Topgames voor de Xbox One console

Als gamer wil je natuurlijk het maximale uit je console halen en dat doe je door zoveel mogelijk toffe games te spelen. Maar welke games voor op de Xbox One zijn nu echt de moeite waard om aan te schaffen? Inmiddels is het aanbod voor de next-gen spelcomputer van Microsoft flink gegroeid en daarom helpen wij je graag op weg door hieronder de topgames voor op de Xbox One te benoemen.

Bekijk alle Xbox One games

Call of Duty: Black Ops III

Pas je personage aan en kies je favoriete wapen om ten strijde te trekken in de nabije naargeestige toekomst waarin één van de populairste first-person shooters Call of Duty: Black Ops III zich afspeelt.

In de singleplayer modus moet je als soldaat je legerbroeders zie terug te vinden, maar tijdens je zoektocht is niets wat het lijkt. Naast de storyline kun je als speler het ook opnemen tegen andere spelers en vrienden in de online speelmodus waarin je nog meer mogelijkheden hebt om je personage te personaliseren en je wapens te upgraden. Je hebt nu alle tools in handen om het spel te domineren en je hoge positie op de ranglijst te halen en veilig te stellen.

Mede te danken aan het vernieuwde rankingsysteem dat in Call of Duty: Black Ops III aanwezig is. Vanaf 6 november kun je aan de slag, want dan is de game verkrijgbaar voor op de Xbox One.

Je bekijkt alle prijzen voor Call of Duty: Black Ops III hier.Fifa 16

Of je nu het wereldkampioenschap voetbal wilt winnen, de wedstrijden uit de Engelse Premier League wilt naspelen of met de internationale vrouwenelftallen aan de slag wilt gaan; Fifa 16 is ook dit jaar weer dé voetbalgame die je als liefhebber van de sport niet mag missen.

Door de nieuwe functionaliteiten in de verschillende spelmodi, de verbeterde graphics en de officiële licenties, komt het voetbalseizoen als nooit tevoren tot leven op je televisiescherm.

Prijzen voor Fifa 16 bekijken? Klik dan hier. 

Natuurlijk heb je in Fifa 16 de kans om jezelf tot kampioen te kronen door het online op te nemen tegen andere spelers. Of je nodigt je vrienden uit voor een potje Fifa online. Fifa 16 voor op de Xbox One is vanaf heden verkrijgbaar.

Even kijken hoe het er uit ziet? Bekijk de trailer van Fifa 16 hier: 

Halo 5: Guardians

Halo 5: Guardians is alweer het vijfde deel in de reeks dat al jaren de liefhebbers van futuristische shooters fascineert en uitdaagt. Deze is exclusief verkrijgbaar voor de Xbox One en een game die je absoluut niet mag overslaan.

In Halo 5: Guardians loopt het heelal opnieuw gevaar en jij moet als de Master Chief ervoor zorgen dat de orde weer hersteld wordt. Maar je loyaliteit wordt in twijfel getrokken als je er niet in slaagt om de mysterieuze bedreiging te lokaliseren.

De graphics en gameplay van Halo 5 vast even zien? Bekijk dan deze trailer:


Speel de singeplayer, online multiplayer of in coöp-modus, maak kennis met nieuwe werelden en de compleet nieuwe speelstijl die de Halo franchise naar een compleet nieuw en hoger niveau tilt.

De prijzen van Halo 5: Guardians voor Xbox one bekijken? Klik hier.

Forza Motorsport 6

Ladies and gentlemen, start your engines! Want de ultieme racesimulatie Forza Motorsport 6, die exclusief voor op de Xbox One verkrijgbaar is, daagt niet alleen de ervaren racer, maar ook de nieuwkomer op het circuit uit om als eerste de finishlijn te passeren.

Met een keuze uit meer dan 450 wagens die volledig aanpasbaar zijn, schitterende locaties zoals Le Mans of Daytona en uitdagende weersomstandigheden zoals zware regenval of dichte mist, heb je als speler nu de kans om jezelf te bewijzen. Dat kun je doen in de singleplayer modus of online waar je het opneemt tegen andere racers of vrienden.

Forza Motorsport 6 wordt vooral geprezen om haar adembenemende graphics en hoge framerate van maar liefst 60 frames per seconde. Scheur dus in de hoogste versnelling naar de (web)winkel om je exemplaar voor de Xbox One op te halen.

Forza Motosport kopen? Je ziet alle prijzen voor deze game hier.

GTA V

De game is al een poosje op de markt, maar nog steeds geliefd bij de fans! Grand Theft Auto 5 is dan ook een weergaloze game waarin je in de huid kruipt van drie verschillende criminelen die gedwongen worden om de handen ineen te slaan om de onderwereld in Los Santos te domineren.

De wereld van GTA V is gigantisch en als speler kun je dus het bruisende nachtleven van Los Santos ervaren, een ritje maken door de country side van San Andreas of een bezoekje brengen aan het nostalgische Vinewood Sign in de bergen van de op Beverly Hills geïnspireerde wijk.

Pimp je auto’s, voltooi missies en koop winstgevende bedrijven op en om jezelf op te werken naar de top van de georganiseerde misdaad. Maar voordat je jezelf kunt kronen tot de King of the Underworld moet je nog wel een paar geduchte concurrenten zien uit te schakelen.

Kan je niet wachten om GTA V te gaan spelen? Je bekijkt alle prijzen voor deze Xbox One game op deze pagina. 

Beste xbox one games
Populairste xbox one games