De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S - Reviews

Best Reviewed sep 2017 De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S
Best Reviewed september 2017
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Kleur(en)
zwart, zilver
Fabrikant kleur(en)
zilver, zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 101 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Johan 16-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De machine gekocht omdat we wel eens een keer wat anders wilde drinken dan een Senseootje. En nu de mogelijkheid om de koffie nu eens een keer wat krachtiger te zetten dan een vaste smaak.
Daarnaast lust mijn vrouw ook graag een Latte en Cappuccino, en dat kan nu ook makkelijk met deze machine

Pluspunten

  • Compact
  • Mooie uitstraling
  • Lekker bakje koffie
  • Bediening

Reageer

ArthurB 20-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alleskunner

Algemene score

9,0
Als liefhebbers van koffie waren wij op zoek naar een goede machine die volautomatisch alle soorten koffie kan maken. Regelmatig bezoeken wij een restaurant en sluiten het diner dan af met een goede bak koffie. De reguliere filtermachines met standaard filtermaling halen bij lange na niet de smaak van versgemalen koffie. De Delonghi koffiemachine is erg gebruikersvriendelijk, heeft veel goede reviews, is betaalbaar en ziet er nog mooi uit ook. Of je nu trek hebt in een espresso, cappuccino, latte, met een druk op de knop heb je binnen no time een heerlijke kop koffie, ook nog eens aan te passen naar individuele smaak en/of sterkte. Mocht er toch nog visite zijn die liever filterkoffie heeft, kan ook nog. In een woord top koffie machine.

Pluspunten

  • Alleskunner
  • Gebruikersvriendelijk

Reageer

Marian 14-11-2017
  • Product gekocht

Gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor deze volautomaat vanwege o.a. de gemakkelijke bediening en reiniging, en de vele keuzemogelijkheden.

Pluspunten

  • Gemakkelijk te bedienen
  • Mooi uiterlijk, oogt kleiner dan verwacht
  • Veel keuzemogelijkheden
  • Lekkere, hete koffie

Reageer

Paula 31-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelbelovend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb het apparaat pas een dag in huis, maar het maakt een prima indruk. Ik begrijp alleen niet goed waarom er magere of halfvolle melk in de gebruiksaanwijzing vermeld staat voor cappuccino’s en/of lattes, terwijl het beste melkschuim normaal toch echt met volle melk wordt bereikt.

Pluspunten

  • water eenvoudig aan de voorzijde bij te vullen
  • duidelijke gebruiksaanwijzing
  • je kunt je eigen voorkeursrecepten opslaan

Reageer

El Fregadero 28-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend en complete koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een zeer complete volautomatische koffiemachine. We waren al enige tijd op zoek naar een koffiemachine om de Senseomachine die we hadden te vervangen.

Na wat zoekwerk en positieve ervaringen kwamen we op een DeLonghi machine uit. Gezien de prijs-kwaliteit verhouding, goede recensies en uitgebreide mogelijkheden zijn we voor een Dinamica 355.75S gegaan. We hebben deze bij de Koffiediscounter in Naarden gekocht omdat we hier de machine zelf konden testen en er een product expert aanwezig was die dag.

Nu we de machine enkele weken in gebruik hebben, kunnen we alleen maar zeggen dat we zeer tevreden zijn. Hij biedt heel veel mogelijkheden, waarvan we de meeste functies zelfs nog moeten ontdekken, en is zeer gebruiksvriendelijk.

Grote pluspunt zijn de vele instellingsmogelijkheden en het makkelijke menu. Daarnaast heeft de machine 2 verwarmingselementen, zodat de koffie zelf goed heet is en de melk van de juiste temperatuur is.

Laatste reden waarom we voor deze machine hebben gekozen, is de geïntegreerde melkkan. De melkkan zelf heeft ook weer verschillende instellingen om de melk op te laten schuimen. De melk wordt door het tweede thermoblok ook op de juiste temperatuur opgewarmd.

Al met al een uitstekend apparaat voor een, mede door de cashback actie, vriendelijke prijs! Wij hebben nog geen enkele spijt van deze aankoop!

Pluspunten

  • Veel instellingsmogelijkheden
  • Goede warme koffie
  • Geintergreerde melkkan
  • Persoonlijke instellingen
  • Makkelijk schoon te maken en houden

Reageer

Wolfswinkel 25-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb voor deze machine gekozen omdat Delonghi een topmerk is en machines makkelijk in gebruik zijn.
Koffie smaakt heerlijk, temperatuur mag wel hoger, vind ik.
Conclusie: fijne automaat met heerlijke koffie!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik.
  • Makkelijk te reinigen.

Minpunten

  • Temperatuur mag hoger.

Reageer

Dxalio 11-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goed apparaat

Algemene score

8,0
Wij wilde een machine met een vast reservoir voor de melk. Verder hebben wij gekozen voor de machine omdat er de mogelijkheid is om voorgeprogrammeerde koffie te zetten precies zoals wij het willen.

Pluspunten

  • Mooie machine
  • lekker snel
  • voorgeprogrameerde instellingen

Minpunten

  • geen

Reageer

Marije 02-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Blikvanger in de keuken geeft zalige koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na uitgebreide research op internet ben ik op de Delonghi Dinamica ECAM350.75.S uitgekomen. Ik twijfelde uiteindelijk tussen deze, de Saeco Incanto en DeLonghi Eletta Cappuccino ECAM. De Saeco viel snel af ivm watercontainer bovenop (het apparaat staat vrij strak onder een kastje). De keuze is op de Dinamica gevallen vanwege de enorme keuze aan melkvariëteiten. Niet alleen fijn voor mezelf maar ik vind het ook ontzettend leuk om mijn bezoek zoveel opties te kunnen aanbieden. En voor de theeliefhebbers ook nog een kop heet water. Vandaag het apparaat in gebruik genomen en ik ben aangenaam verrast over het gebruiksgemak. Het is echt een intuïtief apparaat. Alleen nog even de goede koffiebonen vinden. Voor de latte en de cappuccino heb ik cashewmelk van Alpro gebruikt. Dat gaat hartstikke goed!

Pluspunten

  • Gebruiksgemak/ intuïtief
  • Plantaardige melk gaat ook heel goed
  • Veel koffievariëteiten
  • Goed heet water voor een kop thee
  • Watercontainer aan de voorkant

Minpunten

  • Bij opstarten maakt ie vrij veel lawaai
  • Hij spoelt automatisch vrij frequent
  • Zie nog niet hoe ik sterkte blijvend kan aanpassen

Reageer

WH 11-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vertrouwd en betrouwbaar

Algemene score

10,0
Machine net nieuw ter vervanging van delonghi machine. De kwaliteit is als vanouds en de vormgeving is heel geslaagd

Pluspunten

  • gebruiks- en onderhoudsvriendelijk

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AvB 05-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm en slanke uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De vormgeving en de maat van de koffiemachine sprak mij aan, deze is slanker en neemt dus minder plek in op mijn aanrecht. Ook het uitneembare water reservoir aan de zijkant vind ik handig. Niet teveel toeters en bellen maar de koffiemachine heeft genoeg programma's om uit te kiezen. Geeft ook een mooi melkschuim voor de cappuccino. Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen.

Pluspunten

  • Waterreservoir is aan de zijkant geplaatst
  • Slankere uitvoering
  • Afneembare melkunit, kan na gebruik in koelkast

Minpunten

  • Melk wordt niet heet dus cappuccino koelt snel af.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Familie Bergen op Zoom 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel keus met een mooie en gebruiksvriendelijke display.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben de koffie automaat nog maar net in gebruik, maar bevalt ons tot nu toe prima. Veel keuze en een duidelijke display. Heerlijke espresso en cappuccino.

Pluspunten

  • Overzichtelijke display
  • Veel keuze
  • Heerlijke warme koffie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ingrid 29-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In onze showroom een nieuwe koffiemachine nodig met meer variatie. Prijs-kwaliteitsverhouding is prima. We geniet elke dag van heerlijke versgemalen koffie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 26-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker bakkie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We waren op zoek naar een koffiemachine die automatisch cappucino maakt maar ook lekkere zwarte koffie zet. Goede hete koffie en espresso. Daarnaast de mogelijkheid om via een aparte toevoer gemalen decafe te maken. We hebben in deze De'Longhi machine gevonden wat we zochten. Hij is multifunctioneel, makkelijk in gebruik en zet lekkere koffie!

Pluspunten

  • Je kunt ook je eigen voorkeur opslaan
  • Het waterreservoir is makkelijk uitneembaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mona 25-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stijlvolle koffiemachine met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben deze koffiemachine nu bijna 4 weken in huis en gebruiken hem met veel plezier. De koffievarianten die je ermee kunt maken zijn eindeloos en de smaak is prima. Wat we erg belangrijk vinden is dat zowel de koffie als de opgeschuimde melk op temperatuur zijn en dat is bij de DeLonghi Dinamica zeker het geval. Het Latte crema systeem werkt makkelijk en de melkschuim is lekker dik. Een stevige espresso doet hij met hetzelfde gemak. Ook belangrijk alle reservoirs zijn makkelijk bereikbaar. Het waterreservoir trek je er naar voren uit. Je hoeft het niet aan de achterkant eraf te tillen zoals bij andere machines en dat is op een aanrecht met niet al te veel ruimte heel erg handig. Kortom, we zijn dik tevreden met dit apparaat

Pluspunten

  • Compact
  • Lekker bakje koffie
  • Gebruikersvriendelijk
  • Veel variatie
  • Goede prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Overkoop 13-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi espresso machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze oude espresso apparaat DeLonghi ESAM4500 was aan vervanging toe. Deze heeft 10 jaar zijn dienst bewezen. Dit is een prachtige vervanging., mooi compacte machine . Functie zijn ongeveer hetzelfde. Het enige wat ik mis wat bij het oude apparaat wel aanwezig was. Dat er een tijdklok op zat, waarbij het apparaat automatisch startte. Dit vind ik echt een gemis.

Pluspunten

  • compactheid van de machine

Minpunten

  • automatische startfunctie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Carla 12-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Algemene score

9,0
Gisteren gekocht en nu al lekkere koffievariaties. Cappuccino met goed opgeschuimde melk en een lekkere koffie normaal. Pas een dag in ons bezit en nu al enthousiast.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi en compact
  • Makkelijk te vullen en schoon te maken

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 04-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eerste gebruik echt super!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prijs is wel duur maar dat zijn ze allemaal, maar is wel een heel goed en gebruiksvriendelijk product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wil 18-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie, wel vaak filter verwisselen.

Algemene score

8,0
Ik heb de De'Longhi Dinamica gekocht ter vervanging van m'n De'Longhi Magnifica. Eerlijk gezegd was ik wat verrast dat de Dinamica als voorkeur uit mijn web-inventarisatie kwam: De Magnifica was toch minder lang meegegaan dan gehoopt voor een machine van die prijsklasse. En dit was weer een prijsklasse hoger.
Na een half jaartje gebruik ben ik wel nog steeds blij met mijn aankoop. De koffie-keuzes zijn veelzijdiger dan bij de Magnifica en ook lekkerder. De Dinamica is ook beter bij te stellen naar persoonlijke smaak-voorkeuren.
Levensduur blijft (hoop ik) nog even afwachten; maar de levensduur van het waterfilter valt in ieder geval tegen. Al na ruim een maand krijg ik waarschuwingen om het filter te vervangen. En dat terwijl het kraanwater hier helemaal niet zo hard is en de handleiding zegt dat een filter ca 3 maanden mee zou moeten gaan.

Pluspunten

  • goede koffie
  • goed instelbaar op individuele smaak

Minpunten

  • vaak filter vervangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Christiaan 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk schuim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Jaren een saeco gehad 10 jaar zelf melk geklopt, met onze nieuwe DeLonghi hoeft dit niet meer, wat een heerlijkheid, machine werk vol automatisch, geen geknoei meer met melk, oja hoef nu ook geen melkrestjes weg te gooien👍😁👌

Pluspunten

  • Automaties
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Nog niet kunnen vinden of tegen gekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

marian nas 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

we hebben de kerstdagen genoten van overheerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
alleen het apparaat ziet er al geweldig uit, hebben hem met de kerst uitgeprobeerd, heerlijke koffie, was al zolang mijn droom, geweldig

Pluspunten

  • veel variatie
  • mooi toestel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews