- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
- Deze aanbieder is een officiële dealer van dit merk
De'Longhi Dinamica ECAM 350.75.S Volautomatische Espressomachine - Zwart/Zilver - Espressomachines
prima machine
Prima machine, handig in onderhoud. veel mogelijkheden om diverse koffie soorten te maken. Eenvoudige display bediening
Goed
Het apparaat werkt naar behoren, ben er tevreden over. Paar maanden in bezit, nog geen idee over de duurzaamheid.
Snel goede koffie
Eerdere ervaring met DéLonghi heeft ons geleid tot deze keuze: een vriendelijke moderne koffiezetter voor een gevarieerd en lekker kopje koffie, tegen een acceptabele prijs.
Dinamica
Heerlijk, veel verschillende soorten koffie, apparaat maakt niet zoveel geluid, ziet er strak uit en neemt ook niet je halve keuken in beslag
Pluspunten
- Mooi design
- Veel verschillende soorten koffie
- Niet enorm in omvang
Geweldig apparaat, lekkere cappuccino
Ik heb het gekocht voor cappuccino's en heb zeker geen spijt van. Vergt wel wat extra onderhoud in verband met melk, maar het is niet erg.
Pluspunten
- simpel te bedienen programma's
Minpunten
- extra onderhoud
Gebruiksvriendelijk
Het product werkt zeer intuïtief! Alle mogelijkheden v dit goede apparaat spreken voor zich. Zeer compact en een mooi sieraad in je keuken; de RVS apparaat. Een apparaat dat ik iedereen aan kan raden.
Pluspunten
- Gebruiksvriendelijk
- Compact
Instructies
Uitstraling, duidelijke instructie en de combinatie van het automatische maken van koffie en melk. Het merk zelf heeft ook een goede reputatie.
Pluspunten
- Goede prijs/kwaliteit verhouding
- Prima koffie
Makkelijke bediening en een goede smaak.
Het is even een investering, maar dat heb je zo terug verdiend per kopje koffie. Het is een fijn systeem als je eens wat afwisseling en iedereen in huis een andere voorkeur qua koffie heeft. Ook je bezoek is blij met keuzemogelijkheden. Prima koffie en een makkelijke bediening. Ook het schoonmaken is eenvoudig.
Pluspunten
- Veel keuze mogelijkheden.
- Makkelijk schoon te maken.
- Goede smaak.
Minpunten
- Ach ja, hij maakt wat geluid.
Mooi design, voelt stevig aan.
Prima apparaat, voor de eerste 2 dagen prima koffie en veel mogelijkheden in drank keuze en aanpassingen.
mooie machine, lekker koffie
Machine nu 2 dgn in huis. Is gekocht omdat van onze vorige philips saeco, de melkbeker kapot is gegaan. wij zijn echte cappuccino liefhebbers. Mchine ziet er mooi en stevig uit. Het menu wijst zichzelf. Veel keuze aan verschillende varianten
Pluspunten
- Degelijke machine
- veel keus
Zet lekkere koffie.
Via vrienden met dit koffiezetautomaat kennis gemaakt. Maakt verschillende soorten koffie. Melk goed opgeschuimd en goed van temperatuur.
Pluspunten
- Handig melksysteem
- Niet ingewikkeld
Super lekkere koffie en gemakkelijk in gebruik
Na een uitgebreide zoektocht op internet en verschillende adviezen ingewonnen bij winkels gekomen tot de aankoop van deze machine. DeLonghi staat bekend om zijn machines voor makkelijk gebruik. NOU.... niks aan gelogen. Een top machine, makkelijk in gebruik, geen vervelende handmatige schuimmakers. Nee gewoon 1 druk op de knop. Ideale instellingen voor een persoonlijk bakje. Met deze machine haal wat goeds in huis. We hebben nog nooit zoveel koffie gedronken. Op een verjaardag van 1 van onze kinderen die we vierden hebben we ook nog nooit zoveel meerdere bakjes gezet, iedereen wilde nog wat proberen en was vol lof over de machine. Ook de design is geweldig. Staat ook mooi bij ons in een moderne keuken. Schoonmaken van de machine ook zeer gemakkelijk. Kortom een aanwinst en hadden we jaren eerder moeten doen.
Pluspunten
- makkelijk in gebruik
- lekkere koffie
- mooi design
- makkelijk schoon te houden
- te veel om op te noemen
Lekkere koffie !
Met onze vorige DeLonghi waren we zo tevreden, dat we dit apparaat kozen als opvolger. De koffie is erg lekker, en het apparaat is goed te bedienen. Ook zijn er veel mogelijkheden om koffie aan te passen aan persoonlijke smaak.
Pluspunten
- Instelmogelijkheden
- Gebruiksgemak
- Smaak
Prima machine, lekkere koffie
Zeer gebruiksvriendelijke machine. In vergelijk met mijn vorige espressomachine (ander merk) is deze relatief stil bij het malen en koffiezetten. Machine ziet er degelijk uit, makkelijk te bedienen en wat eruit moet (lekbakje, zetgroep, waterreservoir etc) gaat er prima en makkelijk uit en weer in. Maling goed af te stellen. Lekkere koffie.
Pluspunten
- Gebruiksgemak
- Degelijk
- Lekkere koffie
- Service aan huis garantie
- Relatief stil
Minpunten
- Warmhoudplaatje alleen uit in eco stand
geweldige machine
een van de weinige machines met goeie hete koffie! verder doet ie wat ie doen moet en ziet er ook mooi uit.
Pluspunten
- hete koffie
- makkelijke bediening
Minpunten
- je raakt verslaafd aan de koffie
Mooi apparaat en heerlijke koffie
Lekkere koffie !! Eerder bij een vriendin geproefd en uitgeprobeerd. Nu zelf mee aan de slag. En heerlijk kopje cappuccino en heerlijke koffie in de ochtend
Veelbelovend koffieapparaat
Gekozen voor deze volautomaat vanwege o.a. de gemakkelijke bediening en reiniging, en de vele keuzemogelijkheden.
Pluspunten
- Eenvoudige overzichtelijke bediening
- Veel mogelijkheden
Minpunten
- Nog geen, maar pas één dag in bezit
Really Good Coffee Machine
Just got my coffee machine. So far so good! Makes very tasty coffee. I think this coffee machine is good for both the quality and price.
Goede koffie. Ruime keus. Duur. Een korte levensduur (7jr)
Goede koffie. Ruime keus. Mooi design. Duur maar een relatief korte levensduur (7jr). Toch weer een gekocht, voor de koffiekwaliteit.
Pluspunten
- Makkelijk te bedienen. Goede smaak. Mooi design.
- Ruime koffiekeus
Minpunten
- Gebruikt veel water (spoelen enz)
- Relatief korte levensduur.
- Duur in aanschaf.
Mooi compact apparaat
We hebben gekozen voor deze machine omdat het vele variaties heeft. De koffie is goed heet, het is een mooi compact apparaat.
Pluspunten
- niet zo groot
- lekkere variaties
Veel opties
Gekozen ivm watertand aan voorkant. Makkelijk reinigen. Melk kan losgekoppeld worden en in koelkast tot volgend gebruik. Vers gemalen koffie.
Pluspunten
- Melk makkelijk even in koelkast
- Verse bonen
Good coffee taste, easy to operate and clean
The machine is making reasonably good espresso and capuccino. Control system is very well thought through making it easy to use and helpful, easier than many professional models in much higher price range. Coffee taste is more on the bitter side which is probably not for everyone.
Pluspunten
- Tasty coffee
- Easy to use
- Reasonable price
Minpunten
- Coffee may taste bitter for some
mooie uitstraling en makkelijke bediening
deze volautomatische koffiemachine hebben wij uitgezocht omdat onze vorige machine ook van DeLonghi na 9 jaar en bijna 30000 bakken koffie/cappuccino begon te lekken dus werd het tijd voor vervanning en wij zeer tevreden zijn over de geweldige service van DeLonghi
Pluspunten
- mooie uitstraling makkelijke bediening
- zeer goede service
Heerlijke koffie, heel veel keuze en prachtig om te zien
Wat een mooi apparaat om te zien. Dooralaggevend voor deze aankoop is daarnaast geweest: waterreservoir aan voorkant zodat machine inder keukenkastje kan staan, de vele soorten koffies met en zinder melk die het apparaat maakt en het feit dat de melk zo snel klaar is en lekker goed en dik opgeschuimd. Topaankoop!
Coffe is a hug in a mug
Onze oude Delonghi na 5 jaar trouwe dienst en duizenden kopjes koffie vervangen door de Dynamica. Wat een prachtig apparaat en wat een lekkere koffie. Helemaal zelf in te stellen en een programma wat jouw persoonlijke smaak onthoudt. En nog stil is ook.
Grote klasse
Pluspunten
- maakt weinig geluid
- Eigen smaak te programmeren
- Heel veel programma's
Minpunten
- lekbak is snel vol