- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
- Deze aanbieder is een officiële dealer van dit merk
De'Longhi Dinamica ECAM 350.75.S Volautomatische Espressomachine - Zwart/Zilver - Espressomachines
Een goed product, zet goede koffie en maakt weinig lawaai
Het is een goede espressomachine die lekkere hete koffie maakt veel mogelijkheden en weinig lawaai vergeleken mijn oude machine van Bosch
Pluspunten
- lekkere koffie
- weinig lawaai
Minpunten
- (nog) geen gevonden
Klein formaat, groot gemak
Ik wilde een apparaat met veel mogelijkheden en een klein formaat en het voldoet op alle fronten.
Ook de vormgeving is plezierig en ik ben blij dat het melkreservoir met melk in de koelkast kan.
Pluspunten
- Klein formaat
- Veel mogelijkheden
Mooi strak design
De keuze uit de koffie soorten is groot, Het apparaat is makkelijk te bedienen en alles is goed in te stellen onder de knop instellingen naar eigen keuze. De drank is goed warm en het apparaat werkt zeer goed. De reiniging van het melk gedeelte is zeer makkelijk.
Pluspunten
- mooi apparaat
- makkelijke bediening
- veel lkeuze uit dranken
- goede melkreiniging
Liefde voor koffie
Koffie is iets heel persoonlijks. Biij een nieuw apparaat zoals de dinamica is het een feest. Ik heb lange tijd een nespresso machine gehad, maar vond het niet duurzaam, ook al bracht ik de cupjes terug. De verse bonenmachine is dat natuurlijk wel, en bovendien nog goedkoper in het gebruik. Maar het mooiste is, je kunt alles instellen naar eigen smaak. Ik heb de machine net een kleine week en ben nog op onderzoek naar de beste bonen. En voor de koffieliefhebbers van cappuccino met weinig tijd, het onderhoud is een gemak! Toevallig zag ik op een filmpje dat je het melktuitje naar beneden kunt trekken om mooiere melkschuim te krijgen en je de koffie zo dicht mogelijk in het kopje moet laten vloeien. Goede tips!
Stylish addition to any kitchen, makes great coffe too.
We love our coffee, for years we've followed the usual path of Cafatiere, Pad machine and cups machine but have always been left a little dissapointed; the coffee was never quite as good as hoped.
We bought the Delonghi Dinamica 350.75S based on reviews and tests. Also important was the size, not too huge.... and looks (beautiful - stylish).
It fits our kitchen perfectly and the coffee is wonderful. A large choice of different coffe types is offered and each can be adjusted to your own prefences and stored under your own coffee menu, Excellent!
Easy to use, easy to clean and endless great coffee, a fantastic addition to our kitchen.
Pluspunten
- Programable coffee types to suit every taste
- Looks great and is easy to use
- Self cleaning, flexibile and makes great coffee
Top Machine
Super blij met deze machine. Veel mogelijkheden, makkelijk in gebruik en onderhoud. Goede keuze geweest. Zeker een aanrader.
Pluspunten
- Prijs kwaliteit verhouding
- Makkelijk in gebruik en onderhoud
- Heerlijke verschillende soorten in een handomdraai
Perfecte koffie
Net gekocht en binnen 15 minuten mijn eerste bakje.
Had al een Delonghi maar na 10 jaar werd deze minder.
Wat een genot, lekker stil en de smaak is meteen perfect.
Pluspunten
- smaak
- temperatuur
- Geluid
- formaat
- bedienings gemak
Mooi design,aanwinst voor de keuken.
Ik kreeg een aanbieding van een webshop en na het lezen van alle mogelijkheden en uitleg en de gunstige prijs heb ik besloten om het apparaat aan mijn vrouw kado te doen vanwege moederdag. De cashbackactie is een bijkomend voordeel. Voor zover ik het nu heb kunnen uitproberen, ben ik zeer tevreden. Er is een heel duidelijke gebruiksaanwijzing meegeleverd.
Pluspunten
- Bedieningsgemak, mooi design.
- Snelle levering
Minpunten
- Geen
mooi apparaat
Apparaat met vele mogelijkheden, makkelijke elektronische bediening, eenvoudig verschillende koffie typen te maken door o a de ingebouwde melkopschuimer.
Pluspunten
- vele mogelijkheden
Minpunten
- onbekend
Mooi apparaat, handige bediening, geen lawaai
Wat een verademing dat wanneer er koffie gezet wordt, je nog gewoon kan bellen of iemand kan verstaan. M.a.w. de bonen worden zonder herrie gemalen!
Het apparaat ziet er prachtig uit en heeft een handige bediening.
Pluspunten
- bijna geruisloos
- duidelijke display
- veel koffiekeuzes
vertrouwd en betrouwbaar
Machine net nieuw ter vervanging van delonghi machine. De kwaliteit is als vanouds en de vormgeving is heel geslaagd
Pluspunten
- gebruiks- en onderhoudsvriendelijk
Minpunten
- nog niet gevonden
Duidelijk scherm en slanke uitvoering
De vormgeving en de maat van de koffiemachine sprak mij aan, deze is slanker en neemt dus minder plek in op mijn aanrecht. Ook het uitneembare water reservoir aan de zijkant vind ik handig. Niet teveel toeters en bellen maar de koffiemachine heeft genoeg programma's om uit te kiezen. Geeft ook een mooi melkschuim voor de cappuccino. Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen.
Pluspunten
- Waterreservoir is aan de zijkant geplaatst
- Slankere uitvoering
- Afneembare melkunit, kan na gebruik in koelkast
Minpunten
- Melk wordt niet heet dus cappuccino koelt snel af.
Veel keus met een mooie en gebruiksvriendelijke display.
We hebben de koffie automaat nog maar net in gebruik, maar bevalt ons tot nu toe prima. Veel keuze en een duidelijke display. Heerlijke espresso en cappuccino.
Pluspunten
- Overzichtelijke display
- Veel keuze
- Heerlijke warme koffie
Heerlijke koffie
In onze showroom een nieuwe koffiemachine nodig met meer variatie. Prijs-kwaliteitsverhouding is prima. We geniet elke dag van heerlijke versgemalen koffie.
Lekker bakkie!
We waren op zoek naar een koffiemachine die automatisch cappucino maakt maar ook lekkere zwarte koffie zet. Goede hete koffie en espresso. Daarnaast de mogelijkheid om via een aparte toevoer gemalen decafe te maken. We hebben in deze De'Longhi machine gevonden wat we zochten. Hij is multifunctioneel, makkelijk in gebruik en zet lekkere koffie!
Pluspunten
- Je kunt ook je eigen voorkeur opslaan
- Het waterreservoir is makkelijk uitneembaar
Stijlvolle koffiemachine met veel opties
We hebben deze koffiemachine nu bijna 4 weken in huis en gebruiken hem met veel plezier. De koffievarianten die je ermee kunt maken zijn eindeloos en de smaak is prima. Wat we erg belangrijk vinden is dat zowel de koffie als de opgeschuimde melk op temperatuur zijn en dat is bij de DeLonghi Dinamica zeker het geval. Het Latte crema systeem werkt makkelijk en de melkschuim is lekker dik. Een stevige espresso doet hij met hetzelfde gemak. Ook belangrijk alle reservoirs zijn makkelijk bereikbaar. Het waterreservoir trek je er naar voren uit. Je hoeft het niet aan de achterkant eraf te tillen zoals bij andere machines en dat is op een aanrecht met niet al te veel ruimte heel erg handig. Kortom, we zijn dik tevreden met dit apparaat
Pluspunten
- Compact
- Lekker bakje koffie
- Gebruikersvriendelijk
- Veel variatie
- Goede prijs/kwaliteit
Mooi espresso machine
Onze oude espresso apparaat DeLonghi ESAM4500 was aan vervanging toe. Deze heeft 10 jaar zijn dienst bewezen. Dit is een prachtige vervanging., mooi compacte machine . Functie zijn ongeveer hetzelfde. Het enige wat ik mis wat bij het oude apparaat wel aanwezig was. Dat er een tijdklok op zat, waarbij het apparaat automatisch startte. Dit vind ik echt een gemis.
Pluspunten
- compactheid van de machine
Minpunten
- automatische startfunctie
Makkelijk in gebruik
Gisteren gekocht en nu al lekkere koffievariaties. Cappuccino met goed opgeschuimde melk en een lekkere koffie normaal. Pas een dag in ons bezit en nu al enthousiast.
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik
- Mooi en compact
- Makkelijk te vullen en schoon te maken
Minpunten
- Nog niet gevonden
Eerste gebruik echt super!
prijs is wel duur maar dat zijn ze allemaal, maar is wel een heel goed en gebruiksvriendelijk product.
Lekkere koffie, wel vaak filter verwisselen.
Ik heb de De'Longhi Dinamica gekocht ter vervanging van m'n De'Longhi Magnifica. Eerlijk gezegd was ik wat verrast dat de Dinamica als voorkeur uit mijn web-inventarisatie kwam: De Magnifica was toch minder lang meegegaan dan gehoopt voor een machine van die prijsklasse. En dit was weer een prijsklasse hoger.
Na een half jaartje gebruik ben ik wel nog steeds blij met mijn aankoop. De koffie-keuzes zijn veelzijdiger dan bij de Magnifica en ook lekkerder. De Dinamica is ook beter bij te stellen naar persoonlijke smaak-voorkeuren.
Levensduur blijft (hoop ik) nog even afwachten; maar de levensduur van het waterfilter valt in ieder geval tegen. Al na ruim een maand krijg ik waarschuwingen om het filter te vervangen. En dat terwijl het kraanwater hier helemaal niet zo hard is en de handleiding zegt dat een filter ca 3 maanden mee zou moeten gaan.
Pluspunten
- goede koffie
- goed instelbaar op individuele smaak
Minpunten
- vaak filter vervangen
Heerlijk schuim
Jaren een saeco gehad 10 jaar zelf melk geklopt, met onze nieuwe DeLonghi hoeft dit niet meer, wat een heerlijkheid, machine werk vol automatisch, geen geknoei meer met melk, oja hoef nu ook geen melkrestjes weg te gooien👍😁👌
Pluspunten
- Automaties
- Ziet er mooi uit
Minpunten
- Nog niet kunnen vinden of tegen gekomen
we hebben de kerstdagen genoten van overheerlijke koffie
alleen het apparaat ziet er al geweldig uit, hebben hem met de kerst uitgeprobeerd, heerlijke koffie, was al zolang mijn droom, geweldig
Pluspunten
- veel variatie
- mooi toestel
DeLonchi prima koffie automaat
Zeer uitgebreide koffie keuzes, voldoet aan onze verwachtingen.
Koffie is prima van smaak en temperatuur.
Mooie vormgeving.
Wij raden deze Delonchi dan ook aan.
Pluspunten
- compact, stijlvol.
- Uitgebreide koffie keuzes
Minpunten
- Tot nu toe geen minpunten kunnen ontdekken.
- Wij verwachten eerlijk gezegd deze ook niet
Veelbelovend apparaat met lekkere koffie
We hebben na een goed advies gekozen voor een De Longhi koffieautomaat, ivm de lekkere combinatie met melk, de stevige schuimlaag, de kwaliteit van de zetgroep en het gebruikersgemak
Pluspunten
- kwaliteit van de schuimkoffie soorten
- zetgroep
Minpunten
- waterreservoir mag iets groter
- het melktuitje is wat onhandig
DeLonghi Dinamica
Helaas hebben we met de vorige DeLonghi pech gehad vooral met de melkopschuimer. Na een half jaar elke keer het apparaat steeds weer gemaakt te laten worden door monteur toch de beslissing genomen een andere aan te schaffen. Superheerlijke cappuccino en goede koffie. Mooi apparaat met makkelijke bediening. Tot zover erg tevreden met dit nieuwe model.
Pluspunten
- Bediening
- Smaak