FitBike Ride 5 - Hometrainer - Reviews

Best Reviewed nov 2017 FitBike Ride 5 - Hometrainer
Best Reviewed november 2017
Specificaties
Aantal weerstanden
16
Gewicht vliegwiel
20 kg
Remsysteem/weerstand
magneet

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 174 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peijs 16-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Maakt bijna geen geluid bij gebruik. Stabiele fiets. Degelijk materiaal. Het monteren van de fiets vergt wel wat handigheid. De bouwtekening Is niet heel duidelijk. Maar als hij dan eenmaal staat heeft u een degelijke hometrainer. Die ook geschikt Is voor wat zwaardere personen.

Pluspunten

  • Stabiel
  • Weinig geluid
  • Genoeg programma's

Minpunten

  • Hartslagmeter klopt niet
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

B. Huisman 09-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi design, stabiel en makkelijk in elkaar te zetten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vlotte levering, alle onderdelen voorhanden (incl. gereedschap), makkelijk in elkaar te zetten. Staat stabiel en ziet et goed uit. Enig minpuntje is de beschrijving van de bediening van de fiets.

Pluspunten

  • Design
  • Verhouding kwaliteit/prijs
  • Stabiliteit

Minpunten

  • Beschrijving boordcomputer
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gertie Hanskamp 06-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede zit-fietshouding door verstelbaarheid zadel en stuur.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima hometrainer in gebruik. Als artrose patiënt begin ik bij de basis. Maar het opbouwen van je conditie kan stapsgewijs. Ik gebruik hem elke dag met veel plezier. Door alle extra's die erop zitten,
is het programma makkelijk vol te houden. Naast je eigen inzet natuurlijk:)

Pluspunten

  • stevig onderstel
  • verstelbaarheid zadel en stuur
  • uitgebreide programmakeuze

Minpunten

  • nog niet tegen gekomen
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacksan 01-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zwaarste vliegwiel

Algemene score

9,0
Eén van de belangrijkste punten van een goede (fiets)hometrainer is een zwaar vliegwiel waardoor het zeer vlot en soepel fietsen is.
Deze fiets heeft een vliegwiel van 20 kg. Nergens anders gevonden.
Daarbij een electromagneet waardoor de weerstand zeer fijn afgesteld wordt.

Pluspunten

  • Vliegwiel van 20 kg.
  • Electromagneet

Minpunten

  • Montage manual kan duidelijker
  • Levering was meer dan 3 uren te laat. Geen update.
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan Ketelaar 29-04-2017
  • Product paar weken in bezit

goede kwaliteit en prijsverhouding

Algemene score

9,0
Ik vind de fitbike 5 een topapparaat.
Hij werkt fluisterstil.
De zithouding is ook prima en de bediening is erg makkelijk Het instellen van de verschillende programma's gaat ook heel fijn.
Ik wou dat ik hem eerder aangeschaft had.

Pluspunten

  • eenvoudinge bediening
  • zithouding
  • geruisloos
  • werken met verschillende programma's
  • lage aankoopprijs

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.W. 26-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Topding!!

Algemene score

9,0
Ideale hometrainer. Met een vliegwiel van 20 kg kan je ideale weerstanden instellen. Verstelbaar zadel en stuur en je kan meerdere gebruikers instellen.

Pluspunten

  • Zwaar vliegvlieg
  • Veel programma's

Minpunten

  • Lastig te verrijden
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DP 24-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prijs - kwaliteit een goede aankoop. Zocht een stevig model, groot genoeg voor mijn lengte (1m93). Dit voldoet zeker. Draait soepel en zonder enige problemen. Makkelijk in elkaar te zetten. Snel & accuraat geleverd ook.

Pluspunten

  • Stevig, makkelijk voor grote mensen
  • Niet duur voor degelijke kwaliteit
  • Snel geleverd, makkelijk in elkaar te zetten
  • Soepele tred

Minpunten

  • Calorie & hartslag lijkt niet helemaal accuraat
  • Stuur niet verstelbaar in hoogte
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert Kelder 22-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze hometrainer is precies wat er in de omschrijving van Beter Sport stond vermeld. Het was even wennen. Ik was een hometrainer bij een sportschool gewend. De Fit Bike 5 is een waardige vervanger. Hij is stil en de programma's zijn eenvoudig te bedienen.
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Esther 21-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ondanks de wat gebrekkige handleiding goed in elkaar te zetten. Hij is super stil en fietst geweldig. Zeer degelijke hometrainer.

Pluspunten

  • Stil
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kwalitatieve conditietrainer 04-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Gebruiksvriendelijke trainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met de FitBike Ride 5 kun je alle kanten op. Je kunt hem voor conditietraining gebruiken, maar ook programmeren voor zwaardere opbouw. Hij is goed en eenvoudig verstelbaar en zit daardoor prettig. Het stevige vliegwiel zorgt voor een rustige fietsbeweging.

Pluspunten

  • Vliegwiel
  • Verstelling
  • Gemakkelijk in elkaar te zetten.
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack de Vries 03-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Hoogwaardig product!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze trainer hadden we veel eerder moeten aanschaffen. Zeer geschikt voor ons doel. Thuis bewegen omdat het soms onmogelijk is dat buiten goed te kunnen doen.
Na het in elkaar zetten is het apparaat klaar voor gebruik. Voor de wat minder technisch ingestelde persoon zou een geschreven gebruiksaanwijzing beter zijn. Plaatjes zijn te vaag/rommelig.
De computer zorgt voor vraagtekens. Ook hier laat de gebruiksaanwijzing nogal wat te wensen over.
Omdat wij het wel begrijpen, na wat proberen, kunnen we er goed mee overweg en fietsen ons lekker moe. Veel mogelijkheden met voldoende weerstandsniveaus.

Pluspunten

  • Bezorgen tot in ons appartement op drie hoog
  • Goed verpakt
  • Goed gereedschap
  • Zeer stevig en stabiel
  • Goede persoonlijke instellingen

Minpunten

  • Te vage instructie om te bouwen
  • Te vage gebruiksaanwijzing computer
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nathalie 30-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fitbike 5 staat nu een week.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Transport in stevige doos, zo'n 40 kg.gewicht
Goed in elkaar te zetten met duidelijke uitleg.
Hometrainer komt nl aardig in elkaar gezet al binnen.
Alleen lukt wel maar z'n tweën zou wat praktischer zijn.
Hij staat stabiel op de vloer, trapt goed en bijna geluidstil.
Helaas was er geen gebruiksaanwijzing voor uitleg instellen en programma gebruik.
Ben er wel uitgekomen uiteindelijk.
Dit produkt ook aangeschaft vanwege de goede recensies.
Voor alsnog een goede keus voor een zeker redelijke prijs.

Pluspunten

  • Waar voor je geld
  • Degelijk
  • Nagenoeg stil

Minpunten

  • Geen gebruiksaanwijzing instellen programma's
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Egbert 29-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Stevig en eenvoudig te monteren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer degelijk materiaal, trapt heel plezierig, de verschillende programma's zorgen voor een flinke work-out.

Pluspunten

  • zeer goed afleesbaar scherm
  • degelijk materiaal

Minpunten

  • handleiding programma's is wel heel sumier
  • Het zadel goed vastzetten is wel even lastig.
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

W.L. van Zuijlen 29-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Degelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nu een paar dagen in bezit. Een degelijke en solide hometrainer. Zeer stil en soepel draaiend. eenvoudig in elkaar te zetten. Gebruiksaanwijzing miste ik; echter via internet eenvoudig te downloaden.

Pluspunten

  • Degelijk en solide
  • Stil
  • Goed in te stellen op lichaamsafmetingen

Minpunten

  • Ontbreken van gebruiksaanwijzing
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jopen 27-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

nieuwe hometrainer

Algemene score

6,0
Hij werd netjes op tijd geleverd, helaas was de verpakking beschadigd en bij monteren bleek dat hij toch op een paar plaatsen beschadigd was het bijbehorende gratis boek zat er niet bij waar op geadverteerd wordt voor de rest heb je enige tijd nodig het apparaat in elkaar te zitten.

Pluspunten

  • goed van gewicht
  • ziet er goed uit

Minpunten

  • ontbreken handleiding voor gebruik
  • verpakking stuk en app. beschadigd
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Cees 27-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Zeer solide hometrainer voor een redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds kort hebben wij de FitBike Ride 5 - Hometrainer gekocht bij Betersport. Het is een zeer solide hometrainer voor een redelijke prijs. De FitBike Ride 5 - Hometrainer is voorzien van een mooi en groot scherm waar alle gegevens op is te lezen en alles eenvoudig is in te stellen.
Wij zijn er zeer tevreden over en raden de FitBike Ride 5 - Hometrainer aan iedereen aan.

Pluspunten

  • Solide hometrainer voor redelijke prijs
  • Groot scherm
  • Eenvoudig te bedienen
  • Makkelijk in elkaar te zetten

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schutten 25-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fitbike Ride5

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfecte hometrainer. Eenvoudig in elkaar te monteren, geruisloos. Hoogte,zadel,stuur verstelbaar.Staat zeer solide
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 24-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Prachtig toestel voor een heel eerlijke prijs

Algemene score

10,0
Product is beter als men het zelf voorsteld alsook de service van het leveren enz.
Degelijk matriaal en de prijs is ook niet echt te duur.
Eens je zo een toestel in huis hebt is een sportcentrum overbodig.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • met veel funkties
  • lage aankoopprijs
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hometrainer Fitbike Ride5 24-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede kwaliteit en mooi design.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze hometrainer is van een zeer goede kwaliteit qua materialen en heeft een zeer mooi design. Bij aflevering was er een duidelijke handleiding voor de montage van deze hometrainer en hij stond binnen 1 uur in elkaar. Tijdens het gebruik is deze hometrainer nauwelijks hoorbaar. Hij voldoet zeer goed aan de geboden verwachtingen.

Pluspunten

  • Snel in elkaar te zetten
  • Goede kwaliteit en mooi design
  • Duidelijke handleiding.
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

peter 23-03-2017
  • Product paar weken in bezit

ride bike 5

Algemene score

8,0
na enige strubbelingen met de levertijd ( 5 weken ) is hij binnen gekomen ,hometrainer was goed verpakt bij geleverde instructie boekje gelezen en begonnen hem in elkaar te zetten wat vrij simpel is wand het verwijst vanzelf,,, heb er ongeveer er 45 minuten over gedaan ,,fiets geprobeerd nu 7 dagen en ik moet zeggen geen problemen ,,geld tot nu toe zeker waard

Pluspunten

  • bijna geruisloos trappen
  • computertje makelijk instelbaar

Minpunten

  • levertijd ( 5 weken)beetje lang
  • hartslagmeter is niet wat het moet zijn
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews