De'Longhi Magnifica S ECAM 22.110.B - Volautomatische Espressomachine - Zwart - Espressomachines

De'Longhi Magnifica S ECAM 22.110.B - Volautomatische Espressomachine - Zwart
De'Longhi Magnifica S ECAM 22.110.B - Volautomatische Espressomachine - Zwart
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 487,73 Bekijk alle aanbieders
7.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 151 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Magnifica S ECAM 22.110.B - Volautomatische Espressomachine - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

altaphista16-02-2013
Heb het apparaat nu een paar weken. Voor een kleine 400 euro krijg je wat je ervoor betaalt, namelijk een goeie volautomaat, maar verwacht geen top apparaat. (is mij tegengevallen) Ik heb problemen met de maalgraad, met Lavazza, AH excellent, en zelfgebrande bonen van Boot moet ik allemaal de maalgraad op ongeveer z'n grofst zetten (6 a 7), anders loopt het haast niet door en duurt het 5 minuten voordat een kopje espresso klaar is. Smaak is wel goed, maar dat ligt aan de bonen. Verder doet het stoompijpje het niet goed, na zo'n 30 seconden komt er water mee uit en valt de druk weg vd stoom. Met als gevolg warme melk gemengd met water met een 2mm schuim erop. Ook komt er stoom uit de zijkant vh apparaat. Hoop dat het eenmalig is en aan dit apparaat ligt, als het na het omruilen niet beter is gaat ie terug en koop ik een Jura.
TheGrootel29-01-2013
Voor mij nu al de ideale machine. Ben overgestapt van Nespresso omdat mijn apparaat kuren kreeg en ik niet afhankelijk wilde zijn van 1 koffieleverancier. Pluspunten: - Lekkere koffie, mooi cremelaagje. Uiteraard ook afhankelijk van de bonen. Ik gebruik nu de bonen van AH en dat smaakt prima. Voor mijn verjaardag diverse andere bonen gekregen, die moeten nog getest worden. - Hete koffie - Schoonmaken is 10 minuten. - Er gaat voldoende water en bonen in. - Wat afmeting betreft prima in vergelijking met enkele bakbeesten die ik in de winkel zag staan. - Bediening is erg vriendelijk. Kan niet misgaan. - Auto off ingesteld op 30 minuten. - Ik ben een koffie en espresso-drinker dus wat betreft mogelijkheden voor mij sowieso perfect. Minpunten: - Goed, misschien eentje dan, hij geeft soms wat snel aan om het drap-bakkie te legen. Soms barstensvol, soms nog niet halfvol. Maar goed, echt minpunt.....neuh. Reden dat ik bij smaak een 9 geef i.p.v. een 10 is dat er altijd wel ergens betere koffie te krijgen is. Duurzaamheid, nog geen idee van. Die van mijn ouders en van mijn zwager draaien nog prima na dik een jaar.
JO B.25-01-2013
Sinds twee weken hebben wij dit apparaat in ons bezit. Vanwege de goede reviews hier en de aantrekkelijke prijs hebben wij voor de delonghi gekozen. Het apparaat is makkelijk in het gebruik. Alles wijst voor zich. Er past inderdaad veel water en veel bonen in. De melkopschuimer wordt door ons niet gebruikt, dus daar kan ik niets over zeggen. De koffie is goed warm en snel klaar. Het apparaat is makkelijk schoon te maken. Na twee uur schakelt het apparaat zich vanzelf uit. Dit wist ik niet van te voren, maar vind ik wel prettig. Uiteraard kan ik over de duurzaamheid nog niets zeggen. Het klopt, zoals in de vorige review stond, dat er wel snel krasjes op het metalen plaatje komen, maar dat is inherent aan het gebruik. We gebruiken nu de koffiebonen van de Lidl en die bevallen goed. Kortom: wij zijn tevreden en hebben nog geen klachten te melden!
Terra6513-01-2013
Super lekkere koffie, 'alle' bonen aan het uitproberen, smaken verschillen enorm! Momenteel de (goedkope!) espressobonen van het Kruidvat, bevalt prima. Schoonmaken is erg simpel, feit dat je de zetgroep er zo uithaalt en wekelijks even afspoelt scheelt een boel (chemische) schoonmaakmiddelen. Water bijvullen is handig door groot reservoir aan de zijkant waar je makkelijk bijkunt. Ook opvangbak voor gebruikte koffie en het waterreservoir zijn zeer makkelijk te legen en schoon te maken. Sterkte van de koffie is simpel in te stellen dmv knop op de voorzijde; met het wisselen naar een ander merk bonen is het soms nodig de maalgraad iets te wijzigen, ook dit gaat erg makkelijk. Even de moeite nemen de gebruiksaanwijzing goed te lezen en precies opvolgen. Melk opschuimen gaat goed en snel, al gebruik ik dat niet zo vaak. Nu een maand in bezit, gemiddeld 10 koppen per dag. Ontkalken is nog niet nodig geweest, dus kan niet melden hoe vaak dit moet en hoe snel/makkelijk dit gaat. Ik gebruik wel het delonghi waterfilter, gaat 2 maanden mee. Paar minpuntjes: - metalen plaat waar je de kopjes opplaatst bij het zetten krast erg snel. Persoonlijk vind ik dat geen probleem, het is een gebruiksartikel...Voor diegenen die houden van een glimmende look wellicht storend. - indicatie dat water op is komt laat; bij 2 kopjes tegelijk nog wel eens halve bakkies. - wordt 's ochtends wakker (op zolder!) door de geur van versgemalen koffie als mijn man er vroeger uit is ;)
PBR17-12-2012
Reeds 1.5 jaar in ons bezit en nog steeds een TOP machine. En wil je lekkere koffie probeer deze dan eens http://www.koffievoordeel.nl/products/34/melitta
thean16-12-2012
Na 5 jaar een Saeco te hebben gehad zijn we nu op deze machine overgestapt, gebaseerd op alle positieve reviews hier bij Kieskeurig. We gebruiken dezelfde koffie als in de Saeco (AH Espresso Dark Roast)maar de smaak is nu veel lekkerder, pittiger. We zijn dan ook heel blij met deze aankoop. Er is echter één minpuntje: al vanaf dag één komt er uit het rechter uitlooppijpje aanmerkelijk minder koffie dan uit het linker pijpje. Zodoende hebben we bij 2 kopjes tegelijk één vol kopje en één kopje dat maar voor 3/4 gevuld is. Al geprobeerd met een tandenstoker of er misschien iets verstopt is (lijkt me sterk bij een nieuwe machine)maar dat helpt echt niet. Vervolgens een mailtje naar DeLonghi gestuurd en daar kreeg ik dit antwoord op: "Beste, Er zit altijd een verschil op afgifte tussen beide pijpjes. Het is dus heel normaal dat u in het ene kopje meer koffie zal hebben dan in het andere. Met vriendelijke groet De'Longhi team" Dat is natuurlijk een antwoord wat nergens op slaat, net zoiets als: ik heb een nieuwe auto gekocht, maar één van de 4 deuren gaat niet open. "Ja dat is heel normaal, bij al onze auto's is dat zo" Hebben meer mensen deze ervaring? (niet met die auto, hoop ik...;)
marvin197914-12-2012
Sinds een paar dagen deze Longhi in huis en is de plaatsvervanger van de Phillips Saeco Cynthia HD8833 die ik een paar weken in huis gehad heb, maar wederom weggedaan heb in verband met het produceren van zeer veel afvalwater boven het normale spoelwater. Welnu deze Longhi bevalt me zeer goed. Hij oogt wel niet zo mooi als de Saeco, maakt ook ietwat meer lawaai als de Cynthia, maar dat is niet zo hinderlijk. Deze Longhi heeft zeer voordelen, ook gezien het prijskaartje wat er aanhangt. Hij laat zich zeer eenvoudig instellen. En de afstelmogelijkheden zijn ook wat groter.Dit apparaat is voorzien van een zogenaamd Eco systeem, geeft wat energiebesparing bij gebruik ervan. Zeer belangrijk is vind ik dat dit apparaat is voorzien van een temperatuurregelaar en kun je de koffie of espressotemperatuur zelf instellen. Het apparaat is voorzien van een volautomatisch ontkalkingssysteem en na het invoeren van de waterhardheidsgraad, geeft het apparaat aan, wanneer het ontkalkt moet worden. Zowel de maling als het aroma zijn geheel met de hand in te stellen. Het watervoorraadbakje is groot genoeg en het afvalwaterbakje + koffiekoekjeopvangbakje laten zich zeer gemakkelijk verwijderen en weer terugplaatsen. Het apparaat doet redelijk degelijk aan, maar ietwat minder als de Cynthia. Alles bij elkaar vind ik tot heden toe deze Longhi een sprong vooruit, wat het op de langere termijn gaat doen is afwachten.
