Tefal Express Steam FV2837 - Stoomstrijkijzer - 2400W - Cerium zoolplaat - Kledingstomers

Tefal Express Steam FV2837 - Stoomstrijkijzer - 2400W - Cerium zoolplaat
Tefal Express Steam FV2837 - Stoomstrijkijzer - 2400W - Cerium zoolplaat
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 40,98 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Express Steam FV2837 - Stoomstrijkijzer - 2400W - Cerium zoolplaat op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Juud07-10-2024

Goede stroom strijkijzer

Mooie goede stoomstrijkijzer. Krachtig. Strijkt goed. Iets zwaar in de hand.
Pluspunten
  • Krachtig
  • Strijk glad
Minpunten
  • Iets zwaar
r************@g********28-01-2024
Strijkijzer werkt maar ik heb wel eens strijkijzers gehad die gladder strijken. Met deze moet ik een aantal keer over het kledingstuk strijken voordat het glad is. Als een shirt strijk moet ik ook echt beide kanten strijken. Hij doet het maar ik heb liever een forsere variant.
j************@g********05-09-2022

Strijken met plezier

Mijn vorige stoomstrijkbout was ook van Tefal en is vele, vele jaren meegegaan. Vandaar ook dat mijn voorkeur naar dit merk uitging. Ook deze nieuwe strijkbout voldoet geheel aan de verwachtingen. Hij strijkt soepel en glad, voldoende stoom en prettig in de hand. Toch ook nog even naar andere merken gekeken. Kwam echter tot de conclusie dat de prijs-kwaliteit verhouding van Tefal ook meer dan goed is.
Pluspunten
  • goed in de hand
  • waterreservoir groot genoeg
  • Fijne, gladde strijkzool