Siemens TE653311RW - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zilver

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 43 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens TE653311RW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

van Swam 03-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De heerlijkste dranken met een groot bedieningsgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Algemene score

10,0
In het digitale scherm is het gemakkelijk kiezen van je favoriete drankje door eenvoudig op het plaatje te drukken.
De instelling zijn makkelijk te bedienen, zelfs je favoriete samenstelling.
Hij reinigt zich zelf en is zeer gemakkelijk in het onderhoud.
Daarbij is het een mooi apparaat om te zien.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • eenvoudige bediening
  • eenvoudig te reinigen

Minpunten

  • kan geen minpunt vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Vos 08-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote keuzemogelijkheden en weinig onderhoud

Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Algemene score

9,0
Wij hebben voor dit Siemens koffiezet apparaat gekozen voor zijn grote mogelijkheden in het zetten van verschillende soorten koffie. Of het nu gewone koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato of melkschuim is, alles is mogelijk. Ook het voordeel van het kiezen van de sterkte van de koffie en de hoeveelheid is ideaal.
Wij hebben hem nu een maand en zijn de verschillende soorten koffie aan het uitproberen.
Doordat het machine zichzelf reinigt hebben we er weinig onderhoud aan.

Pluspunten

  • keuzemogelijkheden
  • onderhoud

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

A. Rust 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke aanwijzingen op het display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Algemene score

8,0
Prima koffie apparaat Alles is duidelijk weergegeven en is goed instelbaar. Ik kan het iedereen aanbevelen en dat zal ik zekere doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J.Groenewoud 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MOOI DESIGN

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Algemene score

9,0
oude Bosch vario 100 vertoonde na 4 jaar na aanschaf veel gebreken, waaronder de zeer zwakke keuze menu knop.
ik was het verspringen zat en heb nu gekozen voor een met tiptoetsen.

Pluspunten

  • stille maalinrichting vergeleken met de Bosch
  • Uitstroom unit is goed handmatig te reinigen

Minpunten

  • Theewater, eerst melkslangetje verwijderen.
  • verder nog geen minpunt gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Esther 27-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

siemens TE653311RW

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Algemene score

9,0
Wilde al heel lang een koffieautomaat, veel getwijfeld want ze zijn best prijzig!
Goed uit gezocht welke het beste bij ons paste, toen zijn we op dit siemens apparaat uitgekomen, en hij bevalt heel goed,
Hij is heel makkelijk bedienbaar en zet heerlijke koffie, cappuccino, latte macchiatto enz.
Wij zijn absoluut blij dat wij deze keuze hebben gemaakt.

Pluspunten

  • makkelijk bedienbaar
  • veel keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wim 24-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Algemene score

10,0
Wat een geweldig apparaat. Makkelijk in gebruik, keuzes genoeg en vooral heerlijke koffie.
Er is wel één nadeel we drinken wel meer koffie:-)

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Meer dan voldoende keuzes
  • Heerlijke koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koffieliefhebber 20-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede koffie, verbazende schuimkwaliteit

Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Algemene score

9,0
De lekkerste koffie zet je met dit apparaat nu toch echt zelf, gewoon thuis. Bedienings- en schoonmaakgemak zijn top. Intense koffiesmaak. Latte macchiato en Cappuccino schiuma perfetto. Grazie mille Siemens!

Pluspunten

  • Bedienings- en schoonmaakgemak
  • Koffiesmaak en perfecte melkschuim kraag
  • Weinig geluid bij malen en zetten

Minpunten

  • Pak melk moet aan rechterzijde kunnen staan

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 15-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Algemene score

10,0
Super apparaat. Eerder hebben we al 5 jaar mogen genieten van een voorloper van dit apparaat en de keuze was dan ook niet moeilijk het moest weer een Siemens worden.
Dagelijks genieten we van een lekker kopje koffie, latte of gewoon een kopje thee hij kan namelijk alles!
en ook nog twee tegelijk, het moet niet gekker worden straks komt hij het ook nog zelf brengen.
Vast de volgende stap maar dat zie ik over een aantal jaar wel weer wie weet wat voor innovaties er dan allemaal weer op zitten

Pluspunten

  • Lekkere hete koffie
  • Weinig geluid tijdens het malen

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jorgen 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffie zetten simpel en lekker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Algemene score

9,0
Man man man wat een machine. Ik wist wel wat koffie zetten is, maar met dit apparaat is het een fluitje van een cent. En zoveel lekkere koffie's wist ik niet van het bestaan af, maar die speciale koffie recepten zitten er gewoon standaard in. Heel simpele bediening en wat wij ook belangrijk vinden hij is ook stil.
Ook kunnen we nu gewone caffeine vrije koffie gebruiken voor de mensen die geen caffeine mogen.
Echt een aanrader

Pluspunten

  • Simpele bediening
  • Vrij stil
  • standaard keus uit vele smaken
  • 2 kopjes tegelijk kunnen zetten
  • Ik kan wel een a4 opnoemen

Minpunten

  • misschien mis ik een vast melkhoudertje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kevin 08-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Algemene score

8,0
heb voor dit produkt gekozen omdat ik niet iedere dag een kan koffie hoef te maken maar zo een kopje koffie kan pakken wanneer we willen zo wordt er niet te veel weg gegooid aan koffie

Minpunten

  • koffie mag iets warmer zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

leonardus hendrikus 07-11-2018

zeer makkelijk te bedienen espressomachine

Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Algemene score

10,0
machine bevalt meer dan prima
dankzij het bedieningsgemak koffiesmaak
en het overzichtelijke keuze menu met veel soorten koffie
met daarin de instructies ivm lekbak en dergelijke
en het uiterlijk van het apparaat
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

A Graaf 06-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfect formaat voor onze keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Algemene score

10,0
Dit apparaat is super! we hebben onze eigen koffie corner thuis.
het apparaat is van vele gemakken voorzien, dus voor ieder wat wils en onderhouds vriendelijk, wat ik heel fijn vind.
ik beveel deze zeker aan! de prijs kwaliteit verhouding is meer dan goed. wij hebben geprofiteerd van een mooie aanbieding en tot februari 2019 nog eens cash back van Siemens. Hoe fijn is dat.

Pluspunten

  • goede aroma en echt hete koffie zoals het hoort
  • apart slangetje voor de melk
  • onderhoudsvriendelijk
  • digitaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lia 31-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze heel tevreden met deze siemens volautomaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijk, we zijn van 3 apparaten naar 1 mooi compacte machine gegaan. Heerlijk deze luxe van alle smaken met 1 druk op de knop heerlijke koffie of wat je maar wilt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lekker bakkie 27-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Algemene score

9,0
Wij hebben voor de EQ.6 plus gekozen vanwege zijn betrouwbaarheid.
Jarenlang heb ik genoten van zijn voorganger maar nu werdt het tijd om een type luxer te kiezen zodat de Latte en Capachino nog eenvoudiger te bereiden zijn.
Wat voor mij een belangrijk detail is, is dat de zetgroep van deze machine nog steeds dezelfde is als van een jaar of 6 geleden wat aangeeft dat deze zeer betrouwbaar is.
Top machientje!!

Pluspunten

  • Smaak
  • Eenvoud
  • Groot bonen reservoir

Minpunten

  • Ik blijf koffie drinken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim Biggelaar Van Den 23-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk te bedienen en mooie uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Algemene score

9,0
Prima prijs/kwaliteit verhouding Gemakkelijk te bedienen Koffie smaakt uitstekend
Uitgebreid programma en gemakkelijk reinigingsprogramma.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kors 23-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker bakkie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Algemene score

9,0
Wij wisten dat het een goed product is omdat onze zoon ook dit aparaat heeft.
Echt een goede bak koffie en makkelijk te bedienen en schoon te houden, deels doet de machine het zelf.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harmjan 21-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koffie machine super handig en eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Algemene score

10,0
heb vele merken en soorten voorbij zien komen ,maar voor het gemak en gebruik adviseer ik zeer zeker deze machine Heerlijke koffie naar eigen wens in te stellen en zeer gebruiksvriendelijk echt een aanrader

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • handig in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koffieboon 2.0 19-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lange speurtocht naar koffiemachine eindelijk beloond!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Algemene score

10,0
Herkent u dit?, u ben een bepaalde soort machine beu en wil eindelijk weer eens echte koffie drinken. Dan start de zoektocht oftewel beter gezegd de speurtocht. We hebben echt meerdere machines en verschillende merken geprobeerd, bijna beu en de pad machine weer neergezet kochten we deze machine,..... Eindelijk koffie!
Niet alleen een machine die super makkelijk bedienbaar is, maar ook echt een heerlijke kop koffie geeft. Wij zijn geslaagd!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Veel keuzes
  • Heerlijke koffie

Minpunten

  • wel wat prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L Vd Haven 18-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Algemene score

9,0
Het is een prima machine, makkelijk te bedienen. Dranken zijn heerlijk. Perfecte dosering.
Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Harry 17-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Espresso automaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Algemene score

8,0
We hebben voor dit apparaat gekozen omdat het heel veel mogelijkheden heeft en ons oude aan vervanging toe was.

Pluspunten

  • mogelijkheden.
  • Uitneembare zetgroep.
  • Ziet er goed uit.

Minpunten

  • Geen opwarmplaatje voor de kopjes.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews