De'Longhi Dinamica ECAM 350.75.S Volautomatische Espressomachine - Zwart/Zilver - Espressomachines

De'Longhi Dinamica ECAM 350.75.S Volautomatische Espressomachine - Zwart/Zilver
De'Longhi Dinamica ECAM 350.75.S Volautomatische Espressomachine - Zwart/Zilver
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 575,00 Bekijk alle aanbieders
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 286 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Dinamica ECAM 350.75.S Volautomatische Espressomachine - Zwart/Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Josien23-12-2020

Veel verschillende en lekkere koffie

IK heb het apparaat pas een dag, maar ben er blij mee. Er zijn veel koffievarianten en het schuim is mooi stevig. (zelfs met Havermelk). Dit was met een ander apparaat wel anders, dat werd gewoon warme melk (dat kan overigens ook met dit apparaat. de gebruiksaanwijzing had makkelijker gekund. Fijn is dat het waterreservoir aan de voorkant zit, nu kan het apparaat onder een keukenkastje staan.
Pluspunten
  • waterreservoir aan de voorkant uitschuifbaar
  • goede schuimlaag
Minpunten
  • gebruiksaanwijzing
  • geen waterstrip voor hardheid water
Paul09-11-2020

Geweldige toevoeging in de keuken!

Wij vinden het een hele goede toevoeging in ons leven, vooral nu dat mijn vriendin en ik nu allebei thuiswerken. De bestelling was soepel, de levering vlot en het genieten bijna direct. Omdat het apparaat zoveel functies heeft, is het wel noodzakelijk om hier en daar wat instellingen aan te passen zodat je koffie krijgt zoals je zelf wilt. Maar na die paar minuutjes is het genieten geblazen!
Pluspunten
  • Goede koffie
  • Veel mogelijkheden
Minpunten
  • Relatief hoge prijs
Maria24-06-2020

Compacte geweldige koffiemachine

Geweldig apparaat. Het opstarten de eerste keer vroeg wel even wat leeswerk. Maar dan......heerlijke koffie, veel mogelijkheden. Met mijn vorige koffiemachine moest ik altijd mijn beker voorverwarmen voor de cappuccino. Bij deze machine is de cappuccino meteen heet in het glas zonder eerst voor te verwarmen. Ook de schuimlaag is geweldig. Fijn dat de melk niet door de machine loopt. Kortom zeer tevreden.
Pluspunten
  • Veel mogelijkheden
  • Dikke schuimlaagis cappuccino
  • Hete koffie EN cappuccino
Minpunten
  • Nog niet gevonden
Arjan09-01-2020

Mooie machine voor goede prijs

Net binnen, eerste ervaring is goed, dus vol vertrouwen op naar vele lekkere kopjes koffie. Gekocht op aanraden van vrienden
Koos Huibers09-01-2020

Mijn nieuwe koffiezet-apparaat

Gisteren gekocht, dus nog geen ervaringen. Ziet er goed uit en heeft vele mogelijkheden. Ik denk wel dat ik tevreden zal zijn. Mijn vorige apparaat was ook een de Longhi.
Van den Berg03-01-2020

Goede Koffie

veel mogelijkheden, smaakvolle koffie en duidelijk scherm. Het personaliseren (hoeveelheid koffie/ koffie sterkte) is echt een pluspunt.
Pluspunten
  • Veel mogelijkheden
  • Personaliseren werkt goed
Maurice24-12-2019

delonghi dinamica

We waren op zoek naar een nieuw volautomatisch koffiezet apparaat. Na lezen van veel reviews uiteindelijk gekozen voor deze delonghi dinamica. Tot nu toe ontzettend tevreden met onze aankoop! heerlijke cappuccino en espresso's. ontzettend makkelijk in gebruik
Pluspunten
  • makkelijk in gebruik
  • groot water en koffiebonen reservoir
  • duidelijk menu
  • slank model
  • redelijk stil
Annet23-12-2019

Heerlijke koffie

Groot bedieningsgemak, perfect melkschuim, goede temperatuur. Instelmogelijkheden zeer uitgebreid, alle koffiemogelijkheden kunnen bereid worden.
Marja12-12-2019

Lekkere koffie, groot gebruiksgemak

Mooi design, goede ervaring met ouder type, dus wederom een DeLonghi gekocht, nu met melkopschuimer voor cappuccino's en hete melk. Goede, hete koffie
Pluspunten
  • mooi design
  • lekkere koffie
Tiny van den Bogerd12-12-2019

super apparaat

We hebben voor dit apparaat gekozen omdat hij fantastische koffie zet. Naar ieders smaak aan te passen. Gemakkelijk in gebruik is. En ook nog eens een mooie uitstraling heeft. We hebben nog geen minuut spijt van deze aankoop.
Pluspunten
  • mooie uitstraling
  • eenvoudige bediening
  • snel schoon te maken
  • vele mogelijkheden
Hanneke03-12-2019

Heerlijke espresso

Fantastische koffie machine. Makkelijk in het onderhoud en heel goed te bedienen. Heerlijke koffie, espresso en cappuccino
Miriam23-11-2019

Na eerste testjes: prima koffie, goed warm. .

Na veel gezoek op internet gekozen voor deze Delonghi Dinamica 350.75.S Wij vreesden dat de koffie niet goed warm zou zijn, niks is minder waar, prima koffie en lekker warm.
Pluspunten
  • warme koffie
  • even uitzoeken, maar daarna makkelijk instelbaar
Minpunten
  • na 1 dag nog niet gevonden
tevreden koffiekenners19-11-2019

volautomaat DeLonghi Ecam350.75.s

Omdat het een Italiaans product is en de Italianen weten wat lekkere koffie is. De volautomaat heeft een mooie uitstraling, compact, veel mogelijkheden, makkelijk te bedienen, makkelijk in onderhoud, lekkere hete koffie, en kwaliteit/prijsverhouding is goed.
Pluspunten
  • gemakkelijk in bediening
  • mooie uitstraling
  • vele mogelijkheden
  • lekker, hete koffie
  • prijs/ kwaliteit oké
Minpunten
  • nog niet ontdekt
Fam. de Graaf06-11-2019

Prima koffiemachine

Lekkere koffiedranken. Erg gemakkelijk in bediening. Tijdens het instellen van het keuzemenu verraste het ons dat daarna de keuze direct gezet werd.
Pluspunten
  • Gemakkelijk in bediening.
  • gemakkelijk schoon te maken.
  • Ruime keuze in koffiesmaken en soorten.
  • Goede gebruikers handleiding.
Minpunten
  • Instellen lastig. De koffie wordt dan direct gezet
Jan28-10-2019

Snet en makkelijk te installeren..

Makkelijk te bedienen. veel variatie in te kiezen producten. De machine maakt goede koffie koffie en andere producten met melk. De smaak en de hoeveelheid koffie en water zijn makkelijkaan te passen.
Pluspunten
  • Snel geinstalleerd
  • Makkelijk aangepast aan je persoonlijke eisen
Minpunten
  • nog geen
Hm23-10-2019

Delonghi

Handig in gebruik, mooie kwalitatieve afwerking Hebben al geruime tijd ervaring met dit merk, bevalt zeer goed.
Pluspunten
  • Bediening
  • Smaak
  • Snelheid
  • Gemak
  • Schoonmaakgemak
Minpunten
  • Redelijk aan de prijs
mooie koffiemachine19-10-2019

stijlvolle koffiemachine

Prachtige machine met veel koffie-mogelijkheden, Redelijk stil en niet te groot voor op het aanrecht.
Pluspunten
  • stijlvol
  • niet te groot
  • redelijk stil
Jeanny19-10-2019

Lekkere koffie!

Prima product, waarmee je een lekkere kop koffie/cappucino/latte/thee kunt maken naar je eigen smaak! Het is wel even een aanschaf maar dat betaalt zich dubbel terug.
Pluspunten
  • warmteregelaar
  • aanpasbaar volume voor elk soort kopje
  • mooi melkschuim
Magda14-10-2019

Goeie aparaat

Goeie kwaliteit, mooie form, goeie smaak. Veel mogelijkheden, echt een aanrader. Past perfect in onze keuken:)
B07-07-2019

Lekkere hete koffie

Deze aangeschaft omdat de oude de geest heeft gegeven. Heel blij met mijn aankoop alles gaat met een touch screen en het apparaat is makkelijk te begrijpen. Nu ook thuis heerlijke cappuccino en latte machiato door het afneembare melkreservoir. Wat ik echt ideaal vind is dat hij zichzelf reinigt elke x als je koffie hebt gezet en als je een drank met melk maakt hij die ook apart reinigt. Ik ben heel erg tevreden en hoop dat deze machine nog lang heerlijke koffie zet.
Pluspunten
  • Hete koffie
  • Reinigt zichzelf
  • Afneembaar melkreservoir
  • Touchscreen
J21-06-2019

Heel goede koffiemachine

Zeer positief, dit is m'n tweede van dit merk. Enige nadeel is dat ie heel vaak ontkalkt moet worden! In ons geval elke week wel een keer. Verder prima.
Pluspunten
  • Klein, compact
Minpunten
  • Te vaak ontkalken
Brenda19-06-2019

Perfect product voor een mooie prijs

prijs en functie verhouding waren goed bij dit product. koffie smaakt goed. en het apparaat maakt weinig tot geen geluid.
P.M.W. van Opstal-Visser15-06-2019

Top aankoop

Heerlijk expressoautomaat met ruime keuze. Iedere dag weer een feestje welke koffie kiezen we nu! Goed heet en melkreservoir is ideaal.
Pluspunten
  • ruime koffiekeuze
  • goed hete koffie
  • melkreservoir
Fokke van Manen01-06-2019

Stille machine

Het viel mijn visite op dat de machine stil was bij het malen van de koffie. En de machine gaf een lekker bakkie koffie.
  • Lekker bakkie koffie
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Bedieningsgemak
Tummers31-05-2019

Heerlijke koffie

Mooi apparaat. Redelijk compact. Simpel te bedienen. Koffie volledig naar eigen smaak in te stellen. Maakt weinig herrie. Maar het belangrijkste is, er komt heerlijke koffie uit!!
Pluspunten
  • Lekkere koffie
  • Veel mogelijkheden
  • Eenvoudige bediening
Minpunten
  • Melkreservoir zou iets groter mogen.