Philips Airfryer XXL HD9650/90 - 1.4kg - 6 Portions - Black - Frituurpan

Philips Airfryer XXL HD9650/90 - 1.4kg - 6 Portions - Black
Philips Airfryer XXL HD9650/90 - 1.4kg - 6 Portions - Black
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 139,99 Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 44 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Airfryer XXL HD9650/90 - 1.4kg - 6 Portions - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Lotje18-05-2018

Een topper Philips Avance Airfryer

Na meer dan 40 jaar elke vrijdag friet gebakken te hebben zijn de frietpannen naar de recycling. De vette snacks naar andere liefhebbers en is er nu de AIRFRYER en lekker de eigen gemaakte friet en de snacks voor de airfryer maar dat is niet alles, vis,vlees en kip geweldig (zie app bereidingstijden) maaltijden ontbijtje super super echt een aanrader.
Pluspunten
  • Niet voorverwarmen
  • Grote bak
  • Makkelijk schoon te maken (vaatwas)
  • Snel klaar
  • Accessoires makkelijk te gebruiken
Minpunten
  • Zou het niet weten
Riessie28-02-2018

Airfryer xxl hd9650

3jaar lang met plezier de philips xl airfryer gehad,nu de hd 9651 aangeschaft. Na een keer gebruik heb ik wel een aantal opmerkingen,tw veel resonantie/vibraties tijdens gebruik construktie binnenbak/mandje is bij de xl versie veel degelijker hierdoor ontstaan de eerder genoemde vibratie.een 2e punt is het mandje ,door de uitneembare bodem blijft er inde rand vocht/vet staan welke bij het legen vd mand meekomt bij de xl verdween deze in de binnenbak mijn verwachtingen waar hoger,jammer
Pluspunten
  • Geen circulatie vd het vocht/vet
  • Slede sluit beter
Minpunten
  • Resonantie/vibraties
  • Vocht/vet blijft in rand mandje
Willem van D21-12-2017

Geweldig apparaat

Maakt heerlijke vetarme gerechten. Frites en snacks zijn verrukkelijk. Had ik veel eerder moeten aanschaffen.
  • Snel instelbaar
  • Korte opwarmtijd
Minpunten
  • Snoer mag iets langer
Carola Verhoeven19-12-2017

Superfijn !

De frituurpan werd hier al lang niet meer gebruikt maar soms misten we wel het frituren, we hebben de airfryer XXL aangeschaft op aanraden van een kennis en ik moet zeggen dat ik hem na een week al niet meer kan missen! Zo veelzijdig en snel, en alles is lekker en niet vet! Maar niet alleen frietjes en snacks maar ook kun je er muffins en taarten en cake in bakken (ik heb dit allemaal nog niet geprobeerd maar wel geproefd. Ideaal, jammer dat ik hem niet eerder heb ontdekt.
Pluspunten
  • (bijna) niet voorverwarmen
  • Alles lekker krokant, korte bereidingstijd
  • Grote mand waar veel in kan
Minpunten
  • kort snoer
bruce200405-11-2017

Een super uitvinding

Ik vind deze AF gewoon geweldig, in het begin is het wel even wennen met wat je evt erin kan bereiden enof het wel lekker is, maar Google is your best friend voor recepten en in het is helemaal niet wennen qua smaak, het is gewoon lekker. Ik had het veel eerder moeten doen, het is vooral makkelijk als je het vrij druk heb met kids etc. Je heb er geen omkijken meer na, ja in het begin even omdat je toch even moeten kijken of het goed gaat en qua graden/tijd maar dat heb je zo onder de knie. Dus mocht je twijfelen of je dit wil aanschaffen, niet twijfelen maar gewoon aanschaffen die handel
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk op te bergen
  • Makkelijk te onderhouden
Minpunten
  • Nog geen minpunt gevonden
Brandweer04-11-2017

Topapparaat!

Lekker makkelijk en toch gezond eten? Dan is de airfryer xxl onmisbaar in de keuken. Of het nou gaat om patat of vlees, de echte smaak blijft behouden, en het is gezond(er).
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Gezond(er)
Minpunten
  • Prijzig
Saskia8303-11-2017

Super Airfryer

Voor mij als airfryer-leek was een gebruiksaanwijzing fijn geweest. Alleen een boekje met plaatjes vind ik niet prettig. Het was dus even flink zoeken (uiteindelijk op internet wel een volledige handleiding gevonden). Gestart met airfryer friet. Deze werden mooi goudbruin, maar ik vond ze erg droog. Daarna wat geprobeerd met vegetarische snackjes. Hierover was ik beter te spreken. Verse voorgebakken friet van van de Lidl was een groot succes, zowel de franse frietjes als de boerenfriet. Cupcakes kwamen er prefect uit. Wat me wel opvalt, is dat veel recepten voor de airfryer vlees bevatten. Het is dus even extra zoeken naar vegetarische mogelijkheden.
Pluspunten
  • Warmt zeer snel voor (2 minuten)!
  • Verse (voorgebakken) friet komt er perfect uit!
  • Er kunnen gewone diepvriessnacks in.
  • In de vaatwasser goed te reinigen.
Minpunten
  • Gebruiksaanwijzing ontbreekt (wel online)
  • (Airfryer) diepvriesfriet wordt erg droog.
  • Met de hand afwassen gaat wat moeilijk.
  • Hoge prijs (is het wel waard).
Nouvy03-11-2017

Geen twijfel meer!

Ik mocht deze testen. Was in het begin erg sceptisch hierover. Maar wat een top apparaat! We gebruiken nog nauwlijks pannen alles gaat in de AF. Geen nare geurtjes, eten komt net zo knapperig uit de AF als uit de oven/friteuse/pan ons gezin bestaat uit 5personen en dan is de XXL wel een mooi goed formaat! Het scheelt zoveel tijd en ook nog eens stukken gezonder, een dikke win-win situatie.
Pluspunten
  • Erg snel voorverwarmt
  • Grote inhoud
Simone van den Bosch02-11-2017

Veel inhoud, super knapperig.

Passen 2 zakken friet tegelijk in en de patat wordt bijzonder knapperig. Makkelijk in gebruik, veel goedkoper en gezonder dan friet en snacks uit de snackbar. Kunt er ook talloze andere gerechten mee bereiden.
Pluspunten
  • veel bereidingsmogelijkheden
  • gezond
Cindy02-11-2017

Super echt geweldig

Hij is super makkelijk en handig in gebruik! Je vult hem heerlijk kan veel in Is snel voorverwarmd Producten worden in snelle tijd heerlijk krokant en gaar
Pluspunten
  • Makkelijk
  • Kan veel in
An02-11-2017

Bij ons geen frituurpan” was ons credo, maar wel de Airfryer

“Bij ons geen frituurpan” was ons credo, totdat we in aanraking kwamen met de airfyer. We zijn ons gaan oriënteren en we wilden wel een pan waar we voor ons hele gezin patat in konden bakken. En jahoor in deze versie kan je gewoon een grote zak van 750 gram in een keer klaar maken binnen 14 minuten en je schijnt er zelfs tot 1400 gram in te kunnen bakken. Dat hebben wij nog niet geprobeerd. De kroketten en kaassoufflés komen er heet en knapperig uit. We hebben er zelfs cupcakes in gebakken in speciale siliconen vormpjes en het gaat echt razend snel, zelfs sneller dan in de oven. Afgelopen weekend ook noten in gebrand, 6 minuten op 175 graden, even laten afkoelen en daar is de heerlijke verse mix van de notenboer. We waren bang voor de lucht en eerlijk je ruikt het een klein beetje. Patat is echt vers en niet vet. Wij en vooral de kinderen zijn er heel blij mee, want nu eindelijk ook thuis verse patatjes en kroketjes. En niet de vette troep waar we bang voor waren. Enige nadeel wat ik kan bedenken is dat hij wel groot en zwaar is, dus je verplaatst hem niet heel gemakkelijk. Ideaal is wel dat alle bakonderdelen in de vaatwasser kunnen. Bij ons is de airfyer echt een succes en ik zou hem ook zeker aanraden!
Pluspunten
  • Gemakkelijks schoon te maken
  • Verse knapperige frietjes
  • Kan er ook andere dingen in maken
  • Niet vet
Minpunten
  • Beetje groot voor op aanrecht
  • Zwaar om even te verplaatsen
Manon26-10-2017

Super apparaat

Wat een fijn apparaat. Hij is makkelijk in gebruik, display is duidelijk. Frietjes en snacks worden heerlijk knapperig zonder toevoeging van vetten. Wij hebben nog niet alles uitgeprobeerd, maar zalm, aardappeltjes en rollade zijn ook heerlijk mals als het uit de airfryer komt. Het mandje is groot genoeg om voor ons gezin.
Pluspunten
  • makkelijk schoon te houden
  • heerlijk snel klaar
Shopaholic25-10-2017

Makkelijk, veelzijdig en er komen heerlijke frietjes uit!

De Airfryer XXL is makkelijk in gebruik. Er zijn wat standaard instellingen, en je kunt zelf instellen (tijd en temperatuur). Het eten er in is snel klaar omdat de airfryer niet voorverwarmd hoeft te worden, wat bij een oven wel het geval is. Er past veel in, ruim 1,4 kilo patat (handig voor een groot gezin en als er mensen komen eten) en je kunt er veel mee! Patat, snacks, broodjes, cakes, vlees, enz, enz. Eigenlijk is het een mini oven (maar dan sneller!). En dan natuurlijk het belangrijste... Het eten dat eruit komt is super lekker! De patatjes zijn mooi goud-bruin van kleur en echt lekker! Ze doen niet onder voor patat uit een gewone frituurpan, ze zijn eigenlijk veel beter dan patat uit een gewone frituurpan, want ze smaken heerlijk en dat zonder het gebruikt van olie of vet! Je kunt er ook goed vlees in bakken, bijvoorbeeld kippenvleugeltjes. Deze worden ook echt lekker zonder dat je er olie of boter voor nodig hebt. Ideaal! Wat mij betreft een aanrader!
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Past veel in
  • Echt lekkere frietjes
  • Veelzijdig, kan voor van alles gebruikt worden.
  • Snel klaar
Minpunten
  • Het snoer had wel wat langer gemogen
  • Het apparaat maakt wel redelijk wat geluid.
monica25-10-2017

Duidelijke scherm, makkelijk in gebruik

oor het eerst gebruikt met normale patat, smaak was minder maar wel krokant. Toen maar eens verse patat geprobeerd als je het gelijk op eet dan is het heerlijk krokant van buiten en zacht van binnen. En belangrijk vet vrij. Gisteren kipbraadstukjes gebakken. De airflayer rookte behoorlijk maar na 20min heerlijke kipje gegeten. Geen uitlopend vet en minder vette vingers. Vandaag mijn vader op bezoek en heb gekruide aardappelen gebakken in de airfryer. Mijn vader vond ze heerlijk,krokant van buiten en zacht van binnen.
Pluspunten
  • Vet vrij bakken
  • Snel bereiding
  • Makkelijk schoonmaken
  • Grote bak mandje
Minpunten
  • Groot machine
Frederike8823-10-2017

Aanwinst in de keuken

Wat ben ik blij met mijn Airfryer! Hiervoor al fan van de Airfryer XL, maar de iets grotere variant zorgt ervoor dat ik met een groter gezin (2 volwassenen en 3 kinderen) net wat meer gerechten kan maken. Daarnaast maakt het feit dat de XXL niet voor hoeft te verwarmen het een waardige vervanger. Ik heb de Airfryer ondertussen gebruikt voor het maken van friet, snacks, aardappeltjes, vlees en om broodjes en cake/taart in te maken. Vooral de snelheid van het bakken en het gemak met omschudden (mandje) maakt dat ik ondertussen voor dit soort gerechten de oven niet meer gebruik. De Airfryer maakt minder geluid dan verwacht, meer dan een zacht gebrom komt er niet uit de keuken. De onderdelen zijn makkelijk in gebruik en (misschien wel nog fijner) makkelijk schoon te maken, alles is vaatwasserbestendig. Vet van de producten loopt makkelijk naar de bodem van de bak en blijft daar door de vorm in plasjes liggen, waardoor het ook met een doekje makkelijk schoon te maken is. Het is soms even puzzelen met de baktijden en temperaturen, maar gelukkig zijn er genoeg tabellen online te vinden, gemaakt door behulpzame gebruikers. Samengevat: de Airfryer heeft een vaste plek gekregen om mijn aanrecht :)
Pluspunten
  • mooi apparaat
  • snel
  • past goed op het aanrecht
  • lekkere gerechten
  • gebruiksgemak
Minpunten
  • uitproberen wat de goede baktijd en temperatuur is
  • niet alles past
Aline23-10-2017

Geweldig apparaat

Wij hebben de airfryer nu 2 weken in ons bezit. Wat een top apparaat. Frietjes en snacks worden heerlijk knapperig zonder toevoeging van vetten. Wij hebben nog niet alles uitgeprobeerd, maar zalm, aardappeltjes en rollade zijn ook heerlijk mals als het uit de airfryer komt. Enige minpunt is dat het bakken van de patat wat lang duurt ten opzichte van een frituurpan.
Pluspunten
  • Gezond
  • mals
  • geen vet toevoegen
  • gemakkelijk bedienbaar
Minpunten
  • duurt lang