FitBike Ride 5 - Hometrainer - Reviews

Best Reviewed nov 2017 FitBike Ride 5 - Hometrainer
Best Reviewed november 2017
Specificaties
Aantal weerstanden
16
Gewicht vliegwiel
20 kg
Remsysteem/weerstand
magneet

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 174 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marcel 10-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima toestel, heb enkele dagen gewacht om review te schrijven. Ben nu zeker van een goede aankoop. Mooi design, gebruiksgemak voor instelling weerstanden. Heb eerst vooralleer aankoop de reviews gelezen, ze zijn terecht. Dit is een prima toestel.

Pluspunten

  • Makkelijk instelbaar zadel
  • Geruisloos
  • Prijs/kwaliteit
  • Stevig/robuust en mooi design
  • Vele instelmogelijkheden

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nicky 09-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design, prima kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit product is helemaal wat ik ervan had verwacht. Je moet wel een klein beetje handig zijn om het toestel in elkaar te zetten want het installatieblaadje is niet erg gedetailleerd. Eenmaal dit achter de rug is, is het enkel nog genieten. Het zadel en stuur zijn gemakkelijk verstelbaar. Er is ook geen gepruts met manueel aan te draaien weerstanden. Alles werkt computergestuurd. Fietst ook heel vlot. Heel handig vind ik ook de 12 voorgeprogrammeerde parcours. Dit zorgt voor voldoende afwisseling.

Pluspunten

  • gemakkelijk in gebruik
  • voorgeprogrammeerde parcours

Minpunten

  • installatieblaadje kon duidelijker
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lidia schellevis 09-10-2017

groot scherm ongelovelijke stabilieteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik vind het een robuuste stevige mooi uitgevoerde hometrainer en zeer aantrekkelijk in verband met de prijs

Pluspunten

  • groot scherm beste stabiliteit
  • ik werd keurig van adviezen voorzien door de chat
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Do 08-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Hometrailer is stil en uitgebreid

Algemene score

8,0
Wij hebben een fitbikeride 5 HRC ( HRC = inclusief hartslagmeter ). gekocht bij betersport.

De bestelling en levering bij betersport verliepen soepel, de hometrainer werd al na 1 werkdag geleverd. Het pakket weegt iets meer dan 39 kilo, ook na het loshalen blijft het zwaarste onderdeel ruim 20 kilo, indien de hometrainer een trap op moet is het verstandig dit met twee personen te doen.

Het in elkaar liepen verliep soepel, ook door het mee geleverde gereedschap.
Helaas ging het mis bij stap 5, het schroefdraad om het stuur vast te zetten was defect, na 2 werkdagen werd na overleg een nieuwe stuurstang en schroef geleverd, ditmaal lukte het in elkaar zetten wel!
Jammer genoeg is stap 5 wel onduidelijk over de volgorde.
Eerst dien je de computer aan te sluiten en vast te draaien, en dan pas de kappen erop te klikken en vast te draaien!

Het apparaat zelf is goed verstelbaar, zadel in hoogte en lengte richting en stuur kan versteld worden. De hometrainer is ook erg stil, op de piepjes van de computer na is het bijna geruisloos. Helaas staat in de mee geleverde handleiding niks over hoe de computer werkt, dit kun je echter wel online opzoeken en uitprinten!

Wij zijn tot nu toe erg tevreden over deze hometrainer, en kunnen op de handleiding na geen kritische punten vinden.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteitsverhouding
  • Stil
  • Uitgebreid schema
  • Tot 4 gebruikers instelbaar
  • Service Betersport

Minpunten

  • Handleiding moet uitgebreider.
  • Pakket is rui,m 39 kilo
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Lamme 29-09-2017
  • Product paar weken in bezit

uitnodigende hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Even schrikken van het gewicht van het pakket (trap op), en de eerste 2 bladzijden van de handleiding met onderdelen. Tot en met stap 4 van de handleiding geen problemen. Stap 5 van de handleiding gaf enige hoofdbrekens. Volgorde van stekkertjes, stuur, computer en handlebar cover gaf problemen waardoor sommige stappen overgedaan moesten worden. Al met al gelukt. Enige volgorde van stappen zou bij stap 5 prettig zijn. Eenmaal in elkaar na 40 minuten schroeven stond daar onze Fit Bike. Na wat proberen hadden we de computer snel door met zijn velen mogelijkheden. Wat een stabiele , stille fiets. We rijden er iedere dag op met veel plezier door zijn instellings mogelijkheden. De recovery functie blijft ons uitdagen want we komen nog niet verder dan F6 wat staat voor Very poor conditone!! Mooi apparaat, staat bij ons in de woonkamer en blijft meerdere malen per dag ons uitnodigen voor nog een trainingsrondje. Daarbij is het zitcomfort een dikke plus. Zeker een aanrader voor mensen zoals wij met knie,heup en doorbloedingsproblemen. We voelen ons al een stuk beter. Bedankt Fit Bike

Pluspunten

  • stil, mooi designe, robuust,gebruiksvriendelijk
  • uitdagend
  • pluspunt
  • pluspunt
  • pluspunt

Minpunten

  • uitleg stap 5 van de handleiding kan beter
  • engels talige termen in de handleiding
  • minpunt
  • minpunt
  • minpunt
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 26-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Aankoop hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Montage was moeilijk vooral voor oudere mensen. Afbeeldingen duidelijker maken. Scherm is duidelijk leesbaar. Apparaat loopt nagenoeg geruisloos.

Minpunten

  • Montage aanpassen
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Petrus 23-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Robuuste hometrainer

Algemene score

9,0
stevige constructie, goede regelmatige belasting door zwaar vliegwiel, ruim voldoende programmakeuze

Pluspunten

  • overzichtelijk scherm
  • compacte bouw

Minpunten

  • uitleg programma's ontoerijkend
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 21-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stabiele constructie, werkbare display, geruisloos en makkelijk te monteren.
Voldoende werkbare programma's.
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

janke 19-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne hometrainer met veel mogelijkheden.

Algemene score

8,0
Na veel over hometrainers te hebben gelezen heb ik de voorbije ride 5 aangeschaft. Snel geleverd en gemakkelijk in elkaar te zetten. Trapt heel natuurlijk door het zware vliegwiel. Een minpuntje vind ik wel de gebrekkige uitleg over de display , zeker als je zelf een programma in wil voeren. Als dat verbeterd word is het perfect.

Pluspunten

  • degelijk
  • zwaar vliegwiel
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • uitleg van de display
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan sr 15-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie chique uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Het apparapparaat is geruisloos.
Het heeft veel mogelijkheden en is prettig in het gebruik.

Pluspunten

  • Geruisloos.
  • Zit prettig

Minpunten

  • Summiere handleiding
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

André Brockbernd 15-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

FitBike Ride 5 - Hometrainer

Algemene score

7,0
Ik ben tevreden over dit apparaat. De hometrainer fitbike ride 5 is een stevig en stille hometrainer. De installatie handleiding voldoet. Jammer is dat de handleiding voor de bediening van de display/programma's zeer summier is.

Pluspunten

  • Stabiel
  • Geen Lawaaierig apparaat

Minpunten

  • Summiere Handleiding
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Babak 05-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Very useful good for the price and sturdy

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
I was looking for a bike that supports hi weight, this is it with good price. It also takes very small space, looks nice and has manageable profiles.

Pluspunten

  • Supports heavy weights
  • Digital screen and profiles
  • doesn't take space

Minpunten

  • No cup holder
  • Cannot connect it to a map/fake GPS device
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Roos 05-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Goed revalideren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze hometrainer is stabiel en is eenvoudig in te stellen. Ik revalideer erop en dat is echt top.
Mijn conditie kan ik er goed op trainen.

Pluspunten

  • stabiel
  • prettig zadel
  • geruisloos en makkelijk trappend
  • makkelijk in te stellen

Minpunten

  • hartritme meting doet het zeer matig
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

yvonne 04-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

wat een toppertje is dit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik ben super blij met mijn aankoop van deze hometrainer. spijt dat ik hem gekocht heb zeker niet. ja spijt dat ik hem niet eerder gezien heb. maar ben sinds kort begonnen, en weet niet wat ik mee maak. mijn vorige maakte best wel veel lawaai, en deze hoor ik totaal niet. kan heerlijk een muziekje op zetten, of zelfs mijn tv aanzetten. ik wil niet meer iets anders. ik zelf heb artrose, en deze fiets is heel fijn voor mijn houding. zit er heel goed op, en heb nog geen pijn verergering, wat ik bij mijn vorige wel had. door de verkeerde houding. wil ook graag wat gewicht kwijt, en dat gaat me ook zeker lukken met zo'n fijne hometrainer.

Pluspunten

  • stil
  • heel stabiel
  • veel programma's
  • en zorgt er voor dat je in een goede houding zit
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wijnand 10-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Zeer mooie en goede hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De hometrainer ziet er mooi uit en loopt heel soepel. Wel stond hij zwaar afgesteld maar een monteur kwam langs en stelde hem veel lichter af. Nu werkt hij heel prettig en goede service van betersport
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 31-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne moderne bike. Goed in te stellen goede zit.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Al enige tijd internet afgezocht naar een goede stabiele hometrainer. Ik kwam toch steeds weer bij de Ride5 uit. Zeker voor een 75plusser moet het geen "blikken" geval zijn. Deze lijkt heel veel op de hometrainers, die bij de fysio gebruikt wordt. Veel trainingsprogramma. Goede controle hartslagen met meerden te gebruiken

Pluspunten

  • Niet extreem duur
  • Stabiel
  • Ergonomosch correct

Minpunten

  • Summiere handleiding
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter Kranendonk 24-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede en degelijke hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Aanschaf bleek goede keus. Snel geleverd, eenvoudige montage. En een stevige degelijke zit en duidelijke en gebruiksvriendelijke display.
Al met al veel beter dan de vaak te iele en gammele trainers die vaak ongebruikt op zolders staan. Je hebt nu voor een redelijk bedrag een goede home trainer. Het is daarmee ook een stimulans om dagelijks de gewenste training ook daadwerkelijk de doen. Wat daar ging het toch om?

Pluspunten

  • stevige zit met prettig gebruik
  • eenvoudige display

Minpunten

  • beperkte handleiding met enkele kleine foutjes.
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Italo 22-07-2017
  • Product paar weken in bezit

FitBike Ride 5, Hometrainer.

Algemene score

8,0
Het apparaat werkt goed. Geen problemen ondervonden tijdens het monteren.
Goed product. Stevig en stabiel.
De Display Instructie's vind ik niet duidelijk genoeg; het zou beter kunnen ,denk ik.
De instructie zou meer gedetaileerd moeten zijn. Te compact overzicht.

Pluspunten

  • Stabiel.
  • Goed product.

Minpunten

  • Display Instructie's min punt.
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

C.Poel 16-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Degelijke hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De FitBike Ride 5 voldoet aan de verwachtingen. Hij biedt veel oefenmogelijkheden, zit goed in elkaar en dat alles voor een nette prijs. De handleiding voor het monteren en de gebruiksaanwijzing zouden iets uitgebreider mogen zijn.

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • Veel oefenmogelijkheden

Minpunten

  • Summiere montagehandleiding
  • Gebruiksaanwijzing mag uitgebreider
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Luc 12-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie degelijke hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze Home trainer fietst als een normale fiets. Jammer dat er geen beschrijving bij is van de verschillende programma's in de computer

Pluspunten

  • Degelijk
  • Veel programma's

Minpunten

  • Geen beschrijving hoe de computer werkt
  • Moet deze zelf in elkaar schroeven
Geschreven voor: FitBike Ride 5 - Hometrainer

Review criteria:

Slecht
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews