De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Kleur(en)
zwart, zilver
Fabrikant kleur(en)
zilver, zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 159 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Johan 16-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De machine gekocht omdat we wel eens een keer wat anders wilde drinken dan een Senseootje. En nu de mogelijkheid om de koffie nu eens een keer wat krachtiger te zetten dan een vaste smaak.
Daarnaast lust mijn vrouw ook graag een Latte en Cappuccino, en dat kan nu ook makkelijk met deze machine

Pluspunten

  • Compact
  • Mooie uitstraling
  • Lekker bakje koffie
  • Bediening
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Reageer

Wolfswinkel 25-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb voor deze machine gekozen omdat Delonghi een topmerk is en machines makkelijk in gebruik zijn.
Koffie smaakt heerlijk, temperatuur mag wel hoger, vind ik.
Conclusie: fijne automaat met heerlijke koffie!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik.
  • Makkelijk te reinigen.

Minpunten

  • Temperatuur mag hoger.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Reageer

ArthurB 20-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alleskunner

Algemene score

9,0
Als liefhebbers van koffie waren wij op zoek naar een goede machine die volautomatisch alle soorten koffie kan maken. Regelmatig bezoeken wij een restaurant en sluiten het diner dan af met een goede bak koffie. De reguliere filtermachines met standaard filtermaling halen bij lange na niet de smaak van versgemalen koffie. De Delonghi koffiemachine is erg gebruikersvriendelijk, heeft veel goede reviews, is betaalbaar en ziet er nog mooi uit ook. Of je nu trek hebt in een espresso, cappuccino, latte, met een druk op de knop heb je binnen no time een heerlijke kop koffie, ook nog eens aan te passen naar individuele smaak en/of sterkte. Mocht er toch nog visite zijn die liever filterkoffie heeft, kan ook nog. In een woord top koffie machine.

Pluspunten

  • Alleskunner
  • Gebruikersvriendelijk
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Reageer

Marian 14-11-2017
  • Product gekocht

Gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor deze volautomaat vanwege o.a. de gemakkelijke bediening en reiniging, en de vele keuzemogelijkheden.

Pluspunten

  • Gemakkelijk te bedienen
  • Mooi uiterlijk, oogt kleiner dan verwacht
  • Veel keuzemogelijkheden
  • Lekkere, hete koffie
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Reageer

Paula 31-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelbelovend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb het apparaat pas een dag in huis, maar het maakt een prima indruk. Ik begrijp alleen niet goed waarom er magere of halfvolle melk in de gebruiksaanwijzing vermeld staat voor cappuccino’s en/of lattes, terwijl het beste melkschuim normaal toch echt met volle melk wordt bereikt.

Pluspunten

  • water eenvoudig aan de voorzijde bij te vullen
  • duidelijke gebruiksaanwijzing
  • je kunt je eigen voorkeursrecepten opslaan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Reageer

El Fregadero 28-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend en complete koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een zeer complete volautomatische koffiemachine. We waren al enige tijd op zoek naar een koffiemachine om de Senseomachine die we hadden te vervangen.

Na wat zoekwerk en positieve ervaringen kwamen we op een DeLonghi machine uit. Gezien de prijs-kwaliteit verhouding, goede recensies en uitgebreide mogelijkheden zijn we voor een Dinamica 355.75S gegaan. We hebben deze bij de Koffiediscounter in Naarden gekocht omdat we hier de machine zelf konden testen en er een product expert aanwezig was die dag.

Nu we de machine enkele weken in gebruik hebben, kunnen we alleen maar zeggen dat we zeer tevreden zijn. Hij biedt heel veel mogelijkheden, waarvan we de meeste functies zelfs nog moeten ontdekken, en is zeer gebruiksvriendelijk.

Grote pluspunt zijn de vele instellingsmogelijkheden en het makkelijke menu. Daarnaast heeft de machine 2 verwarmingselementen, zodat de koffie zelf goed heet is en de melk van de juiste temperatuur is.

Laatste reden waarom we voor deze machine hebben gekozen, is de geïntegreerde melkkan. De melkkan zelf heeft ook weer verschillende instellingen om de melk op te laten schuimen. De melk wordt door het tweede thermoblok ook op de juiste temperatuur opgewarmd.

Al met al een uitstekend apparaat voor een, mede door de cashback actie, vriendelijke prijs! Wij hebben nog geen enkele spijt van deze aankoop!

Pluspunten

  • Veel instellingsmogelijkheden
  • Goede warme koffie
  • Geintergreerde melkkan
  • Persoonlijke instellingen
  • Makkelijk schoon te maken en houden
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Reageer

Dxalio 11-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goed apparaat

Algemene score

8,0
Wij wilde een machine met een vast reservoir voor de melk. Verder hebben wij gekozen voor de machine omdat er de mogelijkheid is om voorgeprogrammeerde koffie te zetten precies zoals wij het willen.

Pluspunten

  • Mooie machine
  • lekker snel
  • voorgeprogrameerde instellingen

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Reageer

Marije 02-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Blikvanger in de keuken geeft zalige koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na uitgebreide research op internet ben ik op de Delonghi Dinamica ECAM350.75.S uitgekomen. Ik twijfelde uiteindelijk tussen deze, de Saeco Incanto en DeLonghi Eletta Cappuccino ECAM. De Saeco viel snel af ivm watercontainer bovenop (het apparaat staat vrij strak onder een kastje). De keuze is op de Dinamica gevallen vanwege de enorme keuze aan melkvariëteiten. Niet alleen fijn voor mezelf maar ik vind het ook ontzettend leuk om mijn bezoek zoveel opties te kunnen aanbieden. En voor de theeliefhebbers ook nog een kop heet water. Vandaag het apparaat in gebruik genomen en ik ben aangenaam verrast over het gebruiksgemak. Het is echt een intuïtief apparaat. Alleen nog even de goede koffiebonen vinden. Voor de latte en de cappuccino heb ik cashewmelk van Alpro gebruikt. Dat gaat hartstikke goed!

Pluspunten

  • Gebruiksgemak/ intuïtief
  • Plantaardige melk gaat ook heel goed
  • Veel koffievariëteiten
  • Goed heet water voor een kop thee
  • Watercontainer aan de voorkant

Minpunten

  • Bij opstarten maakt ie vrij veel lawaai
  • Hij spoelt automatisch vrij frequent
  • Zie nog niet hoe ik sterkte blijvend kan aanpassen
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Reageer

Rob v Zwol 13-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Kennis had dezelfde gekocht,was er meteen verliefd op heel mooi apparaat werkt perfect.al paar keer latte machiatto gemaakt zeer makkelijk met 1 druk op de knop.
Expresso bonen (rood) vd Lidl smaken prima

Pluspunten

  • machine in het Nederlands
  • makkelijk melkbakje zo in de koelkast te zetten
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nola 12-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stijlvol & makkelijke koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De koffiemachine ziet er stijlvol uit. Het display leid je makkelijk door het menu. Ruime keuze in verschillende koffies. Waterreservoir makkelijk aan de voorkant.

Pluspunten

  • Formaat
  • Melkreservoir
  • Waterreservoir
  • Display
  • Ruime keuze

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

anoniem 01-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed apparatuur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
koffieapparaat maakt heerlijk warm koffie, het ziet er mooi uit in de keuken.
gebruik is erg makkelijk. handleiding is duidelijk.

Pluspunten

  • maakt warm koffie
  • ziet er luxe uit

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 31-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne melkschuimer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Tevreden over eerder apparaat van de longhi. Nu eentje gekozen met melkreservoir!

Pluspunten

  • Uitneembaar melkreservoir
  • Mooie RvS look

Minpunten

  • Geluid; malen vd bonen en reinigen
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas 30-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eerdere ervaring met delonghi beviel goed. Nou de uitgebreide versie gekocht. Makkelijk in onderhoud en eenvoudig in gebruik.

Pluspunten

  • Ruime keuze aan koffiesoorten
  • Eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gwen van Sambeek 27-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste aankoop ooit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na jaren twijfelen heb ik de knoop doorgehakt, de koop werd een feit. Het apparaat is makkelijk te installeren en werkt al snel naar behoeften. Het is fijn dat je je eigen koffie naar smaak kan afstellen. De heet water functie is extraatje waar ik nu al niet meer zonder kan.

Pluspunten

  • installeren gaat snel
  • afstellen van eigen koffie
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Harrie 27-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super koffie prachtige uitstraling

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik uitgebreide mogelijkheden heerlijke koffie met deze machine zijn er zeer veel koffie creaties te maken. Onderhoud is super handig.

Pluspunten

  • Makkelijk te gebruiken
  • Compacte machine
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mehmet 26-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een gebruikersvriendelijke koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een gebruikersvriendelijke koffiemachine met diverse keuzes.
De koffie smaakt erg goed. Makkelijk te bedienen. Mooi design.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Compact
  • bijzonder goede smaak

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H. 24-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een mooi apparaat om te zien en zeer gebruiksvriendelijk. De koffie is lekker en goed op temperatuur.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fokke van Manen 21-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Werkt als verwacht. Eenvoudige bediening, ruime mogelijkheden. Melkschuimer werkt goed.
Eenvoudig te onderhouden.
Solide materiaal, mooie afwerking.

Pluspunten

  • Recepten naar voorkeur aan te passen

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rumahsenang 21-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Drie dagen in bezit. Heb al zon beetje alles uitgeprobeerd. Makkelijk in te stellen via de instructies.

Pluspunten

  • Duidelijk programma
  • Goede schuim voor latte macchiato of cappuccino
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 17-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Fijn apparaat, gemakkelijke bediening en lekkere koffie. Een echte aanbeveling voor de betere koffie leut!
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews