De'Longhi Magnifica S zwart - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 141 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Magnifica S zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

a**7@o**k.com 31-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mijn Magnefica s

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S zwart

Algemene score

9,0
Vind dit koffieapparaat van De Longhi Magnefica s echt geweldig, zet goede koffie ook cappuccino latte en espresso, je hebt nu een goede koffiebar in huis.
De machine werkt fantastisch, als er iets is, kun je altijd een gratis monteur krijgen, als service, van De Longhi
Daarom des te meer, om deze machine te kopen.
Heb aan de voorkant, is die zilverkleurig, staat ook mooier, dan helemaal zwart.
Het een heel gemak, om een lekker bakkie koffie ☕ te krijgen, op ieder moment van de dag, ook kun je eventueel theewater tanken, gaat ook prima.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Koffie zetten gaat snel, zo klaar,
  • Mooi design
  • een goed koffieapparaat, die het goed doet.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

a**n@g**l.com 31-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mijn koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S zwart

Algemene score

8,0
Ben erg tevreden, over deze Magnifica s de Longhi, ik heb zilver, vond ik mooier. Staat ook beter.
Heb inmiddels al 400 kopjes gezet hiermee, alles werkt goed.
Heb de machine al zelfs ontkalkt, je moet nu effe langer wachten met ontkalken, hij gaat na de eerste pauze verder.
Maar het is bij mij gelukt. ook een waterfilter, heb ik erin dan hoef je dan minder te ontkalken, en is het behoud van de machine
Wat ik ook goed vind mocht hier iets aankomen, krijg je gratis een monteur, gratis van DeLonghi.
Het is een goede aankoop , ben erg tevreden hierover

Pluspunten

  • Koffie zetten gaat snel

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

a**a@g**l.com 23-04-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

De Longhi Magnifica S 3 1/2 jaar in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S zwart

Algemene score

8,0
Wij hebben het apparaat nu 3 1/2 jaar in gebruik. We hebben hem oo de fijnste maalstand staan en dat is voor ons goed, lager geeft te slappe koffie.. Het lekbakje is wat onhandig , had wat groter mogen zijn. De zetgroep is heel goed schoon te maken en wordt nauwelijks vies Van ons vorige apparaat van een ander merk moest de zetgroep minimaal een paar keer per week schoongemaakt worden omdat er veel koffieprut tussen zat . Bij deze machine totaal niet.
We konden laatst de zetgroep niet verwijderen, hij zat muurvast. We hebben de knop achterop het apparaat uitgezet en de stekker eruit gehaald Een paar dagen niet gebruikt en toen lukte het gelukkig wel.

Pluspunten

  • Zetgroep blijft schoon, makkelijk verwijderbaar

Minpunten

  • onhandig lekbakje, is gauw te vol
  • koffiesterkte staat maximaal, anders te slap

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

h**t@g**l.com 20-04-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

jammer

Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S zwart

Algemene score

7,0
Als deze machine niet gelijk van af het begin niet steeds aan geeft om na drie weken te ontkalken zou het goede machine zijn .
Maar nu ook steeds sneller aan geeft om vergaar bakje te legen jammer dit

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Z**t@t**t.be 13-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

5,0
Ik vind het toestel mooi, en dacht dat het merk ok was, maar nu komen wij tot de vaststelling dat de koffie te slap is en weinig crème op.
Wij kunnen het niet meer bijregelen want het staat op maximum.
Is daar echt niets meer aan te doen.
Het moet ook zeer vlug ontkalkt worden.

Mvg,

Reageer

Hans 08-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Kijk naar koffie afval

Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S zwart

Algemene score

6,0
Na afstelling door monteur is de koffie prima, maar

A. Na 3 keer koffiezetten en dan al aangeven dat de restbak moet worden geleegd terwijl er nog wel plaats is voor 10 extra maalafval. Niet erg van deze tijd.
B. Steeds spoelen als je hem aanzet is onnodige verspilling.

Pluspunten

  • Goede koffie

Minpunten

  • Te snel bak koffietent ledigen
  • Te vaak spoelen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Astrid 02-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Toch iets positiever

Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S zwart

Algemene score

6,0
Wij hebben het apparaat nu 3 maanden in gebruik en wil even terugkomen op mijn eerste review.
Na vele soorten koffiebonen te hebben geprobeerd blijft de maling nog altijd te grof en de koffie 😝 slap.
Met drie keer de afgifte halverwege te stoppen (voor 1 normaal kopje) is het een redelijk kopje koffie, maar dan is het bonenverbruik drie keer zoveel. Dus gebruiken we alleen nog gemalen koffie. Eén schepje voor een kop lekkere koffie (Pluspunt). Al verlang ik nog steeds naar de geur van versgemalen koffie.
De diffuser, het waterreservoir en de opvangbak zijn eenvoudig te reinigen en makkelijk terug te plaatsen.

Pluspunten

  • Makkelijk te reinigen
  • Mooi model

Minpunten

  • Bonen maling veel te grof en te slap
  • Vaak ontkalken

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

a**n@g**l.com 10-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S zwart

Algemene score

10,0
Wij hebben toevallig, deze topmachine deze week gekocht, na lang wikken en wegen.
Had pech met een ander Apparaat ook De Longhi.
Dan ga je voorzichtig te werk weer
Maar heb nu alles goed bekeken via YouTube is een duidelijke uitleg, over dit nieuwe apparaat.
Gaat heel makkelijk, en de koffie smaakt ook prima, wel moet ik nog bekijken naar een goede sterkte.
Snap niet dat er sommige zijn dat die hier durven te zeggen, dat dit moeilijk te onderhouden is.
Mijn mening, is het is wel goed te onderhouden, heel makkelijk zelfs, je moet alleen de tijd nemen.
Op de ouderwetse manier duurde dit ook langer.
En je moet veel door lezen, of die filmpjes kijken bij YouTube, dan kom je al een end.
Vind het verder een topmachine, en heb gelijk verse koffie iedere dag, en op de tijd wanneer ik wil, met bonen koffie.
Daarom een 10.

Pluspunten

  • Koffie zetten gaat snel
  • En is makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

b**s@o**k.com 18-01-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Vaak ontkalken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S zwart

Algemene score

9,0
Ik ben erg tevreden over de machine.
Het enige nadeel vind ik dat ik hem zo vaak moet ontkalken, minimaal 1 keer per maand.
Ik neem gemiddeld 5 kopjes per dag.
Hebben jullie dat ook?

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Verschillende sterktes

Minpunten

  • Te vaak ontkalken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hen 27-12-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

tegenvaller

Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S zwart

Algemene score

6,0
Mijn ervaring met de De longhi is minder in begin prima apparaat maar al vrij snel moest ik ontkalken .
en de tweede keer kwam ook snel binnen een jaar zes keer
daar na bleef tie in storing staan .

ik laat het maar zo klaar mee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Zahrit@telenet.be 22-12-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S zwart

Algemene score

10,0
Wij hebben vorig jaar in december deze machiene gekocht, en zijn er zeer tevreden over.
Wij zouden ze niet meer willen of kunnen missen!
Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

a**n@z**o.nl 13-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Slap bakkie

Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S zwart

Algemene score

5,0
Mijn review komt overeen met m'n voorganger.
Wij hebben het apparaat nu 3 weken (een cadeau van mijn dochter) maar niet meer zo enthousiast als toen we hem kregen. Al verschillende merken koffiebonen geprobeerd, maar de koffie blijft slap. De maalgraad en de knop voor de hoeveelheid bonen staan op de uiterste stand, maar in de opvangbak ligt een groffe maling en de koffie is te slap.
Ik verlang terug naar mijn vorige koffiemmachine, die nu bij mijn andere dochter voor de koffie☕ zorgt.

Reageer

tomtom 13-12-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

slappe bak!

Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S zwart

Algemene score

2,0
we hebben het apparaat nu 6 maanden in gebruik en zijn absoluut niet tevreden. De koffie is erg slap, absoluut niet espresso waardig. Zowel de knop op de voorkant als de knop in het bonenreservoir staan op zijn sterkst, desondanks blijft de het elke keer weer een slappe bak.

de monteur is langs geweest en vertelde zonder te blikken of te blozen dat het een prima bak koffie was.. we zijn grote koffie drinkers en elke bak is weer een tegenvaller.. wij gaan dus opzoek naar een nieuw aparaat.

Minpunten

  • slappe koffie
  • klein bonenreservoir
  • instellingen aanpassen maakt geen verschil

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

gewoonlekkerekoffie# 06-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S zwart

Algemene score

8,0
Goed geshopt bij BCC. Bij grote levering wordt je netjes gebelt voor afstemming. Het oude apparaat wordt gratis meegenomen. Netjes verpakt en niet geheel onbelangrijk degelijke spullen voor een nette prijs. Dit keer een delonghi koffie apparaat. Veel waar voor zijn geld andere apparaten zijn eens zo duur.

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • mooi

Minpunten

  • iets meer lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Aafke 03-11-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S zwart

Algemene score

9,0
Mijn tweede De Longhi koffiemachine. Na 7 jaar trouwe dienst weer precies dezelfde gekocht. Ik ben erg tevreden over het apparaat. Uiteraard bij het malen van de bonen wel wat lawaai, maar ja de bonen moeten toch vermalen. Aan te bevelen machine.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie per kopje te zetten
  • Je gooit nooit meer koffie weg
  • Altijd verse koffie
  • Veel zelf naar smaak in te stellen
  • Goed hete koffie

Minpunten

  • Wel groot apparaat
  • Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 31-07-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S zwart

Algemene score

9,0
Na 9 jaar dagelijks gebruik is mijn De'Longhi ermee opgehouden, ik krijg hem niet meer ingeschakeld.
Ben er altijd uiterst tevreden over geweest. Echt lekkere goed hete koffie, ik ontkalkte hem altijd gewoon met een goedkope ontkalker, dat werkt prima. De melkopschuimer werkte de laatste 3 jaar niet goed meer, heb toen een losse opschuimer gekocht. Het geluid werd door de jaren heen steeds luider, en het klopt dat je de sterkte amper in kunt stellen, maar ik heb daar nooit klachten van bezoek over gekregen. Twee kopjes tegelijkertijd zetten werkt niet goed, alleen als je ze in een mok laat lopen wel, in twee kopjes krijg je niet volle kopjes. Het schoonmaken gaat best snel, ik liet de koffiemaler iedere maand zeker een half uur weken in een bak met warm water.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

enno decnop 06-06-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

binnen drie jaar moet ie vervangen worden, kosten €100,- p.j

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S zwart

Algemene score

6,0
Heb er al twee gebruikt, binnen 3 jaar, komt er geen koffie meer uit, via youtube zelf gerepareerd, maar bij tweede De'Longhi Magnifica S ECAM22.110, niet gelukt, dus maar weer een nieuwe aanschaffen, dus houd er rekening mee, dat deze De'Longhi Magnifica S ECAM22.110, binnen drie jaar vervangen moet worden, repareren is uitstel, toch blijf ik deze De'Longhi Magnifica S ECAM22.110 kopen omdat het een prettige machine is, en lekkere koffie heeft.

Pluspunten

  • aanschafprijs
  • lekkere koffie
  • simpel in gebruik
  • kan zelf gerepareerd worden..

Minpunten

  • binnen drie jaar moet vervangen worden
  • gaat dus eigenlijk te snel stuk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Aperativo 20-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De smaak van Italië om te drinken in Nederland.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S zwart

Algemene score

10,0
Gastvrijheid begint met een uitstekende kop koffie met verschillende smaken. De'Longhi voldoet aan alle eisen. Begrijp je de functies dan is het zetten van de voorkeur een fluitje van een cent!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**r@h**l.com 04-05-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekregen

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S zwart

Algemene score

9,0
Het apparaat staat op mijn werk. Hij wordt veel gebruikt. Makkelijk schoon te houden en de koffie is heerlijk. Melk opschuimen gaat goed. Het duurt wel even voor de koffie klaar is, maar het is het wachten waard. Het apparaat maakt wel veel geluid (het malen), maar dat vind ik geen probleem. Nadeel is dat hij ook koffie zet als het water bijna op is of als de bonen bijna op zijn.

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken
  • geen slangetjes om schoon te maken

Minpunten

  • zet koffie als de bonen bijna op zijn
  • zet koffie als het water bijna op is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk 22-04-2021
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S zwart

Algemene score

8,0
Goede lekkere koffie en makkelijk in gebruik.
Schoonmaken van lekbak en opvangbak voor koffiedik is stompzinnig ontwerp. Moeilijk om schoon te maken. Wie dat bedacht heeft....

Pluspunten

  • Gemakkelijk
  • Lekker

Minpunten

  • Schoonmaken lekbak
  • Schoonmaken opvangbak koffiedik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews