Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 239,00Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Ingenio Excellence Ceram 13-delige Pannenset - Stapelbaar - Fusion Core - Inductie op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Aboe22-06-2026

Hele fijne pannen

Het zijn hele fijne pannen. Even wennen zonder vaste handvatten, maar het handvat is heel makkelijk op en af te klikken. Met opbergen passen ze allemaal in elkaar. Super handig en scheel zoveel ruimte. Bakt niet aan, tot nu toe. Nadeel vind ik wel dat ze niet in de vaatwasser kunnen. Voordeel is dat ze in de oven kunnen en er ook deksels bij zitten voor het goed afsluiten voor het bewaren van kliek. Daarnaast vind ik ze ook handig met afgieten. Ik ben echt blij met deze aankoop.
Pluspunten
  • Kan in oven
  • Stapelbaar
  • Los handvat
Minpunten
  • Niet in vaatwasser
h*************@h**********19-06-2026

Deze pannenset is echt een verrijking

Na ontvangst van de pannenset meteen mijn verbazing over het feit dat zo'n set in zo'n kleine doos past. Zo handig dat ze zo goed stapelbaar zijn en de afneembare handgrepen. Scheelt echt een hoop ruimte (en rommel) in de keuken lade. Pannen voelen ook heel degelijk aan. Enige minpunt is dat ze niet in de vaatwasser kunnen. Maar ze zijn makkelijk met de hand te wassen. De rode stip is handig om te beoordelen of de pan op temperatuur is. We gaan nu nog meer verschillende (oven) gerechten uitproberen. Is het gerecht niet op? Dan kun je de pan zo in de koelkast plaatsen met deksel. Handig dat je niet over hoeft te scheppen.
Pluspunten
  • Stapelbaar
  • Gebruik op kookplaat en in de oven
  • Los handvat
Minpunten
  • Niet in de vaatwasser
a*********@g********16-06-2026

Prima pannenset

Pannenset nu enkele weken in huis. Bakt tot nu toe niets aan, minder vet/olie nodig. Nadeel vind ik dat er etensresten onder de handgreep gaan zitten, opletten met afwassen dus! En dat de pannen niet in de vaatwasser kunnen/mogen. Maar in gebruik zijn ze erg fijn en ideaal in de kast omdat het goed stapelbaar is!
Pluspunten
  • Stapelbaar
  • Anti-aanbak
Minpunten
  • Niet vaatwasserbestendig
  • Etensresten onder het handvat
marleendje15-06-2026

Superpraktisch en ruimtebesparend

Wat mij direct opviel aan deze pannenset is hoe goed hij stapelbaar is. Dat klinkt als een klein detail, maar het scheelt echt veel ruimte in de keukenkast. Ook vind ik het ideaal dat je na het koken gewoon het dekseltje op de pan kunt doen, het handvat eraf haalt en hem zo de koelkast in zet. Dat is een functie waarvan ik niet wist dat ik hem zo fijn zou vinden. Tot nu toe heb ik er pas een ei in gebakken en dat ging helemaal prima. De pan voelt qua gewicht ook prettig aan: niet loodzwaar, maar zeker ook niet zo licht dat hij goedkoop aanvoelt. Ik heb de pannen nog niet in de vaatwasser gedaan. Bij eerdere pannen is dat uiteindelijk toch misgegaan, terwijl ze er wel geschikt voor zouden zijn. Daarom ben ik daar nog een beetje voorzichtig mee. Misschien dat ik die angst in de toekomst nog overwin. Eén ding heb ik nog steeds niet helemaal begrepen en dat is de bekende rode stip. Ook deze pan heeft die, maar ik heb eerlijk gezegd nog nooit goed geweten wat die precies toevoegt. Hij zit erop, maar vraag me niet waarom. Al met al ben ik tot nu toe erg tevreden en vooral het slimme, ruimtebesparende ontwerp vind ik een groot pluspunt.
Pluspunten
  • Stapelbaar
  • Neemt weinig ruimte in
  • Prettig van gewicht
  • Afgieten met deksel erop mogelijk
AnniekD8708-06-2026

Super compacte hoogwaardige pannenset

Ik verwachtte in eerste instantie een hele grote doos (de bezorgdienst waarschuwde me zelfs voor een groot pakket), maar dit viel verbazingwekkend mee. De doos was erg klein voor de hoeveelheid pannen en andere onderdelen die erin zitten. Dit toont gelijk aan hoe goed stapelbaar deze pannen zijn, zelfs het handvat van de deksels klapt in. De pannen voelen kwalitatief hoog aan en zijn helemaal niet zwaar, dit maakt ze erg fijn in het gebruik. Ik was heel erg nieuwsgierig naar het afneembare handvat en deze heeft ook alles behalve teleurgesteld. Het handvat voelt solide aan en werkt heel intuïtief. Je moet heel even de beste hoek doorkrijgen waarop je deze op de pan zet en daarna werkt het super makkelijk. Het handvat zit meteen hartstikke stevig vast en wiebelt niet, het geeft alle vertrouwen om alles met de pan te kunnen doen dat nodig is. Het verwijderen van het handvat gaat ook erg makkelijk met één hand, maar het is vrijwel onmogelijk om tijdens gebruik per ongeluk het handvat los te klikken. Het is echt een innovatief systeem en lijkt in niets op de fragiele campingpannen met afneembaar handvat van vroeger. De rode stip op de pannen is heel erg makkelijk om in te kunnen schatten wanneer de pan echt klaar is voor gebruik. De anti aanbaklaag werkt ook heel erg goed, er is nog niets in blijven kleven. Het had fijn geweest als de pannen in de vaatwasser hadden gekund, maar ze zijn eigenlijk erg makkelijk schoon te maken en alle positieve eigenschappen zijn vele malen groter.
Pluspunten
  • Goed stapelbaar
  • Afneembare handvatten
Izzy1984 04-06-2026

Geweldige pannen!

Bii ontvangst van de pannenset verraste het formaat van de doos me direct. Een relatief kleine doos, voor zoveel pannen. Dit betekent dat de pannen heel compact kunnen worden opgeborgen in een keukenla, heel fijin! Het koken op gas gaat met deze pannen super. De stip in de pannen geeft aan wanneer deze op temperatuur zijn en eigenlijk kan er vanaf dar niets meer mis. Super fijn ook dat ze vanaf het fornuis direct in de oven kunnen en dat ie eventuele kliekies zo in de koelkast kan schuiven. De bijpassende plastic deksels zijn hierbij ideaal en omdat het handvat van de pannen afneembaar is nemen de pannen bijna geen ruimte in beslag. Wat ik nog wel even lastig vind is het afgieten van aardappelen en groenten. Hierbij mis ik de vaste handvatten van 'normale' pannen nog een beetje, maar dat is vast even wennen. Mocht je twijfelen, de pannen zijn zeker de moeite waard!
Pluspunten
  • Stapelbaar
  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • Goede kwaliteit
Minpunten
  • Even wennen met afgieten