De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S - Reviews

Best Reviewed sep 2017 De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S
Best Reviewed september 2017
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Kleur(en)
zwart, zilver
Fabrikant kleur(en)
zilver, zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 134 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Johan 16-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De machine gekocht omdat we wel eens een keer wat anders wilde drinken dan een Senseootje. En nu de mogelijkheid om de koffie nu eens een keer wat krachtiger te zetten dan een vaste smaak.
Daarnaast lust mijn vrouw ook graag een Latte en Cappuccino, en dat kan nu ook makkelijk met deze machine

Pluspunten

  • Compact
  • Mooie uitstraling
  • Lekker bakje koffie
  • Bediening
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Reageer

ArthurB 20-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alleskunner

Algemene score

9,0
Als liefhebbers van koffie waren wij op zoek naar een goede machine die volautomatisch alle soorten koffie kan maken. Regelmatig bezoeken wij een restaurant en sluiten het diner dan af met een goede bak koffie. De reguliere filtermachines met standaard filtermaling halen bij lange na niet de smaak van versgemalen koffie. De Delonghi koffiemachine is erg gebruikersvriendelijk, heeft veel goede reviews, is betaalbaar en ziet er nog mooi uit ook. Of je nu trek hebt in een espresso, cappuccino, latte, met een druk op de knop heb je binnen no time een heerlijke kop koffie, ook nog eens aan te passen naar individuele smaak en/of sterkte. Mocht er toch nog visite zijn die liever filterkoffie heeft, kan ook nog. In een woord top koffie machine.

Pluspunten

  • Alleskunner
  • Gebruikersvriendelijk
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Reageer

Marian 14-11-2017
  • Product gekocht

Gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor deze volautomaat vanwege o.a. de gemakkelijke bediening en reiniging, en de vele keuzemogelijkheden.

Pluspunten

  • Gemakkelijk te bedienen
  • Mooi uiterlijk, oogt kleiner dan verwacht
  • Veel keuzemogelijkheden
  • Lekkere, hete koffie
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Reageer

Paula 31-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelbelovend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb het apparaat pas een dag in huis, maar het maakt een prima indruk. Ik begrijp alleen niet goed waarom er magere of halfvolle melk in de gebruiksaanwijzing vermeld staat voor cappuccino’s en/of lattes, terwijl het beste melkschuim normaal toch echt met volle melk wordt bereikt.

Pluspunten

  • water eenvoudig aan de voorzijde bij te vullen
  • duidelijke gebruiksaanwijzing
  • je kunt je eigen voorkeursrecepten opslaan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Reageer

El Fregadero 28-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend en complete koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een zeer complete volautomatische koffiemachine. We waren al enige tijd op zoek naar een koffiemachine om de Senseomachine die we hadden te vervangen.

Na wat zoekwerk en positieve ervaringen kwamen we op een DeLonghi machine uit. Gezien de prijs-kwaliteit verhouding, goede recensies en uitgebreide mogelijkheden zijn we voor een Dinamica 355.75S gegaan. We hebben deze bij de Koffiediscounter in Naarden gekocht omdat we hier de machine zelf konden testen en er een product expert aanwezig was die dag.

Nu we de machine enkele weken in gebruik hebben, kunnen we alleen maar zeggen dat we zeer tevreden zijn. Hij biedt heel veel mogelijkheden, waarvan we de meeste functies zelfs nog moeten ontdekken, en is zeer gebruiksvriendelijk.

Grote pluspunt zijn de vele instellingsmogelijkheden en het makkelijke menu. Daarnaast heeft de machine 2 verwarmingselementen, zodat de koffie zelf goed heet is en de melk van de juiste temperatuur is.

Laatste reden waarom we voor deze machine hebben gekozen, is de geïntegreerde melkkan. De melkkan zelf heeft ook weer verschillende instellingen om de melk op te laten schuimen. De melk wordt door het tweede thermoblok ook op de juiste temperatuur opgewarmd.

Al met al een uitstekend apparaat voor een, mede door de cashback actie, vriendelijke prijs! Wij hebben nog geen enkele spijt van deze aankoop!

Pluspunten

  • Veel instellingsmogelijkheden
  • Goede warme koffie
  • Geintergreerde melkkan
  • Persoonlijke instellingen
  • Makkelijk schoon te maken en houden
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Reageer

Wolfswinkel 25-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb voor deze machine gekozen omdat Delonghi een topmerk is en machines makkelijk in gebruik zijn.
Koffie smaakt heerlijk, temperatuur mag wel hoger, vind ik.
Conclusie: fijne automaat met heerlijke koffie!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik.
  • Makkelijk te reinigen.

Minpunten

  • Temperatuur mag hoger.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Reageer

Dxalio 11-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goed apparaat

Algemene score

8,0
Wij wilde een machine met een vast reservoir voor de melk. Verder hebben wij gekozen voor de machine omdat er de mogelijkheid is om voorgeprogrammeerde koffie te zetten precies zoals wij het willen.

Pluspunten

  • Mooie machine
  • lekker snel
  • voorgeprogrameerde instellingen

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Reageer

Marije 02-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Blikvanger in de keuken geeft zalige koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na uitgebreide research op internet ben ik op de Delonghi Dinamica ECAM350.75.S uitgekomen. Ik twijfelde uiteindelijk tussen deze, de Saeco Incanto en DeLonghi Eletta Cappuccino ECAM. De Saeco viel snel af ivm watercontainer bovenop (het apparaat staat vrij strak onder een kastje). De keuze is op de Dinamica gevallen vanwege de enorme keuze aan melkvariëteiten. Niet alleen fijn voor mezelf maar ik vind het ook ontzettend leuk om mijn bezoek zoveel opties te kunnen aanbieden. En voor de theeliefhebbers ook nog een kop heet water. Vandaag het apparaat in gebruik genomen en ik ben aangenaam verrast over het gebruiksgemak. Het is echt een intuïtief apparaat. Alleen nog even de goede koffiebonen vinden. Voor de latte en de cappuccino heb ik cashewmelk van Alpro gebruikt. Dat gaat hartstikke goed!

Pluspunten

  • Gebruiksgemak/ intuïtief
  • Plantaardige melk gaat ook heel goed
  • Veel koffievariëteiten
  • Goed heet water voor een kop thee
  • Watercontainer aan de voorkant

Minpunten

  • Bij opstarten maakt ie vrij veel lawaai
  • Hij spoelt automatisch vrij frequent
  • Zie nog niet hoe ik sterkte blijvend kan aanpassen
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Reageer

IrisU 24-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
gekozen omdat de machine goed getest is. goede prijs/kwaliteit verhouding. aantrekkelijk om te zien. Cappuchino is makkelijk om te maken. machine is makkelijk schoon te maken. bediening is eenvoudig.

Pluspunten

  • aantrekkelijke vormgeving
  • eenvoudige bediening
  • makkelijk schoon te maken.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

R. Philip 23-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zet lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
op advies van een kennis die ook zo'n koffiezet apparaat heeft en dat deze lekkere hete koffie geeft

Pluspunten

  • hete koffie
  • meer mogelijkheden

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 18-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Expressomachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt prima, goede koffie.Vriendelijk in gebruik. Alleen jammer dat er erg snel krassen op het lekbakje komen.

Pluspunten

  • goede keuze menu.
  • melk constante temperatuur.

Minpunten

  • lekbakje.
  • watertemperatuur
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 16-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een sieraad in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik heb de Dinamica gekocht omdat onze oude vol automaat ook een Deonghi (6 jaar oud) defect ging na zo'n 13.000 kopjes koffie gezet te hebben en omdat we weer een betrouwbaar apparaat wilde hebben en voor het bedieningsgemak van de automaat die zeer duidelijk is.

Pluspunten

  • mooi afgewerkt apparaat
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • nog niet gevonden
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 15-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede koffiesmaak en intuitieve bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koffie heeft een goede smaak en alles is dan ook helemaal naar wens instelbaar, zoals de maalgraad, temperatuur en uiteraard sterkte. Verder is de bediening intuitief.

Pluspunten

  • Intuitief te biedenen
  • Goede koffiesmaak
  • Naar wens instelbaar

Minpunten

  • Toch iets te vaak reiniging nodig
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 15-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede koffiesmaak en intuitieve bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koffie heeft een goede smaak en alles is dan ook helemaal naar wens instelbaar, zoals de maalgraad, temperatuur en uiteraard sterkte. Verder is de bediening intuitief.

Pluspunten

  • Intuitief te biedenen
  • Goede koffiesmaak
  • Naar wens instelbaar

Minpunten

  • Toch iets te vaak reiniging nodig
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jv 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijn mooi apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ideale functies. Zoals latte machiatto. Je kunt makkelijk je eigen koffie instellen. En mooi apparaat!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi en goed.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

CLB 13-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk en handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk schoon te houden, en lekkere koffie en koffie met melk producten.
Waterreservoir mag iets groter.
Veel water kwijt aan het steeds automatisch reinigen bij aan en uit zetten, maar dat is in te stellen in de instellingen.
Bij ieder melkproduct (schuim) steeds reinigen.

Pluspunten

  • Makkelijk te reinigen
  • Geen koffie weg te gooien
  • Eigen voorkeuren in te stellen

Minpunten

  • Te klein reservoir
  • Steeds reinigen bij aan en uit zetten
  • Reinigen melkschuimer na ieder bakkie.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martien. 11-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt heel goed.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Aparte melkkan werkt lekker en is goed instelbaar voor verschillende en maakt spoelt zelf door ook de melkkan is goed door te spoelen.ook heel fijn instelbaar voor verschillende koffie soorten. prima apparaat.

Pluspunten

  • losse melkkan.
  • Makkelijk instelbaar

Minpunten

  • nog niet ondekt
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mvp 11-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

nog bezig met instellen

Algemene score

6,0
Het is veel werk om alles te lezen en in te stellen en uit te proberen. Vind tot nog toe erg veel herrie maken, heeft al heel veel water verbruikt met als resultaat nog maar 1 kopje koffie, hopelijk veranderd dit nog

Pluspunten

  • watertank voorkant

Minpunten

  • veel herrie
  • veel waterverbruik
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Madi 11-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topper!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke cappuccino uit een top apparaat. Zeer eenvoudig te bedienen en biedt veel mogelijkheden aan.

Pluspunten

  • mooi design
  • eindeloos qua mogelijkheden
  • lekkere koffie

Minpunten

  • koffiedikbakje te klein
  • waterreservoir te klein
  • prijs
  • Plaatje waar je het kopje op zet is kras gevoelig
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Automaatje 11-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffie automaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

4,0
Prachtige koffieautomaat, met een goede handleiding.
Na het apparaat ingebruik te hebben gesteld is het heerlijk genieten

Pluspunten

  • Handleiding
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews