Siemens EQ6 Plus TE653311RW Volautomatische Espressomachine - Zilver

Siemens EQ6 Plus TE653311RW Volautomatische Espressomachine - Zilver

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 103 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EQ6 Plus TE653311RW Volautomatische Espressomachine - Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Irma13-02-2019

Geweldig lekkere koffie

De koffie is super lekker, met de juiste sterkte bonen (wij gebruiken nr 7) kan iedereen smaak en sterkte nog beter aanpassen. Handig en makkelijk schoon te maken. Enige nadeel is dat je vaak de lekbak moet legen, verder super makkelijk in gebruik en reiniginsysteem is ook perfect.
Pluspunten
  • Makkelijk keuzemenu (gewoon,latte,sterk of mild)
  • Makkelijk schoonmaken
  • hoogte voor kopjes handig verstelbaar
  • Makkelijk snel bonen bijvullen
Minpunten
  • Vaak lekbak leegmaken
  • kalkfilter gaat steeds drijven
Sylvia A. Knops-Kemp10-02-2019

Scherm is goed leesbaar

Vind dit een goede koffiemachine en het scherm laat alles duidelijk zien. De programma’s zijn makkelijk te doorlopen en de koffie smaakt prima. Je kunt er zelfs je keuzes in opslaan en veranderen naar believen. Leuk ‘koffiekransje’ gewenst 😁👍😋
Linda10-02-2019

De heerlijkste koffie

Met deze Siemens is het mogelijk om de lekkerste soorten koffie te maken. Hij is een stuk stiller dan onze vorige machine. Het bedieningsmenu is simpel te gebruiken. Je kunt jouw gewenste koffie in het geheugen opslaan. De koffie is goed qua temperatuur.
Pluspunten
  • ruime mogelijkheden om de gewenste koffie te maken
  • Geluid (redelijk stil)
  • 2 koffie tegelijk zetten
Minpunten
  • waterfilter moet snel vervangen worden
Hans09-02-2019

Warm

Voordat ik het apparaat kocht heb ik eerst een groot aantal reviews gelezen. Het enige commentaar waar ik me zorgen over maakte was de temperatuur van de koffie. Ik heb vervolgens goede afspraken gemaakt met de verkoper om het apparaat terug te geven als de koffie niet warm genoeg geserveerd wordt. Gelukkig is het allemaal onzin geweest. Temperatuur is verschillend in te stellen, en bij de hoogste temperatuur is de koffie echt zeker warm genoeg. De eerste slokken is het oppassen geblazen. Voor mij perfect dus.
Pluspunten
  • Diverse instellingen
  • Temperatuur koffie
  • Instellingen grote van kopje
wdj04-02-2019

Mooie vormgeving makkelijke bediening heerlijke koffie

Het is wb vormgeving een mooi apparaat, wij hebben het gekocht omdat deze koffiemachine perfect past bij de andere Siemens apparaten in onze keuken en omdat wij zeer tevreden zijn over het merk Siemens. En de belangrijkste reden is dat dit apparaat heerlijk koffie serveert.
Pluspunten
  • vormgeving
  • makkelijke bediening
  • lekkere koffie
Marga Philippi30-01-2019

Mooi koffie machine

Mooie uitstraling en gemakkelijk te bedienen Het menu is erg makkelijk en het is een heerlijk bakkie koffie
C. Koopman29-01-2019

mooi scherm overzichtelijk met veel mogelijkheden

Dit is een heel fijn apparaat, brede keuzes in koffiedranken en super eenvoudig te bedienen en geeft heerlijke koffie met een heerlijke melange. ik wilde eigenlijk de Jura kopen maar deze Siemens TE 653311RW koffie machine bracht mij op andere gedachten. zoals meer mogelijkheden in verschillende koffiedranken en het koffiebonen malen viel het geluid mij reuze mee. Kortom een juiste keuze om dit apparaat aan te schaffen.
Pluspunten
  • veel soorten koffiedranken in dit apparaat
  • bonenmalen geluid valt reuze mee
  • makkelijke bediening
  • spoelt het apparaat zelf voor en na het zetten
  • prijs is gunstig met extra cashback
Minpunten
  • waterreservoir had groter gemogen
M Zegers26-01-2019

Lekkere koffie, en een stille machine.

Veel machines vergleken, maar gelukkig gekozen voor deze Siemens, perfecte machine. Goede smaak, veel verschillende mogelijkheden, en lekker stil ten opzichten welke we hiervoor hadden
Ton23-01-2019

lekker om naar te kijken

pas 3 uur in huis en al helemaal duidelijk hoe het werkt en al een paar (soorten) koffie uitgeprobeerd. ben blij dat ik voor deze gekozen heb.
koffie leut (Henny)19-01-2019

EQ 6 S300

Goede en duidelijke gebruiksaanwijzing, eenmaal in gebruik geeft dit apparaat een heerlijke diverse soorten koffie. Makkelijk in onderhoud, gebruiksvriendelijk, Wij raden dit produkt dan ook aan.
Pluspunten
  • Goede koffie smaak
Albert18-01-2019

Heerlijke koffie en veel keuzes.

Mooi apparaat en supersnel een lekker bakkie. Had eerst een ander merk, maar die was na twee dagen al kapot.
Pluspunten
  • Mooi
  • Goede kwaliteit
E. J. van der Bel11-01-2019

Fantastisch apparaat

Mogelijkheden van deze Espressomachine is legio. Heel lekkere koffie. Tevens is de handleiding zeer duidlijk
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Veel mogelijkheden om koffie. Aar
Jules11-01-2019

Zeer handige machine, makkelijk te bedienen

Mooie machine die makkelijk te onderhouden is. Door het grote scherm met alle keuzes erop is het een zeer compleet apparaat. Ik ben zeer tevreden!
Willy09-01-2019

Makkelijk te bedienen

Ziet er mooi uit .display heel duidelijk Makkelijk schoon te maken zoals ik kan zien .is nog niet nodig geweest En mijn eerste cappuccino was heerlijk
Marieke nabbe08-01-2019

koffiemachine

Zet heerlijke koffie , makkelijk te bedienen , zeer uitgebreide keuze van soorten koffie , handig in gebruik .
Jenny07-01-2019

Gemakkelijke bediening

Ik ben zeer tevreden over de machine, heerlijke koffie, makkelijke bediening! Wilde eigenlijk een espresso apparaat met piston, maar ben blij dat ik voor deze heb gekozen.
Pluspunten
  • Ruime keuze in koffie
  • Makkelijk bedienbaar
  • Apparaat is stil
  • Makkelijk te reinigen
Minpunten
  • Jammer dat er geen melkreservoir bij zit
Lisan04-01-2019

Koffie!

Nadat ons apparaat het begaf de Siemens EQ6 aangeschaft. We hadden 2 eisen: het apparaat moest 2 kopjes tegelijk kunnen zetten en dat als er een melkopschuim functie op het apparaat aanwezig was deze in het apparaat moest zitten en niet met zo'n pijpje. Dit vonden we in dit apparaat Verder heerlijke koffie, zachtjes met malen en een luxe uitstraling. Wij zijn zeer tevreden met het apparaat.
Pluspunten
  • weinig geluid met malen
  • makkelijk te navigeren door het menu
Guido03-01-2019

Lekkere koffie en mooi stil

In de aanbieding gekocht, vergeleken met Jura de helft qua prijs - minstens zulke goede koffie en melk schuim werkt perfect, de bediening vindt ik zelfs fijner. Lekker koffie en de machine is fluisterstil (Ik wou perse geen Philips vanwege de herrie). Koffie sterkte, inhoud en temperatuur eenvoudig naar wens in te stellen. De bediening is intuïtief met een mooi kleuren touchscreen. De lekbak en het waterreservoir lijken me wat aan de kleine kant, dat zal moeten blijken in de praktijk. De koffie keuze is uitgebreid: van Americano tot Flat-white. Er zouden wat meer favorieten instelbaar mogen zijn (nu slechts twee).
  • Betaalbaar
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Melk en koffie met één druk
  • Uitgebreide koffie keuze
Minpunten
  • Misschien een ietwat klein water reservoir
Anja03-01-2019

Prachtig!!!

Geweldige koffiemachine Veel eerder moeten aanschaffen! Zet heerlijke koffie cappuccino latte enz...
Cindy02-01-2019

Fijn en gebruiksvriendelijk apparaat

Dit product voldoet aan al mijn wensen. Werkt erg makkelijk in gebruik en onderhoud. Er zijn veel instellingen voor hoeveelheid koffie en type maling. Na een paar keer experimenteren heb je snel je eigen type koffie en dat kan je dan opslaan in je eigen profiel.
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Veel keuzes
Minpunten
  • Snel water bijvullen
Vince02-01-2019

Prachtig

Wij hebben voor deze koffie-machine van Siemens gekozen vanwege de kwaliteit van het merk Siemens. De koffiemachine werkt prima en geeft uitstekende koffie, espresso enz. Het design past precies bij onze keuken. Het display en de tiptoetsfunctie is duidelijk en makkelijk te bedienen. De tiptoetsbediening geeft je de mogelijkheid om het programma uit te voeren. Ook de functie voor individuele instelling is een extra toegevoegde waarde. Klasse gewoon. Gelukkig zij er geen draaiknoppen meer. De machine geeft in het display aan wanneer er te weinig water in het waterreservoir zit en wanneer er te veel lekwater is en dit moet worden verwijderd. Een functie die ook op de machine zit is de warmwatervoorziening om een kopje warm water te maken. Het is een koffiemachine die dat moet doen wat hij moet doen.
Henk Venselaar01-01-2019

Overzichtelijk display, zeer makkelijke bediening

fijn apparaat , makkelijke en overzichtelijke bediening, echt smaakvolle koffie, ligt natuurlijk aan de bonenkeuze (lidl roodmerk nr 7)
Minpunten
  • lekbak vlug vol, vaak ledigen.
Dick Boers31-12-2018

Uitstekende Koffie Machine

Geweldige Koffie Machine Heerlijke koffie en een super eenvoudig meedenkend !! bedieningsmenu het is ook zo fijn dat het schoonmaken eigenlijk automatisch voor ons wordt gedaan
Ger Thonen31-12-2018

Krachtig en veelzijdig koffiezetten

Een aanschaf, kost wat , maar dan heb je ook wat, een prachtige goed werkende koffie machine, handig in het gebruik , en het maakt een prima en veelzijdige koffie, ookde aanschaf van de melkbeker is een goede keuze geweest, gewoon in de koelkast en bij gebruik heel simpel aan te sluiten
John30-12-2018

Waar voor je geld!

Een goede koop en waar voor je geld. Gebruikersvriendelijk en makkelijk schoon te houden (zelfreinigend) , Een aanwinst voor onze keuken.
Pluspunten
  • Gebruikersvriendelijk
  • Makkelijk schoon te houden cq. zelfreinigend
Minpunten
  • nog niet gevonden.