Winparts.nl

Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
7.3

Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Auto bedrijf post urk20-08-2025
Super service . Goede prijs kwaliteit verhouding bestel er veel als bedrijf alleen jammer dan ik geen montage partner kan worden wie weet in de toekomst. In flevoland
Tiny 20-08-2025
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Neslihan20-08-2025
Super snelle levering! Goede beschrijving op de site. Had gelijk het juiste onderdeel. En dat als vrouw zijnde 😋 Dank hiervoor!

Derk J.20-08-2025
Een probleem met de auto komt vaak ongelegen, zo ook bij mij. Accu gaf de geest, dus nieuwe besteld bij Winparts en de volgende dag was hij er al. Dus gelijk de oude vervangen en het probleem was weer opgelost gelukkig.
Roland20-08-2025
Snel de juiste artikelen gevonden en vlotte levering
Uitstekend !20-08-2025
Prima webshop en snelle levering. Goede kwaliteit ruitenwissers.
S.Knobbout20-08-2025
Snel de ruitenwisser gevonden die ik nodig had voor de auto. Ook makkelijk via kenteken te vinden. Snel geleverd. Nog voor de regen gaat vallen al kunnen vervangen voor een streeploos resultaat.
Fred Verhoeff20-08-2025
Snelle levering van hoge kwaliteit producten. De kenteken check ,waarbij Winparts checkt of hetgeen je wilt bestellen past op jouw voertuig is zeer waardevol en geeft zekerheid dat wat je besteld ook daadwerkelijk past bij je voertuig. . Ik heb meerdere vervanging onderdelen aangeschaft en ben er steeds zeer tevreden over.
Akash20-08-2025
Zijspiegel besteld aan de hand van kenteken. Makkelijk en duidelijk wat de mogelijkheden zijn. Veel betaalmogelijkheden en snelle service. Product kwam eerder dan verwacht en past goed.
Jeroen20-08-2025
Overzichtelijke keuze mogelijkheden, goed spul voor een faire prijs.
Suus20-08-2025
Ik bestelde dakdragers voor €95,00 bij Winparts. Bij ontvangst bleken de bevestigingspunten beschadigd, duidelijk geen nieuw product. Ik vroeg om compensatie. Winparts bood slechts €10 korting (terwijl ik €25 voorstelde). Na mijn tegenvoorstel kwamen ze met een schamele excuses, verder geen reactie. Uiteindelijk kreeg ik alleen de €10 korting. Retourneren had geen zin: ze verkopen deze dragers waarschijnlijk opnieuw als ‘nieuw’. Conclusie: Klant wordt geconfronteerd met gebruikte producten, compensatie is minimaal, communicatie stopt als je om fairheid vraagt. Wat ik het meest ergerlijk vind is dat de pakbon van de vorige bestseller van de dakdragers nog in de doos zat, hoezo AVG.
Peter H.20-08-2025
Een mooie en makkelijke website, waarop je heel snel het goede onderdeel kunt vinden. Bovendien heel snel geleverd!!! Ik had nu maar een paar kleine onderdelen nodig, maar ook die werden razend snel en correct geleverd, Ik ben dik tevreden,
Mario20-08-2025
Nieuwe ruitenwissers nodig voor mijn auto en gekozen voor Bosch. Winparts.nl is een hele mooie en duidelijke website. Op deze site het kenteken ingegeven en op deze manier snel de juiste set gevonden; kwaliteit voor een hele mooie prijs!
Patrick v D20-08-2025
Al eerder spulletjes besteld zonder problemen. Ditmaal een accu benodigd, welke ik de volgende dag zoals geadverteerd en bevestigd in de order netjes heb ontvangen. Groot aanbod tegen nette prijzen. Omdat ik geen ervaringen heb met een verkeerde levering of garantie kan ik daar niets over zeggen, maar ik ga er vanuit dat ook dat prima geregeld zal zijn mocht het ooit nodig zijn. Top!
Herman20-08-2025
2.0
2.0
Webwinkel waar je alles kan krijgen. Op zich prima totdat je mailcontact hebt om een verkeerd geleverd artikel. Totaal ongeschikte persoon die mij per mail beantwoorde. Je steld twee vragen al met al ben je 8 mailtjes verder en je hebt nog steeds maar antwoord op 1 vraag. Wat een ergenis. Terwijl het antwoord heel simpel was ben ik uiteindelijk zelf achter gekomen bij het aanmaken van het retour krijg je de keus of je geld terug wil of gratis verzending bij het volgende artikel. De medewerker XXXX van de klantenservice had waarschijnlijk niet veel zin afgelopen week. Dat zorgt voor veel ergenis en een slechte recensie. Moet je als bedrijf niet blij mee zijn.
Ronald19-08-2025
Gelijk het juiste product in huis En alles past perfect Zelfs voor een niet automonteur Wat ik niet ben was het binnen een half uurtje gelukt
Joost19-08-2025
Snel en netjes en makkelijk
René Alsemgeest 19-08-2025
Prima Duitse onderdelen (gasveren voor de achterklep van mijn Volvo V40 uit 1998). Snel geleverd en niet duur!
Peter A.19-08-2025
5.0
5.0
Ondanks controle paste aansluiting middendemper uitlaat Mercedes W123 200 niet op einddemper. Pijp middendemper was verkleind terwijl pijp einddemper vergroot is. Zelf "opvulpijp" moeten maken. Uiteindelijk toch goed gekomen.
J. Jumelet19-08-2025
Goede betrouwbare website. Makkelijk zoeken naar je product. Snelle levering
Marvin19-08-2025
Duidelijk beschreven. En snel geleverd. Ook prijs kwaliteit is prima
Brenda19-08-2025
Duidelijke site. Levering keurig.
Johnrull19-08-2025
Geen of late levering!
Kees19-08-2025
Snel en makkelijk bestellen, producten worden snel geleverd. Prijs kwaliteit is prima en je kunt het juiste product makkelijk in de webshop vinden waardoor een miskoop uitgesloten is.
Frans 19-08-2025
Zeer fijne webshop. Bijna niet mogelijk om het verkeerde artikel te bestellen.