De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 29 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MAF462B0 Airfryer - Serie 4 - 6,1L op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik gebruik de Bosch Air Fryer Series 4 MAF462B0 (6.1 L) nu ongeveer een maand en ben er echt ontzettend blij mee.
Wat mij meteen opviel, is de grote inhoud. De bak van 6.1 liter is ideaal als je voor meerdere personen kookt of gewoon wat grotere porties wilt klaarmaken. Frietjes, groenten of zelfs een hele kip, het past er allemaal moeiteloos in.
Daarnaast is het apparaat heel makkelijk te bedienen. Alles wijst zichzelf en er zitten duidelijke programma’s op. Ook het schoonmaken gaat verrassend makkelijk. De onderdelen zijn snel los te halen en af te spoelen, wat het gebruik extra prettig maakt.
Minpunten heb ik eigenlijk nog niet ontdekt. Na een maand gebruik ben ik tot nu toe alleen maar positief.
Kortom: een aanrader voor iedereen die een ruime en gebruiksvriendelijke airfryer zoekt!
Mooie airfryer, super eenvoudig in gebruik en heerlijk eten!
Al langere tijd heb ik naar een airfryer gekeken maar deze Bosch sprong er wel uit. Mooi zwart, glanzend en mat. Past perfect in onze zwart/houten keuken. Het apparaat is echt enorm handig te bedienen. Mijn zoontje van 8 weet al hoe het werkt en enthousiast om allerlei verschillende dingen te testen. Als de stekker is aangesloten, zie je op het scherm de lampjes oplichten met verschillende productcategorien, zoals vlees, vis, brood of friet/snacks. De temperatuur en tijd zijn ook makkelijk in te stellen. We zijn gestart met worsenbroodjes (smakaten top), daarna kasierbroodjes (die waren iets te hard, dus volgende keer wat minder lang bakken) en vervolgens gnocchi en aardappeltjes die heerlijk krokant en smaakvol waren. Ook de snacks vielen zeer in de smaak, veel minder vet!! Het is af en toe even uitvinden of de tijd iets langer of korter moet. Maar dat is een kwestie van proberen. Er zit een handig rekje in waardoor kruimeltjes, olie en dergelijke niet in het eten blijven hangen. De bak is eenvoudig te reinigen. Mijn volgende probeersel worden groente en vis samen. Nu al benieuwd hoe het smaakt. Ik ben erg blij met mijn aankoop!
Deze airfryer is geweldig. Hij ziet er erg strak uit en is makkelijk schoon te maken. Hij kookt alles perfect en dankzij de instellingen komt het er elke keer weer goed uit. Ik vind de timerfunctie en het alarm handig, zodat ik mijn eten niet laat aanbranden en precies weet wanneer het klaar is. Hij is superstil. Ik heb hem nog niet zo lang, maar hij lijkt stevig gemaakt, dus ik ga ervan uit dat hij behoorlijk duurzaam is.
Ik heb de airfryer nu een week in mijn bezit (mag deze testen). Het apparaat is mooi vorm gegeven en neemt niet veel plaats in in de keuken. De onderkant en de pan van de airfryer worden tijdens het gebruik niet warm en je kunt ze zonder probleem aanraken. De inhoud van de pan is ruim voldoende om voor 2-3 personen friet te bakken. In de pan zit een los rooster waar je het voedsel op kunt doen. Overtollig vet wordt daardoor onderin de pan opgevangen. De airfryer is heel makkelijk te bedienen. D.m.v. tiptoetsen kun je de gewenste tijd en temperatuur instellen. Ook zitten er een aantal voorgeprogrammeerde programma's op voor o.a. kip, friet, vis. Je kunt met de airfryer ontdooien, voedsel warmhouden, grillen, bakken enz. De airfryer maakt tijdens het gebruik weinig geluid. Na gebruik is de pan van de airfryer eenvoudig schoon te maken. Je kunt de pan en het rooster afwassen onder de kraan of in de vaatwasser zetten. De buitenkant van de airfryer kun je eenvoudig schoonmaken met een vochtige doek. Wat ik wel jammer vind is dat het snoer niet erg lang is. Maar dat is dan ook het enige (kleine) minpunt. Verder is het een fijn apparaat wat niet in je keuken mag ontbreken.