Siemens EQ6 Plus TE653311RW Volautomatische Espressomachine - Zilver

Siemens EQ6 Plus TE653311RW Volautomatische Espressomachine - Zilver

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 103 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EQ6 Plus TE653311RW Volautomatische Espressomachine - Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

L Vd Haven18-10-2018

Super apparaat

Het is een prima machine, makkelijk te bedienen. Dranken zijn heerlijk. Perfecte dosering. Echt een aanrader.
Harry17-10-2018

Espresso automaat

We hebben voor dit apparaat gekozen omdat het heel veel mogelijkheden heeft en ons oude aan vervanging toe was.
Pluspunten
  • mogelijkheden.
  • Uitneembare zetgroep.
  • Ziet er goed uit.
Minpunten
  • Geen opwarmplaatje voor de kopjes.
Kris Lobo14-10-2018

Siemens TE653311RW

Makkelijke, duidelijke service. Ik raad het iedereen aan. Koffie is lekker!!! Koffie is lekker!!! Koffie is lekker!!! Koffie is lekker!!! Koffie is lekker!!!
van Swam03-07-2018

De heerlijkste dranken met een groot bedieningsgemak

In het digitale scherm is het gemakkelijk kiezen van je favoriete drankje door eenvoudig op het plaatje te drukken. De instelling zijn makkelijk te bedienen, zelfs je favoriete samenstelling. Hij reinigt zich zelf en is zeer gemakkelijk in het onderhoud. Daarbij is het een mooi apparaat om te zien.
Pluspunten
  • goede kwaliteit
  • eenvoudige bediening
  • eenvoudig te reinigen
Minpunten
  • kan geen minpunt vinden
Herma27-06-2018

Fantastisch apparaat

Prima koffieautomaat. Maakt heerlijke koffie; volop keuze; goede cappuccino; gemakkelijk te bedienen.
koff[e27-06-2018

koffiezetapperaat

goeie koffie makkelyk in gebruik allerlei mogelykheden en instellingen makkelyk schoonmaken goed over nagedacht..
erik26-06-2018

eenvoudige bediening, goede styling

Automaat werkt perfect, makkelijk te bedienen en een betere styling dan soortgelijke automaten in hetzelfde prijssegment. Sterkte, hitte van water en maling zijn aan te passen. Zet (indien de koffieboon goed is en het apparaat op persoonlijke smaak is ingesteld) een perfecte bak koffie.
Pluspunten
  • makkelijk te bedienen
  • maling, hitte water en sterkte aan te passen
  • goede styling
Minpunten
  • lekbak door zelfreiniging snel vol;simpel te legen
Kris Lobodzinski24-06-2018

Siemens TE653311RW

Kort en bondig. De koffie is extra. Ik hoef niet meer naar een café voor een goede koffie. Nu het café is in mijn huis. Nu ik ga allen voor wijn of bier:)
Vastenholt24-06-2018

Siemens TE653311RW

Makkelijke instructies. Veel keuzes qua koffie productie. Sieraad in je keuken. Smakelijke koffie. Dit product vervangt het koffiezetapparaat en Senseo apparaat, zodat je ruimte creëert in je keuken.
Pluspunten
  • Design
  • Heerlijke koffie
Minpunten
  • Nog niets kunnen vinden
Cor Kant13-06-2018

Duidelijk bedieningspaneel

Mijn vrouw is mindervalide en kan nu heel eenvoudig haar visite een heerlijk kopje koffie voorschotelen. De bediening is super. Ik zorg er voor dat de machine er klaar voor staat.
Pluspunten
  • Eenvoud in schoonmaken en bediening
Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Flip12-06-2018

Super apparaat!

Na diverse websites bezocht te hebben. Om het beste apparaat te vinden kwamen we bij deze uit. Vandaag het apparaat bij de winkel op gehaald en geïnstalleerd, dit was zeer eenvoudig met de meegeleverde gebruiksaanwijzing.
Pluspunten
  • Top koffie!
  • Mooi apparaat
  • Veel functies
Minpunten
  • Nog niet gevonden
fam Flapper12-06-2018

siemens EQ6 koffie-automaat

Super koffie-automaat. Makkelijk in bediening, makkelijk in onderhoud. Heerlijke koffie, cafe latte, capucchino en latte macchiato. De melkschuim is prima, al had de schuimlaag op de capucchino iets dikker mogen zijn. De kinderen genieten van de warme melk en de melkschuim, al dan niet met choco. Prijs/kwaliteit is in balans. Nadeel: de koffieconsumptie is gestegen en de pakken melk zijn steevast op!
Pluspunten
  • heerlijke koffie en varianten
  • makkelijk in bediening
  • makkelijk in onderhoud
Minpunten
  • koffieconsumptie is gestegen
Ans Franken10-06-2018

Koffie machine

Ik heb dit product gekozen om de gemakkelijke bediening. Maar ook om de mooie uitstraling die de koffie machine heeft. Duurzaamheid kan ik nog niets over zeggen maar ik ga er vanuit dat die goed is het is namelijk een Siemens.
Pluspunten
  • groot water reservoir
  • stille machine
kees10-06-2018

perfecte espresso machine

een perfecte Espresso Machine, die heerlijke latte macchiato , cappuccino of espresso zet. is makkelijk in gebruik, heeft een overzichtelijk display. het apparaat is makkelijk te reinigen en reinigt ook zich zelf. Het apparaat is zeer stil, kortom een perfecte aankoop, ondanks de prijs.
Pluspunten
  • zeer stil
  • makkelijk te reinigen
  • overzichtelijk display
  • groot water reservoir
Minpunten
  • eventueel de prijs.
Marvin01-06-2018

Alles in 1

Een super heerlijk bakkie maak je met de Siemens ew.6 s300 Nooit meer anders manlief zit heel de avond verschillende bakkies te proeven
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Staat mooi op je aanrecht
Annie25-05-2018

Koffiezetapparaat dit apparaat is een aanrader.

Heb op 22 mei 2018 dit koffiezetapparaat gekocht en ben er zeer tevreden over.Het heeft veel mogelijkheden . De smaak van de verschillende koffie soorten zijn naar wens.
Pluspunten
  • Gemakkelijk te bedienen.
  • Goede omschrijving uitleg.
Ron Stolk22-05-2018

Koffiemachine TE653311RW

Met de Koffiemachine TE653311RW kun je heerlijke koffie in allerlei soorten maken. Met de juiste bonen en melk en uiteraard instelling geeft deze machine een heerlijke koffie, rijk van smaak en de latte en cappucino smaken ook perfect. Sind 16 mei deze machine gekocht en tot nu niets als tevredenheid.
Pluspunten
  • Melkschoonmaakmenu
Jan18-05-2018

Makkelijk in gebruik, mooi designe en heerlijke koffie

Prijs kwaliteit verhouding isprima. Toegegeven het is niet een van de goedkoopste apparaten maar dit merk je in gebruik. Snel en makkelijk de heerlijkste koffie zetten zonder dat je omgeving merkt in een hoog aantal decibellen dat je koffie aan het maken bent.
Pluspunten
  • juiste temperatuur van je koffie en instelbaar
  • makkelijk in te stellen
  • heerlijk eindproduct
Minpunten
  • niet het goedkoopste apparaat
Amanda06-05-2018

Gaaf!

Makkelijk te installeren. Alles is heel eenvoudig via een korte maar uitgebreide handleiding te volgen. Formaat is goed, niet te lomp. En dan de koffie is heerlijk en binnen korte tijd te zetten.
Pluspunten
  • Uitstraling
  • Bediening
Remco20-02-2018

Lekkere koffie

Makkelijk in gebruik en stil. Koffie is goed op temperatuur. De sterkte kan naar wens ingesteld worden.
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • automatisch reinigingsprogramma
Minpunten
  • Lekbak is snel vol
Stefan04-01-2018

Lekkere koffie

Dit koffiezetapparaat is een mooi apparaat die ook nog eens heerlijke koffie zet met een lekkere aroma!
Pluspunten
  • Smaak
  • Ziet er mooi uit
Minpunten
  • Vaak schoonmaken
Stefan03-01-2018

Lekkere koffie

Pluspunten
  • Smaak
  • Ziet er mooi uit
Minpunten
  • Vaak schoonmaken
Grietepiet03-01-2018

mooi apparaat

Net in huis, nadat de oude koffiemachine het begeven heeft. Super blij mee! Duidelijk apparaat, mooi scherm met keuzemogelijkheden. De koffie smaakt goed en is lekker heet! Nu alle overige opties nog uitproberen... spannend!
Pluspunten
  • duidelijk scherm
  • lekkere koffie, goed van temperatuur
Minpunten
  • nog niet gevonden
Glas-Graveren.nl02-01-2018

Koffiemachiene EQ.6 Plus

Wat een Super koffie apparaat is dit. Bijna alle soorten koffie zijn met 1 druk op de knop te maken. Ik heb er even voor moeten sparen maar dit is echt super.
Pluspunten
  • Veel soorten koffie met 1 druk op de knop
  • perfect melkschuim
Minpunten
  • ik drink nu meer koffie dan voorheen
Veel gemak26-12-2017

Makkelijk te bedienen

Betere koffie smaak dan met senseo of filter koffie.Onderhoud valt mee.Met volle melk even betere Cappuccino dan met half volle Melk.
Pluspunten
  • Mooi apparaat
  • Lekkere koffie
Minpunten
  • Gebrüllt veel water
  • Lekbak snel vol
  • Neemt veel plaats in op aanrecht