Winparts.nl
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
7.3
Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ik heb inmiddels meerdere aankopen gedaan bij Winparts en deze zijn allemaal perfect verlopen. Was er een vertraging werd ik daarover uitstekend van op de hoogte gehouden. Bleek ik, na het plaatsen van een bestelling, toch een iets ander type
onderdeel nodig te hebben, werd dat meteen op geacteerd, zodat de zending snel verstuurd kon worden met het juiste onderdeel. Ik ben erg tevreden.
Perfecte site, zoeken op kenteken is helemaal het einde! De zonneschermen zijn en passen super.
Leveren netjes op tijd volgens afspraak, duidelijk in bezorging, goede producten tegen een betaalbare prijs en correct verpakt.
Het bestelde artikel werd snel geleverd en zag er netjes uit, inmiddels is het geïnstalleerd en ben er blij mee.
Gemakkelijk de juiste dakdragers gevonden via de webshop. En dankzij de pasgarantie wist ik zeker dat ze ook echt op mijn auto zouden passen.
Ik bestel regelmatig bij Winparts vanwege uitgebreide keuze, goede prijs en gemakkelijk zoeken op kenteken van de auto.
Deze keer dakdragers van het merk G3 aangeschaft vanwege de scherpe prijs. Via het lezen van de reviews een goedbeeld gekregen.
Levering vond niet de volgende dag plaats, maar ik werd hierover netjes per mail geïnformeerd. Alsnog een dag later zijn de dakdragers geleverd.
Pakket beschadigd door post NL gaat dus retour naar afzender waardoor er vervolgens een retourzending van wordt gemaakt en 2 weken op mijn geld kan wachten met resultaat nog geen onderdelen. Ik zou zeggen maak de beschadigde retourzending weer compleet en verpak deze beter en je hebt de bestelling 2 tot dagen later.
Duidelijk op kenteken herleid naar het juiste type auto, worden onderdelen geleverd. Perfect en erg handig.
Waardeloos, bestelling nooit geleverd.
Ze doen al 3 weken onderzoek.
Wordt telkens afgescheept
De prijs van het artikel ligt ver onder andere winkels en online shops.
De levering ging goed en op afgesproken datum. Prima. Zal graag weer een aankoop doen.
De shop en de prijs/kwaliteit is goed. De verzending en bezorging was zeer slecht. Afgesproken leverdatum werd door bezorger me 2 dagen vertraagd waardoor auto langer stil moest staan.
Luchtfilter voor V50 gekocht maar deze past helaas niet.
Alles wat ik hier gekocht heb was goed behalve de laatste bestelling dus ze krijgen van zeker een cijfer 8 omdat ik weet dat dit wel opgelost wordt.
Na een eerdere positieve ervaring wederom gekozen voor Winparts. Alles lekker overzichtelijk en bovendien via het kenteken heel eenvoudig te kiezen. Ook de razendsnelle levering spreekt tot de verbeelding!
Nadat ik eerst de verkeerde ruitenwisser had besteld, deze geretourneerd en toen de goede besteld. Super snel geleverd.
Ik heb inmiddels meerdere keren auto-onderdelen besteld bij Winparts en elke keer ben ik erg tevreden geweest. De website is overzichtelijk en het zoeken op kenteken maakt het super eenvoudig om precies de juiste onderdelen te vinden voor mijn auto.
De levering was snel – vaak al de volgende dag in huis – en alles was netjes verpakt. De kwaliteit van de onderdelen is top en de prijzen zijn scherp vergeleken met andere aanbieders. Ook bij vragen kreeg ik snel en vriendelijk antwoord van de klantenservice.
Overzichtelijke site, ruime keuze en scherpe prijzen. Snelle levering.
Het verkeerde artikel besteld. Kreeg een mail voor ander product. Wat goed was. Top geregeld. Dank daarvoor
Supersimpel om ruitenwissers te selecteren obv mijn kenteken. Makkelijk besteld en snel ontvangen.
Als ik dan een verbeterpunten zou aan moeten geven is waarom de ene nog goedkoper is als de andere. Alles leek hetzelfde alleen de prijs verschilde. Een motivatie waarom de ene duurder was als de andere miste ik.
Uiteindelijk viel de prijs sowieso mee.
ben over winparts redelijk tevreden, Behalve dat winparts gebruik maakt van transmission voor hun bezorgingen. zit nog te wachten op mijn levering. Ze Hebben al 4 x hun beloofde aflever afspraak niet nagekomen.. Dit is voor mij wel een reden NIETS meer bij winparts te bestellen.
voor mij is het gewoon een duidelijke site, goede service en vertrouwelijk .
Snel geleverd
Geweldig goed bedrijf mooi vlot verstuurd en in goede staat ontvangen
Prima hulp. Kenteken check werkt goed, en kreeg ook reminder dat ik deze niet gebruikt had
Goede service en snelle levering 👍
Goede levering, maar bij een defect onderdeel houden ze de boot af en leveren tot nu (inmiddels 3 weken) geen vervangend onderdeel. Geprobeerd via mail en whatsapp, maar geen afdoende resultaat tot nu.