Siemens EQ6 Plus TE653311RW Volautomatische Espressomachine - Zilver
Heerlijke koffie
Mooi apparaat met vele mogelijkheden. Makkelijk in gebruik. Melkschuim is perfect en de koffie is heet.
Pluspunten
- Touchscreen
- automatisch melksysteem reiniging
Minpunten
- nog geen
Hele fijne machine
De Siemens EQ6 is een eenvoudig te bedienen apparaat waarmee je heerlijke koffie kunt zetten. Wij zijn uiterst tevreden over de aanschaf, het bedieningsgemak, de veelheid aan mogelijkheden en de heerlijke koffie.
Pluspunten
- Bedieningsgemak
- Mogelijkheden
na maandgebruik tevreden over resultaat
Wij zijn erg tevreden over het koffie resultaat van deze machine. Eenvoudig in gebruik. Volop keuze mogelijkheden. De automaat reinigt zichzelf dat maakt het dagelijks gebruik makkelijk. Een klein minputje is dat het melk opschuimen uitstekend gaat maar de temperatuur van de melk iets aan de lage kant.
Pluspunten
- gemak
- eenvoud
- reiniging
- keuze mogelijkheden
- soorten koffie produkten
Minpunten
- temperatuur van de melk
duidelijk en overzichtelijk
duidelijk en overzichtelijk
heerlijke koffie
diverse varianten
handleiding ingewikkelder dan het apparaat
Eenvoudige bediening, heerlijke koffie
Goede reviews en deze worden volledig waargemaakt. Simpele bediening, veel keuzes en heerlijke koffie.
Siemens eq 6 plus
Is mooie machine werkt goed maak weinig geluid bij het malen van de koffie .
Vond het alleen jammer dat voor het geld wat je er voor betaald niet een aparte melk tank bij zit .
Maar verder heb veel plezier van de koffie apparaat .
Pluspunten
- zeer weinig geluid
- groot waterkan
Minpunten
- warm water moet je eerst de melk slang reinigen
- snel schoonmaken
Heerlijke koffie
Met dit apparaat ben je verzekerd van een kopje heerlijke koffie. Naast de normale koffie heeft hij nog veel meer mogelijkheden, zelfs warme melk. Bonenreservoir is makkelijk bij te vullen, er kan ook gemalen koffie in maar dat gebruiken wij niet. Verder ook heel gemakkelijk in het gebruik. Hij maakt wel wat lawaai bij het malen van de bonen. Dit apparaat is zeker een aanrader!
Pluspunten
- Smaak
- Mogelijkheden
- Mooi design
Strakke machine
Wat een fijne, rustige, en mooie machine met zeer veel mogelijkheden! Ieder soort koffie is makkelijk te kiezen vanuit het display. Daarna is het bepalen van de sterkte en de hoeveelheid heel eenvoudig te kiezen. Wat een verademing in vergelijking met onze vorige machine. Alle soorten koffie, smaken echt bijzonder lekker. Maar een goede boon blijft natuurlijk belangrijk. Hier kan menig restaurant een puntje aan zuigen!
Ook handig is, dat je het pijpje gewoon in een pak (volle!!)melk kan zetten. Deze zuigt de juiste hoeveelheid melk op. Daarna kan je het pak melk gewoon meteen weer terug in de koelkast zetten.
Pluspunten
- relatief stil tijdens het malen van de bonen
- touch display
- Hij is mooi robuust
Minpunten
- onderhoud is erg belangrijk bij een volautomaat.
Mooi apparaat, lekkere koffie, gewoon waar voor je geld
Mooie machine met vele opties. Makkelijk keuze menu met touchscreen waardoor je eenvoudig je type koffie, de sterkte en de maat in kan stellen. Zelfs de temperatuur kun je aanpassen. Maakt niet veel herrie. Snel en makkelijk goeie koffie precies hoe jij hem wilt
Pluspunten
- Niet zoveel herrie van het bonen malen
- Koffiesterkte instellen
- perfecte schuimlaag
Super Koffiemachine
Heerlijke Latte veel beter dan in een restaurant, geweldig!!
Ik zou het apparaat iedereen aanbevelen.
Duidelijke aanwijzingen op het display
Prima koffie apparaat Alles is duidelijk weergegeven en is goed instelbaar. Ik kan het iedereen aanbevelen en dat zal ik zekere doen.
MOOI DESIGN
oude Bosch vario 100 vertoonde na 4 jaar na aanschaf veel gebreken, waaronder de zeer zwakke keuze menu knop.
ik was het verspringen zat en heb nu gekozen voor een met tiptoetsen.
Pluspunten
- stille maalinrichting vergeleken met de Bosch
- Uitstroom unit is goed handmatig te reinigen
Minpunten
- Theewater, eerst melkslangetje verwijderen.
- verder nog geen minpunt gevonden.
siemens TE653311RW
Wilde al heel lang een koffieautomaat, veel getwijfeld want ze zijn best prijzig!
Goed uit gezocht welke het beste bij ons paste, toen zijn we op dit siemens apparaat uitgekomen, en hij bevalt heel goed,
Hij is heel makkelijk bedienbaar en zet heerlijke koffie, cappuccino, latte macchiatto enz.
Wij zijn absoluut blij dat wij deze keuze hebben gemaakt.
Pluspunten
- makkelijk bedienbaar
- veel keuze
Heerlijke koffie
Wat een geweldig apparaat. Makkelijk in gebruik, keuzes genoeg en vooral heerlijke koffie.
Er is wel één nadeel we drinken wel meer koffie:-)
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik
- Meer dan voldoende keuzes
- Heerlijke koffie
Goede koffie, verbazende schuimkwaliteit
De lekkerste koffie zet je met dit apparaat nu toch echt zelf, gewoon thuis. Bedienings- en schoonmaakgemak zijn top. Intense koffiesmaak. Latte macchiato en Cappuccino schiuma perfetto. Grazie mille Siemens!
Pluspunten
- Bedienings- en schoonmaakgemak
- Koffiesmaak en perfecte melkschuim kraag
- Weinig geluid bij malen en zetten
Minpunten
- Pak melk moet aan rechterzijde kunnen staan
Super machine
Super apparaat. Eerder hebben we al 5 jaar mogen genieten van een voorloper van dit apparaat en de keuze was dan ook niet moeilijk het moest weer een Siemens worden.
Dagelijks genieten we van een lekker kopje koffie, latte of gewoon een kopje thee hij kan namelijk alles!
en ook nog twee tegelijk, het moet niet gekker worden straks komt hij het ook nog zelf brengen.
Vast de volgende stap maar dat zie ik over een aantal jaar wel weer wie weet wat voor innovaties er dan allemaal weer op zitten
Pluspunten
- Lekkere hete koffie
- Weinig geluid tijdens het malen
Minpunten
- nog niet kunnen ontdekken
Koffie zetten simpel en lekker
Man man man wat een machine. Ik wist wel wat koffie zetten is, maar met dit apparaat is het een fluitje van een cent. En zoveel lekkere koffie's wist ik niet van het bestaan af, maar die speciale koffie recepten zitten er gewoon standaard in. Heel simpele bediening en wat wij ook belangrijk vinden hij is ook stil.
Ook kunnen we nu gewone caffeine vrije koffie gebruiken voor de mensen die geen caffeine mogen.
Echt een aanrader
Pluspunten
- Simpele bediening
- Vrij stil
- standaard keus uit vele smaken
- 2 kopjes tegelijk kunnen zetten
- Ik kan wel een a4 opnoemen
Minpunten
- misschien mis ik een vast melkhoudertje
werkt goed
heb voor dit produkt gekozen omdat ik niet iedere dag een kan koffie hoef te maken maar zo een kopje koffie kan pakken wanneer we willen zo wordt er niet te veel weg gegooid aan koffie
Minpunten
- koffie mag iets warmer zijn
perfect formaat voor onze keuken
Dit apparaat is super! we hebben onze eigen koffie corner thuis.
het apparaat is van vele gemakken voorzien, dus voor ieder wat wils en onderhouds vriendelijk, wat ik heel fijn vind.
ik beveel deze zeker aan! de prijs kwaliteit verhouding is meer dan goed. wij hebben geprofiteerd van een mooie aanbieding en tot februari 2019 nog eens cash back van Siemens. Hoe fijn is dat.
Pluspunten
- goede aroma en echt hete koffie zoals het hoort
- apart slangetje voor de melk
- onderhoudsvriendelijk
- digitaal
Goede keuze heel tevreden met deze siemens volautomaat.
Zeer gebruiksvriendelijk, we zijn van 3 apparaten naar 1 mooi compacte machine gegaan. Heerlijk deze luxe van alle smaken met 1 druk op de knop heerlijke koffie of wat je maar wilt.
Mooie display
Wij hebben voor de EQ.6 plus gekozen vanwege zijn betrouwbaarheid.
Jarenlang heb ik genoten van zijn voorganger maar nu werdt het tijd om een type luxer te kiezen zodat de Latte en Capachino nog eenvoudiger te bereiden zijn.
Wat voor mij een belangrijk detail is, is dat de zetgroep van deze machine nog steeds dezelfde is als van een jaar of 6 geleden wat aangeeft dat deze zeer betrouwbaar is.
Top machientje!!
Pluspunten
- Smaak
- Eenvoud
- Groot bonen reservoir
Minpunten
- Ik blijf koffie drinken
Gemakkelijk te bedienen en mooie uitvoering
Prima prijs/kwaliteit verhouding Gemakkelijk te bedienen Koffie smaakt uitstekend
Uitgebreid programma en gemakkelijk reinigingsprogramma.
Lekker bakkie
Wij wisten dat het een goed product is omdat onze zoon ook dit aparaat heeft.
Echt een goede bak koffie en makkelijk te bedienen en schoon te houden, deels doet de machine het zelf.
Pluspunten
- Makkelijk te bedienen
koffie machine super handig en eenvoudig in gebruik
heb vele merken en soorten voorbij zien komen ,maar voor het gemak en gebruik adviseer ik zeer zeker deze machine Heerlijke koffie naar eigen wens in te stellen en zeer gebruiksvriendelijk echt een aanrader
Pluspunten
- lekkere koffie
- handig in gebruik
Minpunten
- geen
Lange speurtocht naar koffiemachine eindelijk beloond!
Herkent u dit?, u ben een bepaalde soort machine beu en wil eindelijk weer eens echte koffie drinken. Dan start de zoektocht oftewel beter gezegd de speurtocht. We hebben echt meerdere machines en verschillende merken geprobeerd, bijna beu en de pad machine weer neergezet kochten we deze machine,..... Eindelijk koffie!
Niet alleen een machine die super makkelijk bedienbaar is, maar ook echt een heerlijke kop koffie geeft. Wij zijn geslaagd!
Pluspunten
- Gebruiksvriendelijk
- Veel keuzes
- Heerlijke koffie
Minpunten
- wel wat prijzig