De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S - Reviews

Best Reviewed nov 2018 De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S
Best Reviewed - november 2018
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Kleur(en)
zwart, zilver
Fabrikant kleur(en)
zilver, zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 225 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Johan 16-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Algemene score

9,0
De machine gekocht omdat we wel eens een keer wat anders wilde drinken dan een Senseootje. En nu de mogelijkheid om de koffie nu eens een keer wat krachtiger te zetten dan een vaste smaak.
Daarnaast lust mijn vrouw ook graag een Latte en Cappuccino, en dat kan nu ook makkelijk met deze machine

Pluspunten

  • Compact
  • Mooie uitstraling
  • Lekker bakje koffie
  • Bediening

Reageer

Wolfswinkel 25-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Algemene score

8,0
Heb voor deze machine gekozen omdat Delonghi een topmerk is en machines makkelijk in gebruik zijn.
Koffie smaakt heerlijk, temperatuur mag wel hoger, vind ik.
Conclusie: fijne automaat met heerlijke koffie!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik.
  • Makkelijk te reinigen.

Minpunten

  • Temperatuur mag hoger.

Reageer

ArthurB 20-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alleskunner

Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Algemene score

9,0
Als liefhebbers van koffie waren wij op zoek naar een goede machine die volautomatisch alle soorten koffie kan maken. Regelmatig bezoeken wij een restaurant en sluiten het diner dan af met een goede bak koffie. De reguliere filtermachines met standaard filtermaling halen bij lange na niet de smaak van versgemalen koffie. De Delonghi koffiemachine is erg gebruikersvriendelijk, heeft veel goede reviews, is betaalbaar en ziet er nog mooi uit ook. Of je nu trek hebt in een espresso, cappuccino, latte, met een druk op de knop heb je binnen no time een heerlijke kop koffie, ook nog eens aan te passen naar individuele smaak en/of sterkte. Mocht er toch nog visite zijn die liever filterkoffie heeft, kan ook nog. In een woord top koffie machine.

Pluspunten

  • Alleskunner
  • Gebruikersvriendelijk

Reageer

Marian 14-11-2017
  • Product gekocht

Gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Algemene score

10,0
Gekozen voor deze volautomaat vanwege o.a. de gemakkelijke bediening en reiniging, en de vele keuzemogelijkheden.

Pluspunten

  • Gemakkelijk te bedienen
  • Mooi uiterlijk, oogt kleiner dan verwacht
  • Veel keuzemogelijkheden
  • Lekkere, hete koffie

Reageer

Paula 31-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelbelovend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Algemene score

8,0
Ik heb het apparaat pas een dag in huis, maar het maakt een prima indruk. Ik begrijp alleen niet goed waarom er magere of halfvolle melk in de gebruiksaanwijzing vermeld staat voor cappuccino’s en/of lattes, terwijl het beste melkschuim normaal toch echt met volle melk wordt bereikt.

Pluspunten

  • water eenvoudig aan de voorzijde bij te vullen
  • duidelijke gebruiksaanwijzing
  • je kunt je eigen voorkeursrecepten opslaan

Reageer

El Fregadero 28-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend en complete koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Algemene score

9,0
Een zeer complete volautomatische koffiemachine. We waren al enige tijd op zoek naar een koffiemachine om de Senseomachine die we hadden te vervangen.

Na wat zoekwerk en positieve ervaringen kwamen we op een DeLonghi machine uit. Gezien de prijs-kwaliteit verhouding, goede recensies en uitgebreide mogelijkheden zijn we voor een Dinamica 355.75S gegaan. We hebben deze bij de Koffiediscounter in Naarden gekocht omdat we hier de machine zelf konden testen en er een product expert aanwezig was die dag.

Nu we de machine enkele weken in gebruik hebben, kunnen we alleen maar zeggen dat we zeer tevreden zijn. Hij biedt heel veel mogelijkheden, waarvan we de meeste functies zelfs nog moeten ontdekken, en is zeer gebruiksvriendelijk.

Grote pluspunt zijn de vele instellingsmogelijkheden en het makkelijke menu. Daarnaast heeft de machine 2 verwarmingselementen, zodat de koffie zelf goed heet is en de melk van de juiste temperatuur is.

Laatste reden waarom we voor deze machine hebben gekozen, is de geïntegreerde melkkan. De melkkan zelf heeft ook weer verschillende instellingen om de melk op te laten schuimen. De melk wordt door het tweede thermoblok ook op de juiste temperatuur opgewarmd.

Al met al een uitstekend apparaat voor een, mede door de cashback actie, vriendelijke prijs! Wij hebben nog geen enkele spijt van deze aankoop!

Pluspunten

  • Veel instellingsmogelijkheden
  • Goede warme koffie
  • Geintergreerde melkkan
  • Persoonlijke instellingen
  • Makkelijk schoon te maken en houden

Reageer

Dxalio 11-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goed apparaat

Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Algemene score

8,0
Wij wilde een machine met een vast reservoir voor de melk. Verder hebben wij gekozen voor de machine omdat er de mogelijkheid is om voorgeprogrammeerde koffie te zetten precies zoals wij het willen.

