8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 369 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIF670DS / 735811 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

s**********@h**********20-09-2022

bevalt goed, een aanrader

deze kookplaat werkt heel goed, is supersnel heel heet, en makkelijk in onderhoud!
Pluspunten
  • zeer snel heet
  • makkelijk schoon te maken
r********@h******18-09-2022

beste keuze

super fijne kookplaat makkelijk in bediening en zeer snel warm, product doet wat het moet doen
Pluspunten
  • makkelijke bediening
  • makkelijke instalatie
  • snel warm
J************@g********17-09-2022

Inductie kookplaat

Enthousiast, goede service, mooie uitstraling, handig in gebruik. Super blij
f********@k*********16-09-2022
Mooie, handig te bedienen kookplaat. Fijn om twee zones te kunnen koppelen tot een grote boor eventueel grilplaat of grote pan
Super tevreden met Etna16-09-2022

Super tevreden met Etna

Wij hebben al in de keuken die we 5 jaar geleden aanschafte, alle apperatuur van Etna, dit met volle tevredenheid. We zijn nu overgestapt op inductie ook weer van Etna. En wat een mooie en gebruiksvriendelijke inductie plaat is dit. Super tevreden over.
h*********@z*******12-09-2022

prima kookplaat

prima kookplaat , voldoet aan alle verwachtingen ,ideaal dat je twee kook zone,s kan koppelen voor een braad slede . min puntje . als er iets stuk gaat duurt het vrij lang voordat er een monteur tijd heeft om het op te lossen .
Dhr.Bouter12-09-2022

Topper! “Monster”

Een “Monster”! Grote pan water voor bv pasta super snel aan de kook! Super handige warm houd functie, geen omkijken meer naar, werkt erg goed. Afstellen zeer gemakkelijk, reageert snel. Verder is het apparaat lekker stil, de koel fans hoor je niet! Het enige kleine minpunt is het bedieningspaneel die soms wat onduidelijk te zien is maar met meer licht dan in onze keuken is dat waarschijnlijk niet van toepassing. Al met al een top apparaat, qua werking heb je geen duurdere nodig!
Pluspunten
  • Boost functie
  • Stil
  • Warmhoudfunctie
  • Krachtig
Minpunten
  • Door lichtval, bedieningspaneel wat slecht te zien
P**********@g********09-09-2022

Zeker een goede aankoop

De kookplaat is makkelijk in gebruik hij is lekker groot dat er ook meerdere grote pannen op kunnen ik heb het gekocht vanwege de goede reviews en ben er heel positief over
Pluspunten
  • Snel kook je water
  • Makkelijk in gebruik
z**********@c********04-09-2022

Keramische kookplaat etna KIF670DS

Heel fijn en makkelijk in gebruik. Ik ben van gas overgestapt en heb alles uitgeplozen via internet en deze sprak het meeste aan ook omdat hij met een gewone stekker aangesloten is. Booster is perfect ook het pauze knopje is bij ons ideaal. Goed schoon te maken. En tot nu toe is iedereen weg van de matte antraciet kleur. Als de meterkast vernieuwd is wil ik hem wel op 2de fase aansluiten alhoewel ik me wel de meerwaarde afvraagt want hij is nu al super!!!
Pluspunten
  • Booster
  • 220volt
  • Lekker groot
Minpunten
  • Nog niks kunnen vinden
Veronika02-09-2022

Beste koop

Wij jebben na jaren gas kookplaat een inductiekookplaat van Etna gekocht. Moet ik zeggen dat was onze beste keuz. Deze kookplaat is heel erg mooi. Mooie matte kleur,kanten op kookplaat zijn niet scherp,pannen zijn snel warm en is dat makkelijker om schoon te houden. I love koken op mijn noeuwe kooplaat. Deze model en merk is echt beste keuz.
Pluspunten
  • Snel warme pannen
  • Mooie kleur
  • Makkelijk schoon
  • Beter dan gas kookplaat
Minpunten
  • Kan niet lock tussen koken
n**********@g********01-09-2022

Met veel plezier koken

Inductie is 10 cm breder, pannen passen er beter op. Je kan aan 1 kant de kookzones koppelen, dat is makkelijk voor de grillpan. Timer is heel fijn in gebruik, je hoeft er niet heel de tijd bij te staan. Warmhoudfunctie is fijn als je andere gerechten nog niet klaar zijn of als je even wacht om te gaan eten. We zijn er heel blij mee😀
Pluspunten
  • 70 cm breed
  • kookzone koppelen
  • timer voor alle kookzones apart
  • warmhoudfunctie
  • warmte indicatie kookzone
s**********@g********29-08-2022

Prima aankoop

Mooie kookplaat. In eerste instantie hadden we de ZT versie besteld, maar onze leverancier gaf aan dat deze niet op korte termijn binnen kwam, wel kon hij de DS versie leveren. Dat blijkt hetzelfde type te zijn, maar met een design uitstraling. Hij is mooi mat. We hebben er kleine matjes bij gekocht, die tijdens het koken onder de pan blijven, zodat er geen krassen ontstaan. We hebben het slechts een paar dagen in gebruik, nog niet alle functies getest. Maar gewoon koken wijst zich vanzelf, eenvoudige bediening en alles is vlot op temperatuur. Het is even wennen op welke stand iets moet staan en wanneer je deze moet verlagen, omdat we voorheen op gas kookten. Al met al blij met deze aankoop. In onze keuken past een grotere maat helaas niet, maar ook met deze van 70 cm kunnen we goed uit de voeten.
n********@g********29-08-2022

Ik ben er tevreden mee.

Een voordeel van deze kookplaat is dat je hem kan aansluiten op 1 of 2 fase. De kookplaat reageert snel tijdens het koken. Dus echt wennen aan koken op inductie gaat vanzelf. Koken van water en het opwarmen van olie gaat wel veel sneller dus daar blijf je beter even bij staan.
Pluspunten
  • Standaard Nis maat
  • Eenvoudig
Rob Z29-08-2022

Prachtplaat

Keuze op de Etna KIF670DS is bewust gedaan vanwege de zijde mat zwarte uitvoering. Staat heel chiq. Werking van de plaat is supersnel. Ik kon op één na al mijn oude pannen gebruiken. De bodem van oude pannen heb ik wel even grondig schoongemaakt. Wij zijn zeer content met de aankoop.
Pluspunten
  • Mooi
  • Snel
  • 70 cm breed slechts 57 cm inbouw nodig!
Minpunten
  • Nog niet gevonden
Adrie26-08-2022

Top Product.

Wij wilden van het gas af en overstappen naar inductie en kwamen al gauw uit bij de Etna plaat vanwege de mooie uitstraling de perfecte inbouw maat 560X490 dat is de inbouw maat voor een kleine plaat maar je krijgt een plaat van 700 breed echt perfect en dan wat er allemaal op zit echt een perfecte plaat voor een perfecte prijs en ook niet onbelangrijk bovenop de 2 jaar fabrieksgarantie krijg je bij de registratie van Etna nog eens een verlenging van 3 jaar garantie dus al met al een perfecte koop !
a*********@h******22-08-2022

Een aanrader!

Het formaat + de mogelijkheid om 2 vlakken te koppelen naar 1 groot vlak èn de prijs deden ons besluiten tot deze aankoop. Heel blij mee!
Pluspunten
  • Formaat
  • Prijs
Minpunten
  • ---
  • ---
Timo20-08-2022

veel mogelijkheden en gemakkelijk in gebruik

prachtige inductiekookplaat, mat zwart, en met heel veel mogelijkheden. makkelijke bediening en heel veilig in gebruik. goede prijs voor een uitstekend product.
Familie van Wijk, Landhorst20-08-2022

vervangen van gaskookplaat naar inductie

In de oriëntatie naar vervanging van onze gaskookplaat zijn we mede op advies van een bevriende witgoedverkoper op het merk Etna uitgekomen. Duidelijk was in ieder geval dat het inductie zou moeten worden. Vanwege plaatsing van zonnepanelen moest onze meterkast aangepast worden en heeft de elektricien meteen een keukengroep aangemaakt zodat we gebruik konden maken van een 2 fasen aansluiting. Binnen het aanbod van Etna viel ons de KIF670ZT op omdat hij, ondanks zijn grotere kookoppervlak, zonder verdere aanpassingen in ons keukenblad gemonteerd kon worden. We hebben hem nu 2 maanden in gebruik en hij voldoet geheel aan onze verwachtingen. De overstap van koken op gas naar inductie is nagenoeg vlekkeloos verlopen met enkel en alleen voordelen, mede door enkele extra functies op deze kookplaat (zoals koppelen van enkele zones, pauze- en warmhoudfunctie). Ook schoonmaken is heel eenvoudig. Kortom: wij zijn blij met deze kookplaat en kunnen hem enkel aanbevelen. Overigens is deze plaat ook verkrijgbaar in een matzwarte uitvoering.
Pluspunten
  • eenvoudige bediening
  • zonder aanpassingen toch ruimer kookoppervlak
  • eenvoudige installatie
  • evt. op normaal stopcontact aansluiten
v*****@h******19-08-2022

Overstappen naar inductiekoken, kinderspel hiermee

Ik zat al maanden te denken om om te schakelen naar inductiekoken maar de aanpassingen (technisch maar ook persoonlijk) weerhielden me ervan door te pakken. Uiteindelijk besloten om het toch te doen en ging ik op zoek naar een kookplaat die - in de standaarduitsparing van de keuken geplaatst kon worden - voldoende ruimte gaf voor de pannen ( de gaskookplaat had 5 pitten en een breedte van 75 cm) - op zowel 1 als 2 fase gebruikt kon worden - ook voor mijn minder technische vrouw ( niet denigrerend bedoeld) ook te bedienen is. De Etna KIF670ZT voldeed aan alle eisen en dus gekocht bij mijn favoriete winkel. Vandaag kwam de elektricien en heeft de 2-fase aangesloten en ook de kookplaat (dat laatste was heel erg simpel, had ik zelf ook gekund maar zekerheid voor alles.) Vandaag ook voor het eerst hiermee gekookt en ik moet zeggen dat ging fantastisch en heel simpel. ( eerst de handleiding goed doorgegnomen natuurlijk). Ik weet niet waarover ik me zorgen maakte tav van het gebruik, ging moeiteloos. We zijn heel erg blij dat we deze stap hebben gezet (hadden we dus veel eerder moeten doen maar beter laat dan nooit. De kookplaat is een prachtige aanvulling op onze keuken. Kortom: Super....
Pluspunten
  • Prachtig vormgegeven
  • Simpele bediening
  • alle functie die je nodig hebt
  • kan op zowel 1 als 2-fase
  • Pas in de standaard nismaat
Minpunten
  • kan ik niet bedenken
b**********@h******17-08-2022

Zeker een aanrader

Sinds een aantal weken gebruiken wij deze Etna inductie kookplaat. Gebruiksgemak is echt geweldig. Boosterfunctie erop en alles wat je kan wensen van een kookplaat. Supersnel, duidelijke tiptoetsen en gemak met schoonmaken. Super aankoop voor een fijne prijs. Een aanrader
Ernst17-08-2022

Prima kookplaat

Een prettig werkende kookplaat, snel (in vergelijking met gas). De ingebouwde kookwekker is heel praktisch. Zeer gemakkelijk te reinigen. De positie van de zwaarste zone had ik liever vooraan gezien in plaats van achteraan. Een minpunt vind ik de aansluiting op twee fasen met 2x fase en 2x nul, waarbij de groepen in de kookplaat, anders dan je zou mogen aannemen, niet geheel gescheidenen zijn. Het aansluiten op een 2-fasen fornuisgroep met aardlekautomaat gaf problemen en aanpassing van de meterkast was noodzakelijk. Een waarschuwing in de installatiehandleiding zou op z’n plaats zijn. Overigens wordt in de handleiding aangegeven dat het afdichtingsband, op het aanrechtblad, direct om de opening moet worden geplakt, terwijl in de instructievideo het band, aan de rand, op de kookplaat wordt geplakt.
Pluspunten
  • Strak uiterlijk
  • Gemakkelijke bediening
  • Gemakkelijk te reinigen
Minpunten
  • Zwaarste zone achteraan
  • Werkt niet met 2-f fornuisgroep/aardlekautomaat
  • Glasplaat aan de randen doorzichtig
c*********@z*******13-08-2022
Mooi strak en enorme gebruik gemak Dit had ik eerder moeten weten En zo eenvoudig schoon te maken Top product van Etna.
Pluspunten
  • Strak model
C********@U*********12-08-2022

Zeker een aanrader

Zeer mooie plaat,aangesloten op 1 fase voorlopig en doet het perfect.Wel even opletten dat je niet alle branders dan even hoog kan zetten maar is voor normaal huishouden niet echt nodig Ook de matte plaat bevalt zeer goed . Hadden eerst kleinere versie 60 cm maar deze 70 cm net iets meer kookplaat. Gewoon een zeer makkelijke en mooie plaat Pauze toets ideaal . M V G stukart
Pluspunten
  • makkelijk aan te sluiten op gewoon stopcontact
  • pauze knop zeer makkelijk
  • matte plaat zie je bijna niks op
Minpunten
  • glas dus altijd kwestbaar
Tonnelier12-08-2022

70 cm kookplezier met de ETNA KIF670ZT

Sinds een paar weken koken we niet meer op gas maar via inductie. Ik heb doelbewust voor de ETNA KIF670ZT gekozen omdat deze de inbouw nis nodig heeft van een 60 cm brede plaat maar zelf 70 cm breed is. Het was dus niet nodig ook nog het hardstenen keukenblad aan te passen voor meer kookruimte! Ool het kunnen koppelen van twee zones was een vereiste. Natuurlijk waren de specificaties/looks en reviews ook belangrijk. Het is een fantastische plaat, mooi en op 2 fasen super snel, je moet er op de hoogste stand echt even bijblijven want alles kookt in no time. Al met al tot nu toe zeer tevreden!
Pluspunten
  • 70 cm breed
  • koppelbare kookzones
  • mooi modern uiterlijk
  • zeer snel
a*******@o**********11-08-2022

Van gas naar inductoe

Voor het apparaat gekozen op basis van reviews en testen. Heb het apparaat net geïnstalleerd. Moet er nog mee leren omgaan maar hij ziet er netjes uit. De installatie liep ook vlot mits je alles hebt voorbereid in de meterkast. Bij ons via 2 Fasen aangesloten.