Winparts.nl

Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
7.3

Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Erwin13-08-2025
Winparts is een professionele winkel, die de juiste auto-onderdelen aanbiedt op basis van kenteken. Onderdelen zijn van hoge kwaliteit en worden snel verstuurd overeenkomend met wat de website zelf aangeeft. Ik heb hier onder meer bougies, bobines, luchtfilters, ruitenwissers, dakdragers en stuurbekrachtigingsolie gekocht.
Harm12-08-2025
Product werd zeer snel geleverd. Een geringe digitale miscommunicatie werd vervolgens perfect hersteld.
Joske12-08-2025
Goed bedrijf met een groot assortiment via de site en overzicht van alle auto,s van en groot scala aan onderdelen en een goed prijs kwaliteit en bestel er al jaren met tevredenheid

Etienne11-08-2025
super shop, overzichtelijk qua onderdelen en de prijs is goed en ook een erg snelle levering !
Maurits11-08-2025
Prima website met snel en goed overzicht van bruikbare onderdelen. De prijzen zijn redelijk. De aangegeven leveringsdatum (de volgende dag) klopt niet. Dat hangt blijkbaar van het bezorgbedrijf af, maar laat die datumopgave dan weg. Beter geen info dan foutieve info. De geleverde onderdelen waren netjes verpakt.
Broeke 09-08-2025
Mooie en goede producten besteld voor een mooie prijs, super zo...
Live09-08-2025
4.0
4.0
Item te laat ontvangen. op de website staat vermeld vóór 21:00 uur besteld volgende dag in huis. De order was op donderdag vóór 21:00 uur besteld en werd maandag geleverd.
RL07-08-2025
5.0
5.0
Een set koplampen besteld voor een v50. Bij ontvangst geconstateerd dat 1 van de lampen kapot was. Retour gestuurd, waardebon ontvangen en hiermee een andere lamp besteld. Tot nog toe ging het goed… pakketje komt ( week na retour zending en opnieuw bestellen ) binnen, blijkt in de doos gewoon exact de lamp te zitten die ik eerder retour heb gezonden. Telefonisch contact opgenomen met winparts waar ik een vriendelijke man aan de lijn kreeg, probleem uitgelegd en samen besloten dat ik opnieuw een lamp bestel, en wacht met opsturen tot de vervanger ook onderweg is. Lijkt allemaal prima te worden opgelost maar gaat wel meer tijd overheen dan bedoeld
Arco07-08-2025
Snelle verzending en goed advies
Aar06-08-2025
Een 10 voor de bezorging etc. Wel een opmerking. Op de website van winparts staat dat de zaak op zaterdag open is. Ik naar de Banksstraat in Ede. Inderdaad niets te vinden. Zet er even bij dat het geen particuliere verkoop in de bankstraat is in Ede. Heeft me een uur gekost met zoeken.
Erna 06-08-2025
Ik werd goed geholpen . De ruitenwisser die ik had besteld ging niet passen. Hij ging met mij meedenken en had de oplossing. Kreeg netjes de keuze of de andere ruitenwisser bestellen of het geld teruggestort.
Raymond 06-08-2025
Snelle levering. Goede kwaliteit en prijs
Sandra 05-08-2025
Top. Had per ongeluk een verkeerd spiegelglas besteld, en mocht die na een telefoontje en uitleg via de mail kostenloos retour zenden met teruggave van mijn aankoopbedrag. Inmiddels de goede spiegelglas ontvangen. Top bedrijf. 👍👍
Alex05-08-2025
Goede en snelle service en verzending, zo hoort online bestellen te zijn
Paul05-08-2025
Groot assortiment, prima prijzen en snelle levering.
A Bruins05-08-2025
Prima service. Ook al ben ik 87 ik bestel graag bij Win Parts. Snel en voordelig.
Peter 04-08-2025
Product (achterruitwisser) was via kenteken invoeren makkelijk te vinden. Prijs was goedkoop vergeleken andere aanbieders. En super snel geleverd.
Ja la Faille 04-08-2025
Meerdere onderdelen besteld voor het motorblok en schokbrekers alles netjes volgens afspraak binnen gekregen en alles zonder probleem gemonteerd.
Andre04-08-2025
Goede ondersteuning en advies bij aankoop ruitenwissermotor. Het product is correct en supersnel geleverd.
Sandra04-08-2025
Goede prijs en snel geleverd!
Giezen04-08-2025
Ruitenwissers pasten perfect
Bert04-08-2025
Ik kijk vaak naar meerdere online winkels maar kom heel erg vaak bij winparts uit. Ze komen de afspraken na en het is altijd goed en mijn buidel word niet geplunderd. Super
Henri 04-08-2025
Prima online winkel, snel en netjes afgeleverd
John04-08-2025
Mooi bedrijf veel keuze en een hele snelle bezorging
Harry03-08-2025
Net zo als elke keer weer prima verlopen. Goed materiaal, concurrende prijs en goede levering.