Schitterende inductie KIF670ZT
Schitterend goed functionerend apparaat . Ondanks dat we hem pas een week hebben, nu al een onmisbare schakel in de keuken. Zijn ook gelijk van het gas af. Wat goed is voor het milieu. Werkt snel en betrouwbaar. Makkelijk te bedienen. Kortom een aanrader
Mooie ruime kookplaat
Ik had eerst de mat zwarte versie gekozen vanwege 2 uitbreidbare zones (KIF672DS), maar die paste totaal niet bij ons glanzend zwarte aanrechtblad. Was echt geen gezicht!! Vandaar nu deze glanzend zwarte versie gekozen. Op zich werkt de kookplaat goed, al had ik in het begin wat moeite met het bedienen van de zone rechtsachter. Deze reageerde soms slecht, maar dit lijkt nu beter te gaan, of ik heb er meer ervaring mee..... Over duurzaamheid kan ik nog niets zeggen, is pas een paar maanden in gebruik. Wel erger ik me soms aan het hoge piepgeluid als je van een hoge stand of boosterstand gebruik maakt. Ik vind dat irritant, maar gelukkig hoeft de zone maar kort zo hoog te staan, want verwarmen gaat erg snel. En je hoort het schakelen van de zones ook best wel, dat had ik niet verwacht, want in het verleden heb ik keramisch gekookt en hoorde ik nooit geluiden. Maar al met al bevalt de kookplaat wel.
Pluspunten
- ruime kookplaat
- redelijke prijs
Minpunten
- hoog piepgeluid bij hoge stand of boosterstand
- schakelgeluiden van de zones
Mooie strakke afwerking met super functies
Strak vormgegeven kookplaat met minimalistische uitstraling. Ideale snelfunctietoetsen en makkelijk te regelen temperatuur. Pauze functie is echt ideaal!
Pluspunten
- Strakke vormgeving
- Handige snelfunctietoetsen
Minpunten
- Levering zonder snoer, extra kosten voor monteur
Inductie kookplaat jaren eerder moeten doen
Na jaren tobben overgegaan van gas naar inductie. Na veel afwegen en opzoek naar de juiste maar kwamen we op de Etna uit. Onze meeste pannen van Sola en lecreuset waren pas 2 jaar oud dus was wel even een dingetje. Maar na goed gegoocheld te hebben, wisten we hoe te testen. Alles doet het gewoon. Vond koken altijd een drama maar geloof dat ik er nu plezier in ga krijgen. Super super blij. Werkt in alle opzichten prima alleen 28 cm. Pannen is het beetje opletten, goed in het midden maar ook dat werkt. En dan hebben we hem nu nog maar op 1 fase, wat gebeurd er straks op 2.
Pluspunten
- Werkt super snel
- Makkelijke bediening
Super praktisch in gebruik, na de overstap van gas!
Past in de bestaande uitsparing en toch 10 cm meer kookplaat. Super
Mooie afwerking en natuurlijk zeer makkelijk in onderhoud.
Zelf het schrappertje is meegeleverd.
Pluspunten
- snelle hitte afgifte
- mooi design
Minpunten
- nog niet gevonden
Inductieplaat die je keuken moderne uitstraling geeft.
Inductieplaat die aan alle verwachtingen voldoet. Eenvoudig te bedienen en makkelijk schoon te maken. Een pronkstuk in iedere keuken. Gaskookplaat vervangen voor deze prachtige design inductieplaat geen dag spijt van gehad.
Ziet er "gelikt"uit
Inductieplaat is wat breder als de standaard uitvoering maar past wel gewoon in de bestaande nismaat, dus super bij vervanging van bestaande inductieplaat, en meer ruimte voor je pannen.
Pluspunten
- meer ruimte voor je pannen
- ook afwijkende pan vormen mogelijk
Mooie brede plaat, makkelijk in gebruik en onderhoud
Plaat voldoet aan de verwachtingen na het lezen van verschillende reviews.
Mooie vormgeving, groot en toch passend in standaard nis en gewoon op 230V werkzaam.
Veel mogelijkheden, zoals timer voor elke zone apart instelbaar en daarnaast losse timer voor bijvoorbeeld je rijst 10 minuten te laten rusten na het afgieten.
Heel snel op temperatuur met boost stand, pannetje water kookt sneller dan met de waterkoker!
Enige wat ik jammer vind is dat de sterkste kookzone met meeste vermogen, waar je bijv. op gaat wokken of snel vlees aanbraden, rechtsachter zit. Vooraan was mijn inziens makkelijker geweest, maar misschien komt dat omdat ik dat al 30 jaar gewend was.
Pluspunten
- breed
- makkelijk installeren (230V) en in gebruik
Minpunten
- sterkste zone rechts achter
Mooie uitstraling
Wij zijn van gas naar inductie gegaan en waren toch wel een beetje onzeker hierover, maar het werkt echt fantastisch en is heel gemakkelijk te bedienen. Boosterfunctie en warmhoudfunctie alles doet het zoals de productbeschrijving aangeeft. Duurzaamheid zal de toekomst nog moeten bewijzen.
