De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 286 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Dinamica ECAM 350.75.S Volautomatische Espressomachine - Zwart/Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Super snel en gemakkelijke bediening.
Koffie ook echt heet.
Moet nog wel pionieren m.b.t. bonen en sterkte.
Maar eerste indruk is heel goed van de machine
Wij wilde een machine met een vast reservoir voor de melk. Verder hebben wij gekozen voor de machine omdat er de mogelijkheid is om voorgeprogrammeerde koffie te zetten precies zoals wij het willen.
Het schuim is hoog maar veel te slap. Goede cappuccino heeft stijvere melk. Teleurstelling. Opvangbak loopt onderaf toch vol water ook al vang je het op. Water/melk die morst loopt over de opvangen heen. Ik vind de koffie ook niet lekker, tis nog steeds prut vergeleken bij een bakkie van de Starbucks.
Heerlijke koffie, mooi design, goede service aan huis
Na 8 jaar aan 2e apparaat toe. Lekkere koffie, cappucino, espresso, alles is mogelijk. Alles naar eigen wens in te stellen. Service aan huis van DeLonghi is super. Mooi design. Alles makkelijk schoon te maken.
Het is een mooi apparaat dat niet echt veel ruimte in je keuken inneemt verder zet hij een heerlijk kopje koffie en een perfecte cappuccino en is hij ook nog eens een keer makkelijk te reinigen
Goede machine, makkelijk in gebruik en goed schoon te maken
Had al eerder ervaring met en machine van Delonghi. Mijn keuze was daardoor weer snel gemaakt, betrouwbaar en eenvoudig te bedienen. Bovendien makkelijk schoon te maken en natuurlijk goed smakende warme koffie.
Na uitgebreide research op internet ben ik op de Delonghi Dinamica ECAM350.75.S uitgekomen. Ik twijfelde uiteindelijk tussen deze, de Saeco Incanto en DeLonghi Eletta Cappuccino ECAM. De Saeco viel snel af ivm watercontainer bovenop (het apparaat staat vrij strak onder een kastje). De keuze is op de Dinamica gevallen vanwege de enorme keuze aan melkvariëteiten. Niet alleen fijn voor mezelf maar ik vind het ook ontzettend leuk om mijn bezoek zoveel opties te kunnen aanbieden. En voor de theeliefhebbers ook nog een kop heet water. Vandaag het apparaat in gebruik genomen en ik ben aangenaam verrast over het gebruiksgemak. Het is echt een intuïtief apparaat. Alleen nog even de goede koffiebonen vinden. Voor de latte en de cappuccino heb ik cashewmelk van Alpro gebruikt. Dat gaat hartstikke goed!
Pluspunten
Gebruiksgemak/ intuïtief
Plantaardige melk gaat ook heel goed
Veel koffievariëteiten
Goed heet water voor een kop thee
Watercontainer aan de voorkant
Minpunten
Bij opstarten maakt ie vrij veel lawaai
Hij spoelt automatisch vrij frequent
Zie nog niet hoe ik sterkte blijvend kan aanpassen
Ik heb de Delonghi 350.75S net uitgepakt en net mijn eerste kopje koffie op. Ik vond de eerste koffie te waterig. Heb even moeten zoeken hoe ik de instelling kon veranderen en nu heb ik een heerlijke koffie met precies de juiste hoeveelheid water, naar mijn smaak; eigenlijk erg eenvoudig.
De machine functioneert prima, morgen nog even de cappucino voor mijn vrouw bijstellen. Ik heb daar alle vertrouwen in.
Mooi apparaat heerlijke koffie en makkelijk te bedienen. Ik heb geschreven wat ik van het apparaat vind ik zou niet weten wat ik er nog meer aan toe moet voegen.
Het is gewoon pracht machine.
Espresso machine nu 2 dagen in gebruik en bevalt uitstekend. Hiervoor een Bosch machine maar deze DeLonghi machine is compacter maakt lekkere hete koffie en heeft veel instel mogelijkheden.
Veel instelmogelijkheden om je eigen lekkere kopje koffie te kunnen maken, kortom veel uitproberen. Had hiervoor de Magnifica en die heeft zeker 8 jaar probleemloos gewerkt.
Mooi apparaat en de functies staan practisch op het scherm. Eerste keer schoonmaken gind ook soepel en is op aanbevelen van Coronel best practisch te doen. Uitleg van de koffiesoorten is wel erg lasting te vinden voor de beginner. Voor je het weet ben je een Cappucino+ aan het googelen, staat verder niet uitgelegd in de handleiding.
++ Hoogwaardige kwaliteit
++ Eenvoudige bediening
++ Gemakkelijk in onderhoud
++ Rijk aan verschillende koffierecepten
++ Fantastische melkopschuimer
-- Slechte informatie over de verschillende koffierecepten (wat het is en hoeveel melk en koffie nodig is t.b.v. bepalen inhoud kopje/mok)
-- Zoektocht naar de beste/lekkerste koffiebonen met zoveel soorten; maar dat is Delonghi natuurlijk niet te verwijten ;))
Onze vorige De Longhi heeft het na vele jaren trouwe dienst begeven. Na vergelijk van wat er te krijgen was, werd het zonder discussie weer een De Longhi. Naast de simpele bediening ook een hoop mogelijkheden je eigen koffie te programmeren. Prachtig apparaat.
mooi apparaat met veel mogelijkheden en lekkere koffie
mooi compact apparaat. Veel mogelijkheden.
Koffie kan je naar eigen behoefte instellen.
De geïntegreerde melkkan is echt handig en makkelijk schoon te houden.
Een week in huis en de koffie smaakt tot nu toe heerlijk
Prachtig design, makkelijk op te starten, heerlijke koffie
Na heel lang puzzelen kwam deze machine als beste voor ons uit de bus. 2 thermoblocks, makkelijk te bedienen, duidelijk leesbaar, makkelijk onderhoud. water reservoir aan de voorkant. prijs kwaliteit was al redelijk, maar met de 100 euro cashback zijn we hem meteen vandaag gaan kopen. In 3 kleuren te verkrijgen.
Dit is onze tweede De Longhi espressoautomaat prima compacte machine echt goede kwaliteit die vele functies heeft bovendien nog een ijsmachine cadeau toe
Goede koffie en ziet er goed uit de machine heeft veel mogelijkheden en opties. Moet nog goed uitzoeken hoe je alles naar eigen wens in kan voeren maar het menu wijst voor zich.