Dommelsch24-09-2012
Apparaat nu bijna twee jaar in bezit. Ik gebruik deze eigenlijk puur alleen om (normale) koffie te zetten. Hierover zeer tevreden vanwege het gebruiksgemak en natuurlijk... de smaak! De temperatuur van de koffie is uitstekend, de opwarmtijd is kort, de reservoirs zijn groot en het apparaat is van compact design en zeer onderhoudsarm. Kortom voor mij voldoet dit apparaat aan alle wensen en maak ik er al bijna twee jaar met plezier gebruik van. Ook tevreden over de duurzaamheid. Tot nu toe zijn er geen problemen met dit apparaat en levert hij telkens trouw dienst. Ik moet hem deze week pas voor de 2e keer ontkalken (regio Groningen), bij regelmatig gebruik. Dus ook hier tevreden over. Minpuntjes: - soms wat vaak melding dat de pillenbak vol is terwijl dit niet zo is, maar dit gebeurt niet altijd. - indicatie te weinig water werkt niet robuust genoeg als bijvoorbeeld bij een senseo. Dus in de gaten houden wanneer je regelmatig 2 kopjes tegelijk zet. - geluidssterkte is volgens mij nog wat luider dan bij de duurdere series. Voor het geld een fantastische aankoop.
koffie leutje04-08-2012
Zeer mooi en makkelijk te bedienen apparaat. Instellen van de maalgraad is even zoeken. Maar als je de juiste hebt gevonden en de juiste bonen heb je een perfect bakje koffie. Wij zelf gebruiken de koffie bonen van ikea heerlijke koffie Tip: Zet eerst de aroma knop voor op het apparaat op de juiste sterkte. Ga dan pas de maalgraad instellen.
patje7623-06-2012
Sinds twee weken ben ik trotse bezitter van een DeLonghi ECAM 22.110 Dit is veruit de beste aankoop van het afgelopen jaar. Koffie drinken is echt weer een genot! Zeker als je dit vergelijkt met andere espressomachines is dezelfde prijsklasse. Groot voordeel van de machine is dat die zeer eenvoudig in bediening is. Bovendien is onderhoud/reiniging beperkt en zeer eenvoudig zelf te doen. Grote pluspunten zijn dat: -De temperatuur eenvoudig in te stellen is -Maalgraad van de koffiebonen instelbaar is -De sterkte van de koffie eenvoudig is in te stellen -Door thermoblock kan heel snel een kop thee of soep worden gezet via stoompijpje. In no time komt er kokend heet water uit. Helemaal top! Uiteraard bepaald ook het soort koffieboon dat je gebruikt de smaak van de koffie / espresso. Dit is wel iets om rekening mee te houden! Duurzaamheid is nog moeilijk in te schatten, maar alles voelt degelijk aan. Bovendien is het erg ergonomisch. Alle knoppen zitten op logische plekken en zijn goed te bereiken. Hetzelfde geldt voor de waterreservoir, lekbak en koffieprut opvangbak. Al met al ben ik dus een zeer tevreden koffie gebruiker.
Jeroen221508-06-2012
Apparaat een paar weken in huis en bevalt prima. Zijn overgestapt van nespresso naar deze Espresso. Goede koffie. Eenvoudige bediening. Uitgekozen na een selectietraject op kieskeurig.nl op basis van prijs en beoordeling. Alleen het malen van de koffie maakt geluid, maar dat hoort erbij. Kan ook gemalen koffie in overigens. De machine spoelt bij aanzetten en bij uitzetten. Om niet telkens de lekbak te moeten legen hebben we er tijdens niet gebruik een beker onder staan. Melk opschuimer een paar keer gebruikt, werkt prima. Eenvoudig schoon te maken. Ik heb er wel zelf een kalkfilter bij gekocht. Deze past in de watertank. Gekocht via Wehkamp (aanbieding voor 379). Wel jammer dat wehkamp censuur toepast op de reviews op hun site. Daarom deze ook maar hier geplaatst. Al met al prima apparaat voor een prima prijs.
PBR13-04-2012
Jaja zet nog steeds heel goede koffie na ruim en jaar Gebruik koffie van de Makro (Rioba Dark Roast) Heb wel even het wormwiel moeten smeren met beetje siliconen vet Top machine
Adriaan Keij19-02-2012
De DeLonghi produceert heerlijke koffie en is eenvoudig te bedienen, dankzij de voorgeprogrammeerde toetsen. De hoeveelheid koffie is eenvoudig te wijzigen, een iets sterker of slapper 'bakkie' zetten is ook een fluitje van een cent. Helemaal top deze machine. We kozen voor een DeLonghi toen onze Saeco niet meer te repareren bleek (Philips weigert onderdelen te leveren aan dealers, alles moet naar België). We hebben het apparaat zelf opgehaald in Tiel, hij werd uit de doos gehaald, extra getest, afgesteld en uitgelegd. De koffie uit deze Delonghi is véél lekkerder dan uit onze Saeco (toen die nog goed werkte) en we kregen 2+2 = 4 jaar garantie.
mofo14-01-2012
Het probleem met onze machine is een aantal maanden geleden netjes verholpen door Redcoon. We hebben de machine nu inmiddels ruim 14 maanden in bezit en hij bevalt nog steeds prima. De koffie is altijd goed op temperatuur en de smaak is perfect. We gebruiken de espressobonen van het merk Lavazza(het zwarte pak) en de combinatie van machine en espressobonen is top!
Edo Lorist09-08-2011
Nadat onze Senseo tot 2 keer toe in 2 jaar defect ging, hebben wij besloten op een machine aan te schaffen waar hele koffiebonen in gaan en waar je ook melk mee op kunt schuimen. Bij Scheer en Foppen in Beverwijk gebruiken ze dit apparaat zelf ook voor het personeel (geen verkooptrucje, ben met ze meegelopen om te zien of dit inderdaad waar was. En ja). Bakkie geproeft, heerlijk en vooral heet! Apparaat aangeschaft en geinstalleerd, 5 minuutjes werk. Koffiesterkte is instelbaar, net zo lang tot ie voor jou perfect is. Geen geklieder met iedere keer de oude koffie weggooien, dit hoeft maar eens per 20 bakkies leut. Eén klein nadeel: wanneer het water bijna op is, dan krijg je maar een half bakkie koffie. Er wordt dus niet gewaarschuwd dat er nog te weinig water inzit voor 1 of 2 bakkies. Bij Scheer en Foppen zeggen ze tenminste wel eerlijk dat iedere volautomatenmachine (ongeacht merk) ieder 1,5 a 2 jaar terug moet voor een revisiebeurt. Dan worden de pakkingen etc. vervangen. Meestal wordt dit niet verteld, waardoor een apparaat defect gaat. Maar pakkingen zetten uit en krimpen, dus moeten vervangen worden wil je lang van je apparaat kunnen genieten. Dit apparaat is een aanrader!
henk2211019-07-2011
DeLonghi Ecam22.110B vind ik een mooie en sjieke Espressoautomaat. Volgens mij komt dat o.a. door de zwarte pianolak. In het begin is het even wennen want ik ben een pistonmachine gewend. Niet alleen het uiterlijk maar vooral de mogelijkheden heeft mij voor deze machine laten kiezen. Ingebouwde (instelbare) koffiemaal-molen, instelbaar hoeveelheid koffie (6 gram -14 gram), verstelbare uitloop dus geschikt voor mijn espresso en machiato glazen. Deze machine is eenvoudig te onderhouden en dat maakte mij minder onzeker om een automaat te kopen. De zetgroep even afspoelen en uiteraard het lekbakje en stoompijpje regelmatig reinigen. Eens in de zoveel tijd(???) automatisch ontkalken. Lijkt mij minder service en reparatiekosten dan bij een vaste zetgroep. Het geluid valt mij reuze mee in vergelijking met andere espressomachines, zowel automaat als piston. Het zelf programmeren van de 4 waterstop-knopjes vind ik erg goed en simpel werken. Deze handige functie zit ook op mijn pistonmachine dus beer vertrouwd mee. Standaard staan de instellingen goed maar verfijning is dus mogelijk. Er zijn niet alleen positieve ervaringen. En die wil ik ook hier delen. Na 6 dagen zit de zetgroep vast en doet de machine dus niets meer. Ik ben een middag bezig geweest met adviezen van DeLonghi via de telefoon. Hardware reset duurt ongeveer een half uur. Het is wel belangrijk om de hardwarereset 2 keer achter elkaar uit te voeren. Niets heeft de zetgroep aan het werk gekregen dus wordt ik de komende dagen gebeld voor een afspraak met een monteur. Deze afspraak zal binnen 3 dagen gemaakt worden. Hoe lang het dan duurt voor dat er een monteur thuis komt, kon nog niet worden gemeld. Dat vastzitten van de zetgroep heb ik hier in een ander draadje ook kunnen lezen. Dat was ook bij een nieuwe Delonghi en bleekt een kapotte motor te zijn. Wij zijn benieuwd wanneer en hoelang de machine gaat werken. Ondertussen staat mijn oude vertrouwde Krups 5280 weer op tafel en kunnen we genieten van een lekker kopje koffie. Kan ik mijn voorraadje ESE-pads (POD) ook opmaken. Hoewel ik hoop en verwacht dat de Ecam 22110 super snel wordt gerepareerd en goed gaat werken, is er wel een twijfel ontstaan tussen mijn keuze… DeLonghi of mijn vertrouwde probleemloze Krups. Voor geïnteresseerden zal ik het hier in dit draadje bij Kieskeurig melden.
PBR11-06-2011
Heee super espressoautomaat Koffietemperatuur in 4 standen rwgelbaar tot bijna 90 graden !!!! (gemeten) alles is in te stellen OK kan wat stiller maar prima machine een aanrader. Energie zuinig ECO stand (standby) appart in te stellen. Stoom voor opschuimen melk is ook OK Hoogglans zwart grote waterbak en makkelijk te reinigen zetgroep er is geen ander merk zo makkelijk schoon te maken en 2 jaar service aan huis!!!!!!
Seumpie27-01-2011
Mooie machine, werkt snel en redelijk stil, erg hete en vooral lekkere koffie. Alle instelmogelijkheden die je wenst zijn er : temperatuur, aut. Ontkalken, aut. Afslag, waterhardheid. Dus een no-nonsens machine die snel en goed zijn werk doet.
mofo13-01-2011
---------Update review, 14-1-2011--------- Op zich een goede espressomachine die heerlijke koffie maakt. Hij maakt echter wel een oorverdovend geluid bij het opschuimen van de melk. Alsof er een helicopter komt overvliegen, hij stijgt zelf nog net niet op! Ik weet niet of dit issue bij andere gebruikers van dit apparaat ook speelt? Tevens zit er al sinds het begin van aanschaf een klein scheurtje in de waterbak wat me pas opviel toen ik telkens water onder het apparaat zag liggen. Ik moest elke dag het piepkleine kleine wateropvangbakje dat rechtsvoor beneden het waterreservoir zit legen omdat deze over begon te lopen door de ontstane lekkage. Het lijkt wel of de nippel waar het water doorheen stroomt te strak is aangedraaid waardoor er een barstje in de waterbak is ontstaan. Redcoon komt het apparaat deze week ophalen om het euvel te checken. Ik hoop dat we hem snel correct terug krijgen want de koffie uit deze machine smaakt heerlijk! ---------1e review, 31-10-2010--------- De Delonghi 22.110 is een strak en compacte espressomachine die niet zal misstaan in je keuken, hij is pianozwart met een grijs bedieningspaneel. De Magnifica zet heerlijke espresso met een goede temperatuur. Een cappuccino of lungo is in een handomdraai gemaakt. Het apparaat is binnen een paar tellen op temperatuur(deze is naar voorkeur in te stellen) om je favoriete bakje te zetten. Met de handige draaiknop bepaal je zelf de sterkte van de koffie. Het melk opschuimen waar veel lezers nogal problemen mee hebben bij diverse machines is bij dit toestel een fluitje van een cent. Wij gebruiken een RVS(iets hoger)melkkannetje dat bij iedere koffiewinkel verkrijgbaar is. Het kan natuurlijk ook gewoon in een kopje of glas. Tip: gebruik dubbelwandige koffieglazen dan blijft de koffie langer op temperatuur en het is ook nog mooi om te zien. We hebben voor de eerste kopjes de DE-darkroastbonen gebruikt die goed smaken. Nu gaan we diverse bonen proberen om lekker te kunnen genieten van ECHTE koffie. Voor nog geen Eur 500,- is deze machine een echte aanrader!
De koffie moet heet worden gedronken10-12-2010
Mooi apparaat; maar vooral hele lekkere koffie en lekker warm.Wat overigens instelbaar is dus voor elk wat wils. Ik heb het apparaat gekocht bij Mikro Elektro in Terneuzen. Goede uitleg van de verkoper en leuke prijs gekregen. Stond in de winkel voor 449,00 maar heb mooie deal gesloten.