De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Type
espresso machine
Apparaat type
volledig automatisch
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 48 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeanet 22-09-2017 Product paar dagen in bezit

De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S, geweldig compact!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekozen vanwege de mooie uitstraling, mooi compact, en veel keuze mogelijkheden.

Reageer

Dick 22-09-2017 Product paar dagen in bezit

DeLonghi Expressomachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Espresso machine nu 2 dagen in gebruik en bevalt uitstekend. Hiervoor een Bosch machine maar deze DeLonghi machine is compacter maakt lekkere hete koffie en heeft veel instel mogelijkheden.

Pluspunten

  • compact en veel instelmogelijkheden
  • uitstekende koffie

Reageer

Nelly 20-09-2017 Product paar dagen in bezit

Duidelijk afleesbaar scherm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vrienden hebben ook dit merk. Heerlijke koffie. Prijs/kwalikteitverhouding goed.
Moderne uitstraling. Leuke aanwinst in de keuken

Reageer

Von 17-09-2017 Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel instelmogelijkheden om je eigen lekkere kopje koffie te kunnen maken, kortom veel uitproberen. Had hiervoor de Magnifica en die heeft zeker 8 jaar probleemloos gewerkt.

Pluspunten

  • veel instelmogelijkheden
  • hopelijk de levensduur, de vorige was perfect

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Reageer

Jeroen 16-09-2017 Product paar dagen in bezit

Heerlijke koffie met veel keuze!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat en de functies staan practisch op het scherm. Eerste keer schoonmaken gind ook soepel en is op aanbevelen van Coronel best practisch te doen. Uitleg van de koffiesoorten is wel erg lasting te vinden voor de beginner. Voor je het weet ben je een Cappucino+ aan het googelen, staat verder niet uitgelegd in de handleiding.

Pluspunten

  • goeie koffie
  • geluid ok
  • practisch menu en display

Minpunten

  • spoelt wel heel veel voor en na.
  • verder geen minpunten

Reageer

EA 16-09-2017 Product paar dagen in bezit

DINAMICA bellissima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
++ Hoogwaardige kwaliteit
++ Eenvoudige bediening
++ Gemakkelijk in onderhoud
++ Rijk aan verschillende koffierecepten
++ Fantastische melkopschuimer

-- Slechte informatie over de verschillende koffierecepten (wat het is en hoeveel melk en koffie nodig is t.b.v. bepalen inhoud kopje/mok)
-- Zoektocht naar de beste/lekkerste koffiebonen met zoveel soorten; maar dat is Delonghi natuurlijk niet te verwijten ;))

Reageer

Rick 13-09-2017 Product paar dagen in bezit

Heerlijke koffie

Algemene score

10,0
Onze vorige De Longhi heeft het na vele jaren trouwe dienst begeven. Na vergelijk van wat er te krijgen was, werd het zonder discussie weer een De Longhi. Naast de simpele bediening ook een hoop mogelijkheden je eigen koffie te programmeren. Prachtig apparaat.

Pluspunten

  • heerlijke koffie
  • al voorgeprogammeerde toetsen
  • simpel te programmeren naar eigen wens

Minpunten

  • niets

Reageer

Erik 07-09-2017 Product paar dagen in bezit

mooi apparaat met veel mogelijkheden en lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooi compact apparaat. Veel mogelijkheden.
Koffie kan je naar eigen behoefte instellen.
De geïntegreerde melkkan is echt handig en makkelijk schoon te houden.
Een week in huis en de koffie smaakt tot nu toe heerlijk

Pluspunten

  • compact
  • veel mogelijkheden
  • mooi apparaat

Minpunten

  • nog niet gevonden

Reageer

Rob de Wit 02-09-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtig design, makkelijk op te starten, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na heel lang puzzelen kwam deze machine als beste voor ons uit de bus. 2 thermoblocks, makkelijk te bedienen, duidelijk leesbaar, makkelijk onderhoud. water reservoir aan de voorkant. prijs kwaliteit was al redelijk, maar met de 100 euro cashback zijn we hem meteen vandaag gaan kopen. In 3 kleuren te verkrijgen.

Pluspunten

  • waterreservoir aan de voorkant
  • 2 thermoblocks
  • ruime water en koffie reservoirs
  • compact model
  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • zijn er niet

Reageer

Kees van Soest Recreatie Everstein 01-09-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtige compacte expressomachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is onze tweede De Longhi espressoautomaat prima compacte machine echt goede kwaliteit die vele functies heeft bovendien nog een ijsmachine cadeau toe

Pluspunten

  • Compact
  • Vele instelingen
  • Lekkere hete dranken

Minpunten

  • Geen

Reageer

AdV 31-08-2017 Product paar dagen in bezit

2e DeLonghi volautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede koffie en ziet er goed uit de machine heeft veel mogelijkheden en opties. Moet nog goed uitzoeken hoe je alles naar eigen wens in kan voeren maar het menu wijst voor zich.

Pluspunten

  • Ziet er leuk uit
  • Kwaliteit van de koffie is goed

Minpunten

  • Geluidsniveau
  • te kort in bezit om verder te gaan

Reageer

Marcel 19-08-2017 Product paar dagen in bezit

Voor mijn de juiste keuze de ECAM 350.75.S

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na lang meerdere volautomatisch te hebben bekeken, deze uit gekozen. En hij werkt na behoren. Zelfs mijn vrouw was om na haar eerste latte macchiato.😄

Pluspunten

  • Heel veel mogelijkheden.

Minpunten

  • Nog geen gevonden.

Reageer

Jacques 15-08-2017 Product paar weken in bezit

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Doet wat het moet doen, goed geurende koffie.
Zeer makkelijk in onderhoud, weinig werk.
Tevreden met de aankoop

Reageer

Henk 15-08-2017

Heerlijke koffie varianten, zonder veel in notime klaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastisch om in 'no time' een heerlijke koffie (variant) te maken,gemak dient de mens en dat is met dit apparaat zeker het geval.

Pluspunten

  • Snel
  • Gemakkelijk bedienbaar

Reageer

Fam. Smith 13-08-2017 Product paar dagen in bezit

Delonghi Dinamica ECAM 350.75.S

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben alle volautomaten bekeken via internet (filmpjes) en tot de conclusie getrokken dat deze volautomaat alle opties heeft en ook nog enigszins betaalbaar. We gebruiken hem nu een aantal dagen en hij bevalt prima! Zeer functioneel apparaat en is ook gemakkelijk schoon te houden. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Goeie schuimlaag
  • Mooi design
  • Goeie koffie

Minpunten

  • Geen tot nu toe

Reageer

HH 12-08-2017 Product paar dagen in bezit

nieuwe expresso machnie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
een prachtige machine met een mooi design, eenvoudig in bediening, voldoende varianten en heerlijke warme koffie met eventueel een prachtige schuimlaag

Pluspunten

  • design
  • weinig geluid
  • compact

Reageer

Josien 10-08-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi schuim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze machine maakt Echt warme koffie/cappuccino. Makkelijk in gebruik na het lezen van de gebruiksaanwijzing.

Reageer

johan 06-08-2017

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede koffie. Lekker heet . Door zijn vele koffie variaties is dit een geweldige machine. Zeker voor zijn prijs klasse heb je een mooi en degelijk apperaat

Pluspunten

  • Hete koffie
  • Sterkte instebaar

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Reageer

T Koster 31-07-2017 Product paar dagen in bezit

Duidelijke bedieneing veel instelmogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie kleine machine met veel mogelijkheden om een goed product af te leveren.
Zowel automatische melkschuimer al heetwater tap mogelijk.
Waterreservoir van voorzijde bereikbaar

Pluspunten

  • Diudelijke informatie op display
  • duidelijk bedieningsmenu
  • stil

Reageer

Diny 27-07-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi intwerp, goed formaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben de koffiemachine Dinamica nog maar 1 dag in huis. De koffie smaakt heerlijk en de bediening is makkelijk.

Pluspunten

  • mooi ontwerp
  • makkelijke bediening
  • waterreservoir aan de voorzijde te openen
  • weinig lawaai van het koffie malen

Reageer

Toon meer reviews