De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S - Reviews

Best Reviewed sep 2017 De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S
Best Reviewed september 2017
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Kleur(en)
zwart, zilver
Kastontwerp
vrijstaand
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 79 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dxalio 11-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goed apparaat

Algemene score

8,0
Wij wilde een machine met een vast reservoir voor de melk. Verder hebben wij gekozen voor de machine omdat er de mogelijkheid is om voorgeprogrammeerde koffie te zetten precies zoals wij het willen.

Pluspunten

  • Mooie machine
  • lekker snel
  • voorgeprogrameerde instellingen

Minpunten

  • geen

Reageer

Rob 21-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
lekkere koffie. Makkelijk in gebruik en goed schoon te houden. Veel soorten koffie en altijd voldoende hoge temperatuur van de kofffie.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Eenvoudig schoon te houden

Minpunten

  • Relatief klein water resevoir

Reageer

ArthurB 20-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alleskunner

Algemene score

9,0
Als liefhebbers van koffie waren wij op zoek naar een goede machine die volautomatisch alle soorten koffie kan maken. Regelmatig bezoeken wij een restaurant en sluiten het diner dan af met een goede bak koffie. De reguliere filtermachines met standaard filtermaling halen bij lange na niet de smaak van versgemalen koffie. De Delonghi koffiemachine is erg gebruikersvriendelijk, heeft veel goede reviews, is betaalbaar en ziet er nog mooi uit ook. Of je nu trek hebt in een espresso, cappuccino, latte, met een druk op de knop heb je binnen no time een heerlijke kop koffie, ook nog eens aan te passen naar individuele smaak en/of sterkte. Mocht er toch nog visite zijn die liever filterkoffie heeft, kan ook nog. In een woord top koffie machine.

Pluspunten

  • Alleskunner
  • Gebruikersvriendelijk

Reageer

Marian 14-11-2017
  • Product gekocht

Gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor deze volautomaat vanwege o.a. de gemakkelijke bediening en reiniging, en de vele keuzemogelijkheden.

Pluspunten

  • Gemakkelijk te bedienen
  • Mooi uiterlijk, oogt kleiner dan verwacht
  • Veel keuzemogelijkheden
  • Lekkere, hete koffie

Reageer

Henk 13-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima apparaat, voldoet geheel aan de verwachtingen. Voordelen:
- meerdere soorten koffie
- degelijk apparaat
- eenvoudig in de bediening
- lekker!

Reageer

Wimkie 11-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hadden een al een volautomatische koffiemachine die het helaas na een 5-tal jaren opgegeven heeft. Na ons veel koffiegenot te hebben gegeven. Wij zijn grote drinkers met verschillende smaken.

Pluspunten

  • Kleiner dan onze vorige.
  • Waterbak aan de rechterkant
  • Koffie kan van boven makkelijk toegevoegd worden

Minpunten

  • Begin, eerste keer, veel herrie. Nu niet meer.

Reageer

Paula 31-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelbelovend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb het apparaat pas een dag in huis, maar het maakt een prima indruk. Ik begrijp alleen niet goed waarom er magere of halfvolle melk in de gebruiksaanwijzing vermeld staat voor cappuccino’s en/of lattes, terwijl het beste melkschuim normaal toch echt met volle melk wordt bereikt.

Pluspunten

  • water eenvoudig aan de voorzijde bij te vullen
  • duidelijke gebruiksaanwijzing
  • je kunt je eigen voorkeursrecepten opslaan

Reageer

Wil 31-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig

Algemene score

9,0
Ik was al heel tevreden met mij oude Magnifica, maar deze Dinamica overtreft al mijn verwachtingen: strak uiterlijk, degelijke afwerking en een handige bediening voor de meest gebruikte drank-variaties Alle drank opties zijn prima en ook nog bij te stellen naar mijn eigen smaak en kopjes. Ik ben ook erg blij met mijn keuze voor het model met het melkreservoir. Ik was er niet echt van overtuigd maar wil nu niet meer anders.
Bij mijn internet evaluatie viel mij op dat alle sites stelden dat deze machine alleen koffiebonen aan zou kunnen, geen gemalen koffie. Dat vond ik nu net zo handig in mijn Magnifico en was eigenlijk voor mij een eis. Op alle andere punten scoorde de Dinamica netto toch beter dan de alternatieven dus toch maar gekozen. Bij ontvangst bleek ook dat laatste puntje geen probleem. De Dinamica is wel degelijk geschikt voor zowel bonen als gemalen koffie.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Eenvoudige bediening
  • Melkreservoir is heel handig
  • fine tuning opties
  • Lekker heet bakkie

Minpunten

  • Bereiding van sommige dranken duurt wel wat lang

Reageer

El Fregadero 28-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend en complete koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een zeer complete volautomatische koffiemachine. We waren al enige tijd op zoek naar een koffiemachine om de Senseomachine die we hadden te vervangen.

Na wat zoekwerk en positieve ervaringen kwamen we op een DeLonghi machine uit. Gezien de prijs-kwaliteit verhouding, goede recensies en uitgebreide mogelijkheden zijn we voor een Dinamica 355.75S gegaan. We hebben deze bij de Koffiediscounter in Naarden gekocht omdat we hier de machine zelf konden testen en er een product expert aanwezig was die dag.

Nu we de machine enkele weken in gebruik hebben, kunnen we alleen maar zeggen dat we zeer tevreden zijn. Hij biedt heel veel mogelijkheden, waarvan we de meeste functies zelfs nog moeten ontdekken, en is zeer gebruiksvriendelijk.

Grote pluspunt zijn de vele instellingsmogelijkheden en het makkelijke menu. Daarnaast heeft de machine 2 verwarmingselementen, zodat de koffie zelf goed heet is en de melk van de juiste temperatuur is.

Laatste reden waarom we voor deze machine hebben gekozen, is de geïntegreerde melkkan. De melkkan zelf heeft ook weer verschillende instellingen om de melk op te laten schuimen. De melk wordt door het tweede thermoblok ook op de juiste temperatuur opgewarmd.

Al met al een uitstekend apparaat voor een, mede door de cashback actie, vriendelijke prijs! Wij hebben nog geen enkele spijt van deze aankoop!

Pluspunten

  • Veel instellingsmogelijkheden
  • Goede warme koffie
  • Geintergreerde melkkan
  • Persoonlijke instellingen
  • Makkelijk schoon te maken en houden

Reageer

Frank 26-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie complete koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie complete koffiemachine die zonder problemen en snel geleverd is door bobplaza, mijn complimenten hiervoor!

Pluspunten

  • espresso, latte enz.

Reageer

S 26-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede machine voor een schappelijke prijs. Fijne aan de machine is dat het melkreservoir in de koelkast geplaatst kan worden.

Pluspunten

  • Los melk systeem
  • Schappelijke prijs

Reageer

Wolfswinkel 25-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb voor deze machine gekozen omdat Delonghi een topmerk is en machines makkelijk in gebruik zijn.
Koffie smaakt heerlijk, temperatuur mag wel hoger, vind ik.
Conclusie: fijne automaat met heerlijke koffie!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik.
  • Makkelijk te reinigen.

Minpunten

  • Temperatuur mag hoger.

Reageer

Henri 22-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijke koffie

Algemene score

9,0
Goede koffie met een apparaat met veel mogelijkheden.
Heeft mooi design en past prima in onze keuken.

Pluspunten

  • heerlijke warme koffie
  • schuimt melk prima

Reageer

Stephan 19-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekker veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net gekocht, maar goede eerste indruk. Voor iedereen een lekkere koffie naar wens. Sterk maar ook met schuim of een normale koffie.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • veelzijdig in gebruik

Reageer

Dabe 18-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie, zeer blij mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na lang twijfelen toch voor deze gekozen. Heel blij mee, handig in gebruik en lekkere koffie. Melkbak makkelijk te verwijderen. Waterreservoir is ook praktisch en handig te verwijderen. Koffiebonenbak groot genoeg, groter als bij andere merken.

Reageer

Ronald van Twiller 15-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Keuze op vertrouwen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben al 6 jaar een DeLonghi en zijn hier erg tevreden over. wij wilde er nu een met een melkopschuimer vandaag de keuze om weer een DeLonghi te kiezen. het is een simpel te bedienen apparaat en een sieraad in de keuken

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • simpele bediening
  • service aan huis

Minpunten

  • zou het niet weten

Reageer

Ramon 14-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Geweldige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Had nooit gedacht dat de beleving van koffie drinken zo mooi kan zijn, thuis eenvoudig kiezen wat je wil drinken..., druk op de knop en genieten.
De prijs weerhield mij in eerste instantie van aankoop maar de De'Longhi Dinamica Ecam 350.75.S is zijn geld echt wel waard. En met die glazen kopjes bied je ook nog eens een optisch goed ogende cappuccino aan die heerlijk smaakt.

Pluspunten

  • Goede bereiding, welke keuze je ook maakt
  • Redelijk compact en toch goed ogend
  • tov concurenten maakt deze weinig geluid

Minpunten

  • nog geen gevonden

Reageer

Alex 14-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Eenvoudig te bedienen, smakelijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Uit de verpakking gehaald, stekker erin, aanzetten en enkele korte stappen om machine in te stellen. Eenvoudig menu en keuzeinstellingen. Eerste bakjes koffie zeer smakelijk.

Reageer

jelle 14-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
werkt zoals het moet. heeft veel opties om echt je eigen koffie te maken. koffie is gewoon lekker en makkelijk in bediening.

Reageer

Niels 13-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Gemakkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

4,0
Super snel en gemakkelijke bediening.
Koffie ook echt heet.
Moet nog wel pionieren m.b.t. bonen en sterkte.
Maar eerste indruk is heel goed van de machine

Reageer

Toon meer reviews