8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 369 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIF670DS / 735811 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Nick26-01-2023

Must have!

De kookplaat heeft een mooie strakke afwerking zonder sierlijst en past in de standaard nis van 49/56cm. De super handige flex zone, incombinatie met de gekochte grillplaat, is echt een absolute upgrade bij deze kookplaat. De eenvoudige installatie en ingebruikname zijn echt een grote plus. Absoluut een aanrader! Schoonmaken is kinderspel
Pluspunten
  • Standaard nis afmeting
  • Flexzone
  • Eenvoudige installatie
  • Eenvoudig schoon te maken
Minpunten
  • Perilex stekker nodig voor optimaal gebruik
f***********@i*********24-01-2023

Prima investering

Vanwege meerdere positieve revieuws gekozen voor dit Merk en type kif670zt. Was op zoek naar de ook zeer positief beoordeelde 672, maar deze was niet voorradig. Even vergelijk gedaan maar er zit niet veel verschil in. Ook heb ik hem op 1 fase staan en ook zo werkt hij perfect. Voor de wat meer keukenprins(ses) zou ik hem wel op 2. fases zetten . Kortom makkelijk om mee om te gaan en ook niet onbelangrijk , hij is zo schoon.
C. Khorram21-01-2023

Prachtige kookplaat

Van 5pits gasfornuis overgestapt naar dit pracht exemplaar. Alle ruimte voor de pannen en ideaal dat hij gekoppeld kan worden voor grote pannen. We hebben niet hoeven wennen aan het koken op inductie. Het gaat er stuk sneller dan op gas. Wij zijn zeer tevreden.
Pluspunten
  • Mooi
  • Ruim
  • Makkelijk te bedienen
r*****@q**********21-01-2023

Geweldig

Nu een een paar maandjes in bezit en heel erg tevreden. Fijne bediening, mooi om te zien.
H16-01-2023

goede keuze - inductie!!

Helemaal tevreden met mijn inductieplaat. Van gas naar inductie overgestapt, even wennen maar dit gaat tot dusverre goed. Het koken gaat sneller en is stiller. Heel goed schoon te houden. Heb er vrij snel een beschermdoek bijgekocht. Zo kan ik er gemakkelijk wat opzetten zonder dat we de plaat eventueel beschadigen. De handvatten van de pannen worden ook niet heet omdat er geen warmte langs de pan omhoog ontsnapt zoals dat wel bij gas het geval is. Top!
v**************@h**********16-01-2023

Topper..en erg mooi

Erg mooie inductie kookplaat. Ideaal dat hij op1 fase en 2 fase aansluiting kan. Op 1 fase kun je er zeker ook goed op koken. Nu 2 weken hier op aan het koken en ben erg tevreden.
Pluspunten
  • Oogt royaal
  • 1 en 2 fase aansluiting mogelijk
  • Mat grijze kleur is erg mooi
  • Veel mogelijkheden qua kookinstellingen
Minpunten
  • Streeploos schoonmaken blijft een dingetje
Mary14-01-2023

Tevreden

Mooie inductiekookplaat en simpel te bedienen, het enige minpuntje vind ik is dat hij een beetje bromt/zoemt maar met de afzuigkap aan hoor je dat niet.
Ineke13-01-2023

Een eye catcher

De kookplaat is een mooie plaat om te zien en is heel handig te bedienen en te gebruiken
Pluspunten
  • Handige bediening
  • Mooi om te zien
Minpunten
  • Zijn er niet!
Maurice beoordeelt10-01-2023

Prima kwaliteit kookplaat

Mooie inductiekookplaat! Voor dit model gekozen aangezien het een brede plaat is, maar past in een relatief smalle opening van het keukenblad. Daardoor kon ik er perfect onze oude gaskookplaat mee vervangen. Voldoende ruimte voor 4 pannen, dankzij aansluiten via een perilex voldoende vermogen voor koken met alle pitten tegelijk. Bediening is even wennen, maar werkt soepel en snel, vooral na leren van de functies om een plaat met 1 toets op zacht, vol of terug op 0 te zetten en het gebruik van de timer om pitten automatisch uit te schakelen. Ook de flexzone werkt goed Nu 2 jaar zonder problemen dagelijks gebruikt; aanrader!
Pluspunten
  • bediening werkt goed
  • kookt prettig met hoog vermogen
  • past in kleine opening
Minpunten
  • even uitzoeken hoe de bediening werkt
O***************@g********07-01-2023

Bevalt super goed

Hij ziet er mooi strak uit en werkt geweldig. Ik heb maar een 1 fase huisaansluiting en de kookplaat is aangesloten op 2 groepen van 16A. Dat gaat perfect. Er zijn mensen die zeggen dat je niet het volle vermogen kan halen als je alle kookzones gebruikt en dat het een nadeel is maar in de praktijk heb je daar helemaal geen last van. Het idee was om gedeeltelijk van het gas af te gaan en gewend aan gas koken gaat dit veel beter met deze Inductie plaat. Alles is razendsnel warm en koken gaat daardoor ook sneller en makkelijker. Het enige nadeel vind ik dat de plaat donker grijs is en er met 1 zwarte streep per kookzone aangegeven word waar de kookzones zitten. Die strepen zijn bijna niet te zien en het is elke keer weer erg zoeken en kijken of de pan wel goed staat. Heel onduidelijk! Ander puntje van kritiek is dat de tiptoetsen met warme werken (de warmte van je vingers) maar vaak genoeg reageren ze niet. Wij kregen de plaat soms helemaal niet eens meer aan. Dan reageerde hij ook niet op de aan/uit knop. Er is al een service monteur van ETNA langs geweest en die heeft de print vervangen waardoor het beter is geworden maar helemaal weg is het niet. Je zet bijvoorbeeld water op om een eitje te koken op stand 9 en als het kookt en je wil de plaat lager zetten dan reageert hij niet. Ik moet de hele plaat uit en weer aan zetten waarna hij wel reageert op het lager zetten van de plaat.
Pluspunten
  • Snel (opwarmen, koken)
  • Temperatuur is Perfect te regelen
  • Heel makkelijk schoonmaken
  • Zuinig in energie
Minpunten
  • Kookzones zijn slecht te zien
  • Tiptoetsen reageren niet zo goed
g************@z*******04-01-2023

Zeer tevreden

Super fijne inductie kookplaat, gemakkelijke bediening en product voldoet aan alle verwachtingen
Edward03-01-2023

aanrader

Van gas naar inductie en dan met de inductieplaat van Etna. Super!! Zo makkelijk deze omschakeling met het bedieningsgemak van deze plaat. Even wennen aan de snelheid van het verwarmen maar het koken gaat zoveel makkelijker.
Rik26-12-2022

Goede kookplaat

We zijn overgestapt van gas naar inductie koken met deze Kookplaat Bevalt prima en scheelt weer in de gas rekening Kunt hem gewoon aansluiten op een normaal stopcontact Dan kun je niet alle pitten op de hoogste stand gebruiken maar werkt voor ons wel
Pluspunten
  • Makkelijke bediening
  • Kookt prima
Minpunten
  • Zelf stekker erop zetten
Harry Nijman24-12-2022

Bevalt goed

Prima inductie kookplaat, voldoet aan onze wensen, en voor een prima nette prijs, gemonteerd en wel.
Pluspunten
  • bediening
  • montage
Minpunten
  • glasplaat
p*******@g********22-12-2022

PRIMA KEUZE ETNA

De vorige inductie kookplaat van een ander merk is door kortsluiting stuk gegaan. Ik ben daarna op zoek gegaan naar een Nederlandse kwaliteit inductie kookplaat met een twee fasen aansluiting. Door te vergelijken viel de keuze p ETNA, vijf jaar garantie is ook mede bepalend geweest. De inductie kookplaat voldoet aan al onze verwachtingen.
Alex10-12-2022

prima product, na 1 maand gebruik

Product werkt zoals verwacht. Lekker snel op temperatuur. Even zoeken waar de pannen precies moeten staan (had liever een cirkel gehad in plaats van een streep waarop je de pan moet zetten). Wel veel spetters na koken zichtbaar, had achteraf liever de matte uitvoering genomen. Vooraf onduidelijk of te grote of te kleine pannen ook zouden werken. In de praktijk werken tot nu toe alle pannen op alle kookzones, groot of klein, maakt niet uit.
Pluspunten
  • voldoende vermogen
  • ruimte genoeg voor pannen
Minpunten
  • even zoeken waar de pannen precies moeten staan
Bert09-12-2022

Zeker een aanrader

Nog steeds een super apparaat. Gemakkelijk in gebruik en vele nuttige functies. Ik heb nog niet eerder zo'n fijne combi oven gehad. Een aanrader.
h**********@u*********06-12-2022

Inductie kookplaat eindelijk.

Wat een mooi design een aanwinst voor je keuken. Werkt fantastisch, snel en dankzij de duidelijke handleiding snel in te zetten voor het bereiden van heerlijke maaltijden. Wij zijn zeer tevreden!
Pluspunten
  • Plaatsen eenvoudig.
  • Warmt snel op
  • Doet wat beloofd is!
  • Mooi uiterlijk
  • Duidelijke handleiding
Minpunten
  • Nog niet ontdekt!!!!!
Switek05-12-2022

Erg mooie inductie kookplaat.

Als voorbereiding om geheel gas loos te worde onze ons gasfornuis vervangen door deze prachtige inductiekookplaat. Installatie is erg simpel, er staat duidelijk uitgelegd hoe hem aansluit op 1, 2 of 3 fasen. Zeer makkelijk te bedienen en geen extra poespas welke je toch nooit gebruikt. Kopen gaat echt een stuk sneller dan op gas en schoonmaken is een makkie! Breedte is perfect er passen 2 grote pannen naast elkaar, alle 4 pitten zijn dus ook met grote pannen zonder problemen te gebruiken. Afwerking is zeer fraai!
Pluspunten
  • Kopen gaat super snel
  • Mooie afwerking
  • Simpele bediening
  • Makkelijk schoonmaken
  • Goede breedte
De bouwvakker01-12-2022

Prima inductiekookplaat.

Mooie vormgeving past super in de oude sparing. Gemakkelijk in de bediening. Prima prijs
Pluspunten
  • Gemakkelijke bediening
  • Snel eten klaar.
Minpunten
  • Geen.
de Wit27-11-2022

ETNA inductiekookplaat KIF670ZT

ETNA Inductiekookplaat KIF670ZT. Dachten in een nieuwe keuken (Jan 2022) gaan we van keramische kookplaat naar inductiekookplaat. Zo gezegd zo gedaan. We wilden een kookplaat van 70cm, omdat dit iets meer ruimte voor de pannen zou geven. Helaas is de 70cm plaat gewoon een 60cm plaat. Het koken valt ons van deze inductieplaat erg tegen. De pannen ( nieuwe pannen set) worden niet gelijk matig warm, zo komt het voor dat een deel van de pan al kookt en het andere deel nog niet. Zeker met vlees braden is dit lastig. Ook het regelen van de temperatuur onder een pan is slecht te regelen, na dat het aan de kook is gebracht is het lastig om het zachtjes door te laten koken. We zitten er aan te denken om een andere kookplaat aan te schaffen. We vinden deze inductiekookplaat dan ook erg tegen vallen. Fam de wit
Pluspunten
  • mooi uitelijk
Minpunten
  • 70 cm kookplaat is eigenlijk een 60cm kookplaat
  • temp na het aan de kookbrengen slecht te regelen
  • pan wordt niet gelijkmatig warm
s*********@g********17-11-2022

Gebruiksvriendelijk, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Prima product, goede prijs/kwaliteit verhouding. Enige nadeel is dat hij af en toe een zacht piepend geluid geeft. Verder erg tevreden over de inductie kookplaat!
Pluspunten
  • gebruiksvriendelijk
  • prijs/kwaliteit
Minpunten
  • af en toe zacht piepend geluid
Mad11-11-2022

Inductiekookplaat Etna

Ik was op zoek naar een inductiekookplaat welke paste in de opening van de gaskookplaat. Deze heeft exact dezelfde maten. Gekozen voor de etna KIF670ZT. Mooie kookplaat, strak design, gebruiksvriendelijk en werkt perfect!! Heel blij mee
m************@o********10-11-2022

Mooie uitstraling.

Mooie uitstraling door matte glasplaat. Zeer gebruiksvriendelijk. Waren er zo aan gewend. Aangesloten op twee fasen. Dus koken gaat supersnel. Ben erg tevreden met deze kookplaat. Duurzaamheid moet zich natuurlijk nog wel bewijzen.
Pluspunten
  • Mooi apparaat
  • Gebruiksvriendelijk
Anna07-11-2022

ETNA Inductie geeft heel veel kookplezier

Sinds enige weken gebruik ik de ETNA Inductiekookplaat KIF670ZT. De kookplaat heeft flexibele kookzones en is daardoor ideaal in gebruik. Het is een mooi strak design en past toch prima in mijn wat oudere maar toch niet gedateerde keuken. Na ruim 50 jaar te hebben gekookt op gas is deze ETNA Inductiekookplaat een prima overgang. Makkelijk in gebruik, duidelijke gebruiksaanwijzing. Heerlijk om mee te koken, vooral in dit jaargetijde, de herfst en de komende winter. Goede suddertechnieken en warmhoudstanden. Ik ben helemaal blij en ga een heerlijk kookseizoen tegemoet.
Pluspunten
  • Eenvoudige en duidelijk bediening
  • Makkelijke schoon te houden