Siemens TE653311RW - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
Kleur(en)
zilver
Fabrikant kleur(en)
zilver

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

van Swam 03-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De heerlijkste dranken met een groot bedieningsgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
In het digitale scherm is het gemakkelijk kiezen van je favoriete drankje door eenvoudig op het plaatje te drukken.
De instelling zijn makkelijk te bedienen, zelfs je favoriete samenstelling.
Hij reinigt zich zelf en is zeer gemakkelijk in het onderhoud.
Daarbij is het een mooi apparaat om te zien.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • eenvoudige bediening
  • eenvoudig te reinigen

Minpunten

  • kan geen minpunt vinden
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Vos 08-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote keuzemogelijkheden en weinig onderhoud

Algemene score

9,0
Wij hebben voor dit Siemens koffiezet apparaat gekozen voor zijn grote mogelijkheden in het zetten van verschillende soorten koffie. Of het nu gewone koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato of melkschuim is, alles is mogelijk. Ook het voordeel van het kiezen van de sterkte van de koffie en de hoeveelheid is ideaal.
Wij hebben hem nu een maand en zijn de verschillende soorten koffie aan het uitproberen.
Doordat het machine zichzelf reinigt hebben we er weinig onderhoud aan.

Pluspunten

  • keuzemogelijkheden
  • onderhoud

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Leosbakkie 27-07-2018

Goede bak koffie na opstart problemen(lekkage)

Algemene score

6,0
1e machine teruggebracht met lekkage op de bodemplaat.
Door 5 1/2 jaar ervaring met voorganger, toch een tweede aan het proberen.
Geschreven voor: Siemens TE653311RW
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

KeesDaisy 29-06-2018

een uitmuntend koffie-espresso machine

Algemene score

10,0
ik heb deze nu ruim vier weken in gebruik en daarvoor had ik jaren een Nespresso machine. Deze espresso machine van Siemens is uitmuntend, het display van de machine is overzichtelijk. Je kan diverse variaties van koffie zetten, zoals een latte Macchiato , Cappuccino , koffie verkeerd en uiteraard een espresso en allemaal in verschillende sterkte , de smaak is perfect. Je kan zelfs in het menu je eigen favoriete koffie programmeren ; bijvoorbeeld een latte macchiato. Het slangetje waarmee een latte of cappuccino mee maakt stop je gewoon in het pak melk, ik heb de rvs kan van Siemens erbij gekocht en deze kan is makkelijk af te sluiten en in de koelkast te zetten. Het apparaat reinigt zich zelf en als je een latte macchiato hebt gezet, is het reinigen heel makkelijk, dit geldt ook voor het ontkalken, reinigen van de machine. dit wordt allemaal in display weer gegeven. je hoeft daarvoor geeneens de handleiding voor te pakken. de machine geeft in stappen aan wat je moet doen. de machine is vrij stil. kortom een top espresso machine en zeker een aanwinst de prijs / kwaliteit is gewoon goed, echt waar voor je geld.
Geschreven voor: Siemens TE653311RW
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Herma 27-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima koffieautomaat. Maakt heerlijke koffie; volop keuze; goede cappuccino; gemakkelijk te bedienen.
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

koff[e 27-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koffiezetapperaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goeie koffie makkelyk in gebruik allerlei mogelykheden en instellingen makkelyk schoonmaken goed over nagedacht..
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erik 26-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

eenvoudige bediening, goede styling

Algemene score

10,0
Automaat werkt perfect, makkelijk te bedienen en een betere styling dan soortgelijke automaten in hetzelfde prijssegment. Sterkte, hitte van water en maling zijn aan te passen. Zet (indien de koffieboon goed is en het apparaat op persoonlijke smaak is ingesteld) een perfecte bak koffie.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • maling, hitte water en sterkte aan te passen
  • goede styling

Minpunten

  • lekbak door zelfreiniging snel vol;simpel te legen
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kris Lobodzinski 24-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens TE653311RW

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Kort en bondig. De koffie is extra. Ik hoef niet meer naar een café voor een goede koffie. Nu het café is in mijn huis. Nu ik ga allen voor wijn of bier:)
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vastenholt 24-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens TE653311RW

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijke instructies.
Veel keuzes qua koffie productie.
Sieraad in je keuken.
Smakelijke koffie.
Dit product vervangt het koffiezetapparaat en Senseo apparaat, zodat je ruimte creëert in je keuken.

Pluspunten

  • Design
  • Heerlijke koffie

Minpunten

  • Nog niets kunnen vinden
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Kant 13-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk bedieningspaneel

Algemene score

10,0
Mijn vrouw is mindervalide en kan nu heel eenvoudig haar visite een heerlijk kopje koffie voorschotelen. De bediening is super.
Ik zorg er voor dat de machine er klaar voor staat.

Pluspunten

  • Eenvoud in schoonmaken en bediening

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Flip 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na diverse websites bezocht te hebben. Om het beste apparaat te vinden kwamen we bij deze uit. Vandaag het apparaat bij de winkel op gehaald en geïnstalleerd, dit was zeer eenvoudig met de meegeleverde gebruiksaanwijzing.

Pluspunten

  • Top koffie!
  • Mooi apparaat
  • Veel functies

Minpunten

  • Nog niet gevonden
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

fam Flapper 12-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

siemens EQ6 koffie-automaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super koffie-automaat. Makkelijk in bediening, makkelijk in onderhoud. Heerlijke koffie, cafe latte, capucchino en latte macchiato. De melkschuim is prima, al had de schuimlaag op de capucchino iets dikker mogen zijn. De kinderen genieten van de warme melk en de melkschuim, al dan niet met choco.
Prijs/kwaliteit is in balans.
Nadeel: de koffieconsumptie is gestegen en de pakken melk zijn steevast op!

Pluspunten

  • heerlijke koffie en varianten
  • makkelijk in bediening
  • makkelijk in onderhoud

Minpunten

  • koffieconsumptie is gestegen
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ans Franken 10-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen om de gemakkelijke bediening. Maar ook om de mooie uitstraling die de koffie machine heeft.
Duurzaamheid kan ik nog niets over zeggen maar ik ga er vanuit dat die goed is het is namelijk een Siemens.

Pluspunten

  • groot water reservoir
  • stille machine
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

kees 10-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfecte espresso machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
een perfecte Espresso Machine, die heerlijke latte macchiato , cappuccino of espresso zet. is makkelijk in gebruik, heeft een overzichtelijk display. het apparaat is makkelijk te reinigen en reinigt ook zich zelf. Het apparaat is zeer stil, kortom een perfecte aankoop, ondanks de prijs.

Pluspunten

  • zeer stil
  • makkelijk te reinigen
  • overzichtelijk display
  • groot water reservoir

Minpunten

  • eventueel de prijs.
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marvin 01-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alles in 1

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een super heerlijk bakkie maak je met de Siemens ew.6 s300
Nooit meer anders manlief zit heel de avond verschillende bakkies te proeven

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Staat mooi op je aanrecht
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie67 31-05-2018

Deze Koffie-Expresso machine is een aanrader.

Algemene score

10,0
Ik ben sinds 22 Mei 2018 trotse bezitter van dit Koffie-Expresso machine en ben er tot nu toe zeer tevreden over. Het heeft veel mogelijk heden en is niet zo laaiwerig met de maling van de koffie. En zeer goed te bedienen.
Geschreven voor: Siemens TE653311RW
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Annie 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiezetapparaat dit apparaat is een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb op 22 mei 2018 dit koffiezetapparaat gekocht en ben er zeer tevreden over.Het heeft veel mogelijkheden . De smaak van de verschillende koffie soorten zijn naar wens.

Pluspunten

  • Gemakkelijk te bedienen.
  • Goede omschrijving uitleg.
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Stolk 22-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiemachine TE653311RW

Algemene score

9,0
Met de Koffiemachine TE653311RW kun je heerlijke koffie in allerlei soorten maken. Met de juiste bonen en melk en uiteraard instelling geeft deze machine een heerlijke koffie, rijk van smaak en de latte en cappucino smaken ook perfect.
Sind 16 mei deze machine gekocht en tot nu niets als tevredenheid.

Pluspunten

  • Melkschoonmaakmenu
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik, mooi designe en heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit verhouding isprima. Toegegeven het is niet een van de goedkoopste apparaten maar dit merk je in gebruik. Snel en makkelijk de heerlijkste koffie zetten zonder dat je omgeving merkt in een hoog aantal decibellen dat je koffie aan het maken bent.

Pluspunten

  • Stil
  • juiste temperatuur van je koffie en instelbaar
  • makkelijk in te stellen
  • heerlijk eindproduct

Minpunten

  • niet het goedkoopste apparaat
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amanda 06-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gaaf!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te installeren. Alles is heel eenvoudig via een korte maar uitgebreide handleiding te volgen. Formaat is goed, niet te lomp. En dan de koffie is heerlijk en binnen korte tijd te zetten.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Bediening
Geschreven voor: Siemens TE653311RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews