ETNA KIV264RVS - Kookplaten

ETNA KIV264RVS
ETNA KIV264RVS

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 274 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIV264RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

a****************@g********19-10-2022
Uitgepakt en op mijn gastoestel geplaatst; vol verwachting de stekker in het stopcontact gedaan en je kunt beginnen met koken! Helemaal tevreden!!
Rijk17-10-2022

Mooie inductieplaat

Een mooie en strakke inductiekookplaat. Doet het naar behoren alleen stand 1, 3 en 5 moeilijk of niet in te stellen. Is dit normaal of is dit een foutje in het toestel? Verder erg tevreden.
Pluspunten
  • Strak model
  • Eten kookt snel
Minpunten
  • Moeilijk in stand 1, 3 en 5 te zetten
J.Haan16-10-2022

Perfecte Etna inductie kookplaat.

De inductie kookplaat van Etna is een prima product ik heb altijd op gas gekookt maar ondervindt geen probleem met deze kookplaat met het koken. Zeker met de stijgende gasprijzen was het een makkelijke keuze om over te stappen naar de Etna inductie kookplaat.
Pluspunten
  • Overzichtelijke bediening.
  • Heeft restwarmte indicator.
C.Vrolijk12-10-2022

gebruiksvriendelijke eductieplaat

deze etna is zeer vriendelijk en makkelijk in gebruik, mooi design en vertrouwd merk, zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding
Pluspunten
  • mooi design
  • overzichtelijk in gebruik
  • zuinig in gebruik
  • goede prijs en kwaliteitsverhouding
Dina10-10-2022

Bevalt zeer goed, zeker een aanrader

Dit is een fijne kookplaat voor op mijn gasfornuis. Een pluspunt is, dat hij met een normale stekker funcioneert. De kookplaat heeft een booster voor snel op temperatuur brengen van water enz en nog veel andere mogelijkheden. Kortom een tevreden klant
i**********@g********10-10-2022

Goede keuze

Makkelijk in gebruik. Boosterfunctie is ideaal. Schakelt zelf uit functie..
Pluspunten
  • Booster knop
  • Schakelt zelf uit
Minpunten
  • Hoogste stand niet voor 2 pitten
w********@c********08-10-2022

Prima indutie plaat

Overgang van gas naar inductie etna inductie 264 Rvs werkt prima stekker in het stopcontact en kookt prima
m*********@g********05-10-2022
Ik ben heel tevreden over dit product. Voldoet aan al mijn verwachtingen. Wordt snel warm en is mooi qua design.
Ron05-10-2022

Erna: Goede keuze.

In verband met het gemak heb ik voor een inductieplaat gekozen met een normale steker. Op alle sites vergelijkingen gemaakt en kwam toen uit op de Etna KIV264RVS. Op de inductieplaat kan elke grootte van pan worden gebruikt. Dat vind ik belangrijk. Installatie is bijzonder gemakkelijk, eveneens de bediening. Top-apparaat.
Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
  • Gebruiksgemak
h*****@z*******03-10-2022

aanbevolen

Ten eerste een prachtige uitstraling en dat je gelijk kunt gaan koken door de geaarde stekker in het stopcontact geen extra groepen in de meterkast scheeld ook nog eens hoge kosten . Hij is in één woord fantastiche .
r*****@g********01-10-2022

Goed produkt.

Ik heb dt product online gekocht omdat de genoemde mogelijkheden overeenkwamen met onze wensen. De levering was exact volgens opgave. De installatie was gewoon, stekker in stopcontact. Dank zij de meegeleverde gebruiksaanwijzing is het gebruik zeer gemakkelijk. Sinds de ingebruikname geen aangebrande piepers meer!
Pluspunten
  • Veel mogelijkheden
  • Gemakkelijk schoonmaken
  • Goed beveiligd
Minpunten
  • Nog geen kunnennontdekken
l******@h**********28-09-2022

