Mooie inductieplaat met 'luxe' matte uitstraling.
Inductieplaat inmiddels enkele maanden naar volle tevredenheid in gebruik;
-Eenvoudig schoon te maken.
- Timer functie ideaal voor pasta gerechten.
- Aangesloten op 1 fase, geen problemen mits niet alle 4 'pitten' op vol vermogen moeten dat
automatisch begrensd. Is eenmaal bij testen voorgekomen niet bij dagelijks gebruik.
- Blijft een mooie (rustige) uitstraling en past goed bij de keuken.
Pluspunten
- Zie eerste review na enkele weken gebruik.
- Aanvullend dit review na enkele maanden gebruik.
- Duurzaamheid nog niets over te zeggen, lijkt goed.
Minpunten
- Geen noemenswaardige
- punten.
Fijne functies
Op zoek naar een goede inductie kookplaat met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik heb uiteindelijk deze gekozen voor de opties voor een goede prijs/kwaliteit
Pluspunten
- Flex zones
- Warmhoud/smelt functie
- Boost
Minpunten
- Geen goede indicatie waar de pan kan staan
Handige mooie matte inductieplaat
Overgestapt van gas naar inductie. Helemaal tevreden! Deze mat-grijze plaat staat ook nog eens heel mooi in onze keuken. Makkelijk in bediening (vooraf de handleiding lezen zorgt ervoor dat je alle functies kunt gebruiken). De mogelijkheid om twee kookzones te koppelen, zodat er één grote ontstaat, is erg handig.
Pluspunten
- Makkelijke bediening met tiptoetsen
- Mooie mat-grijze uitstraling
- Past in een standaard uitsparing
- Supermakkelijk te reinigen
Minpunten
- Geen gevonden
mooie kookplaat makelijk te bedienen
het werkt zoals de verwachting was, de bediening is gemakkelijk en goed schoon te maken, goed instructieboekje
Pluspunten
- lekker ruim voor de pannen
- makkelijk schoon te maken
Gebruik van de ETNA KIF670DS inductie kookplaat.
Dat onze keuze is gevallen op de Etna KIF670DS heeft te maken met de volgende punten.
Ten eerste vonden de matte kleur prachtig om te zien.
ten tweede de flexibele kookzone vonden we ook erg handig.
ten derde was ook de nis ruimte bepalend voor onze keuze.
ten vierde dat de kookplaat ook op verschillende fase kookgroep kon worden aangesloten.
ten vijfde spraak de prijs voor al deze mogelijkheden erg aan.
Het gebruik van de kookplaat met de tiptoetsen is erg eenvoudig.
Wat we minder vonden was b.v. dat plus en de min op het bedieningspaneel niet verlicht zijn daar de kleur ook donker is.
Vervolgens tijden het koken van eieren b.v. op een zo laag mogelijk stand geeft de kookplaat telkens een impuls waardoor
het water dan wel kookt en dan weer even niet, vervolgens hoor je de eieren weer even rammelen in de pan en dan weer even niet.
Verder zij we erg tevreden met de inductieplaat
Pluspunten
- flexibele kookzone
- nis ruimte
- Bediening
- Mattekleur
- verschillende fase kookgroep
Minpunten
- Plus en Min op het paneel zijn niet verlicht
- Bij lage stand wel koken niet koken
Prachtig mat zwart
Mooi groot en de mat zwart is echt een plaatje voor het oog. De doorslag van onze aankoop was de functies die erop zitten zoals bridge, kookwekker per kookzone, boost per kookzone en standaard inbouwmaat en toch een groter kookvlak. Hiervoor op gas gekookt. Inductie is dan even wennen maar zeker boven verwachting. Super snel warm en de warm houdt functie is ook echt ideaal. Staat er opeens iemand aan de deur dan druk je op pauzeren toets zo brand er niets aan. kortom zeer tevreden.
Pluspunten
- Mooi design
- Groot kookoppervlak
- Beschikbare functies
- Automatische opwarmfunctie
Mooi formaat en luxe uitstraling door matte uitvoering
Product gekocht omdat;
- Toepasbaar is voor huidige 1-fase aansluiting en voor eventuele toekomstige 2-fase aansluiting.
- Formaat plaat geeft door rechthoekige vorm meer ruimte voor de pannen terwijl inbouwmaat in gat van voormalige
gaskookplaat past.
- Luxe uitstraling v/h matte oppervlak (neigt naar grijs) in vergelijk met gladde look voormalige zwarte glaskookplaat.
- Minimale indicatie en opdrukken zoals pancirkel/logo zichtbaar oftewel een rustige uitstraling.
- Vele functies/beveiliging belangrijkste droogkookbeveiliging, panherkenning en aut. uitschakelen.
Pluspunten
- Rustige geheel en mooie kleur
- Veiligheidsfuncties
- Prijs/uitstraling, kwaliteit zal de tijd leren
- Goed en snel schoon te maken.
- Goede handleiding/insteltips voor eerste gebruik.
Minpunten
- Geen (eventueel los) snoer voor 1-fase.
- Geen 2-fase snoer ivm stekker/kennis is prima.
Mooie en luxe inductiekookplaat
Mooie en luxe inductiekookplaat die net even wat meer ruimte geeft rondom de pannen. De antraciet kleurt net even wat beter bij onze keuken en biedt erg veel extra opties.
Pluspunten
- breder dan de standaard 60cm
- ontdooifunctie
- gebruiksvriendelijk
Minpunten
- bij hoog vernogen nog wel hoge piep
keuken
Super mooie inductie.
Extra gekozen voor de mat kleur ziet heel mooi uit.
Fijn dat je 2 kookzones kan koppelen voor een grilplaat.
Pluspunten
- kleur mat
- kookzones koppelen
Minpunten
- nog niet gevonden
Een geweldig mooi sieraad voor onze keuken!
Allereerst natuurlijk de prijs en kwaliteit verhouding. Je krijgt veel waar voor zo'n mooie Inductie kookplaat. Wat ook zwaar mee telde was dat Etna een zeer vertrouwde merk is. Dan weet je dat je goed zit. We zijn van gas naar Inductie overgestapt omdat wij er zulke goede berichten over hoorden. In begin is het wel even wennen en deze tijd hebben we ons zelf gegund maar we willen niet meer terug! We gaan er vanuit dat wij hier nog jaren plezier van hebben. Het is heerlijk koken!
Pluspunten
- snelheid van koken.
- Overzichtelijk en makkelijk bediening.
Minpunten
- Nier te bedenken.
Ziet er "gelikt"uit
Inductieplaat is wat breder als de standaard uitvoering maar past wel gewoon in de bestaande nismaat, dus super bij vervanging van bestaande inductieplaat, en meer ruimte voor je pannen.
Pluspunten
- meer ruimte voor je pannen
- ook afwijkende pan vormen mogelijk
Prima kookplaat met mooie uitstraling
Mooie strakke kookplaat, we hebben gekozen voor de matte uitvoering. Deze is wat breder dan de vorige die we hadde, dus ook meer ruimte voor de pannen. Kookvelden met voldoende vermogen en een gevoelige en veelzijdige bediening. We zijn er content mee en eten er lekker van.
Pluspunten
- gevoelige bediening
- uitstekend vermogen
Mijn wens
Na bijna 50 jaar getrouwd en op gas koken,hebben we de ETNA inductie plaat gekozen.van het gebruiks gemak,ging ik uit me dak.en dan NOOIT meer roosters en pitten schuren maar,warme doek erover en klaar.
Een zeer tevreden kookster
Pluspunten
- Gemak
- Simpel
- Snel
Werkt super snel
Prima inductie-kookplaat die handig te bedienen is en allerlei programma's erop heeft die supersnel werken, een echte aanrader voor een mooie prijs.
Pluspunten
- makkelijk te bedienen
- snelle werking en makkelijk schoon te houden
- een prima kwaliteit voor een mooie prijs
Strakke kookplaat met leuke opties
Mooie strakke donkergrijze kookplaat. Voldoende opties. Geruisloos koken. Prijs zeer redelijk voor de.geboden opties. Makkelijk te installeren.
Pluspunten
- Geruisloos
- Prijs kwaliteit verhouding
- Design
Minpunten
- Nog geen gevonden