De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S zwart, zilver - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 283 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S zwart, zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

t**s@h**l.com 22-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Di longhi goede Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi koffiezetapparaat. Kost wel even tijd om ingesteld te krijgen. Goed dat er uitgebreide gebruiksaanwijzing bij zit.

Pluspunten

  • Mooie compacte uitvoering ook met melkoptie

Minpunten

  • duurdere uitvoering kost tijd om in te stellen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**r@h**l.com 06-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn te bedienen. Maakt lekkere koffie. Veel keuze qua samenstelling.
Schuim aan te passen in stevigheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jannysl 03-07-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Koffiemachine De'Longhi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Update: Perfect apparaat wat ik naast een lekkere koffie bijna net zo belangrijk vind is gemak van het apparaat inclusief het schoonmaken. Ook perfecte schuimlaag zonder veel gedoe en ook dit is allemaal zo schoon .. lees vaatwasser

--------------------------------------------------------------------------------

Review 15-03
Ik heb deze koffiemachine nog niet zo heel erg lang, maar ik ben er super tevreden over. Het melkschuim van de latte machiatto en van de cappucino is heel stevig. De lepel blijft er gewoon op liggen.
Daarnaast is de machine ontzettend simpel in gebruik.
Echt een top machine. Zeker een aanrader en zijn geld meer dan waard

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Simpel in gebruik
  • Goede melkschuimlaag
  • Makkelijk schoon te maken
  • Acceptabel geluid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EGTil 30-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima apparaat; in het begin wel even je weg vinden in wat jezelf lekker vindt qua sterkte en koffie.
De melk komt er prima warm uit.
Fijne opties, makkelijk bedienbaar en ook de installatie ging vlot.
Bij het koffiezetten natuurlijk wel wat geluid maar dat hoort erbij.
Voor mij zeker de prijs waard; helemaal nu ik zoveel thuis werk.

Adviseer dit apparaat zeer zeker bij anderen aan!

Pluspunten

  • volop koffiekeuze
  • lekkere warmmelk met mooie schuimlaag
  • goed te installeren
  • aanwinst in de keuken

Minpunten

  • tot op heden geen enkele
  • prijs wat hoog maar je krijgt kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

a**t@o**p.pl 27-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk te gebruiken, intuïtief, goed gemaakt, ziet er mooi uit. Veel soorten koffie om uit te kiezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

astrid 06-06-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed product. Zitten veel mogelijkheden op. Gebruiksvriendelijk. Erg blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

w**e@g**l.com 26-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Weer een De'Longhi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na ruim 8 jaar een DeLonghi koffieapparaat te hebben gehad, naar tevredenheid, ervoor gekozen weer een DeLonghi aan te schaffen.

Pluspunten

  • Duideiljke gebruiksaanwijzing
  • Wensen goed in te stellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

O**k@g**l.com 24-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Degelijk apparaat, mooi en netjes afgewerkt. Lekkere koffie, veel mogelijkheden

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Veel instelmogelijkheden

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter 22-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zojuist mijn 3e DeLonghi machine aangeschaft. De levensduur van de vorige 2 machines was circa 7 jaar per machine en wij zijn grootverbruikers van bonenkoffie uit de machine (gemiddeld 12 koffiekoppen / cappuccino per dag).
De service van DeLonghi is altijd top (service aan huis) en de kwaliteit van de machine en de koffie is perfect.
De afschrijving van de machine is maar € 0,02 per kop koffie! Mijn advies is wel om de machine te reinigen conform gebruiksaanwijzing, uiteindelijk een klein en kort klusje.

Pluspunten

  • Professionele machine
  • Veel koffie mogelijkheden
  • Heerlijk koffie en cappuccino
  • Mooie uitstraling in de keuken
  • Lange levensduur

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jürgen Dimmers 03-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
1e kopje espresso met het My menu.....perfect.
Het aanleren van de functies is denk ik ook goed te doen en de vooraf ingestelde menu keuzes zijn ook al ruim voldoende.
Mooi design ook

Pluspunten

  • Design
  • Handig menu
  • Veel mogelijkheden
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**g@g**l.com 29-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, compact, veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi en compact apparaat, echt goede koffie en lekkere specialiteiten. Temperatuur ook goed. Heel blij mee!
Instellen van juiste cc per kopje is wel even een gedoe, gebruiksaanwijzing niet heel intuïtief. Plateau beschadigt al na 1 dag gebruik (krassen). Kopjeswarmer doet het niet, hier gaat Delonghi iets aan doen.

Pluspunten

  • Compact
  • Veelzijdig
  • Lekkere koffie
  • Goede temperatuur
  • Mooi apparaat

Minpunten

  • cc per kopje instellen onduidelijk
  • Gebruiksaanwijzing is niet intuïtief
  • Plateau krast al na 1 dag
  • Maakt veel geluid
  • Kopjesverwarmer doet het niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

c**1@h**l.com 28-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb 8 jaar een delonghi gehad super apparaat, heerlijke koffie, fijn in onderhoud je kan de zetgroep er zelf uithalen en schoonmaken, wil geen ander merk!

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • makkelijk te bedienen
  • makkelijk te onderhouden zelf
  • mooie uitstraling

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

e**n@h**l.com 06-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn apparaat. Lekkere koffie. Ook handig zijn de verschillende instellingsmogelijkheden en keuze menu’s.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hilde 04-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Genieten van een heerlijk kopje koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na lang wikken en wegen heb ik uiteindelijk voor deze machine gekozen. Tot nu toe erg tevreden,heerlijke koffie. Het enige minpuntje tot nu toe vind ik dat de melk net echt heel warm is. Misschien moet ik nog uitvinden of dit anders kan.

Pluspunten

  • heerlijke koffe
  • maakt niet veel herrie
  • veel programma mogelijkheden

Minpunten

  • Melk niet heel erg warm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 12-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie machine met veel verschillende koffievarianten.
De 6 voorgeprogrammeerde koffies komen er redelijk vlot uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Piotr 07-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

??????

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekker Koffie! De'longhi Dinamica Ecam 350.75.S is een van beste koffie machines!

Reageer

w**j@c**y.nl 25-10-2021
  • Product gekocht

perfecte koffie volautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koffiemachine sinds kort in huis maar werkt perfect veel instellingen naar behoefte .
Je moet er wel voor zorgen dat er altijd een kopje of beker onder staat i.v.b. met spoelen,hoop er nog
lang plezier van te hebben.

Pluspunten

  • temperatuur van koffie regelbaar
  • veel instellingen

Reageer

r**t@g**l.com 06-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Absolute aanrader voor een goed kop koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Product stond hoog aangeschreven op diverse sites.
Vandaag de eerste koppen koffie gedronken en het voldoet aan alle verwachtingen. Helemaal top!

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Heerlijk kop koffie in diverse soorten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henny 12-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie koffiemachine,compact.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Tot nu toe vind ik de koffiemachine geweldig. Heerlijke koffie, goed warm. De kinderen vinden de cappucino ook erg lekker. Erg fijn zo’n apart melkreservoir. Daarom heb ik voor een delonghi gekozen en omdat de reviews erg goed zijn.

Pluspunten

  • Hete koffie
  • Melkreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

milena 29-12-2020
  • Product gekocht

De beste koffiemachine met veel functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi design, compact apparaat.
Fijn apparaat en de specifiek programmeer mogelijkheid voor
je eigen smaakinstelling is ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews