FitBike Ride 5 - Hometrainer - Reviews

Best Reviewed nov 2017 FitBike Ride 5 - Hometrainer
Best Reviewed november 2017
Specificaties
Aantal weerstanden
16
Gewicht vliegwiel
20 kg
Remsysteem/weerstand
magneet

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 181 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mikki62 09-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Superstille himetrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De hometrainer is geschikt voor verschillende soorten gebruik. Bij mij gebruikt de ene persoon allen de lichtste stand, vanwege knieproblemen!en. Een ander stelt een zwaar trainingsprogramma in en de derde gaat voor conditie en soepelheid. Allemaal prima in te stellen. De trainer is makkelijk in elkaar te zetten en neemt niet veel ruimte in. Kortom, iedereen helemaal tevreden!

Pluspunten

  • Vrijwel geluidloos
  • Makkelijke montage
  • Neemt weinig ruimte in
  • Veel verschillende orogramma's
  • Zadel en stuur heel eenvoudig te verstellen
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Piet Stigter 09-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Home trainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima home trainer, eenvoudig op te bouwen en makkelijk afleesbaar scherm, bovendien een heerlijk zadel om op te zitten!
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kelly 06-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Zeer tevreden gebruiker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer fijne hometrainer. Lang twijfelen en veel research gedaan op internet. Uiteindelijk de Fitbike gekocht. Stevige fiets. Zit comfortabel. Veel verschillende programma's. Gemakkelijk te bedienen. Bijna alles is verstelbaar waardoor je hem passend kunt maken op jezelf. Familielid heeft hem bij mij uitgetest en is ook tevreden. Hij gaat hem ook aanschaffen. Kortom ben erg tevreden en beveel het product absoluut aan.

Pluspunten

  • Veel verschillende programma's
  • scherm geeft licht. Hierdoor goed leesbaar.
  • Zeer stevig
  • Bijna alles is verstelbaar
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Har 04-06-2017
  • Product paar weken in bezit

zeer tevreden!!!

Algemene score

9,0
Dit is precies wat we zochten,zijn zeer tevreden over deze hometrainer.We hebben er lang naar gezocht (keken op verkeerde site denk ik)maar nu zijn blij met dit product en ben al 6 kg buikspek kwijt.

Pluspunten

  • groot scherm
  • goed zadel
  • makkelijk te verplaatsen
  • makkelijke montage( half uur was ik klaar)
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Schaepkens 03-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Stil, degelijk en goed in elkaar te monteren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed product waarbij de kostprijs in uitstekende balans staat met wat het apparaat biedt aan mogelijkheden
Hij is goed monteer baar, stabiel en handig te verplaatsen m.b.v. wieltjes aan voorkant

Pluspunten

  • goed zadel
  • geruisloos
  • stabiel
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerritse 01-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Complete fiets.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na het nodige speur werk zijn wij uitgekomen bij deze fiets, en zijn zeer tevreden met de keus. Zou niet misstaan in een fitnessruimte. De fiets kun dus danig afstellen dat je ten alle tijden juist op de fiets zit en dit blessures voorkomt, of je nu voor de conditie gaat of om te revalideren allemaal geen probleem. Prijstechnisch in verhouding met kwaliteit zeer tevreden zeker ook over het vliegwiel die zeer stil is. Wij hebben er ook gelijk een iPad houder bij besteld en tot onze verbazing zeer makkelijk te bevestigen en ook voor dit artikel is de kwaliteit wederom een plus punt,geen chinees imitatie spul. Zeker een aanrader.

Tip~ zet de fiets in elkaar op de plek waar hij staan moet ,(installatie erg makkelijk en compleet met gereedschap ) wij hebben hem beneden in elkaar gezet en was ff zweten om hem boven te krijgen is toch 40 kilo.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Mogelijkheden computer.

Minpunten

  • Hulp nodig om de voeten eronder te zetten.
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Therdin 30-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Simpel in elkaar gezet; indrukwekkend resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Beroemd om mijn twee linkerhanden, maar toch gelukt! Een muisstille hometrainer. Perfect aan je wensen aan te passen. Mooi groot scherm. Hier ben ik heel gelukkig mee!

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Muisstil; soepel

Minpunten

  • Zwaar
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peijs 16-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Maakt bijna geen geluid bij gebruik. Stabiele fiets. Degelijk materiaal. Het monteren van de fiets vergt wel wat handigheid. De bouwtekening Is niet heel duidelijk. Maar als hij dan eenmaal staat heeft u een degelijke hometrainer. Die ook geschikt Is voor wat zwaardere personen.

Pluspunten

  • Stabiel
  • Weinig geluid
  • Genoeg programma's

Minpunten

  • Hartslagmeter klopt niet
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

B. Huisman 09-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi design, stabiel en makkelijk in elkaar te zetten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vlotte levering, alle onderdelen voorhanden (incl. gereedschap), makkelijk in elkaar te zetten. Staat stabiel en ziet et goed uit. Enig minpuntje is de beschrijving van de bediening van de fiets.

Pluspunten

  • Design
  • Verhouding kwaliteit/prijs
  • Stabiliteit

Minpunten

  • Beschrijving boordcomputer
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gertie Hanskamp 06-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede zit-fietshouding door verstelbaarheid zadel en stuur.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima hometrainer in gebruik. Als artrose patiënt begin ik bij de basis. Maar het opbouwen van je conditie kan stapsgewijs. Ik gebruik hem elke dag met veel plezier. Door alle extra's die erop zitten,
is het programma makkelijk vol te houden. Naast je eigen inzet natuurlijk:)

Pluspunten

  • stevig onderstel
  • verstelbaarheid zadel en stuur
  • uitgebreide programmakeuze

Minpunten

  • nog niet tegen gekomen
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacksan 01-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zwaarste vliegwiel

Algemene score

9,0
Eén van de belangrijkste punten van een goede (fiets)hometrainer is een zwaar vliegwiel waardoor het zeer vlot en soepel fietsen is.
Deze fiets heeft een vliegwiel van 20 kg. Nergens anders gevonden.
Daarbij een electromagneet waardoor de weerstand zeer fijn afgesteld wordt.

Pluspunten

  • Vliegwiel van 20 kg.
  • Electromagneet

Minpunten

  • Montage manual kan duidelijker
  • Levering was meer dan 3 uren te laat. Geen update.
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan Ketelaar 29-04-2017
  • Product paar weken in bezit

goede kwaliteit en prijsverhouding

Algemene score

9,0
Ik vind de fitbike 5 een topapparaat.
Hij werkt fluisterstil.
De zithouding is ook prima en de bediening is erg makkelijk Het instellen van de verschillende programma's gaat ook heel fijn.
Ik wou dat ik hem eerder aangeschaft had.

Pluspunten

  • eenvoudinge bediening
  • zithouding
  • geruisloos
  • werken met verschillende programma's
  • lage aankoopprijs

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.W. 26-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Topding!!

Algemene score

9,0
Ideale hometrainer. Met een vliegwiel van 20 kg kan je ideale weerstanden instellen. Verstelbaar zadel en stuur en je kan meerdere gebruikers instellen.

Pluspunten

  • Zwaar vliegvlieg
  • Veel programma's

Minpunten

  • Lastig te verrijden
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DP 24-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prijs - kwaliteit een goede aankoop. Zocht een stevig model, groot genoeg voor mijn lengte (1m93). Dit voldoet zeker. Draait soepel en zonder enige problemen. Makkelijk in elkaar te zetten. Snel & accuraat geleverd ook.

Pluspunten

  • Stevig, makkelijk voor grote mensen
  • Niet duur voor degelijke kwaliteit
  • Snel geleverd, makkelijk in elkaar te zetten
  • Soepele tred

Minpunten

  • Calorie & hartslag lijkt niet helemaal accuraat
  • Stuur niet verstelbaar in hoogte
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert Kelder 22-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze hometrainer is precies wat er in de omschrijving van Beter Sport stond vermeld. Het was even wennen. Ik was een hometrainer bij een sportschool gewend. De Fit Bike 5 is een waardige vervanger. Hij is stil en de programma's zijn eenvoudig te bedienen.
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Esther 21-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ondanks de wat gebrekkige handleiding goed in elkaar te zetten. Hij is super stil en fietst geweldig. Zeer degelijke hometrainer.

Pluspunten

  • Stil
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kwalitatieve conditietrainer 04-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Gebruiksvriendelijke trainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met de FitBike Ride 5 kun je alle kanten op. Je kunt hem voor conditietraining gebruiken, maar ook programmeren voor zwaardere opbouw. Hij is goed en eenvoudig verstelbaar en zit daardoor prettig. Het stevige vliegwiel zorgt voor een rustige fietsbeweging.

Pluspunten

  • Vliegwiel
  • Verstelling
  • Gemakkelijk in elkaar te zetten.
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack de Vries 03-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Hoogwaardig product!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze trainer hadden we veel eerder moeten aanschaffen. Zeer geschikt voor ons doel. Thuis bewegen omdat het soms onmogelijk is dat buiten goed te kunnen doen.
Na het in elkaar zetten is het apparaat klaar voor gebruik. Voor de wat minder technisch ingestelde persoon zou een geschreven gebruiksaanwijzing beter zijn. Plaatjes zijn te vaag/rommelig.
De computer zorgt voor vraagtekens. Ook hier laat de gebruiksaanwijzing nogal wat te wensen over.
Omdat wij het wel begrijpen, na wat proberen, kunnen we er goed mee overweg en fietsen ons lekker moe. Veel mogelijkheden met voldoende weerstandsniveaus.

Pluspunten

  • Bezorgen tot in ons appartement op drie hoog
  • Goed verpakt
  • Goed gereedschap
  • Zeer stevig en stabiel
  • Goede persoonlijke instellingen

Minpunten

  • Te vage instructie om te bouwen
  • Te vage gebruiksaanwijzing computer
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nathalie 30-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fitbike 5 staat nu een week.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Transport in stevige doos, zo'n 40 kg.gewicht
Goed in elkaar te zetten met duidelijke uitleg.
Hometrainer komt nl aardig in elkaar gezet al binnen.
Alleen lukt wel maar z'n tweën zou wat praktischer zijn.
Hij staat stabiel op de vloer, trapt goed en bijna geluidstil.
Helaas was er geen gebruiksaanwijzing voor uitleg instellen en programma gebruik.
Ben er wel uitgekomen uiteindelijk.
Dit produkt ook aangeschaft vanwege de goede recensies.
Voor alsnog een goede keus voor een zeker redelijke prijs.

Pluspunten

  • Waar voor je geld
  • Degelijk
  • Nagenoeg stil

Minpunten

  • Geen gebruiksaanwijzing instellen programma's
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Egbert 29-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Stevig en eenvoudig te monteren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer degelijk materiaal, trapt heel plezierig, de verschillende programma's zorgen voor een flinke work-out.

Pluspunten

  • zeer goed afleesbaar scherm
  • degelijk materiaal

Minpunten

  • handleiding programma's is wel heel sumier
  • Het zadel goed vastzetten is wel even lastig.
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews