- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
- Deze aanbieder is een officiële dealer van dit merk
De'Longhi Dinamica ECAM 350.75.S Volautomatische Espressomachine - Zwart/Zilver - Espressomachines
Duidelijke machine
We hebben de machine 2 weken in gebruik en zijn er erg content mee. Het display geeft duidelijk aan wat evt moet gebeuren (vullen waterreservoir, legen koffieopvangbak) en waar de machine op het moment mee bezig is (opwarmen, reinigen/spoelen). Het melkschuim voor de cappucino en latte machiato is lekker stevig en zakt niet in. De te reinigen onderdelen zijn gemakkelijk te (de)monteren en te reinigen onder de kraan. Erg fijn dat voor ieder apart de sterkte van de koffie ingesteld kan worden en opgeslagen kan worden in het menu. Dus voor ieder zijn eigen lekkere bakkie koffie. Keuze om bonen of gemalen koffie te gebruiken.
Wij vinden het een super fijne machine.
Pluspunten
- Stevig melkschuim
- Op persoon de sterkte van de koffie in te stellen
- Makkelijk schoon te maken
Fijn apparaat met lekkere koffie
Een mooi apparaat op je aanrecht alles werkt redelijk simpel word goed aangegeven op het display wat je moet doen.
Lekkere koffie ,expresso en cappuccinno de rest hebben we nog niet geprobeerd.
Prijs kwaliteit ook goed.
Pluspunten
- handig apparaat
- lekkere koffie
- mooie machine
Minpunten
- geen
- geen
Hele mooie machine
Kennis had dezelfde gekocht,was er meteen verliefd op heel mooi apparaat werkt perfect.al paar keer latte machiatto gemaakt zeer makkelijk met 1 druk op de knop.
Expresso bonen (rood) vd Lidl smaken prima
Pluspunten
- machine in het Nederlands
- makkelijk melkbakje zo in de koelkast te zetten
Stijlvol & makkelijke koffiemachine
De koffiemachine ziet er stijlvol uit. Het display leid je makkelijk door het menu. Ruime keuze in verschillende koffies. Waterreservoir makkelijk aan de voorkant.
Pluspunten
- Formaat
- Melkreservoir
- Waterreservoir
- Display
- Ruime keuze
Minpunten
- Geen
goed apparatuur
koffieapparaat maakt heerlijk warm koffie, het ziet er mooi uit in de keuken.
gebruik is erg makkelijk. handleiding is duidelijk.
Pluspunten
- maakt warm koffie
- ziet er luxe uit
Minpunten
- geen
- geen
Fijne melkschuimer
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Tevreden over eerder apparaat van de longhi. Nu eentje gekozen met melkreservoir!
Pluspunten
- Uitneembaar melkreservoir
- Mooie RvS look
Minpunten
- Geluid; malen vd bonen en reinigen
Fijne machine
Eerdere ervaring met delonghi beviel goed. Nou de uitgebreide versie gekocht. Makkelijk in onderhoud en eenvoudig in gebruik.
Pluspunten
- Ruime keuze aan koffiesoorten
- Eenvoudig te bedienen
Minpunten
- Nog niet kunnen ontdekken
Beste aankoop ooit
Na jaren twijfelen heb ik de knoop doorgehakt, de koop werd een feit. Het apparaat is makkelijk te installeren en werkt al snel naar behoeften. Het is fijn dat je je eigen koffie naar smaak kan afstellen. De heet water functie is extraatje waar ik nu al niet meer zonder kan.
Pluspunten
- installeren gaat snel
- afstellen van eigen koffie
Super koffie prachtige uitstraling
Makkelijk in gebruik uitgebreide mogelijkheden heerlijke koffie met deze machine zijn er zeer veel koffie creaties te maken. Onderhoud is super handig.
Pluspunten
- Makkelijk te gebruiken
- Compacte machine
Een gebruikersvriendelijke koffiemachine
Een gebruikersvriendelijke koffiemachine met diverse keuzes.
De koffie smaakt erg goed. Makkelijk te bedienen. Mooi design.
Pluspunten
- Gebruiksvriendelijk
- Compact
- bijzonder goede smaak
Minpunten
- geen
Mooi apparaat, lekkere koffie
Het is een mooi apparaat om te zien en zeer gebruiksvriendelijk. De koffie is lekker en goed op temperatuur.
Fijne machine!
Werkt als verwacht. Eenvoudige bediening, ruime mogelijkheden. Melkschuimer werkt goed.
Eenvoudig te onderhouden.
Solide materiaal, mooie afwerking.
Pluspunten
- Recepten naar voorkeur aan te passen
Minpunten
- Geen
Fantastisch
Drie dagen in bezit. Heb al zon beetje alles uitgeprobeerd. Makkelijk in te stellen via de instructies.
Pluspunten
- Duidelijk programma
- Goede schuim voor latte macchiato of cappuccino
Lekkere koffie
Fijn apparaat, gemakkelijke bediening en lekkere koffie. Een echte aanbeveling voor de betere koffie leut!
DE koffiemachine voor mij
eenvoudige bediening en een heel goed resultaat.
koffie is goed heet.
dosering is gemakkelijk in te stellen
Pluspunten
- grote koffie voorraad 400 gram
Mooi ontwerp en geweldige machine.
Deze uitgezocht vanwege het ontwerp en de diverse koffie mogelijkheden.
Voordeel is dat je naast de gewone instellingen ook je persoonlijke voorkeur kan instellen. De bediening is vrij eenvoudig van het apparaat.
Pluspunten
- materiaal gebruik
- bedieningsgemak, koffiresultaat
Minpunten
- nog niet gevonden
mooi espresso apparaat
Deze machine gekocht omdat de vorige erg veel lawaai maakte . Dit apparaat is een machine met normaal geluidsniveau .
Veel keuze,s aan soorten koffie , mooi uiterlijk , en met opschuimreservoir wat prima werkt en dus een lekkere cappochino maakt top .
Pluspunten
- maakt goed koffie
- mooi bedieningspaneel met veel keuse,s
Minpunten
- tot nu toe geen , heb hem nog maar pas
Makkelijke bediening
Wij hebben dit apparaat gekocht voor de vele mogelijkheden en de gemakkelijke bediening ervan een echte aanrader dus.
Pluspunten
- uiterlijk
- gebruikersgemak
- compactheid
Goede reviews
Samen met de Topbonen van Koffiediscounter maakt deze machine heerlijke koffie.
We hebben nog niet alle mogelijkheden benut omdat we hem pas een paar dagen hebben maar we hebben er alle vertrouwen in dat ook de variëteiten goed zullen zijn.
Dit is onze tweede Delonghi volautomaat, dus dat zegt genoeg.
Goeie koffie
De koffie is erg lekker en dat is het belangrijkste. Verder is ook de vormgeving erg goed, zoals je van Italianen mag verwachten.
Bert
Mooi apparaat met veel keuzemogelijkheden en makkelijk in gebruik. Het is even zoeken hoe alles werkt, maar we hadden hem snel in gebruik!
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik
- Veel keuzemogelijkheden
Minpunten
- Nog geen gevonden
Koffiemachine
Ik heb dit product gekocht omdat er verschillende koffie soorten bereid kunnen worden. Makkelijk schoon te houden.
Pluspunten
- Makkelijke reiniging
- Verschillende keuze voor koffie
Minpunten
- Prijs
Mooi design
Zeer content aankoop zeker waard wel herrie met het malen van de koffie, prijs verhouding ook wel hoog maar de koffie smaakt echt prima.
warme koffie, goede schuimkraag niet te groot
Op advies van koffiediscounter voor een DeLonghi machine gekozen. Koffie is goed warm en de melkprodukten zijn van een goede schuimlaag voorzien. Makkelijk te installeren en eenvoudig in gebruik. We hebben hem nu 2 dagen en tot nu toe erg te spreken en geen spijt van onze aankoop.
Pluspunten
- Warme koffie
- goede schuimkraag
Minpunten
- is toch wat gehorig
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Zeer makkelijk te bedienen en maakt uitstekende koffie. Daarnaast heeft dit product een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Pluspunten
- Gebruiksgemak
- Formaat
- Prijs