12-2021

ETNA KIV264RVS

bij coolblue gekocht en eigenlijk als kerstcadeau en nog niet getest maar las zoveel goede recenties dat ik hem gewoon maar gekocht heb voordeel 1 is gaat op gewone stekker !! heel belangrijk hebben geen dubblele groep hier in meterkast en zeker nu met die hoge gas prijzen en minimaal inkomen dus de overstap gaan we nu wel achter komen na de kerst
Pluspunten
  • gewone stekker
  • niet extreem duur
Minpunten
  • nog niet
  • nog niet
j************@h**********13-12-2021

Eerder moeten doen

Een zeer mooi kookplaat met een makkelijk beschrijving en makkelijke bediening ik raad deze zeker aan
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Netjes beschreven hoe het werkt
Francisca04-12-2021

Goede en mooie vrijstaande inductie kookplaat

Gezien de hoge gasprijzen wilde ik overstappen op elektrisch koken en dan is inductie de beste keuze. Gezocht naar een kwalitatief goed en mooi product en uitgekomen bij deze. Vrijstaande kookplaat, aangezien ik een huurhuis heb en geen inbouwmogelijkheden. Helemaal tevreden over het product. Het is even wennen, vooral de timing moet soms even anders als je gewend bent op gas te koken maar de omschakeling is heel gemakkelijk. Kookplaat ziet er mooi uit en werkt zoals verwacht. Top.
Pluspunten
  • Energiezuinig
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Ziet er mooi uit