Pluspunten
- Bedienings gemak
- Doet wat in de omschrijving staat
- Ziet er fantastisch uit
Etna kookplaat
Omdat wij van het gas af wouden hebben wij deze etna inductiekookplaat gekocht. We hebben voor etna gekozen, omdat wij onze andere apparatuur in de keuken ook van etna hebben en ons dat goed bevalt. De inductiekookplaat ziet er goed, is makkelijk in gebruik en makkelijk schoon te houden/maken.
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik
- Ziet er mooi uit
Minpunten
- Nog niks van gemerkt
Super makkelijke bediening.
Super makkelijke bediening en kookgenot. Het hoog en laag zetten van de zones, het even in de wacht zetten omdat er iemand aanbelt, het kinderslot een kind kan de was doen.
Pluspunten
- bediening
- overzicht
Prachtige inductiekookplaat die in klassieke nismaat past
Gekocht omdat oude gas kookplaat aan vervanging toe was. We waren gebonden aan de nis maat in onze 17-jaar oude keuken. Liefst een brede inductieplaat. Deze ETNA inductieplaat is 70 cm breed en past in de vroeger gebruikelijke nis maat. Genoeg ruimte voor alle pannen. Zelfs een flexzone en mooi, rustig, design. De oude keuken heeft nu een nieuwe, moderne, uitstraling gekregen. Nog wel even wennen aan deze nieuwe manier van koken. Maar na de eerste ervaringen is het zeker een blijvertje. We kunnen het iedereen aanbevelen.
Pluspunten
- Rustig design
- Veel ruimte voor diverse pannen
- Flexzone
Minpunten
- nog tekort in ons bezit om minpunten aan te geven.
Prima kookplaat met mooie uitstraling
Mooie strakke kookplaat, we hebben gekozen voor de matte uitvoering. Deze is wat breder dan de vorige die we hadde, dus ook meer ruimte voor de pannen. Kookvelden met voldoende vermogen en een gevoelige en veelzijdige bediening. We zijn er content mee en eten er lekker van.
Pluspunten
- gevoelige bediening
- uitstekend vermogen
KIF670ZT INDUCTIEKOOKPLAAT ETNA
Dit is mijn eerste inductie kookplaat altijd gas gehad en bevalt uitstekend mijn eigen kook en braadpannen kunnen hier op
Mooi ruim van opzet kooktijd is veel korter
Makkelijk schoon te houden
Pluspunten
- Werkt op 2 phase. Gebruik nu 1 P werkt. Prima
- Grote ruime pan dragers
Mijn wens
Na bijna 50 jaar getrouwd en op gas koken,hebben we de ETNA inductie plaat gekozen.van het gebruiks gemak,ging ik uit me dak.en dan NOOIT meer roosters en pitten schuren maar,warme doek erover en klaar.
Een zeer tevreden kookster
Pluspunten
- Gemak
- Simpel
- Snel
Werkt super snel
Prima inductie-kookplaat die handig te bedienen is en allerlei programma's erop heeft die supersnel werken, een echte aanrader voor een mooie prijs.
Pluspunten
- makkelijk te bedienen
- snelle werking en makkelijk schoon te houden
- een prima kwaliteit voor een mooie prijs
Mooi ontwerp met nette prijs
Omdat onze Bosch inductiekookplaat het na 18 jaar opgaf, zochten wij snel een nieuwe. De levering was snel: binnen 24 uur hadden we hem binnen en zelf geïnstalleerd. Voor ons was het design het belangrijkste: hoe minder teksten, logo’s en strepen en cirkels erop staan hoe beter. Veel merken vielen daardoor meteen af. Bij de Etna KIF670ZT is over de vormgeving nagedacht: op de kookplaat staat alleen het hoogst noodzakelijke. Mooi! Natuurlijk is het ook belangrijk dat hij het goed doet: en tot nu is dat het geval :) Dus wij zijn erg tevreden.
Pluspunten
- Vormgeving
- Kookzone: directe bediening
- Goede bevestiging elektrakabel
- 5 jaar garantie na registratie
Strakke kookplaat met leuke opties
Mooie strakke donkergrijze kookplaat. Voldoende opties. Geruisloos koken. Prijs zeer redelijk voor de.geboden opties. Makkelijk te installeren.
Pluspunten
- Geruisloos
- Prijs kwaliteit verhouding
- Design
Minpunten
- Nog geen gevonden
Etna KIF 670 ZT inductiekookplaat
Geweldige ruimte op deze inductiekookplaat en dat terwijl hij in de gewone nis maat valt. Geen gehannes met de handvaten of stelen van de pannen. Super eenvoudig om te bedienen.