Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe KP1208 - Zwart - Koffiezetapparaten

Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe KP1208 - Zwart
Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe KP1208 - Zwart
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 113,09 Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 379 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe KP1208 - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

tiny zootjes21-05-2015
Makkelijk te bedienen en goed van smaak alleen model wat lomp. veel mogelijkheden en lekkere koffie smaakjes
000sil21-05-2015
Makkelijk voor een lekkere snelle bak koffie. Veel smaken , maar je hebt toch altijd een voorkeur voor een bepaalde smaak.
Bep Eenkhoorn21-05-2015
had voorheen een senseo, maar aangezien ik de enige thuis ben, die koffie drink, zocht ik wat lekkers. dus kwam ik uit op de Dolce Gusta.. Heerlijke koffie en ben zeer tevreden.
mahmud amac21-05-2015
5.0
5.0
De cups zijn veel te duur waardoor ik weinig gebruik maak van jullie koffie. Hoe lekker het ook is, het moet wel goedkoper zijn. Momenteel drink ik een paar maanden al weer senseo. Puur om de prijs.
Wakker met koffie21-05-2015
Koffiesmaken prima, maar minder bijzonder dan ik verwacht had. Apparaat ziet er prima en representatief uit op mijn aanrecht.
gscheeres21-05-2015
Heerlijk. Hiervoor hadden we een Circulo, maar die gaf de geest na een aantal jaar druk gebruiken. we hadden nog wat doosjes staan en dat is zonde om weg te gooien. dus de mini me aangescfat want dat scheelt weer ruimte. een ander voordeel is dat hij automatisch uitschakeld wat onze circulo niet had. herrlijk!
monica1961monica21-05-2015
lekker handig voor 1 kopje tussendoor. lekkere koffiesmaken mooie vorm en klein apparaat.makkelijk in gebruik
gert.bosman521-05-2015
Dit apparaat is het beste wat me dit jaar overkomen is. Gebruiksgemak smaak alles 100% De capsules zijn niet overal voldoende gesorteerd, maar ik kan ze altijd bestellen en zeer snel per post ontvangen. In 1 woord geweldig?
gert.bosman521-05-2015
Otto Max20-05-2015
Ik heb de MiniMe naast mijn volautomaat. Gebruik hem voor "even snel een heerlijke bak koffie met smaakje". Goede temperatuur, goed van smaak en heerlijk snel.
Pascal987620-05-2015
Een prettig apparaat, eenvoudig in gebruik. Zet lekkere koffie. Alleen de cups zijn eigenlijk te prijzig.
Rolph20-05-2015
Het apparaat is eenvoudig te bedienen. Koffie is snel klaar en de smaak is erg goed. De Mini Me is compact en heeft een leuk design. Een minpuntje is dat het witte apparaat een zwart snoer heeft. Het is aan te raden om de cup direct na het koffie zetten te verwijderen en niet lang te laten zitten in het apparaat. De cup zet wat uit en is moeilijker verwijderbaar uit het apparaat. Pas wel op dat hij heeft kan zijn. Koude dranken heb ik nog niet geprobeerd, maar ook dat is mogelijk. Een nadeel is wel dat de cupjes vrij duur zijn en niet recyclebaar (bij Nespresso is dit wel zo). Het kopje koffie is minder duurzaam dan filterkoffie of senseo, de smaak is wel een stuk beter en op het niveau van restaurant-koffie.
mobby20-05-2015
lekkere koffie die je makkelijk kan kopen. Machine makkelik in gebruik en neemt niet veel plaats in gebruik
Latte Macchiato20-05-2015
Ik koop altijd de gewone latte macchiato omdat ik deze het lekkerst vind. Maar er zijn voldoende mogelijkheden om andere smaken te proberen. Bij het gebruiksgemak zou het misschien handig zijn om de cups met een 1 of 2 te markeren omdat de kinderen en soms ook ikzelf niet meer de volgorde weten. En als je de door niet meer hebt is dat niet zo handig.
Jenniferweijts20-05-2015
Ik vind het een heel fijn apparaat en de koffie smaakt goed, ook veel variatie. Het enige wat mij op ten duur naar een ander koffieapparaat zou switchen is vanwege de prijs van de cups.
Alemanzio20-05-2015
Prima apparaat wilde hem ook aanraden bij familie maar zij vinden de cups veel te duur vergeleken met de nespresso (ook omdat er voor nespresso heel veel cups van andere merken te koop zijn ) als jullie koffie bedrijven de mogelijkheid geven om cups voor dolce gusto te maken die goedkoper zijn zal jullie dat veel meer kopers geven. Ikzelf zal altijd de originele blijven kopen
1932 wil20-05-2015
ik weet wel dat smaken verschillen maar de espresso macchiato vindt ik heerlijk .De andere smaken drink ik ook regelmatig.
R. Luisterburg20-05-2015
De koffie is heet en na verschillende smaken te hebben geprobeerd, zijn we blij met onze Dolce Gusto.
Jos van der Weg20-05-2015
De koffie is erg heerlijk,vinden bezoek ook.Mijn vriendin ook.Alleen de cups zijn nog iets aan de dure kant.
Jelle SR20-05-2015
Gebruiks gemak heb ik een 7 gegeven vanwege het feit. Wanneer je het cupje uit het apparaat vergeet te verwijderen dan kan het zo zijn dat het apparaat het cupje niet meer los laat. Dan moet je wrikken en wringen om de naald uit het cupje te krijgen dit gaat dan erg moeizaam. Ik ben dan bang dat ik het apparaat sloop.
MariaElisa19-05-2015
Heerlijke smaak. Jammer dat hij vooraf niet aangeeft dat hij te weinig water heeft. Een lampje dat knippert zou voldoende zijn.
A5019-05-2015
Superlekkere koffie heb ook decircolo maar nu de mini me voor de camping gekocht. Had ook de Bosch gekocht maar vonden de koffie veel minder lekker.
deesje36019-05-2015
De koffie van dolce gusto is heerlijk. Ik drink vooral de latte macchiato. Deze geeft een heerlijke schuimlaag en ook nog en een lekker laagje melk.
evy201319-05-2015
Super apparaat! Heerlijke koffie, jammer dat je hem uit moet zetten! En, ik vind koffiecups wel duur!!!
Edwin Tensen19-05-2015
Gewoon een normaal werkende machine met weinig poespas. In vergelijking met andere machines wel iets minder qua smaak