De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 151 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Magnifica S ECAM 22.110.B - Volautomatische Espressomachine - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Gastvrijheid begint met een uitstekende kop koffie met verschillende smaken. De'Longhi voldoet aan alle eisen. Begrijp je de functies dan is het zetten van de voorkeur een fluitje van een cent!
Het apparaat staat op mijn werk. Hij wordt veel gebruikt. Makkelijk schoon te houden en de koffie is heerlijk. Melk opschuimen gaat goed. Het duurt wel even voor de koffie klaar is, maar het is het wachten waard. Het apparaat maakt wel veel geluid (het malen), maar dat vind ik geen probleem. Nadeel is dat hij ook koffie zet als het water bijna op is of als de bonen bijna op zijn.
Goede lekkere koffie en makkelijk in gebruik.
Schoonmaken van lekbak en opvangbak voor koffiedik is stompzinnig ontwerp. Moeilijk om schoon te maken. Wie dat bedacht heeft....
Heel slecht apparaat heb er 2 gehad een nachtmerrie nu een Siemens doet het prima een aanrader, ik zou zeggen koop dit nooit want er werkt niks alleen problemen.
De prijs en het mooi uiterlijk van de machine!
Jammer dat hij oorverdovend veel lawaai maakt bij het malen! Vooral als je bezoek hebt
Verder prima machine
Het product gekozen omdat het goede recensies kreeg. Apparaat heeft in het begin zijn werk gedaan maar vergt erg veel onderhoud. Het stoompijpje werkt niet volgens verwachting, daarom een aparte melkopschuimer gekocht. Na twee jaar deed het apparaat helemaal niets meer en was met geen mogelijkheid aan de praat te krijgen. Na de veelbelovende start met het apparaat blijkt het nu een grote miskoop te zijn. Een levensduur van iets meer dan twee jaar vinden wij ondermaats.
Je kunt er een redelijke kop koffie mee maken, maar meer ook niet. Ontkalken moet zo ongeveer iedere 6 weken. Lekbak is niet goed schoon te maken. Met het stoompijpje kun je echt geen melk opschuimen. Bij 2 kopjes tegelijk krijg je slappe koffie
Mijn nieuwe De'Longhi moet om de de 3 weken ontkalkt worden.
Erg vaak vergeleken met mijn vorige.
Slecht voor het milieu en verbruik van water.
Verder erg tevreden.
Eerste keer nog geen twee jaar mee gedaan. Begon geen koffie meer te geven, of alleen druppelend. Ook fout vaak meldingen. Nieuwe gekocht, maar bij de eerste keer koffie zetten weer hetzelfde probleem. Terug gebracht, en een nieuwe gekregen, en na twee dagen weer exact hetzelfde probleem.
In het begin doet hij het super maar na verloop van tijd worden de kopjes koffie steeds kleiner en stroomt er water in de opvangbak van de koffie prut.
Ik heb veel informatie ingewonnen bij mede gebruikers en er is geen oplossing voor (ringen vervangen, reiniging enz. Werkt niet)
Mail naar de Longhi gestuurd maar geen antwoord!!!
Is één heel vaak voorkomend probleem!!
Ik heb dit apparaat nu precies 2 jaar en 4 maanden (05-05-217). Zomaar uit het niets en vooraf geen enkel raar teken dat het apparaat het voor gezien hield, zet hij geen koffie meer. Heb hem keurig iedere keer met een daarvoor aangepast ontkalkingsmiddel ontkalkt en de zetgroep schoongehouden.
Bij het openen van het deurtje aan de zijkant zag ik dat de zetgroep niet in de juiste positie stond. I.P.V. schuin, zodat je hem eruit kan halen, stond hij recht en muurvast. Ben hier eerst gaan lezen voordat ik actie wilde ondernemen tot reparatie. Echter, ik lees dat de kosten rond de €150 liggen en dat de gebruiks-leeftijd van het apparaat op 3 jaar wordt gegeven door Di-Longhi zelf. Zit dus nu met een dilemma. Weggooi maatschappij, heel jammer.
Apparaat heeft het 2 jaren goed gedaan. Aan het eind van de garantieperiode ontstonden er problemen en gingen met enige regelmaat verschillende lampjes branden. Dit eindigde met het niet meer functioneren van het apparaat. Contact opgenomen met de Longhi. Herstelkosten 120,-- Euro. Daarna weer 6 maanden garantie. Uit telefonisch contact met de Longhi bleek een en ander de normaalste zaak van de wereld. Het apparaat wordt na 3 jaren als afgeschreven beschouwd. Ik heb dus spijt van de aankoop en ga nu voor een ander merk.
Ik ben zeer tevreden met mij koffiemachine, heerlijke koffie.
Ik vraag mij wel af als ik 2 kopjes tegelijk zet zijn ze niet gelijk kwa inhoud de ene is vol en de andere 3/4.
Wat kan de rede zijn?
Inmiddels heb ik dit apparaat een jaar in huis en ik heb er geen spijt van gehad. En hoewel ik het apparaat eigenlijk heb gekocht voor mijn kinderen (die graag versgemalen koffie wilden drinken, en cappuccino's wilden kunnen maken), ben ik zelf ook weer koffie gaan drinken na jarenlang alleen thee te hebben gedronken. Een nadeel vond ik wel dat er geen gebruiksaanwijzing was bijgevoegd in de doos (gekocht bij Mediamarkt) dus ik moest alles zelf uitvinden, met behulp van informatie die ik online heb kunnen vinden. Ook het ontkalken was daardoor lastig omdat daar online weinig informatie over was te vinden. De eerste keer dat ik ging ontkalken, bleef het rode lichtje ook branden, wat ik ook probeerde. Kortom: een gebruiksaanwijzing was heel welkom geweest. Inmiddels heb ik het apparaat 'onder de knie' en drink ik elke dag met plezier mijn bakjes verse koffie.
Wat een goede volautomatische koffiemachine is dit zeg! Nu snap ik waarom mijn kennisen /vrienden ook voor deze gingen. Prijs en kwaliteit is top, niet twijfelen gewoon er voor gaan.
De reactie klopt niet: het ontkalken duurt veel langer dan een half uur. als je in 1x alles goed doet, en dat valt niet mee met de kleine lettertjes in de gebruiksaanwijzing, ben je minimaal een uur bezig.
Na een Bosch, een Saeco, een Krups nu dit apparaat. Helaas verkeerde keus. De koffie is heerlijk warm, maar verder zijn we niet tevreden. De inhoud van de watertank is veel te klein en er moet veel te vaak worden ontkalkt, en dat is een langdurig proces. We hebben spijt dat we niet weer voor een Krups zijn gegaan.
Ons koffie apparaat nu zo'n 2 jaar in gebruik en het is een fijn apparaat. Gaf altijd perfecte koffie en is zeer makkelijk in onderhoud. Hij geeft alles wat er moet gebeuren keurig aan en in het boekje staat alles zeer goed aangegeven.
Enig nadeel is nu dat hij enorm slappe koffie geeft. Heb alles al schoongemaakt wat kon, maar hij blijft slap. We gaan nog even testen of dit toevallig een maandagverpakking koffie is geweest. Anders zal ik even contact opnemen met DeLongi zelf. Of weet iemand hier een oplossing?
We hebben nu 'gewoon' Douwe Egberts rood.
Ik heb het apparaat pas net dus nog niet helemaal bestudeerd. Het is heerlijke warme koffie, snel opgewarmd. Stoompijpje werkt goed. Goed schoon te maken. Al met al ben ik tevreden met dit product.
Na 4,5 jaar en zo'n 15 kopjes per dag smaakt de koffie nog uitstekend.
Het filter wordt inmiddels niet meer vervangen, wel wordt de machine regelmatig ontkalkt en maken we dan meteen alle losse delen weer goed schoon.
Volgende keer wordt het gewoon dezelfde.
Na het lezen van diverse reviews, besloten het apparaat aan te kopen. Voor mijn werk kom ik op diverse adressen waar een koffie machine staat, wat ik dan krijg vind ik niet lekker, bijna met mes en vork consumeren. Bij dit apparaat, voor mij goed instelbaar, ik proef nu koffie als snelfilter maling. Het schoonmaken van dit apparaat stelt niets voor, met 3 minuten ben ik klaar. Ik vind dit echt een aanrader, ben er blij mee.
Ruim 7 jaar geleden de eerste gekocht. Goede espressobonen gevonden (dat bepaalt hoe lekker de koffie is) en jarenlang (best veel) heerlijke koffie gedronken. Onderhoud valt mee, af en toe ontkalken, vooral na vakanties. Na 6,5 jaar begaf de drukmodule het en kwam er geen water meer uit. Gelijk een nieuwe besteld. Wij zijn uitermate tevreden over het apparaat.
Bij het eerste gebruik al in storing. 1 kopjedoorzichtige koffie met een hoop kabaal van de molen die echt zijn best doet, en het dan opgeeft met een rood lampje. Infuser staat verkeerd en doet geen reset. Dit rotding gaat terug naar waar die vandaan komt.