Snel koken

Had ik jaren eerder moeten aanschaffen, geweldig, alles snel aan de kook en plaat altijd schoon en goed te onderhouden.
Pluspunten
  • Kookt sneller
  • Makkelijk sudderen en brand niet aan
d*********@g********27-09-2022

Veilig, makkelijk en mooi

Ziet er mooi uit, goede prijs/kwaliteit verhouding, voldoende power, makkelijk schoon te maken en lekker veilig. Enige puntje is dat er geen grote pannen naast elkaar kunnen. Heel tevreden mee!
Pluspunten
  • Voldoende power
  • Veilig
  • Koken zonder gas te verbruiken
  • Ziet er mooi uit
Minpunten
  • Geen grote pannen naast elkaar
h*******@h******27-09-2022

Het is heel goed

Het is een mooi kookstel het werk heel goed erg goed arsenaal van Etna ga zo door
h********@g********27-09-2022

Gewoon goed.

Praktisch in gebruik, goede afmeting, snel warm. Goed schoon te maken. Gewoon heel goede ervaringen.
Pluspunten
  • Goed formaat
  • Handig schoon te houden.
w******@z*******25-09-2022

Bevalt erg goed en is zeker een aanrader.

Het product bevalt ons zeer goed, wij wilden van het gas af en vroeger wel op keramiek gekookt, maar inductie werkt veel beter als de melk gaat koken druk je hem uit en de melk zakt gelijk naar beneden ,bij dat andere systeem moest je gauw de pan er afhalen omdat de kookplaat veel langer heet bleef, verder is het aanwinst voor de keuken zo mooi ziet het er uit. Ook gemakkelijk schoon te maken ,we hebben gelijk een apart schoonmaakmiddel gekocht met vochtige doek er over en schoon is het. Verder de duurzaamheid kunnen wij natuurlijk nog niet beoordelen omdat het zo kort is in gebruik. Verder ga hem registreren bij Etna dan krijgt men nog 3 jaar garantie op de 2 jaar fabrieksgarantie zonder kosten bij bepaalde winkels vragen ze daar nog 45 Euro extra voor. Met vriendelijk groet, Fam
Pluspunten
  • Vergeleken met Gas ,gauw aan de kook.
  • Goedkoper als Gas energie kosten.
  • Plaat is heel makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken.
a****************@g********24-09-2022

Prima prodct

Prijs en kwaliteit. Prima product. Makkelijk te installeren en gebruiksvriendelijk. Snelle opwarming van de kookelementen met booster. Werkt naar tevredenheid.
Francien19-09-2022

Onze twijfel is weggenomen!

In deze dure 'gas'-tijd toch eens kijken of inductiekoken een optie is. Wij wilden niet meteen een inbouwplaat kopen omdat dit de nodige kosten met zich meebracht en we vroeg of laat toch een nieuwe keuken willen. We hebben geen spijt van deze plaat!! Deze plaat past precies op de gasplaat (die we hebben afgesloten en doppen en dergelijke hebben verwijderd). De kleur van de rand van de kookplaat is hetzelfde als het kleine randje van de glasplaat die je nog ziet; totaal niet storend!! Doordat dit een plaat is met een gewone stekker kun je niet alle vlakken tegelijk op de hoogste stand kunt gebruiken. Dit dachten wij dat een nadeel zou zijn, maar gebruiken de plaat nu 4 weken en het is nog niet 1x storend geweest. In de praktijk blijkt dat je niet alle vlakken tegelijk op de hoogste stand gebruikt, misschien een groot gezin wel. Wij zijn erg tevreden en blij met de inductiekookplaat! Wij vinden hem ook mooi, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak, en de plaat is heel gemakkelijk schoon te houden.
Pluspunten
  • Geen verbouwingen nodig ivm stekker/stroom
  • Fijn in gebruik
  • Mooi en goed schoon te houden
Minpunten
  • na 4 wk nog geen.
c**************@h******18-09-2022

Een tevreden gebruiker

Door de eenvoudige aansluiting met 1fase is het geschikt om zonder verdere problemen veilig te koken zonder duur gas. Een tevreden gebruiker.
Pluspunten
  • Eenvoudige aansluiting
  • Gemakkelijk en voordelig
  • Veilig koken
c*******@k*********17-09-2022

zeker een aanrader

gekeken naar kwaliteit en naar de prijs goed ingelicht door de winkellier ,aangezien dat we zuinig aan moeten doen met het gas en de financien hebben we gekozen voor deze Etna inductie kookplaat.
Pluspunten
  • zeer goed
  • zeer goed
s************************@g********16-09-2022

Echt een aanrader. Stekker in stopcontact en koken maar

Snel warm met de boost . Verder helemaal naar wens . Makkelijk met warmhoud functie Mooi afgewerkt
Pluspunten
  • Niets teveel gezegd , top apparaat
Minpunten
  • Zijn er niet
Peters-Jager16-09-2022

Wat een uitvinding

Super mooi apparaat hadden we hem maar eerder gekocht. Werkt zo goed en vooral ook super snel
Freek O13-09-2022

Een echte aanrader!

Daar ik, gezien de huidige situatie ivm. de hoge gasprijs en ook in het kader van meer verantwoord koken, heb ik gezocht naar een voor mij geschikte inductiekookplaat met tevens de juiste afmetingen. De inductieplaat moest exact passen op het elektrische fornuis en beschikken over een voor mij eenvoudige bediening/handleiding. Daar ik reeds eerder een koelkast en afzuigkap van het merk ETNA had aangeschaft, waarover ik zeer tevreden ben, lag mijn eerste keuze dan ook weer bij het merk ETNA. Kan bij deze dan ook melden dat de kiv264rvs inductieplaat weer een uitstekende aankoop is. Voldoet volledig aan mijn wensen. Zeer handig en eenvoudig in het gebruik, warmt snel op en koelt ook weer vlug af. Oogt bovendien ook mooi in de keuken. Maw. een echte aanrader voor wie op zoek is naar en degelijke, betrouwbare en betaalbare inductieplaat. Na registratie bij ETNA krijg je trouwens na aankoop ook nog 3 jaar extra garantie! Leuk meegenomen!
Pluspunten
  • uitstekende branders
  • makkelijk te bedienen en zuiver te maken
  • goede prijs/kwaliteit
  • extra 3 jaren garantie van Etna na registratie
w****@x********11-09-2022

Bevalt goed zeker aan te raden.

De kookplaat ziet heel mooi uit. Stevig en robuust en na het lezen van het instructieboekje was het zo eenvoudig om er mee aan de slag te gaan. Kan nog mijn oude pannen gebruiken op een enkele na. Dit had ik eerder moeten doen, dus tot nu toe heel tevreden met mijn aankoop.
Pluspunten
  • ziet er mooi uit
  • eenvoudig te bedienen
Minpunten
  • aan/uit knop niet verlicht
b*******@g********11-09-2022

Perfecte kookplaat

Ooit al de KIV12ZIL aangeschaft om ter vervanging van gasfornuis. Prima kookplaat en was er zeer tevreden over. Toch kom je af en toe 1 pit/bander tekort. Dit heeft me doen besluiten om dit nieuwere model aan te schaffen. Schuiftoesten werken een stuk prettiger dan de tiptoetsen en wattage/temperatuur toetsenop de KIV12ZIL Op de nieuwe kookplaat is alles ondergebracht onder de veel simpeler en slimme vermogenschuifregelaar. Verder heb je er geen omkijken naar. Bovendien wordt er in de beschrjving voor de te bereiden gerechten precies aangegeven welke vermogen stand wordt aanbevolen. Voor mij een perfecte kookplaat, ben er zeer blij mee! .
Pluspunten
  • Mooie uitvoering
  • Simpel te gebruiken met de vermogenschuifregelaars
  • Uitstekende tips voor gebruik van vermogen
Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken