Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe KP1208 - Zwart - Koffiezetapparaten

Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe KP1208 - Zwart
Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe KP1208 - Zwart
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 72,95 Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 379 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe KP1208 - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

angel 2209-06-2015
leuk apparaat. makkelijk in gebruik, snel te reinigen. er zin veel verschillende smaken dus voor ieder wat wils.
Frank4you09-06-2015
Veel meer smaak aan de koffie, espresso etc. mits je de juiste dosering gebruikt. Koffie van de Senseo of automaten smaakt in vergelijking nergens meer naar. Ben verwend geraakt.
Jeanne23509-06-2015
Hij ziet er stijvol uit en is erg handig in gebruik ( slaat netjes af ) en tempratuur is prima lekker warm
Goofy 3609-06-2015
Perfect apparaat voor een heerlijk kopje koffie. De verschillende smaken zijn deemoedige waard om uit te proberen ...
Tjimmie Rurenga01-06-2015
De prijs van de coups zijn duur en er blijft veel water in na gebruik. De capochino is gezoet zelf gebruik ik geen suikers. Daarom is het voor mij niet de ideale koffiezetter.
Janverberne01-06-2015
Een erg handig koffiezet apparaat voor één kop koffie. Lekkere koffie, veel smaken. En ook leuk dat je ice café kunt maken.
Iceje7901-06-2015
Super apparaat, makkelijk in gebruik. Makkelijk schoonmaken. Veel koffiesmaken en theevariatie ook leuk! Jammer dat de cups zo aan de prijs zijn.
Larolaro31-05-2015
- Heerlijke koffie. Wij hebben ook de Sens... maar deze Dolce Gusto is voller van smaak. De cupjes zijn wel wat duurder dan de Sens.. pads. Wij warmen de Duralex glazen even voor in de magnetron. Maar dat is persoonlijk. - Nu een half jaar ervaring en nog geen problemen met de duurzaamheid hoewel we ons afvragen hoe dat over twee jaar zal zijn. Fijn dat hij snel opwarmt en ook snel weer uitgaat als je 'm onbedoeld aan hebt laten staan. - De vormgeving vind ik wat 'gezocht',
Aukje1531-05-2015
Lekker koffie, makkelijk bedienbaar enige is de gebruikte kuipjes die vaak nog vol met water zitten en ik liever niet zo in de prullenmand doe. Heeft u hier nog tips voor?
J.Roks30-05-2015
Ik ben zeer tevreden met mijn Dolce Gusto. prima te bedienen ( ook voor mijn man)veel keuze uit koffie smaken. Goed en duidelijk te bestellen via internet. zeer tevreden dus.
jmlmol29-05-2015
Lekkere koffie, is gemakkelijk in gebruik! En je kan de koffie onderling ook zelf samenstellen! Hoe de duurzaamheid is kan ik nog niet beoordelen want ik heb hem nog maar een half jaar. Enige nadeel vind ik dat de cupjes zo duur zijn.
h.as.m.mennen29-05-2015
Het apparaat is solide, werkt goed en is vooral eenvoudig, ook het schoonmaken. Alleen het gebruik van het naaldje bij een probleem, is onduidelijk in de gebruiksaanwijzing. Het is jammer, dat de prijs van € 0.31 zo hoog ligt. Daarom maak ik slechts 2 kopjes per dag i.p.v. de gebruikelijke 6 stuks, die ik nog op de ouderwetse manier zet. Als grote organisatie weet u, dat als de marges hoog zijn - en dat is ook hier het geval, want de normale prijs is ca.€ 0,04 - dan komen er snel concurrenten met goedkopere vullingen, zoals ook op uw andere apparaten met kleine cup is gebeurd (Lidl: € 0,18).
Ineminie28-05-2015
We hebben deze machine in een vakantie kunnen uitproberen en waren meteen enthousiast. Enige minpunt vinden wij de prijs van de cups. Thuis hebben we een bonenmachine en in ons vakantieverblijf deze. Helemaal goed!
Gea Veenstra28-05-2015
Je kunt heel snel een lekker bakje koffie maken in allerlei smaken. Waar je maar van houd. Bijvoorbeeld Cappuccino, Café au Lait of Chococino. Voor de kinderen Nesquik of Ijsthee. Vele moglijkheden. Nadeel op mijn apparaat Mini me past geen groter waterreservoir.
Rodermond26-05-2015
Goede koffie makkelijk in gebruik veel verschillende smaken verkrijgbaar koffie prijzen mogen wel iets zakken voor de smaken met 2 cups
Mieke199025-05-2015
ik vind het geweldig de smaak is hemels iedere keer als ik een bakje koffie neem of het een cappuccino is of een latte macchiato of noem maar alle andere smaken ik heb ze bijna allemaal. het blijft steeds weer een feestje. Ik prijs het ook steeds bij andere aan. Als je echt een heerlijk bakje koffie wil dan moet je echt aan de Dolce Gusto.
Borko23-05-2015
Heerlijk gevarieerd koffie drinken. Op ieder moment van de dag een keuze en smaak bepalen en genieten.
Jill5622-05-2015
Smaak is prima, hoewel mij filterkoffie net wat beter smaakt. Het apparaat is gemakkelijk te bedienen. In de paar weken dat ik dit apparaat heb, werkt het prima. Over duurzaamheid valt op dit moment nog niet veel te zeggen.
Luuk van der Heijden22-05-2015
Fijne machine met ontzettend veel smaakmogelijkheden. Daarnaast ook makkelijk naar eigen smaak aan te passen. De Krups zijn wel duur en de korting op gootverpakkingen vallen nog wat tegen. Hopelijk komen er snel goedkopere merken met eigen merk Krups.
saskia1976beemer22-05-2015
Superkoffie in een mooi apparaat! Nooit meer andere koffie!!! Er is veel keuze in smaken... makkelijk in gebruik.
Maschabakker22-05-2015
Lekker handig compact apparaat. Makkelijk water bij te vullen. Prima voor ons tweetjes. Wat wel opvalt is het rode snoer....hoezo knal rood ?? En de cupjes zijn natuurlijk duur.
trudy cuijpers22-05-2015
handig apparaat alleen de cups zijn zo duur. de koffie is erg lekker. mijn man lust nu vaker koffie en wel de grande, ik ben weg van de mocca smaak. we drinken nu vaker samen koffie. vroeger zette ik een kan koffie en deze ging in een thermoskan. lekker was anders na een paar uur, gewoon vies. dus voor mij een prima apparaat en nog eens super lekkere koffie.
Eef198822-05-2015
Super goed apparaat ben er erg blij mee lekkere koffiesmaken kan je kiezen en hij is duurzaam en je kan m goed begrijpen
Berbelaar22-05-2015
Voortreffelijke goede hete koffie. Enig minpunt de cups zijn erg duur. Deze zou je met een grote hoeveelheid tegelijk moeten kunnen kopen waardoor ze misschien iets voordeliger worden
Lydia Vereschildt22-05-2015
Een mooi uitziend en handzaam koffieapparaat met vele mogelijkheden. Makkelijk in gebruik. prettig ook dat er vele smaken te koop zijn. Enige minpunt is dat de koffiekups mijn inziens te prijzig zijn.