Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe KP1208 - Zwart - Koffiezetapparaten

Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe KP1208 - Zwart
Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe KP1208 - Zwart
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 72,95 Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 379 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe KP1208 - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Mike07-07-2016

Nice model

Tot nu toe bevalt die goed. Heb er niets te klagen over! Bij mijn vorig model was dat wel anders. Maar goed, die had ik dan ook al jaren. Daar kwam op den duur ipv onder uit 't kuipje ook boven uit de melk. Gevolg: elke keer de machine vies! Daarom werd 't tijd voor 'n nieuwe! En deze bevalt dus goed. Hiermee kan je ook precies met 't aantal streepjes aangeven hoeveel je nodig hebt aan water om 'n lekkere kop koffie or something else te krijgen. Top!
jan14-06-2016

nescafe dolce gustro

het is een goed apparaat werk goed veel mogelijk heden mee,veel smaken van de kuipjes. is ook echt een aanrader voor andere mensen die van smaakjes houden en heb er geen problemen mee!!
Esther Dekker10-06-2016

heerlijke koffie, mooi apparaat, makkelijk in gebruik,jammer van de niet milieu vriendelijke koffie cups

Heerlijke koffie en klaar in een mum van tijd. Apparaat is gebruiksvriendelijk en mooi. Jammer dat water reservoir aan achterkant zit - soms niet handig in verband met plaatsen van apparaat op je aanrechtblad. Koffiecups waren heel lang reden om apparaat niet aan te schaffen - meest milieu onvriendelijke manier van koffie maken. Verder blij met aanschaf en ik geniet van mijn kopjes koffie.
suuske05-06-2016

handig apparaat voor multi smaken

Dit is reeds de 2e dolce die ik heb (oude kapot) het is zo snel en handig om elke dag een kopje koffie te maken. Zeker als je net als ik niet elke dag dezelfde smaak wilt. Je kunt elke dag een andere kiezen zonder open verpakkingen waarvan smaak verloren gaat. De mini is makkelijk schoonbaar en heel compact.
peggy26-05-2016

mini me geweldig apparaat

Wij hebben al verschillende smaken geprobeerd. Zelfs met de chocolade melk voor de kids is er voor iedereen wat wils. Alleen de prijs van de koffie vindt ik wel wat aan de duure kant
Mevrouw wemmenhove22-05-2016

Super apparaat

Hij is super in gebruik en de cups zijn heerlijk van smaak mooi compact apparaat 😇😊 ben zeer tevreden raad iedereen er een te kopen 😆😇
Ferry Nice20-05-2016

Mijn tweede Dolce-Gusto

Mijn eerste Dolce-Gusto heb ik gewonnen bij een actie van Dirk. Heerlijke koffie en je kunt voortreffelijk en simpel Latte Macchiato maken zonder een echte barista te zijn. Ik heb de machine aan een vriendin gegeven die er heel blij mee was. Mijn tweede machine, de Mini Me heb ik onlangs gekocht. Net zo goed als de Piccolo, maar heel handig dat je er niet bij hoeft te blijven en de hoeveelheid water te voren kan instellen. Een geweldig apparaat. De enige minpunten: reservoirs zijn erg klein, een vulaansluiting met een slangetje naar de kraan zou erg handig zijn. Hoe je niet elke keer het reservoir er uit te trekken en in te wurmen. In het gebruik zijn met name de dubbele capsules zoals van Cappuccino en Latte Macchiato vrij duur in aanschaf. Een kopje cappuccino kost dan al snel 50 cent per kopje, tegen een Senseo en een meklschuimer 15 cent. Verder jammer dat er zo veel suiker in sommige soorten zit. Die neem ik dan ook niet.
beertjes0115-05-2016

mooi apparaat

We hebben dit apparaat gekocht voor mee te nemen op vakantie maar gebruiken het thuis nu ook. Er zijn zoveel smaken dat we regelmatig afwisselen. Het is makkelijk in gebruik en op de cups staat goed aangegeven hoe je het apparaat moet instellen. Neemt bovendien iet veel ruimte in. Jammer dat de cups best prijzig zijn.
Romario09-05-2016

Heerlijke koffie

Heerlijke koffie net als op het terras Mega veel mogelijkheden van warm tot koud Van ijsthee tot late macchiato tot warme choco Het apperaat is binne 1 min opgewarmt en klaar voor gebruik En must om te hebben voor elke koffie liefhebbers
Nanda23-04-2016

Mini me Zwart/grijs

Fijn apparaat, hoop deze net zo lang te gebruiken als zijn voorganger. Leuk klein dingetje, alleen jammer dat er een rood snoer aanzit, bij een zwart apparaat. Steekt erg af bij de zwarte snoeren van de andere apparaten. Ben er niet blij mee.
Fonz Sikkens25-01-2016
De smaak van de koffie is prima, was ik gewend. Het waterreservoir gaat er alleen heel moeilijk af, kost enorm veel kracht en gaat denk niet zo lang mee. Jammer dat er geen lampindicatie in zit zodat je weet wanneer hij bijna klaar is.
Prima apparaat22-01-2016
Een prima apparaat met een mooie vormgeving makkelijk in gebruik goede koffie smaak neemt weinig ruimte in.
Jacq loon22-01-2016
Heerlijk koffie met diverse smaken. Cups en apparaat is handig in te stellen, Ik ben er zeer tevreden mee. Wel om lang te genieten van dit apparaat moet wel op tijd regelmatig ontkalken !
peter v venray20-01-2016
Apparaat is klein en gemakkelijk schoon te maken. Koffiesmaken zijn groot echter vrij aan de prijs.. Je dient goed op te letten bij het zetten van je kopje koffie; meerdere handelingen voordat de koffie doorloopt..maar dan heb je wel een heerlijk kopje koffie. Met name de cappuccino is verrukkelijk.
Naomi20-01-2016
koffie is echt heerlijk , temperatuur is goed, heet. beter dan de senseo. kook tijd van het water is zeer snel. de mogelijkheden van het apparaat en de dranken is zeer makkelijk en uitgebreid. 1 minpuntje ook al is de koffie kwaliteit goed is het aan de prijzige kant maar dat is waar je moet voor kiezen en dan heb ik gedaan en moet zeggen de moeite waard. kortom voor mij een goede keuze
Yvonne19-01-2016
Ik vind het apparaat gemakkelijk in gebruik en er zijn veel smaken beschikbaar. Echter is mijn apparaat wel na 2 jaar gaan lekken. Ondanks ontkalken. Maar ik heb wel weer dezelfde aangeschaft.
Wim19-01-2016
Mooie kleine koffiemachine. Ideaal omdat je de hoeveelheid water zelf kunt instellen. Lekkere koffie en veel keuze in smaken.
john16-01-2016
Erg gebruiksvriendelijk met een ruim keuze aan smaak. Voor alsnog makkelijk in onderhoud. Een aanrader voor vrienden en familie en fantastisch om als cadeau te geven aan de echte liefhebber. Door deze ervaring ben ik nieuwsgierig geworden naar de overige machines.
Andries Forger15-01-2016
Mooi en handig apparaat dat eenvoudig te bedienen is. Erg veel keus in soorten koffie die ook nog eens goed smaken. Kortom tot nu toe zeer tevreden. .
Bauke13-01-2016
We hebben inmiddels 2 apparaten, 1 thuis en 1 in de camper: IDEAAL! Voornaamte reden van aanschaf echter blijft de smaak van de koffie en het gebruiksgemak
Vanessa van Ameijde13-01-2016
De dolce gusto is echt een aanwinst. Een kopje koffie is zo gezet en smaakt geweldig. Als je geen giga grootverbruiker bent zou ik deze zeker aanraden. Er is voor ieder wat wils, het apparaat warmt razendsnel op en de bediening is erg simpel.
Rezy12-01-2016
Koffie is heel lekker...hele familie tevreden....vooral de latte machiatio is super begeerd...wordt voorgesteld aan al ons bezoek en iedereen wil wel eens proeven...tot nu toe iedereen super content en iedereen vind het lekker...mijn man maakt niet snel een koffietje maar wel met de dolce gusto...moest het maar eenmalig uitleggen en was er dadelijk weg van...
Harriët09-01-2016
Leuk en makkelijk apparaat, verschillende heerlijke koffiesmaken! Voor mijn dagelijkse "bakkie" vind ik de Lungo Mild de lekkerste. De speciale smaken zijn ook erg lekker!! Prima aankoop, had ik veel eerder moeten doen!
José07-01-2016
Prima apparaat, lekkere én goede kwaliteit Chococino en Cappuccino. De andere smaken nog niet geprobeerd. Het nieuw aangeschafte apparaat heb ik cadeau gegeven omdat ik zelf erg tevreden ben over Krups Mini Me.
kim29-12-2015
Prima apparaat. Koffie smaakt lekker Makkelijk te bedienen. Jammer dat wanneer het water op is het apparaat niet automatisch alles weer oppakt wanneer de tank is bijgevuld