Siemens TE653311RW - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
Kleur(en)
zilver
Fabrikant kleur(en)
zilver

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wim Vos 08-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote keuzemogelijkheden en weinig onderhoud

Algemene score

9,0
Wij hebben voor dit Siemens koffiezet apparaat gekozen voor zijn grote mogelijkheden in het zetten van verschillende soorten koffie. Of het nu gewone koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato of melkschuim is, alles is mogelijk. Ook het voordeel van het kiezen van de sterkte van de koffie en de hoeveelheid is ideaal.
Wij hebben hem nu een maand en zijn de verschillende soorten koffie aan het uitproberen.
Doordat het machine zichzelf reinigt hebben we er weinig onderhoud aan.

Pluspunten

  • keuzemogelijkheden
  • onderhoud

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cor Kant 13-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk bedieningspaneel

Algemene score

10,0
Mijn vrouw is mindervalide en kan nu heel eenvoudig haar visite een heerlijk kopje koffie voorschotelen. De bediening is super.
Ik zorg er voor dat de machine er klaar voor staat.

Pluspunten

  • Eenvoud in schoonmaken en bediening

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Flip 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na diverse websites bezocht te hebben. Om het beste apparaat te vinden kwamen we bij deze uit. Vandaag het apparaat bij de winkel op gehaald en geïnstalleerd, dit was zeer eenvoudig met de meegeleverde gebruiksaanwijzing.

Pluspunten

  • Top koffie!
  • Mooi apparaat
  • Veel functies

Minpunten

  • Nog niet gevonden
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

fam Flapper 12-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

siemens EQ6 koffie-automaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super koffie-automaat. Makkelijk in bediening, makkelijk in onderhoud. Heerlijke koffie, cafe latte, capucchino en latte macchiato. De melkschuim is prima, al had de schuimlaag op de capucchino iets dikker mogen zijn. De kinderen genieten van de warme melk en de melkschuim, al dan niet met choco.
Prijs/kwaliteit is in balans.
Nadeel: de koffieconsumptie is gestegen en de pakken melk zijn steevast op!

Pluspunten

  • heerlijke koffie en varianten
  • makkelijk in bediening
  • makkelijk in onderhoud

Minpunten

  • koffieconsumptie is gestegen
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ans Franken 10-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen om de gemakkelijke bediening. Maar ook om de mooie uitstraling die de koffie machine heeft.
Duurzaamheid kan ik nog niets over zeggen maar ik ga er vanuit dat die goed is het is namelijk een Siemens.

Pluspunten

  • groot water reservoir
  • stille machine
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

kees 10-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfecte espresso machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
een perfecte Espresso Machine, die heerlijke latte macchiato , cappuccino of espresso zet. is makkelijk in gebruik, heeft een overzichtelijk display. het apparaat is makkelijk te reinigen en reinigt ook zich zelf. Het apparaat is zeer stil, kortom een perfecte aankoop, ondanks de prijs.

Pluspunten

  • zeer stil
  • makkelijk te reinigen
  • overzichtelijk display
  • groot water reservoir

Minpunten

  • eventueel de prijs.
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marvin 01-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alles in 1

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een super heerlijk bakkie maak je met de Siemens ew.6 s300
Nooit meer anders manlief zit heel de avond verschillende bakkies te proeven

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Staat mooi op je aanrecht
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie67 31-05-2018

Deze Koffie-Expresso machine is een aanrader.

Algemene score

10,0
Ik ben sinds 22 Mei 2018 trotse bezitter van dit Koffie-Expresso machine en ben er tot nu toe zeer tevreden over. Het heeft veel mogelijk heden en is niet zo laaiwerig met de maling van de koffie. En zeer goed te bedienen.
Geschreven voor: Siemens TE653311RW
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Annie 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiezetapparaat dit apparaat is een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb op 22 mei 2018 dit koffiezetapparaat gekocht en ben er zeer tevreden over.Het heeft veel mogelijkheden . De smaak van de verschillende koffie soorten zijn naar wens.

Pluspunten

  • Gemakkelijk te bedienen.
  • Goede omschrijving uitleg.
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Stolk 22-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiemachine TE653311RW

Algemene score

9,0
Met de Koffiemachine TE653311RW kun je heerlijke koffie in allerlei soorten maken. Met de juiste bonen en melk en uiteraard instelling geeft deze machine een heerlijke koffie, rijk van smaak en de latte en cappucino smaken ook perfect.
Sind 16 mei deze machine gekocht en tot nu niets als tevredenheid.

Pluspunten

  • Melkschoonmaakmenu
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik, mooi designe en heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit verhouding isprima. Toegegeven het is niet een van de goedkoopste apparaten maar dit merk je in gebruik. Snel en makkelijk de heerlijkste koffie zetten zonder dat je omgeving merkt in een hoog aantal decibellen dat je koffie aan het maken bent.

Pluspunten

  • Stil
  • juiste temperatuur van je koffie en instelbaar
  • makkelijk in te stellen
  • heerlijk eindproduct

Minpunten

  • niet het goedkoopste apparaat
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amanda 06-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gaaf!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te installeren. Alles is heel eenvoudig via een korte maar uitgebreide handleiding te volgen. Formaat is goed, niet te lomp. En dan de koffie is heerlijk en binnen korte tijd te zetten.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Bediening
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Remco 20-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik en stil. Koffie is goed op temperatuur. De sterkte kan naar wens ingesteld worden.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Stil
  • automatisch reinigingsprogramma

Minpunten

  • Lekbak is snel vol
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stefan 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit koffiezetapparaat is een mooi apparaat die ook nog eens heerlijke koffie zet met een lekkere aroma!

Pluspunten

  • Smaak
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Vaak schoonmaken
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stefan 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit koffiezetapparaat is een mooi apparaat die ook nog eens heerlijke koffie zet met een lekkere aroma!

Pluspunten

  • Smaak
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Vaak schoonmaken
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Grietepiet 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat

Algemene score

9,0
Net in huis, nadat de oude koffiemachine het begeven heeft. Super blij mee! Duidelijk apparaat, mooi scherm met keuzemogelijkheden.
De koffie smaakt goed en is lekker heet!
Nu alle overige opties nog uitproberen... spannend!

Pluspunten

  • duidelijk scherm
  • lekkere koffie, goed van temperatuur

Minpunten

  • nog niet gevonden
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Glas-Graveren.nl 02-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiemachiene EQ.6 Plus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een Super koffie apparaat is dit. Bijna alle soorten koffie zijn met 1 druk op de knop te maken. Ik heb er even voor moeten sparen maar dit is echt super.

Pluspunten

  • Veel soorten koffie met 1 druk op de knop
  • perfect melkschuim

Minpunten

  • ik drink nu meer koffie dan voorheen
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieterdd 29-12-2017

Geweldig apparaat

Algemene score

8,0
Voor de kerst 2017 heb ik dit product gekocht, gelijk ook de koffiebonen van Illy.
Een heerlijk bakje met diversen soorten van eind product zoals expresso.
Geschreven voor: Siemens TE653311RW
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Veel gemak 26-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Betere koffie smaak dan met senseo of filter koffie.Onderhoud valt mee.Met volle melk even betere Cappuccino dan met half volle Melk.

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Gebrüllt veel water
  • Lekbak snel vol
  • Neemt veel plaats in op aanrecht
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

baartmans 25-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer mooi display duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
zeer mooi apparaat heerlijke koffie en zeer belangrijk de koffie is heet en duidelijk instelbaar voor zijn prijs een aanrader

Pluspunten

  • duidelijke bediening
  • zeer hete koffie
  • veel variatie,s

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews