Siemens TE653311RW - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
Kleur(en)
zilver
Fabrikant kleur(en)
zilver

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 34 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

van Swam 03-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De heerlijkste dranken met een groot bedieningsgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
In het digitale scherm is het gemakkelijk kiezen van je favoriete drankje door eenvoudig op het plaatje te drukken.
De instelling zijn makkelijk te bedienen, zelfs je favoriete samenstelling.
Hij reinigt zich zelf en is zeer gemakkelijk in het onderhoud.
Daarbij is het een mooi apparaat om te zien.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • eenvoudige bediening
  • eenvoudig te reinigen

Minpunten

  • kan geen minpunt vinden
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Vos 08-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote keuzemogelijkheden en weinig onderhoud

Algemene score

9,0
Wij hebben voor dit Siemens koffiezet apparaat gekozen voor zijn grote mogelijkheden in het zetten van verschillende soorten koffie. Of het nu gewone koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato of melkschuim is, alles is mogelijk. Ook het voordeel van het kiezen van de sterkte van de koffie en de hoeveelheid is ideaal.
Wij hebben hem nu een maand en zijn de verschillende soorten koffie aan het uitproberen.
Doordat het machine zichzelf reinigt hebben we er weinig onderhoud aan.

Pluspunten

  • keuzemogelijkheden
  • onderhoud

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Harmjan 21-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koffie machine super handig en eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
heb vele merken en soorten voorbij zien komen ,maar voor het gemak en gebruik adviseer ik zeer zeker deze machine Heerlijke koffie naar eigen wens in te stellen en zeer gebruiksvriendelijk echt een aanrader

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • handig in gebruik

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koffieboon 2.0 19-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lange speurtocht naar koffiemachine eindelijk beloond!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Herkent u dit?, u ben een bepaalde soort machine beu en wil eindelijk weer eens echte koffie drinken. Dan start de zoektocht oftewel beter gezegd de speurtocht. We hebben echt meerdere machines en verschillende merken geprobeerd, bijna beu en de pad machine weer neergezet kochten we deze machine,..... Eindelijk koffie!
Niet alleen een machine die super makkelijk bedienbaar is, maar ook echt een heerlijke kop koffie geeft. Wij zijn geslaagd!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Veel keuzes
  • Heerlijke koffie

Minpunten

  • wel wat prijzig
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L Vd Haven 18-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een prima machine, makkelijk te bedienen. Dranken zijn heerlijk. Perfecte dosering.
Echt een aanrader.
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Harry 17-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Espresso automaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben voor dit apparaat gekozen omdat het heel veel mogelijkheden heeft en ons oude aan vervanging toe was.

Pluspunten

  • mogelijkheden.
  • Uitneembare zetgroep.
  • Ziet er goed uit.

Minpunten

  • Geen opwarmplaatje voor de kopjes.
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Kris Lobo 14-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Siemens TE653311RW

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Makkelijke, duidelijke service. Ik raad het iedereen aan.
Koffie is lekker!!! Koffie is lekker!!! Koffie is lekker!!! Koffie is lekker!!! Koffie is lekker!!!
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leosbakkie 27-07-2018

Goede bak koffie na opstart problemen(lekkage)

Algemene score

6,0
1e machine teruggebracht met lekkage op de bodemplaat.
Door 5 1/2 jaar ervaring met voorganger, toch een tweede aan het proberen.
Geschreven voor: Siemens TE653311RW
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

KeesDaisy 29-06-2018

een uitmuntend koffie-espresso machine

Algemene score

10,0
ik heb deze nu ruim vier weken in gebruik en daarvoor had ik jaren een Nespresso machine. Deze espresso machine van Siemens is uitmuntend, het display van de machine is overzichtelijk. Je kan diverse variaties van koffie zetten, zoals een latte Macchiato , Cappuccino , koffie verkeerd en uiteraard een espresso en allemaal in verschillende sterkte , de smaak is perfect. Je kan zelfs in het menu je eigen favoriete koffie programmeren ; bijvoorbeeld een latte macchiato. Het slangetje waarmee een latte of cappuccino mee maakt stop je gewoon in het pak melk, ik heb de rvs kan van Siemens erbij gekocht en deze kan is makkelijk af te sluiten en in de koelkast te zetten. Het apparaat reinigt zich zelf en als je een latte macchiato hebt gezet, is het reinigen heel makkelijk, dit geldt ook voor het ontkalken, reinigen van de machine. dit wordt allemaal in display weer gegeven. je hoeft daarvoor geeneens de handleiding voor te pakken. de machine geeft in stappen aan wat je moet doen. de machine is vrij stil. kortom een top espresso machine en zeker een aanwinst de prijs / kwaliteit is gewoon goed, echt waar voor je geld.
Geschreven voor: Siemens TE653311RW
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Herma 27-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima koffieautomaat. Maakt heerlijke koffie; volop keuze; goede cappuccino; gemakkelijk te bedienen.
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

koff[e 27-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koffiezetapperaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goeie koffie makkelyk in gebruik allerlei mogelykheden en instellingen makkelyk schoonmaken goed over nagedacht..
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erik 26-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

eenvoudige bediening, goede styling

Algemene score

10,0
Automaat werkt perfect, makkelijk te bedienen en een betere styling dan soortgelijke automaten in hetzelfde prijssegment. Sterkte, hitte van water en maling zijn aan te passen. Zet (indien de koffieboon goed is en het apparaat op persoonlijke smaak is ingesteld) een perfecte bak koffie.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • maling, hitte water en sterkte aan te passen
  • goede styling

Minpunten

  • lekbak door zelfreiniging snel vol;simpel te legen
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kris Lobodzinski 24-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens TE653311RW

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Kort en bondig. De koffie is extra. Ik hoef niet meer naar een café voor een goede koffie. Nu het café is in mijn huis. Nu ik ga allen voor wijn of bier:)
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vastenholt 24-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens TE653311RW

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijke instructies.
Veel keuzes qua koffie productie.
Sieraad in je keuken.
Smakelijke koffie.
Dit product vervangt het koffiezetapparaat en Senseo apparaat, zodat je ruimte creëert in je keuken.

Pluspunten

  • Design
  • Heerlijke koffie

Minpunten

  • Nog niets kunnen vinden
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Kant 13-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk bedieningspaneel

Algemene score

10,0
Mijn vrouw is mindervalide en kan nu heel eenvoudig haar visite een heerlijk kopje koffie voorschotelen. De bediening is super.
Ik zorg er voor dat de machine er klaar voor staat.

Pluspunten

  • Eenvoud in schoonmaken en bediening

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Flip 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na diverse websites bezocht te hebben. Om het beste apparaat te vinden kwamen we bij deze uit. Vandaag het apparaat bij de winkel op gehaald en geïnstalleerd, dit was zeer eenvoudig met de meegeleverde gebruiksaanwijzing.

Pluspunten

  • Top koffie!
  • Mooi apparaat
  • Veel functies

Minpunten

  • Nog niet gevonden
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

fam Flapper 12-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

siemens EQ6 koffie-automaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super koffie-automaat. Makkelijk in bediening, makkelijk in onderhoud. Heerlijke koffie, cafe latte, capucchino en latte macchiato. De melkschuim is prima, al had de schuimlaag op de capucchino iets dikker mogen zijn. De kinderen genieten van de warme melk en de melkschuim, al dan niet met choco.
Prijs/kwaliteit is in balans.
Nadeel: de koffieconsumptie is gestegen en de pakken melk zijn steevast op!

Pluspunten

  • heerlijke koffie en varianten
  • makkelijk in bediening
  • makkelijk in onderhoud

Minpunten

  • koffieconsumptie is gestegen
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ans Franken 10-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen om de gemakkelijke bediening. Maar ook om de mooie uitstraling die de koffie machine heeft.
Duurzaamheid kan ik nog niets over zeggen maar ik ga er vanuit dat die goed is het is namelijk een Siemens.

Pluspunten

  • groot water reservoir
  • stille machine
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

kees 10-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfecte espresso machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
een perfecte Espresso Machine, die heerlijke latte macchiato , cappuccino of espresso zet. is makkelijk in gebruik, heeft een overzichtelijk display. het apparaat is makkelijk te reinigen en reinigt ook zich zelf. Het apparaat is zeer stil, kortom een perfecte aankoop, ondanks de prijs.

Pluspunten

  • zeer stil
  • makkelijk te reinigen
  • overzichtelijk display
  • groot water reservoir

Minpunten

  • eventueel de prijs.
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marvin 01-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alles in 1

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een super heerlijk bakkie maak je met de Siemens ew.6 s300
Nooit meer anders manlief zit heel de avond verschillende bakkies te proeven

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Staat mooi op je aanrecht
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews