Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe KP1208 - Zwart - Koffiezetapparaten

Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe KP1208 - Zwart
Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe KP1208 - Zwart
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 72,95 Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 379 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe KP1208 - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

BvB10-12-2015
Echt heerlijke capuccino en latte (de rest hebben we nog niet op). Er is voor elk wat wils. Koffie is lekker heet.Je kan zelf de sterkte nog aanpassen. Een echte aanrader, zeker nu met cashback actie. Jammer dat de cups zo duur zijn.
Willy06-12-2015
Ziet er mooi uit, snel warm en lekkere koffie. Makkelijk in gebruik en verschillende soorten koffie te zetten ook de sterkte naar eigennsmaak makkelijk aan te passen. Prima machine.
Hanneke26-11-2015
We hadden hiervoor al een Dolce Custo, waren toen al heel tevreden. Met dit nieuwe apparaat kan je door het schuifje te plaatsen nog meer smaak van de koffie verkrijgen.
Johan26-11-2015
Gebruiks gemak geef ik een 4,krijg er geen koffie uit moet 10x ontluchten,dat staat nergens in de handleiding.iedere keer als het water op is zuigt die lucht aan en moet je het opnieuw ontluchten. Duurzaamheid is nu nog onbekend,werkt 5 dagen@
Leni de Haan26-11-2015
Voorheen een luxere uitgave gehad, beziel beter, van dit model valt het doserings schuifje nogal eens naar beneden
Gerard26-11-2015
Voor de eerste keer een dolce gusto gekocht, zeer tevreden over het apparaat en de verschillende koffiesoorten. Wij hebben al diverse soorten uitgeprobeerd en zijn zeer tevreden
Nadie14-11-2015
Wat een schatje is de Mini Me! Mega snel opgewarmd en onder 15 bar een heerlijke warme kop koffie. Nooit verwacht dat zo'n eenvoudig apparaat zo'n lekker bakkie kan produceren. En er zijn veel smaken dus voor ieder wat wils.
Bianca13-11-2015
Super lekkere koffie en chocolademelk en goed warm ook, alleen de rode snoer is wel erg opvallend lelijk.
wambs21-09-2015
Leuke koffiezetter. Neemt weinig plaats in op aanrecht. Lekkere koffie en zoveel keus in smaakjes. Ook makkelijk te bedienen. Minpuntje is wel het water reservoir. iets aan de kleine kant. Misschien is er nog een grotere apart te bestellen. Ik zal eens op zoek gaan
Gea Veenstra18-08-2015
De koffie smaakt heerlijk! Het is zo leuk om allerlei smaken te proberen.Ik vind het alleen jammer dat er geen groter waterreservoir bij te bestellen is. Nu moet je heel vaak water bij vullen.
E Willems02-08-2015
geweldig apparaat zeer een makelijk te bedienen en heerlijke koffie. thee en chocomelk. een kind zet de koffie...................
05106914-07-2015
Dit is onze tweede Dolce Gusto,bevalt prima en gebruiken 'm iedere dag. Met name de kwaliteit van de koffie en het gemak van de machine spreken ons aan,De verhouding prijs-kwaliteit is uitstekend
hasky10-07-2015
Heerlijke koffie, iets te veel melk bij de cappuccino, maar zelf goed te regelen, door minder melk toe te voegen. Er zijn heel veel mogelijkheden om naar eigen smaak aan te passen. Heel makkelijk te bedienen en apparaat gaat vanzelf uit, dus minder stroomverbruik, als je het vergeet.
Jan-Voormalig_theedrinker09-07-2015
Koffie drink je op het werk in sloten. Thuis dronk ik geen koffie. Gasten moet je koffie kunnen voorzetten en de Nespresso werkte niet meer dus maar een nieuw apparaat. En kijk nu, door de verschillende smaakjes en combinaties en het gemak waarmee je de varianten kunt tevoorschijn toveren ben ik nu ook thuis aan de koffie. Lekker en o zo gemakkelijk.
Hanny Ophof01-07-2015
De koffie is goed van smaak en de mogelijk heden zijn zeer groot . En wat belangrijk is dat koffie is afgesloten en daar door ook altijd vers smaakt
Stephanie130530-06-2015
Mooi apparaat wat niet veel ruimte inneemt op het aanrecht. Heerlijk koffie en vooral superlekkere chococino :-)!! Willen ook zeker de ijsthee uitproberen. Een apparaat waar heel het gezin blij mee is!
gebruikster2524-06-2015
heerlijke smaak en makkelijk in gebruik. vormgeving maakt mij niet uit het gaat om de koffie. de mogelijkheden zijn net als mijn vorige dg.
P.J. Koerhuis19-06-2015
Het was even wennen maar het apparaat is handig en snel. Wat moet ik nog meer vertellen? Ik heb geen idee. Kort en krachtig is toch veel werkbaarder?
Nelly van Gelder18-06-2015
dit is de tweede de eerste was het spijkertje van afgebroken.heb ik 3 jaar gehad.bevalt prima anders had ik geen tweede meer gekocht
ashokkoemarphagoe114-06-2015
de mini me bevalt me prima.het is en klein formaat koffie machine die me wel bevalt in gebruik en onderhoud lus de verschillende smaken is goed.
Zaar12-06-2015
over smaak valt niet te twisten maar er is genoeg keuze mogelijkheden: koude en warme dranken en het waterpeil is aan te passen naar persoonlijke smaak gebruiksgemak: instellen op gewenste hoeveelheid water en het apparaat doet de rest! het automatisch afslaan vind ik ook een voordeel: je hoeft er niet bij te staan wachten..
AdRossr11-06-2015
Als zeer matige koffiedrinker is dit voor mijn gemak een goed product. Meer kan ik er nog niet over zeggen. Een minpunt vind ik de restproducten met name de cupjes. De melkcupjes lossen niet geheel op en dat komt de smaak waar melk aan toegevoegd is niet ten goede.
Cassy201210-06-2015
Prima apparaat met veel mogelijkheden qua smaak enz. Verder makkelijk te bedienen. Lekker klein apparaat.
Annie Nieuwland10-06-2015
Heerlijke koffie, vooral de cappuccino, alleen jammer dat de koffie zo duur is, slaat ook heel snel af, dus minder stroomverbruik.
Marco van de Heijden09-06-2015
we hebben deze gekozen inplaats van onze oude senseo, en ik kan niet anders zeggen dan dat we de koffie er lekkerder uit vinden, de koffie is wel wat aan de kostbare prijs