Pluspunten

  • Mooie machine
  • lekker snel
  • voorgeprogrameerde instellingen

Minpunten

  • geen

Reageer

Marije 02-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Blikvanger in de keuken geeft zalige koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Algemene score

9,0
Na uitgebreide research op internet ben ik op de Delonghi Dinamica ECAM350.75.S uitgekomen. Ik twijfelde uiteindelijk tussen deze, de Saeco Incanto en DeLonghi Eletta Cappuccino ECAM. De Saeco viel snel af ivm watercontainer bovenop (het apparaat staat vrij strak onder een kastje). De keuze is op de Dinamica gevallen vanwege de enorme keuze aan melkvariëteiten. Niet alleen fijn voor mezelf maar ik vind het ook ontzettend leuk om mijn bezoek zoveel opties te kunnen aanbieden. En voor de theeliefhebbers ook nog een kop heet water. Vandaag het apparaat in gebruik genomen en ik ben aangenaam verrast over het gebruiksgemak. Het is echt een intuïtief apparaat. Alleen nog even de goede koffiebonen vinden. Voor de latte en de cappuccino heb ik cashewmelk van Alpro gebruikt. Dat gaat hartstikke goed!

Pluspunten

  • Gebruiksgemak/ intuïtief
  • Plantaardige melk gaat ook heel goed
  • Veel koffievariëteiten
  • Goed heet water voor een kop thee
  • Watercontainer aan de voorkant

Minpunten

  • Bij opstarten maakt ie vrij veel lawaai
  • Hij spoelt automatisch vrij frequent
  • Zie nog niet hoe ik sterkte blijvend kan aanpassen

Reageer

Jamel 19-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige espressomachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Algemene score

10,0
Makkelijk te gebruiken, perfecte koffie en duurzaam machine.
Ik geniet elk moment van de dag van de cappuccino.
Het merk Delonghi is zeer betrouwbaar, mijn eerste machine was esam 500 en ik heb ruim 8 jaar van genoten tot de monteur bij mij thuis kwam voor reparatie en hij heeft overgehaald om deze te ruilen voor ECAM 350

Pluspunten

  • Duurzaamheid
  • Makkelijk te gebruiken
  • Druk op de knop en heb je een lekker cappuccino

Minpunten

  • N.v.t

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p.c.j klemann 18-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi koffieapparaat en schuimt perfect op !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Algemene score

10,0
wij hadden een oud apparaat van jullie en was toe aan vervanging , de monteur bood dit apparaat aan en we waren gelijk overtuigt ! super modern apparaat en een stil apparaat

Pluspunten

  • schuimt goed op
  • snelle koffie
  • stil apparaat
  • lekkerdere koffie

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Demanci 16-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Algemene score

8,0
Onze keuze is op deze machine gevallen, door de mooie vormgeving.
En op aanbeveling van vrienden en familie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Edo 13-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel zijdig en makkelijk koffie automaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Algemene score

9,0
Vele verschillende instellingen zijn mogelijk per kopje of te programmeren als standaard instelling. Zo kun je de koffiesterkte instellen naar smaak en de hoeveelheid water instellen op de grote van het kopje, voor espresso, koffie e.d. Het

Pluspunten

  • Programmeerbaar
  • Koffiedik is drook

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter de Jong 09-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact design

Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Algemene score

7,0
Gemakkelijke bediening, compact ontwerp, mooi design, direct meest gebruikte koffie keuzes voorhanden.

Pluspunten

  • Directe koffie keuzes

Minpunten

  • Geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene 06-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Algemene score

10,0
Vanmorgen dit apparaat gekocht. Uitgepakt en de hele dag allerlei soorten koffie uitgeprobeerd. alles smaakt perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 05-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Algemene score

10,0
Eenvoudige bediening. Snelle installatie en mooie vormgeving.
Past helemaal qua design in de keuken. Net gekocht maar de eerste ervaring is prima. Koffie is goed.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Prima koffie
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjo 27-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Algemene score

9,0
Het kostte even tijd om de handleiding door te spitten maar dat wordt ruimschoots beloond door de heerlijke koffievarianten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maurice van Baardewijk 26-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Algemene score

9,0
Goed.
Simpel in gebruik
Kwaliteit
Perfectie

Alles wat je van Delonghi kan verwacht maakt dit apparaat waar. Eenvoudig in gebruik. Makkelijk schoon te maken. Heerlijke koffie. Een aanrader

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MB 03-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koffieautomaat met verrassend lekkere koffie

Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Algemene score

8,0
Mooi design en heerlijke koffie. Er zijn Veel verschillende instellingen mogelijk. De koffie is goed van temperatuur, boven verwachting zelfs. Even lekker ontspannen met een Italiaanse cappuccino:-)

Pluspunten

  • design
  • smaak

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joke 28-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Algemene score

9,0
Ik had al een de longhi koffiemachine, die heeft het 7 jaar heel goed gedaan. Hij lekte water, ik heb nu gekozen voor een apparaat met melkreservoir.

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • redelijk stil

Minpunten

  • niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 26-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat met heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Algemene score

8,0
Wij wilde een machine met een vast reservoir voor de melk. Verder hebben wij gekozen voor de machine omdat er de mogelijkheid is om voorgeprogrammeerde koffie te zetten precies zoals wij het willen.

Pluspunten

  • Melk reservoir af te koppelen

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews