Duurzame Inductie kookplaat keuze!
Als verdere voorbereiding voor het 'Van Gas Afgaan' en Duurzaamheid hebben we een Etna Inductiekookplaat aangeschaft. Ook gelet op bedieningsgemak en aspecten die ons aanspraken.
Bij een volgende stap in het 'van gas afgaan' hebben we onze gaskookplaat vervangen door een Etna Inductie kookplaat KIF670DS omdat deze aan onze wensen voldoet in bedieningsgemak en uitstraling.
Pluspunten
- Duurzaam
- Energiezuinig
- Mooie look
Geweldig
Het is echt geweldig en mooi glad en minder moeite bij schoonmaken en makkelijke bedienen.
Hij kan prima koken en braden.
Top productie,
We zijn erg blij mee.
Pluspunten
- makkelijk
- ruimte besparend
Goede review op kieskeurig
Vandaag onze nieuwe inductie plaat Kif670zt aangesloten door een monteur.
Zijn op 2 fase overgegaan.
StekkerDraad aangesloten en gelijk uitgeprobeerd.
Alles werkt naar tevredenheid.
Deze keuze is gebaseerd op de goede review bij kieskeurig.
Wij zijn er tevreden over.
Pluspunten
- Mooi vormgegeven
- Prijs kwaliteit
Minpunten
- Geen
bevalt goed een aanrader
Het is even anders, na gekookt te hebben op gas, over te gaan op koken op een inductiekookplaat, hetgeen snel went.
Het is een mooie zwartglanzende vrij brede kookplaat van glas.
Probleemloos kunnen diverse grote pannen tegelijkertijd op staan. Voor iedere kookzone is er een aparte bedieningstoets.
Voordeel deze zijn uitgeschakeld niet zichtbaar, waardoor een mooie rustige uitstraling.
Wanneer ik de plaat aan wil zetten moet ik mijn bril wel even opzetten.
De pauzeknop is ideaal als je het kookproces (plotseling) tijdelijk wilt onderbreken. Evenals dat de kookplaat aangeeft wanneer een pan niet geschikt is (voor gekozen kookzone).
Inmiddels hebben we diverse keren voordeel gehad van de Bridge kookzone, makkelijk in te stellen voor de grotere grillplaat of vispan.
Uiteindelijk zijn we blij met deze aanschaf.
Prima inductiekookplaat
Deze plaat doet het zo goed dat we wel eens verrast worden door de snelheid waarmee b.v. het kookwater op temperatuur is.
Mooi vlak liggend op het aanrecht waardoor we er niet tegenaan stoten.
Jammer is het dat de bediening wat slecht te zien is maar dat kan ook aan onze ogen liggen.
Pluspunten
- Snelheid
- Aantal Functies
Minpunten
- Knoppen wat slecht te zien.
Bevalt erg goed
Een mooi strak breed design, maar wel kookoptie van normaal formaat.
Buitenste randen worden dus niet heet, maar je hebt wel de breder kookplaat,aangezicht is top!
Pluspunten
- Strak design
Minpunten
- Geen
Prima inductie kookplaat, 5 jaar garantie door Etna!
Mooie platte inductieplaat, werkt naar behoren. Wij komen van gas af en de overgang viel ons reuze mee. Het is zelfs gemakkelijker koken dan op gas. Wel even goed de pannen plaatsen mbt de warmte afgifte, vooral bij vlees bakken. Display is goed afleesbaar en heeft voor ons voldoende mogelijkheden.
Pluspunten
- 5 jaar garantie via de website van Etna
- werkt snel, water is heel snel aan de kook
- koken went snel, gemakkelijker dan gas
- maakt bij ons geen storend inductiegeluid
Minpunten
- het plaatsen van de pan is soms lastig
- geen
Top product
Top apparaat. Eerst even wennen van het gas af. Zeer makkelijke bediening. En maakt de keuken een stuk mooier.
Pluspunten
- Bediening
- Uiterlijk
Super handige kookplaat
Super mooie ruime inductie kookplaat, wat een verademing om zo’n kookplaat te hebben.
Na 19 jaar eindelijk overgestapt van gas naar elektrisch / inductie koken en wat ben ik hier blij om. Makkelijk te bedienen en schoon te maken en ook nog meer ruimte dan voorheen qua oppervlakte. Geeft duidelijk aan als de kookplek nog heet is, heeft kinderslot (ook handig bij ondeugende katten) Ik kan eigenlijk alleen maar positief zijn over deze kookplaat.
Aanrader
Fijn dat hij in het gat past van onze oude gaskookplaat. Eenvoudige montage. Bediening is eenvoudig. Het water is heel erg snel aan de kook. Veel gemak een heel fijn dat er geen gas meer nodig is!
Top product!
Na allerlei testen gelezen te hebben kwam deze Etna inductie kookplaat als beste voor mij uit de bus, goede mogelijkheden, prima prijs/kwaliteit verhouding en een mooi uiterlijk. Ik ben blij deze gekozen te hebben een super fijne kookplaat en maakte de overstap van gas naar inductie erg makkelijk. Een aanrader!
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik
- Weinig geluid
Minpunten
- Geen
zeker een aanrader
Wat een mooie aanwinst in onze keuken.
Strak modern en je keuken is in een handomdraai weer opgeruimd en schoon.
Het koken word zo een plezier.
Qua prijs en kwaliteit is dit product het zeker waard.
Wij zijn zeer tevreden en blij zelfs bij het koken van een ei.
Pluspunten
- zones koppelen
- strak en moderne uitstraling
Inductie kookplaat met een gewone stekker
Mooie Etna inductieplaat 70 cm breed die op een gewoon stopcontact kan worden aangesloten. Voor een scherpe prijs met 5 jaar garantie na registratie bij Etna.
Pluspunten
- 70 cm Breed voor grote pannen
- Kan op gewone 230 volt stekker
- 5 jaar garantie na registratie.
Minpunten
- Geen
Ik zou deze inductie kookplaat zeker aanbevelen.
Het enige minpunt is de verlichting voor de kookplaat sterkte, want je moet de verlichting van de keuken echt aandoen om deze af te lezen en instellen.
10-03-2022
Ik heb deze maand een inductie kookplaat gekocht en moet zeggen, goede keus.
Hij voldoet ruim aan zijn verwachting.
Waar ze aan mogen voldoen, is de verlichting van de tiptoetsen wat beter zichtbaar mogen laten zien.
Mocht je op zoek zijn naar een inductie kookplaat dan beveel je echt de Etna.
Prijs-kwaliteitverhoding vind ik zeker positief te noemen.
Heel goed product, en makkelijk in gebruik!
Werkelijk waar een fantastische product, het duurde even voordat we de kookplaat in huis hadden maar het was zeker het wachten waard. De flexibele kookzones werken goed en met de boost functie kookt je water zo!
Hadden we dit maar eerder gedaan.
Pluspunten
- Booster
- Kookzones
- Flexibele kookzone
- Pauze functie
- Kinderslot
Minpunten
- Geen
Mooi om te zien en makkelijk in gebruik.
Kookplaat is simpel in gebruik, duidelijke gebruikershandleiding. De tiptoetsen werken goed. Kookplaat geeft aan of een zone nog warm is. De flexzone is ideaal voor een rechthoekige of ovale pan. De oude gaskookplaat die eruit kwam zat met klemmen vast aan het aanrechtblad, deze ligt er gewoon op en wordt verder niet vastgezet! Hij verschuift niet vanwege de rubberen strip. Naast dat het een makkelijke, functionele kookplaat is, is hij ook nog mooi om te zien.
Pluspunten
- gebruikersgemak
- inbouwen
- flexzone
Minpunten
- geen
Super kookplaat
Zeer gebruiksvriendelijk, en voor een goede prijs en kwaliteit en uitstraling
Geen gebakken lucht.
Met deze kookplaat zit je gebakken!
Makkelijk in gebruik, mooi vlak en ook nog eens 3 jaar verlengde garantie.
Kwalitatief top apparaat
Super apparaat, mooie vormgeving, groot kookoppervlak, nauwkeurige bediening tov gas, handige extra functies, en met zonnepanelen zeker energiezuinig
Pluspunten
- Snel kokend
- Warmhoudfunctie
Minpunten
- Nog niet kunnen ontdekken
Bevalt erg goed!
Overige apparatuur ook van ETNA, daarom mijn keuze om eenheid te bewaren.
Van gas naar inductie is even wennen.
Fijn apparaat, snel ingebruik!
Specificaties komen overeen met wat ik er van verwacht had.
Blij mee!
Een goede inductieplaat, die doet wat je verwacht
Na een vrij lange levertermijn was het vrij snel geregeld de kookplaat te installeren. Daarvoor moest eerst wel de voedingskabel aangesloten worden, maar daarvoor was een keurige beschrijving bijgevoegd.
Het instructieboekje gaf ook duidelijke aanwijzingen voor het gebruik. De afwerking van de plaat is heel goed en hij werkt zoals verwacht. De plaat geeft duidelijk aan als er een ongeschikte pan wordt gebruikt. En de inhoud van pannen wordt heel snel warm, zoals beloofd. We hebben de afgelopen weken nog geen tekortkomingen ontdekt. Of het zou moeten zijn dat er nog wat kringen van de pannen zichtbaar zijn als je de plaat nat maakt. Maar na schoonmaken met een beetje afwasmiddel en na opdrogen is de plaat weer als nieuw.
Bij registratie van de aankoop werd de garantie gratis verlengd van 2 naar 3 jaar. Ook dat was een plezierige verassing.
Pluspunten
- het uiterlijk; mooi zwart en vlak
- gemakkelijk te installeren
- snelle werking
Heel fijne kookplaat
De Etna KIF670ZT is een heel fijne kookplaat die gemakkelijk is te bedienen.
De grote van de plaat is ideaal door de onderlinge ruimte van de pannen.
De plaat oogt zeer rustig en chique door de kookzones als strepen weer te geven,
hierdoor hoeft de pan ook niet precies in het midden te staan op de zone.
Hopen er lang plezier van te hebben. Ook nog eens 5 jaar garantie na registratie.
Pluspunten
- grootte van de plaat
- fijne kookzones
Minpunten
- geen
Echte aanrader
We zijn van gas naar een inductiekookplaat gegaan echt een aanrader. Het koken gaat een stuk sneller en is een stuk schoner even een doekje erover en het is weer schoon. Het koken gaat heel erg makkelijk, makkelijke bediening en er zitten veel handige functies op, ik vind het heerlijk om op deze inductiekookplaat te koken.
Ik raad hem iedereen aan Voor mij geen gaskookplaat meer 😁
Pluspunten
- Makkelijke bediening
- Veel ruimte voor je pannen
- Mooie matte kleur
Minpunten
- Geen
Etna kif670ds
Ik heb dit product gekozen voor de maat en de matte kleur.
Eerste indruk ziet er goed uit en netjes verpakt.
Duidelijke handleiding en goede garantie .
Levensduur onbekend.
Enige minpunt geen kabel meegeleverd.
Pluspunten
- Netjes verpakt
- Garantie 2jaar +3jaar via etna
Minpunten
- Geen kabel meegeleverd
een aanrader
wat een fantastisch mooie kookplaat, mooi mat zwart. Heel handig de kookzone en zeer gemakkelijke bediening.
supersnel heet en makkelijk schoon te maken.
Een echte aanrader!
Pluspunten
- mooi design
- supersnel heet
- gemakkelijk te installeren
- bediening is super